« : 29 Nisan 2008, 02:09:01 » |
--
Ziyaretçi
|
Cavaliers-Wizards serisinde Brendan Haywood'un, LeBron James'e yaptığı sert faul fazlasıyla tartışılmıştı. James yaptığı açıklamada bu tip şeylerin kendisini sakatlama amaçlı yapıldığını ima etmiş ve;
Kendisini bu şekilde durdurmaya çalıştıklarını söylemişti. Olayın kahramanı Brendan Haywood'un cevabı ise gecikmedi.
James'in sözlerini gülerek karşılayan Haywood ''Burası play-off sahnesi. James, Jordan olmayı istiyor. Ben buna saygı duyuyorum ama Jordan bu oyunda çok daha sert faullere maruz kaldı. Kimse kimseyi yaralamak için oynamıyor. Herkes basketbol oynamak istiyor ve herkes sert olmayı deniyor.'' dedi.
-------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2008, 02:20:52 » |
|
Michael 23 JORDAN
|
"James'in sözlerini gülerek karşılayan Haywood ''Burası play-off sahnesi. James, Jordan olmayı istiyor. Ben buna saygı duyuyorum ama Jordan bu oyunda çok daha sert faullere maruz kaldı. Kimse kimseyi yaralamak için oynamıyor. Herkes basketbol oynamak istiyor ve herkes sert olmayı deniyor.''
Oyoy güzel oturtmuş cevabı helal walla Haywood'a 
|
|
|
|
|
|
 Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
|
|
|
« Yanıtla #2 : 29 Nisan 2008, 09:06:28 » |
|
Flash
|
İçeriye lay lay lom dalmaya alışkın yeni nesil ve stepsli turnike ve smaç üstadı James Haywood dan günlük vitaminini almış....Jordan'a da saygılar 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #3 : 29 Nisan 2008, 09:29:43 » |
|
TP
|
Bir yerime sürecek akıl yok...! Ne alaka yav...Jordan olmak istiyorsa falan filan...İyice saçmalamış.
Denyonları direk liseden alınca böyle dallama gibi konuşuyorlar...Alakaya roka..
Diyemiyorlarki "Adamı durduramıyoruz.Ancak böyle yıpratarak yavaşlatabiliyoruz."Yok Jordan yok Pippen...
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #4 : 29 Nisan 2008, 10:20:22 » |
|
Cpzai3
|
Liseden alınca falan demişsin de, konuşan Haywood. North Carolina kolejinde 3 sene okumuş bir ağabeyimiz.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #5 : 29 Nisan 2008, 10:48:34 » |
|
MeaCulpa
|
Bence Haywood dediklerinde biraz haklilik payi var.Sonucta burasi basketbol gladyatörlerin mücadele ettigi play-off sahnesi.Sert gecmesi muhtemeldir ayrica galibiyet icin her yol mübahtir 
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #6 : 29 Nisan 2008, 12:17:05 » |
|
hasan1299
|
James'in sözlerini gülerek karşılayan Haywood ''Burası play-off sahnesi. James, Jordan olmayı istiyor. Ben buna saygı duyuyorum ama Jordan bu oyunda çok daha sert faullere maruz kaldı. Kimse kimseyi yaralamak için oynamıyor. Herkes basketbol oynamak istiyor ve herkes sert olmayı deniyor.'' dedi.
-------------------------------- en güzel sözü söylemiş haywood james jordon olmak istiyor ama yolu yanlış.bencil oynayarak kendini diğerlerindne üstün görerek bu iş olmaz jordon olabilecek tek oyuncu kobe dir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2008, 12:20:23 » |
|
RaRe
|
jordan olabilecek bi oyuncu ligde yok...Bu konuda kesinlikle eminim...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #8 : 29 Nisan 2008, 17:49:21 » |
muratkobe24
NBA Oyuncusu
Hiç Bir Şey İmkansız Değildirrr...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 29 Nisan 2008, 18:51:11 » |
|
MeaCulpa
|
jordan olabilecek bi oyuncu ligde yok...Bu konuda kesinlikle eminim...
Aynen katiliyorum yok su oyuncu jordon gibi bu oyuncu jordon gibi bence de jordon gibisi su an bu ligde yok ve gelecegini de pek inanmiyorum
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #10 : 30 Nisan 2008, 20:16:31 » |
|
lordapo
|
Liseden alınca falan demişsin de, konuşan Haywood. North Carolina kolejinde 3 sene okumuş bir ağabeyimiz.
Hatta espn de final maçını izlemiştim vince carter la aynı kadrodaydı hatta vince amcam ondan sora düştü nba diyarına hey gidi hey...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 30 Nisan 2008, 20:58:16 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
Haywood sallamış Adamı Durduramiyoruz demiyor da hemen Jordan Olmak istiyor zaten kimse Jordan olamaz ama buda işte Kral..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 30 Nisan 2008, 21:57:48 » |
|
lordapo
|
Haywood sallamış Adamı Durduramiyoruz demiyor da hemen Jordan Olmak istiyor zaten kimse Jordan olamaz ama buda işte Kral..
Sana şöle sorim o zaman bruce dickinson ile blaze beyley bir mi gözüm?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 01 Mayıs 2008, 13:28:40 » |
|
Can Çetin
|
Ya bir kere sakatlamak istese alır,daha sert iterdi veya ribaund esnasında tıpkı bir zamanlar Rodman'ın yaptğı gibi el ense ederdi Haywood.Hiç olmadı ne kadar iyi bir boksör olduğunu Etan ile kapışmasından görmek mümkün(dür)  Bu arada iyi de laf koymuş hani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|