+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Miami Heat (Moderatör: magic mania)Konu:
 Heat 2008 Draft

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Heat 2008 Draft  (Okunma Sayısı 185 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 27 Haziran 2008, 00:01:54 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri
Heat 2008 Draft

Miami Heat'in 2008 draft'ın da seçtiği, oyuncu veya oyuncuları bu konu altında tartışıp, değerlendireceğiz.
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2008, 11:35:40 Gönderen: the_apo_1 » Logged
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2008, 02:37:38 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Heat 2008 Draft

Micheal Beasley..beklenen oldu..Bu takıma çok iyi yarar sağlayacağını düşünüyorum wade-marion-beasley iyi bir üçlü oluşturacaklarını düşünüyorum..Atlet ve ribauntçu yapısı var..Hem iyi skorer hemde iyi stör..Potansiyeli yüksek oyuncu,takıma çok yararı olacaktır..
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2008, 04:26:02 Gönderen: Zonepress » Logged
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2008, 17:05:49 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Sene boyu beklediğim isim geldi. Benim için bir sürpriz yok.
 Umarım gelecek sezon daha mutlu oluruz.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2008, 17:20:42 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Kimse için pekte sürpriz olmadı sanırım.Ama son dönemde heat'in beasley yerine O.J. Mayo y da Bayless'i seçeceği hakkında söylentiler vardı.Neyse Hayırlısı olsun Heat'e
« Yanıtla #4 : 28 Haziran 2008, 11:42:35 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla bu sene en çok şey beklediğim rookie beasley keza ncaa de ki inanılmaz ortalamaları herkezi cezbetti ama en büyük artısı marion ve wade ile oynucak olması keza marion asıl bölgesi olan 3 e dönünce performansı artıcaktır ama hala pg sorunu duruyor heat in.

« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2008, 12:06:40 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Valla bu sene en çok şey beklediğim rookie beasley keza ncaa de ki inanılmaz ortalamaları herkezi cezbetti ama en büyük artısı marion ve wade ile oynucak olması keza marion asıl bölgesi olan 3 e dönünce performansı artıcaktır ama hala pg sorunu duruyor heat in.
Abi oyun kurucu mevkine Mario Chalmers geldi.Yani tabiki guard mevkinde ki sorunu sıp diye cözmez.Nihayetinde caylak ama yine de o bölgeye bir kıpırdanma getirecektir.Ben bu sene ki Miami kadrosunu beyeniyorum.Chalmers-Wade-Marion-Beasley-?
O soru isareti bence Udonis Haslem'e ilk 5 yolu kapandi gibi bence takas ile kullanilip bir oyun kurucu alinabilir.Tabi son zamanlarda ki oyun kurucu kıtlıgına bakarsak bu biraz zor olucak

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #6 : 28 Haziran 2008, 12:50:47 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

M chalmers ne kadar doldurur bilemem keza safi pg özelliği yok yane wade de onun kadar asist yapıyor,valla  yahoo da baktım kadroda 18 kişi gözüküyor bence heat takasa yakın.Pivot için blount ve baron var ama ne kadar yeterli olur bilemem keza zo da döncem diyordu işler karışık neyse beasley den umutluyum ben.

« Yanıtla #7 : 28 Haziran 2008, 23:42:58 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Chalmers kalıplı fiziği,topu domine etmemesi,savunmadaki üstün performansı ve takımını şampiyonluğa götüren lider performansı ile Heat için tam bir "steal" Çok faydalı olacağına ve hatta direkt ilk 5 başlayacağına inanıyorum.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #8 : 29 Haziran 2008, 00:45:54 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Chalmers kalıplı fiziği,topu domine etmemesi,savunmadaki üstün performansı ve takımını şampiyonluğa götüren lider performansı ile Heat için tam bir "steal" Çok faydalı olacağına ve hatta direkt ilk 5 başlayacağına inanıyorum.
Jason Williams free-agent olduktan sonra Miami'nin elinde kisitli bir oyun kurucu pozisyonunda adam kaldi.Chalmers'i zorlayabilecek tek isim Chris Quinn ki onun da yetenekleri epey sınırlı.Miami adina takas ile(Haslem büyük ihtimal takas pazarina sürüklenecek ama ben oyun kurucudan ziyade pivot mevkine birini almaya calisacaklarini düsünüyorum)bir oyun kurucu alinmassa Chalmers'in ilk besi garanti gibi.Miami genc,atletik ve dinamik bir ilk bes olusturma yönünde gayet güzel hamleler yapti.Su anda tek eksiklikleri 5 numara.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #9 : 29 Haziran 2008, 09:43:22 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Quinn -chalmers götürür heat i keza wade,marion ve beasley zaten onların hamlık dönemini atlatmada yardımcı olucaklardır,bencede haslem i pivot almak için takasta kullanmaları olası keza dikkatimi çekti utah da şu an 4 tane  pivot oldu bence sloan bunlardan birini postalıcaktır bence heat minimum a birini kapabilir keza beasley ve marion  un pota altında etkili oyunları sayesinde normal seviyede bir pivot iş görür keza zo da kadroda yer alıcak büyük  ihtimal.Unutmadan kasib powell var bence heat için bench de en büyük yardımcı güç kendisi.

« Yanıtla #10 : 17 Temmuz 2008, 12:36:41 »
dwyane_wade
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

sorun da şu zaten wade-marion-beasley gerisi nerede  guard ve pivot gerek ama williams kalırsa guard 1-2 sene almazlar ama bynum gibi biri gelirse...
Dwyane Wade ....... Miami Heat
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Miami Heat (Moderatör: magic mania)Konu:
 Heat 2008 Draft

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv