2 maçın da kaybedilmesinin baş sorumlusu Hidayet.
Sen şakasın de mi?
Yani Hedo düşmanlığın yok senin de mi?
Harbiden ikimiz de aynı sporu seviyoruz de mi?
Aynı sporu yorumluyoruz yani?
Ben mi şakayım? Hidayet düşmanlığıymış, güldürmeyin beni. Millet Hidayet'i sallamazken bundan önceki senelerde Hidayet'in aslında boş adam olmadığını defalarca yazan bendim. Bu yazdıklarımın aynı sporu sevmekle ne alakası var? Aynı sporu yorumluyoruz, tek farkla; sen pek izlemiyorsun, ben ise bulabildiğim her fırsatta izliyorum. Başka forumlarda basketbol bilgin ile ilgili yazdıklarını gündeme getirmeyeyim şimdi.
o zaman bütün sezon son saniyelerde Lewis efendi kullansaydı şutları..ribaundları alıp takıma o kaldırsaydı hücuma...Howard'ı o besleseydi tüm sene...oyunun her yönüne katkı yapsaydı...
adam bu takımın en tecrübelisi play-off larda...yanlış tercih yaptı doğrudur...Prince'in üzerine gitti saçma yere doğrudur...
Ama maçları onun yüzünden kaybetme konusunda bi duracaksın arkadaş...Elin zenci Amerikalılarını övmeye gelince destanlar yazan arkadaşlar biraz da kendi oyuncularına destek versin...katılıyorum 40 deil 100 fırın ekmek yemekleri lazım Pistons olmak için...Ama yok götü kalktı yok MIP aldı çenesi düştü falan bunlar ağır sözler...
Adam 2 sene önce milli takıma gelmedi diye herkes adama düşman oldu...
İşin garip tarafı Gasol da milli takımına gitmemişti ama ağlak Gasol dedik herkes bize yüklendi...
Burda bi çelişki var...
Yakında iyice Amerikalılar'a kaptırıcaz kendimizi...Sonumuzu hiç iyi görmüyorum...
KE'nin imza ile nokta koyayım bari mesaja

Ankara'nın taştır yolu, Yanki sarmış sağı solu...!!!
Alakaya bak, böyle savunma mı olur? Bütün sezon son topları Lewis kullansaymış, ribauntları alıp takımı hücuma kaldırsaymış. Normal sezondan mı bahsediyoruz burada da haberim yok benim? Normal sezonda topları Hidayet'in taşıması son 2 maçın en kritik yerlerinde oyunun içine etmesini haklı mı çıkartır? Elin zenci amerikalısını övmeye gelince destan yazıyormuşuz da kendi oyuncularımıza destek verseymişiz. Öncelikle ben elin zenci amerikalısı benim beyaz türküm elin çikolata tenli eskimosu filan diye ayırmam insanları. Benim değerlendirme kriterimde kendi milliyetimden olanı kayırmak yok. Hakikaten aynı oyunu mu seviyoruz? Hani şu elin amerikalısının elin çinlisiyle beraber oynadıkları, hani şu spor olan, içindeki en milliyetçi öğe allstar oylamasındaki Yao'ya atılan oylar olan? Çenesi düştü tabii, hatta Detroit arkadan kilitleyince önden açıldı. Beğendin mi? Takımın en tecrübelisi olup maçın en önemli anlarında içine edeceksin, sonra çıkıp vay efendim biz daha iyiydik diye ukalalık edeceksin. Gasol'un milli takımına gitmemesiyle ağlak olmasının ne alakası var? Gasol ota boka itiraz ettiği için ağlak, milli takıma gitmediği için değil.
Orlando abartıldı evet hemfikiriz...saçma sapan konuştular evet hemfikiriz...Nelson abarttı maç garantisi bil verdi hemfikiriz...Haddini bilmezsen tokatı yersin hemfikiriz...
Ama diyorum ki neden bi anda herkesi kahraman yapmayı çok severken en iyi senesini geçirmiş Hedo'yu yerden yere vuruyosunuz bi açıklamayla..Çıkar at formasını üzerinden...Detroit'e karşı oynamadığını farzet...Adam daha iyi takımız dememiş zaten...Yanlışına ben de yanlış diyorum zaten...
Ayrıca acayip abarttın kişliksiz karaktersiz mandacı uşaklar falan demedim...Alınganlık yapıp da abartmaya da gerek yok...Tartışıyoruz burda...demek istediğim neden o adamlar için övgü dolu sözler kolay yazlırken Hedo'ya bu kadar yükleniliyo?
Kimi kahraman yaptım? Evans'ı Cook'u Howard'ı mı? Hangi adama övgü dolu sözler yazmışım? Kaldı ki Hidayet iyi bir sezon geçirdi fakat Orlando'nun oyununu bozdu. Sene başında takip edenler daha iyi bilirler, Orlando hücumlarda önce topu içerideki Howard'a indirir, Howard da potayı zorlardı, pozisyonu bulursa atar yoksa sıkıştırma geldiğinde boştaki adama çıkartırdı topu. Dışarıda boşta bekleyen adamlar da paslaşır, savunmacısı uzakta olan adamı bulup boş şutu kullanmasını sağlarlardı. Bugün olan ne? Hidayet alsın, Hidayet versin, Hidayet baksın, Hidayet atsın. Howard'ın eline top değmemeye ya da yanlış zamanlarda verilmeye başlandı. O durumda da Howard'ın etkinliği azaldı. Sene başındaki Orlando ile sene soyundaki Orlando'yu bir yan yana koyun bakalım, Hidayet'in yıldızlaştığı Orlando mu daha iyi, diğeri mi?
Orlando'ya övgü dolu sözler yazmıyorum. Kadro kalitesinin gerektirdiğinin çok altında oynadılar. Zayıf doğuda çok daha iyi galibiyet yüzdeleri almaları lazımdı. İlk turda Mitchell tek uzunlu Orlando karşısında 3 uzunla oynama gafletinde bulunmasaydı o seride çok daha fazla uğraşırlardı. Sadece Hidayet değil, Howard ve bütün diğer "Biz Detroitten iyiyiz"ciler ukalalık yapmışlar. Önce kendini bileceksin.