« Yanıtla #20 : 10 Haziran 2006, 14:38:55 » |
|
Highflyer_Wade™
|
ntvmsnbc'nin eğitime destek kampanyasına bi destek de senden gelsin istiyorsan şu linke ara sıra tıkla: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınayrıca bu işin güzelliği kaç kere tıklarsan o kadar hayır yapıosun. istersen 5 dakkada 100 kere tıkla. Onur abi bence bunu siteni altına biyere koy her gren tıklaın abi katkımız olsun eğitime !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 10 Haziran 2006, 23:46:11 » |
|
AoGVinsanity
|
Ben eğitim sistemi değişmediği sürece eğitime destek vermek istemiyorum. Eğer eğitim sistemi değişir de daha güzel bir ortam yaratılırsa o zaman verebiliriz...
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #22 : 10 Haziran 2006, 23:51:19 » |
|
unFit-Music
|
Saçma... Onur böyle mi düşünüosun.. Seni o eğitim nası eğitio bilio musun farkında değilsin.. Hangi lisede okuyorsun... Ve ne diyorsun.. Okuduğun yer öğretmen lisesi eğitim dersleri alıyorsun Ve bnce diğer ülkelere bakılaraktan türkiyenin eğitim sistemio okdr kötü dğeil (!) o senin saçma düşüncen okulla olan pisikolojik sorunlarındr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 11 Haziran 2006, 01:10:11 » |
|
__ShaQ__34__
|
Allah ımıza çok şükür.Ne halde olan insanlar var yaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 15 Haziran 2006, 20:24:23 » |
|
kobe-mcgrady-duncan
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınBU RESME LÜTFEN UZUN SÜRE BAKIN.ÇÜNKÜ BU ÇOCUK 1KM ÖTEDEKİ BM YEMEK KAMPINA ULAŞMAYA ÇALIŞIYOR.BACAKLARINDA DERMAN KALMAYINCA ÖLÜMÜ BEKLEMEYE BAŞLIYOR.ARKADAKİ AKBABA ÇOCUĞUN ÖLMESİNİ BEKLİYOR.FOTOĞRAFÇI KEVİN CARTER SAATLERCE AKBABA VE ÇOCUĞUN AYNI KAREYE GİRMESİNİ BEKLİYOR VE AYNI KAREYE GİRİNCE BU RESMİ ÇEKİYOR.SONRA JİPİNE ATLAYIP GİDİYOR.BU FOTOYU ÇEKEN KEVİN CARTER ÖDÜL KAZANIYOR.SONRA ÇOCUĞA YARDIM ETMEDİĞİ İÇİN BUNALIMA GİRİP İNTİHAR EDİYOR.(bu resim bizim mutfakta asılı sizde asın.çünkü herşeyin kıymetini daha iyi anlıyosunuz)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 15 Haziran 2006, 20:27:33 » |
|
|
|
« Yanıtla #26 : 02 Temmuz 2006, 19:15:39 » |
meloman
NBA Draft'ında
|
tmm biraz sevap işleyelim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 23 Temmuz 2006, 16:31:23 » |
|
air_jordon#34
|
Bencede hayır işleri lafla deil icraatla olur
|
|
|
|
|
|
To epicentrum dramatu, przeciez ja, To Ataman Tylko tak bo to co mam to dam, To Hien NO PASARAN!____KAPALIYIZ
|
|
|
« Yanıtla #28 : 23 Temmuz 2006, 16:51:04 » |
|
The Answer
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınBU RESME LÜTFEN UZUN SÜRE BAKIN.ÇÜNKÜ BU ÇOCUK 1KM ÖTEDEKİ BM YEMEK KAMPINA ULAŞMAYA ÇALIŞIYOR.BACAKLARINDA DERMAN KALMAYINCA ÖLÜMÜ BEKLEMEYE BAŞLIYOR.ARKADAKİ AKBABA ÇOCUĞUN ÖLMESİNİ BEKLİYOR.FOTOĞRAFÇI KEVİN CARTER SAATLERCE AKBABA VE ÇOCUĞUN AYNI KAREYE GİRMESİNİ BEKLİYOR VE AYNI KAREYE GİRİNCE BU RESMİ ÇEKİYOR.SONRA JİPİNE ATLAYIP GİDİYOR.BU FOTOYU ÇEKEN KEVİN CARTER ÖDÜL KAZANIYOR.SONRA ÇOCUĞA YARDIM ETMEDİĞİ İÇİN BUNALIMA GİRİP İNTİHAR EDİYOR.(bu resim bizim mutfakta asılı sizde asın.çünkü herşeyin kıymetini daha iyi anlıyosunuz) Abi ben bunu tam nerede gördüm biliyonuzmu pideciye gitmiştik arkadaşlarla etliekmekçiye(söylemesi ayıptır) oraya asmışlar okudum işte vallahi iştahım kaçtı moralim bozuldu iptal ettirdim yemeği yani o kadar kötü oldum yaa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 23 Temmuz 2006, 16:59:08 » |
|
Kaan Mert
|
bende bunu bir sitede görmüştüm gerçekten çok üzücü adam arabada sonuçta arabayı akbabaya doğru sürsü akbaba kaçar yani büyük sorumsuzluk fotocunun yaptığı
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #30 : 29 Temmuz 2006, 21:23:53 » |
|
EmGO
|
arkadaşlar şimdilik bunu buldum eğer yapmak isterseniz ...ama daha araştırıyorum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınabi evet bu site sağlam bi siteye benziyo ben buraya vermeyi düşünüyorum ayrıca forumda böle bi konu açanı da tebrk etmek istedim hep günahmı işlicez ya birazda sevap işleyelim .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 29 Temmuz 2006, 21:30:25 » |
|
Highflyer_Wade™
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınBU RESME LÜTFEN UZUN SÜRE BAKIN.ÇÜNKÜ BU ÇOCUK 1KM ÖTEDEKİ BM YEMEK KAMPINA ULAŞMAYA ÇALIŞIYOR.BACAKLARINDA DERMAN KALMAYINCA ÖLÜMÜ BEKLEMEYE BAŞLIYOR.ARKADAKİ AKBABA ÇOCUĞUN ÖLMESİNİ BEKLİYOR.FOTOĞRAFÇI KEVİN CARTER SAATLERCE AKBABA VE ÇOCUĞUN AYNI KAREYE GİRMESİNİ BEKLİYOR VE AYNI KAREYE GİRİNCE BU RESMİ ÇEKİYOR.SONRA JİPİNE ATLAYIP GİDİYOR.BU FOTOYU ÇEKEN KEVİN CARTER ÖDÜL KAZANIYOR.SONRA ÇOCUĞA YARDIM ETMEDİĞİ İÇİN BUNALIMA GİRİP İNTİHAR EDİYOR.(bu resim bizim mutfakta asılı sizde asın.çünkü herşeyin kıymetini daha iyi anlıyosunuz) Abi ben bunu tam nerede gördüm biliyonuzmu pideciye gitmiştik arkadaşlarla etliekmekçiye(söylemesi ayıptır) oraya asmışlar okudum işte vallahi iştahım kaçtı moralim bozuldu iptal ettirdim yemeği yani o kadar kötü oldum yaa... Herif te Sanırım Bencil bi fotğraf çekmek için napıo ya sen çocuğu kurtarsana fotonu yemişim senin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 04 Ağustos 2006, 23:41:21 » |
|
nashsss
|
ahaaa AĞlamak istiyorum......
sen dalgamı geçiyosun bana mı oyle geliyo bana bak bu konu ole alaya alınıcak bi konu değil herkes elinden geldince yardım etmeli
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #33 : 26 Eylül 2006, 00:00:19 » |
|
RaRe
|
halkımız biraz duyarsız bu konularda bu da çok üzücü...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #34 : 28 Eylül 2006, 18:29:39 » |
|
erdi12
|
ben yardımımı ırkçılık konusunda yapmak istiyorum. her ırkçıyı kınayarak ırkçılığı önleme konusunda katkıda bulunmak istiyorum. Ayrıca ırkçıların geri kafalılar olduğunu düşünüyorum. Buna destek vermek isteyen herkes msn lerine hepimiz zenciyiz adlı nick yazabilir mesela. Ben şimdi başlıyorum hepimiz zenciyiz.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınThat's what I'm talkin' about
|
|
|
« Yanıtla #35 : 28 Eylül 2006, 18:48:25 » |
|
nashsss
|
guzel fikir dostum
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #36 : 28 Eylül 2006, 18:50:29 » |
|
erdi12
|
destek gelirse daha da güzel bir fikir olabilir mesela bütün site sakinleri basketbol sever, basketbolda da siyahi oyuncular çok seviliyor yani sitece anti ırkçı bir düşünce içinde olabiliriz.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınThat's what I'm talkin' about
|
|
|
« Yanıtla #37 : 28 Eylül 2006, 18:54:21 » |
|
nashsss
|
ben destek veriyorum ne yapmamız gerekiyosa yapalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 28 Eylül 2006, 18:58:21 » |
|
Dwyane Wade 3
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınBU RESME LÜTFEN UZUN SÜRE BAKIN.ÇÜNKÜ BU ÇOCUK 1KM ÖTEDEKİ BM YEMEK KAMPINA ULAŞMAYA ÇALIŞIYOR.BACAKLARINDA DERMAN KALMAYINCA ÖLÜMÜ BEKLEMEYE BAŞLIYOR.ARKADAKİ AKBABA ÇOCUĞUN ÖLMESİNİ BEKLİYOR.FOTOĞRAFÇI KEVİN CARTER SAATLERCE AKBABA VE ÇOCUĞUN AYNI KAREYE GİRMESİNİ BEKLİYOR VE AYNI KAREYE GİRİNCE BU RESMİ ÇEKİYOR.SONRA JİPİNE ATLAYIP GİDİYOR.BU FOTOYU ÇEKEN KEVİN CARTER ÖDÜL KAZANIYOR.SONRA ÇOCUĞA YARDIM ETMEDİĞİ İÇİN BUNALIMA GİRİP İNTİHAR EDİYOR.(bu resim bizim mutfakta asılı sizde asın.çünkü herşeyin kıymetini daha iyi anlıyosunuz) Abi ben bunu tam nerede gördüm biliyonuzmu pideciye gitmiştik arkadaşlarla etliekmekçiye(söylemesi ayıptır) oraya asmışlar okudum işte vallahi iştahım kaçtı moralim bozuldu iptal ettirdim yemeği yani o kadar kötü oldum yaa... Herif te Sanırım Bencil bi fotğraf çekmek için napıo ya sen çocuğu kurtarsana fotonu yemişim senin zaten yanlış hatırlamıyosam adam o resmi çektikten bikaç ay sonra depresyona girmiş ve intihar etmiş...çok kötü oldum bu resmi görünce.Allaha ne kadar şükretsek azdır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 28 Eylül 2006, 18:59:59 » |
|
erdi12
|
ya mesela herkes forumdaki nickine hepimiz zenciyiz yazsın ya da msn lerine nick yapsın hepimiz zenciyiz diye.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|