« Yanıtla #20 : 16 Mayıs 2008, 17:52:13 » |
|
fadeaway86
|
verirsen eline mip'i acılır boyle çenesi..
Şurda bi çok yorum var ama içlerinden en mantıksız cümle şudur.... Kişisel görüştür.X beğenecek Y beğenmeyecek diye yazılmış birşey değildir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 16 Mayıs 2008, 17:55:52 » |
|
RaRe
|
benimki de kişisel görüş...ama bence kişisel görüş olduğunu belirtip de olayı kişiselleştirmeyelim  Sanki Hedo o ödülü havadan almış gibi...Sanki Hedo'nun yerine bi başkası hakediyomuş gibi...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #22 : 16 Mayıs 2008, 17:58:26 » |
|
fadeaway86
|
Onu almış havaya girmiş..Dedigim bu.Çenesi ne zaman boyle bir yorum yaptı ? İlk defa.Ee.. daha once neden konusmuyordu.Bu kadar basit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 16 Mayıs 2008, 18:00:23 » |
|
Torres#9
|
Hüseyin:Manchester United'dan Daha İyiyiz..
Ha ben bunu demişim,ha Hedo bunu..Eş değer açıklamalar,boşa kürek çekmek..Saçma sapan..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #24 : 16 Mayıs 2008, 18:02:46 » |
|
fadeaway86
|
Başarısız olduk.. Detroit gibi üst düzey bir takıma direnemedik,önümüzdeki sezon daha iyi olmak icin calısacagız diyebilr di degil mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 16 Mayıs 2008, 18:03:32 » |
|
RaRe
|
adam bu sene takımın lideri oldu...medya da ona ilgi gösteriyor.. daha önce ne zaman liderdi...ilk defa lider oldu de mi? SAS oyuncusuyken Duncan kadar Manu kadar konuşması abes olurdu...Kings zamanını saymıyorum bile...Bu sene de takımın sahadaki lideri olduğu her alanda belli..Çıkıp konuşacak tabi ki... Maçtan sonra bunu hissetmiş sölemiş adam...Bence de abartmış...Ama MIP aldı çenesi düştü gibi mantıksız bi yorum bence Hedo'nun hakkını yemektir... Daha önce neden konuşmuyormuş...Boston'a son saniye üçlüğü attığında da konuştu,MIP ödülünü aldığında da konuştu bu adam...Böle saçma yorumlarla gelmeyin...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #26 : 16 Mayıs 2008, 18:09:23 » |
|
fadeaway86
|
Detroit'i eleselerdi de konussaydı o zaman.. 4-1 elenip doğu finallerini evden izlemek acıttı ki başarıya laf atmış.. Şeye benzemiş..GS'ın Uefa Kupasını alması tesadüf.. bu kalıp gibi.. başarıyı bir şekil baltalamak işte.. kendi başarısızlıklarıyla..amaann..uzar gider.. olan olmuş tokadı yemiş oturmuş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 16 Mayıs 2008, 18:11:27 » |
|
TP
|
Hedo yaptığı açıklamada ''Eğer maçlara daha dikkatli bakarsak bizim daha iyi olduğumuz gözükür. Ben Detroit'ten daha iyi olduğumuzu düşünüyorum.'' dedi.
Howard ise ''Biz şüphesiz onlardan daha iyi bir takımız.'' dedi. Rashard Lewis ise ''Ben onların bizden iyi olduğunu söylemek istemiyorum ama onlar bizden daha akıllı bir takımdır.'' dedi.
---------------------------------- NbaTr/KE
Beyler birde şöyle bakmak gerekir...Hido Detroit'ten daha iyi takımız dememiş..."Maçlara baktığımızda biz daha iyiyiz "demiş.Yani bu seride daha iyi oynayan tarafın kendilerinin olduğunu söylemiş... Ama Howard "Daha iyi takımız" demiş.Yani arada dağlar var.Burada Hido'nun gö.ü kalkmış gibi bir şey söz konusu bile olamaz.Varsa Howard'tır. Hele şu söylem çok komik. "Verirsen MIP'i" Ne yani Hido haketmedi,başkasının hakkı yenip mi verildi ödül..? Bundan önceki yazdığım mesajda da belirttim..Avunmanın luzümü yok...Pistons koydu mu koydu...
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #28 : 16 Mayıs 2008, 18:13:45 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Hedo'nun kalkan götünü Prince indirdi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 16 Mayıs 2008, 18:14:31 » |
|
fadeaway86
|
Bundan önceki yazdığım mesajda da belirttim..Avunmanın luzümü yok...Pistons koydu mu koydu...
Heh işte "the end"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 16 Mayıs 2008, 18:22:18 » |
|
RaRe
|
end işte biz de ondan bahsediyoruz...Ben de diyorum takım olarak daha iyi pistons hedo abartmış diye... eğer bi göt kalkma durumu varsa geçen sene cavs-pistons serisinde de böle bi durum oldu....Cavs eledi sonra... götü kalkmış bi durum yok bence...ya da neyse ne kim nasıl anlamak istiyosa anlasın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 16 Mayıs 2008, 18:23:44 » |
|
Suns Fan
|
Orlando'nun Detroit'ten iyi olduğu görüşüne ben de katılmıyorum ancak Hido'nun götünün de kalktığını düşünmüyorum. MIP aldı çenesi düştü gibi mantıksız bi yorum bence Hedo'nun hakkını yemektir...
+1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 16 Mayıs 2008, 18:26:36 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Pff yesinler ya laf mı sokuyorsunuz  Ben kendim burda sezon başında yazdım geçen sene bizimkilerin çenesi çok düştü diye..Başta Billups olmak üzere..Cavs'de elimize verdi..Oldu mu ? Ne yani bu beni gerecek mi? Hedo kendini çok büyük oyuncu sandı ben oldum dedi MIP de aldı ya çok adam ya Prince'in üzerinden smaç basacak..Carter bile Prince'i görünce önce bir düşünüyor kaç paralık adam Hedo, Prince'i madara edecek..Alırlar adamın eline verip bırakırlar.. 4-1 Koyduk mu koyduk..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 16 Mayıs 2008, 22:17:29 » |
|
Flash
|
verirsen eline mip'i acılır boyle çenesi..
Şurda bi çok yorum var ama içlerinden en mantıksız cümle şudur.... Benim de mesajım bu zihniyete idi..Allah Allah sanki Detroitin anasına küfretti bırak kendi berbat açıklaması ile kalsın adam...Dediği ile yaptığı tutmuyor tamam da ne alaka hidonun bir tarafının kalkması ile NBA de siz üst düzey oynasanız 8. seneniz osla 20+ 6+ 5+ potansiyel verseniz takıma sizinde benimde kalkardı..bırakın birazda şımarsınlar..LebRonlar, Carmelolar takımlarının phpohlama makinası ldu mu all-starların içine ettimi laf olmuyor..Bırakın Hido da liderliğini yapsın..Ben dediğini doğru bulmuyorum da .....Bu tarz açıklamaları da doğru bulmuyorum... Abi sende iyiki Prince bloklamış ya prince ne adamlar blokladı ya hala yeni bir şeymiş gibi övünmenin anlamı yk o O adamın en iyi yaptığı işlerden rutinlerinden..Yani sokak maçında küçük çcuklara blok koyup sevinen tipler gibi tamam Prince havasını aldı kabul OK.. De ne kalkan götü indirdi ne birşey Allah Allah anlayamıyorum sizi...... Burası NBA yarın bir gün de Prince ile Hamilton'ın havasını çeker alırlar..herkes herkesden büyük ile kapışacağı zamanlar gelecek...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2008, 22:22:29 Gönderen: Flash »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #34 : 16 Mayıs 2008, 22:40:28 » |
|
hot_sizzle3
|
anlamsız tartışmalar herkes işini sahada yapsın dışardan konuşup ben şundan iyiyim demekle olmuyo bu işler hedo orada sinirli olabilir yada ciddi anlamda söylüyorda olabilir tabiki bu yorumu saçma olsada yerin dibine sokulucak bir oyuncuda değildir ama 4-1 yenen taraf kim detroit o zaman tartışmanın anlamı yok
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
« Yanıtla #35 : 16 Mayıs 2008, 22:48:43 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Abi sende iyiki Prince bloklamış ya prince ne adamlar blokladı ya hala yeni bir şeymiş gibi övünmenin anlamı yk o O adamın en iyi yaptığı işlerden rutinlerinden..Yani sokak maçında küçük çcuklara blok koyup sevinen tipler gibi tamam Prince havasını aldı kabul OK.. De ne kalkan götü indirdi ne birşey Allah Allah anlayamıyorum sizi......
Seninde canın bloklanmak istiyor herhalde.. Bu 2 etti..Ya adam gibi dur ya da siktir git kodumun forumundan.. Adam gibi cümle kur..Laf yetiştirme şu mesaja beğenmiyorsan işine gelmiyorsa çıkış tuşunu kullan.. ------------------------------------------ Hornets seride 2-0 öne geçiyor koskoca Duncan çıkıyor Hornets'in kendilerinden üstün olduğunu dile getirebiliyor ve hakkını veriyor rakibinin..Eh o bu yüzden Duncan.. Jazz, Lakers'a kaybediyor rakip takım oyuncuları çıkıp mızmızlanıp Kobe'ye falan bok atmıyor..Överek hakkını veriyor..Keza aynı şekilde Jazz yeniyor rakip takım oyuncuları rakibin hakkını veriyor.. Bir tek Orlando'lu oyuncular seri başlamadan öncede başladı devam ederken de ağzılarının payını aldılar 4-1 elendikten sonra bile bir kere olsun Detroit'in hakkını vermiyor..Verdikleri tek açıklama yok..Biz daha iyiyz ee iyiysen eleseydin..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2008, 01:58:07 Gönderen: KE-Billz »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 17 Mayıs 2008, 08:43:30 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
hedo madem iyidiniz neden Detroit'i eleyemediniz Şimdi burada Hedo türk diye Onu savunmanın anlamı yok orada başka bir adam olsaydı lafı koyardınız ona Şimdi Hedo yu niye savunalımki yedi işte Prince den Blok'u ondan sorada 4-1 Koydu size lan hatta son 2 maçda billups varmıydı ? yokdu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 17 Mayıs 2008, 08:52:21 » |
|
vence
|
Hidayet biraz haddini bilsin. Orlando'nun Detroit seviyesine çıkabilmesi için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım. Hidayet cin olmadan adam çarpmaya kalktı, aldı cevabını oturdu yerine. Bu saatten sonra da dilini tutmayı becerse iyi olur, 2 maçın da kaybedilmesinin baş sorumlusu Hidayet. Çıkıp sallamakla olmaz o işler. Hornets seride 2-0 öne geçiyor koskoca Duncan çıkıyor Hornets'in kendilerinden üstün olduğunu dile getirebiliyor ve hakkını veriyor rakibinin..Eh o bu yüzden Duncan..
Jazz, Lakers'a kaybediyor rakip takım oyuncuları çıkıp mızmızlanıp Kobe'ye falan bok atmıyor..Överek hakkını veriyor..Keza aynı şekilde Jazz yeniyor rakip takım oyuncuları rakibin hakkını veriyor..
Bir tek Orlando'lu oyuncular seri başlamadan öncede başladı devam ederken de ağzılarının payını aldılar 4-1 elendikten sonra bile bir kere olsun Detroit'in hakkını vermiyor..Verdikleri tek açıklama yok..Biz daha iyiyz ee iyiysen eleseydin..
öyle işte. 4-1 eleniyorsun, biz daha iyi takımız diyorsun. Adama gülerler...
|
|
|
|
|
|
kaybetmeye başlayınca değil, çaptan düşmeye başlayınca yaşlı takım olursun.
|
|
|
« Yanıtla #38 : 17 Mayıs 2008, 09:22:29 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
Hidayet biraz haddini bilsin. Orlando'nun Detroit seviyesine çıkabilmesi için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım. Hidayet cin olmadan adam çarpmaya kalktı, aldı cevabını oturdu yerine. Bu saatten sonra da dilini tutmayı becerse iyi olur, 2 maçın da kaybedilmesinin baş sorumlusu Hidayet. Çıkıp sallamakla olmaz o işler.
1 Dk 1dk 2 Maçında kaybedilmesinin baş Sorumlusu Kesinlikle Hİdayet değildir orda karşı çıkarım Sezonda falan çok iyi bi performans gösteren Howard Detroit serisinde okadar top kaybetti Lewis İlk maçlarda iyi olsada Son maçda okadarda iç açıcı bir performans göstermedi ki gösterseydi seri de değişebilirmiydi gine sanmiyorum ama Hidayet Toronto serisi gibi iyi bi seri çıkardı kötü değil çok iyi bbi takım oyunu oynadı öyle..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 17 Mayıs 2008, 09:38:43 » |
|
RaRe
|
2 maçın da kaybedilmesinin baş sorumlusu Hidayet.
Sen şakasın de mi? Yani Hedo düşmanlığın yok senin de mi? Harbiden ikimiz de aynı sporu seviyoruz de mi? Aynı sporu yorumluyoruz yani?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|