+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Hedo: Detroit'ten Daha İyiyiz

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Konu: Hedo: Detroit'ten Daha İyiyiz  (Okunma Sayısı 953 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 17 Mayıs 2008, 09:41:58 »
robinho_
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
Ynt: Hedo: Detroit'ten Daha İyiyiz

Prince Hido'yu bloklamakla olmuyor .. Geçen sene aklın neredeydi ? LeBron vurdu ya 3 saniye kala 3 kişinin üstünden .. Madara etmişti sizi hani .. Cavs bu sene gelmesin bence Detroit'in karşısına .. Cavs yine madara edecek .. Tabi Boston çıkarsa takım oyunu oynadığı için detroitin işi dahada zor .. Bu arada hido değil howard demiş .. Yani hido öyle büyütmemiş kendini .. Ayrıca hido mıp alıyorsa götü kalktı demek yerine daha kibar laflar edebiliriz .. Avrupa şampiyonasında iyiki amerika yok .. Artık türkiyeyide tutmamaya başlayacağız galiba .. Biz burada ne olursa olsun hidoyu kötülersek sonra Tanjevice bok atmayın .. Konu nereden nereye geldi farkındayım ama basketbol böyle bağlantılı .. Ayrıca bu görüşüme katılmayan bence basketbolu biraz daha incelesin => Bu senenin en çok gelişme kaydeden takımı orlando ve en önemliside NBA gibi dünyanın en iyi liginde maçlarda 4 dışarı oyuncusu bir içeri oyuncusu (howard) oynatmak için bir çok coachın g*tü yemez .. ki Howard sezon başında insan üstü istatistikleriyle ve ligin ribaund kralı olmasıyla bunu göstermiş oldu .. ki .. böyle bir takım NBAda ligi ilk 3 sırada bitirdi ..
« Yanıtla #41 : 17 Mayıs 2008, 12:09:42 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Olaylı bir seri oldu ne demektir ya..Ne olayı olmuş adam mı vurulmuş The Palace'da ?
Ya bırakın bok atmayı geçin şu ayakları...3 sayı ile Orlando seri veriyorsa takım falan değil demek..

Billups'sız 2 maç oynandı..Ne yaptı Orlando..Hala daha 2. maçtaki üçlüğü takılıp seriye bok atmanın anlamı yok..Hakem mi koydu Hedo'ya bloğu..Prince'i madara etmek için üzerine gidip madara durumuna düşerken düşüncekti Hidayet efendi..

Şu seriyede ikide bir olaylı falan deyip durmayın komik oluyor..
Ne bok atması kemal abi nediyorsun allah aşkına bok atan flan yok bir soru sorduk verdin tepkiye bak ? :S olay derken detroit'e karşı bir söz sölemedik sadece bir kaç şey oldu onun için söledik bilsem sölemezdim yani ufak şeylere böyle tepki vermene gerek yok abi biz kötü bir şey sölemedik pistons hak etmediği seriyi filan geçti demedik sadece orda billupsuz pistons'u yenemediler demişsin onu sorduk seriyi geçen siz oldunuz biz magic daha iyi oynadı filan demedik abi lütfen! yani işim karım yok NBA'nın en iyi takımlarından birine bok'mu atcam abi insan düşünür bok atmış olsa düşeceği durumu hiç'te sevmem böyle şeyleri.
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2008, 12:12:55 Gönderen: Kq5 » Logged
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #42 : 17 Mayıs 2008, 12:31:03 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Hidayet biraz haddini bilsin. Orlando'nun Detroit seviyesine çıkabilmesi için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım. Hidayet cin olmadan adam çarpmaya kalktı, aldı cevabını oturdu yerine. Bu saatten sonra da dilini tutmayı becerse iyi olur, 2 maçın da kaybedilmesinin baş sorumlusu Hidayet. Çıkıp sallamakla olmaz o işler.

Aynen katılıyorum..

Şayet o yanlış tercihleri sayı olsaydı artık neler denirdi burada tahmin dahi edemiyorum..Ya da Hedo değilde Lewis o 2 pozisyonda yanlış tercih kullansa nasıl yerden yere vurulurdu..
« Yanıtla #43 : 17 Mayıs 2008, 12:44:31 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

o zaman bütün sezon son saniyelerde Lewis efendi kullansaydı şutları..ribaundları alıp takıma o kaldırsaydı hücuma...Howard'ı o besleseydi tüm sene...oyunun her yönüne katkı yapsaydı...
adam bu takımın en tecrübelisi play-off larda...yanlış tercih yaptı doğrudur...Prince'in üzerine gitti saçma yere doğrudur...
Ama maçları onun yüzünden kaybetme konusunda bi duracaksın arkadaş...Elin zenci Amerikalılarını övmeye gelince destanlar yazan arkadaşlar biraz da kendi oyuncularına destek versin...katılıyorum 40 deil 100 fırın ekmek yemekleri lazım Pistons olmak için...Ama yok götü kalktı yok MIP aldı çenesi düştü falan bunlar ağır sözler...
Adam 2 sene önce milli takıma gelmedi diye herkes adama düşman oldu...
İşin garip tarafı Gasol da milli takımına gitmemişti ama ağlak Gasol dedik herkes bize yüklendi...
Burda bi çelişki var...
Yakında iyice Amerikalılar'a kaptırıcaz kendimizi...Sonumuzu hiç iyi görmüyorum...
KE'nin imza ile nokta koyayım bari mesaja Cheesy

Ankara'nın taştır yolu, Yanki sarmış sağı solu...!!!

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #44 : 17 Mayıs 2008, 12:52:53 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Uzaktan yakından alakası yok bunun Amerikancılıkla, Türklükle..Ne yani Vence ve ben kişiliksiz karaktersiz mandacı uşaklar mıyız ? Sırf Türk diye yanlışına doğru mu diyelim..Ya geçelim şu Türk muhabbetini..

Birde ben sadece bu açıklamaları için konuşmuyorum seri boyunca saçma sapan açıklamalar yaptılar...Orlando abartıldı ve elde patladı..Yalnız sadece buralarda abartıldı zaten Amerika'da serinin favorisi Detroit'ti..
« Yanıtla #45 : 17 Mayıs 2008, 13:20:58 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Orlando abartıldı evet hemfikiriz...saçma sapan konuştular evet hemfikiriz...Nelson abarttı maç garantisi bil verdi hemfikiriz...Haddini bilmezsen tokatı yersin hemfikiriz...
Ama diyorum ki neden bi anda herkesi kahraman yapmayı çok severken en iyi senesini geçirmiş Hedo'yu yerden yere vuruyosunuz bi açıklamayla..Çıkar at formasını üzerinden...Detroit'e karşı oynamadığını farzet...Adam daha iyi takımız dememiş zaten...Yanlışına ben de yanlış diyorum zaten...
Ayrıca acayip abarttın kişliksiz karaktersiz mandacı uşaklar falan demedim...Alınganlık yapıp da abartmaya da gerek yok...Tartışıyoruz burda...demek istediğim neden o adamlar için övgü dolu sözler kolay yazlırken Hedo'ya bu kadar yükleniliyo?

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #46 : 17 Mayıs 2008, 13:22:55 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Hedo gibi MIP'im olacağına,
Memo gibi All Star'ım olsun diyorum..

Bence açıklayıcı..
« Yanıtla #47 : 17 Mayıs 2008, 15:17:58 »
vence
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

2 maçın da kaybedilmesinin baş sorumlusu Hidayet.

Sen şakasın de mi?
Yani Hedo düşmanlığın yok senin de mi?
Harbiden ikimiz de aynı sporu seviyoruz de mi?
Aynı sporu yorumluyoruz yani?

Ben mi şakayım? Hidayet düşmanlığıymış, güldürmeyin beni. Millet Hidayet'i sallamazken bundan önceki senelerde Hidayet'in aslında boş adam olmadığını defalarca yazan bendim. Bu yazdıklarımın aynı sporu sevmekle ne alakası var? Aynı sporu yorumluyoruz, tek farkla; sen pek izlemiyorsun, ben ise bulabildiğim her fırsatta izliyorum. Başka forumlarda basketbol bilgin ile ilgili yazdıklarını gündeme getirmeyeyim şimdi.

o zaman bütün sezon son saniyelerde Lewis efendi kullansaydı şutları..ribaundları alıp takıma o kaldırsaydı hücuma...Howard'ı o besleseydi tüm sene...oyunun her yönüne katkı yapsaydı...
adam bu takımın en tecrübelisi play-off larda...yanlış tercih yaptı doğrudur...Prince'in üzerine gitti saçma yere doğrudur...
Ama maçları onun yüzünden kaybetme konusunda bi duracaksın arkadaş...Elin zenci Amerikalılarını övmeye gelince destanlar yazan arkadaşlar biraz da kendi oyuncularına destek versin...katılıyorum 40 deil 100 fırın ekmek yemekleri lazım Pistons olmak için...Ama yok götü kalktı yok MIP aldı çenesi düştü falan bunlar ağır sözler...
Adam 2 sene önce milli takıma gelmedi diye herkes adama düşman oldu...
İşin garip tarafı Gasol da milli takımına gitmemişti ama ağlak Gasol dedik herkes bize yüklendi...
Burda bi çelişki var...
Yakında iyice Amerikalılar'a kaptırıcaz kendimizi...Sonumuzu hiç iyi görmüyorum...
KE'nin imza ile nokta koyayım bari mesaja Cheesy

Ankara'nın taştır yolu, Yanki sarmış sağı solu...!!!

Alakaya bak, böyle savunma mı olur? Bütün sezon son topları Lewis kullansaymış, ribauntları alıp takımı hücuma kaldırsaymış. Normal sezondan mı bahsediyoruz burada da haberim yok benim? Normal sezonda topları Hidayet'in taşıması son 2 maçın en kritik yerlerinde oyunun içine etmesini haklı mı çıkartır? Elin zenci amerikalısını övmeye gelince destan yazıyormuşuz da kendi oyuncularımıza destek verseymişiz. Öncelikle ben elin zenci amerikalısı benim beyaz türküm elin çikolata tenli eskimosu filan diye ayırmam insanları. Benim değerlendirme kriterimde kendi milliyetimden olanı kayırmak yok. Hakikaten aynı oyunu mu seviyoruz? Hani şu elin amerikalısının elin çinlisiyle beraber oynadıkları, hani şu spor olan, içindeki en milliyetçi öğe allstar oylamasındaki Yao'ya atılan oylar olan? Çenesi düştü tabii, hatta Detroit arkadan kilitleyince önden açıldı. Beğendin mi? Takımın en tecrübelisi olup maçın en önemli anlarında içine edeceksin, sonra çıkıp vay efendim biz daha iyiydik diye ukalalık edeceksin. Gasol'un milli takımına gitmemesiyle ağlak olmasının ne alakası var? Gasol ota boka itiraz ettiği için ağlak, milli takıma gitmediği için değil.

Orlando abartıldı evet hemfikiriz...saçma sapan konuştular evet hemfikiriz...Nelson abarttı maç garantisi bil verdi hemfikiriz...Haddini bilmezsen tokatı yersin hemfikiriz...
Ama diyorum ki neden bi anda herkesi kahraman yapmayı çok severken en iyi senesini geçirmiş Hedo'yu yerden yere vuruyosunuz bi açıklamayla..Çıkar at formasını üzerinden...Detroit'e karşı oynamadığını farzet...Adam daha iyi takımız dememiş zaten...Yanlışına ben de yanlış diyorum zaten...
Ayrıca acayip abarttın kişliksiz karaktersiz mandacı uşaklar falan demedim...Alınganlık yapıp da abartmaya da gerek yok...Tartışıyoruz burda...demek istediğim neden o adamlar için övgü dolu sözler kolay yazlırken Hedo'ya bu kadar yükleniliyo?

Kimi kahraman yaptım? Evans'ı Cook'u Howard'ı mı? Hangi adama övgü dolu sözler yazmışım? Kaldı ki Hidayet iyi bir sezon geçirdi fakat Orlando'nun oyununu bozdu. Sene başında takip edenler daha iyi bilirler, Orlando hücumlarda önce topu içerideki Howard'a indirir, Howard da potayı zorlardı, pozisyonu bulursa atar yoksa sıkıştırma geldiğinde boştaki adama çıkartırdı topu. Dışarıda boşta bekleyen adamlar da paslaşır, savunmacısı uzakta olan adamı bulup boş şutu kullanmasını sağlarlardı. Bugün olan ne? Hidayet alsın, Hidayet versin, Hidayet baksın, Hidayet atsın. Howard'ın eline top değmemeye ya da yanlış zamanlarda verilmeye başlandı. O durumda da Howard'ın etkinliği azaldı. Sene başındaki Orlando ile sene soyundaki Orlando'yu bir yan yana koyun bakalım, Hidayet'in yıldızlaştığı Orlando mu daha iyi,  diğeri mi?

Orlando'ya övgü dolu sözler yazmıyorum. Kadro kalitesinin gerektirdiğinin çok altında oynadılar. Zayıf doğuda çok daha iyi galibiyet yüzdeleri almaları lazımdı. İlk turda Mitchell tek uzunlu Orlando karşısında 3 uzunla oynama gafletinde bulunmasaydı o seride çok daha fazla uğraşırlardı. Sadece Hidayet değil, Howard ve bütün diğer "Biz Detroitten iyiyiz"ciler ukalalık yapmışlar. Önce kendini bileceksin.
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2008, 15:21:56 Gönderen: vence » Logged
kaybetmeye başlayınca değil, çaptan düşmeye başlayınca yaşlı takım olursun.
« Yanıtla #48 : 17 Mayıs 2008, 16:23:30 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

ya şimdi Hedo MIP ödülünü hakederek aldımı aldı All star'ı hakettimi hak etti ama girdi mi girmedi hakkını yedilermi yediler Toronto serisinde iyi bi seri çıkardımı muhteşem bi takım oyunu oynadımı oynadı Detroit Serisinde elinden gelenin en iyisi yapdımı yapdı..Hedo Takımını ateşlemek için smaç yapmaya gittiğinde Prince blokladımı Blokladı maç öyle kopdumu kopdu Prince Hedo yu ezdimi ezdi..eeeh neyin tartışmasını yapiyoruzki..
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2008, 16:48:45 Gönderen: ChrisBosh02 » Logged

« Yanıtla #49 : 17 Mayıs 2008, 21:24:12 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Konu nerelere gelmiş yane süperstar lara sövsem bu kadar cıngar çıkmaz.Hidayet 30 yaşında evli barklı 8 senedir nba de kaç kere play off görmüş bir oyuncu keza oynadığı 3 takımda başa güreşen takımlardı magic hariç.Eski den kaan kural mm olduğu zamanlarda nba stüdyo da  hidayet i eleştirir dururdu,hep peja ya benzemeye çalıştığından ama onun eski kirilenko potansiyelinde olduğunu söylüyordu (5 x 4 desem ) yane oyunun her alanında olan asist ,blok,rebound  ve savunması daha etkin ama skor anlamında takımına yarar sağlayan bir adam.Hidayet i kaç senedir izliyoruz sizce bu kadar iyi bir sezon ne zaman geçirdi?
  Tamam en çok gelişme gösteren oyuncu ödülünü alması,stan van gundy in onu yeni grant hill olarak takımda kullanması ,arkadaşlarına liderlik yapması güzel şeylerde 6 sezondur konferans finali oynayan,nba in en sistemli takımı olan (spurs ile beraber) ve çok paralar harcanmasına rağmen rezil rüsva olan takımlara kapak olan yönetimi ile örnek model teşkil eden bir takıma 4-1 elendikten ve son saniye seçimlerinde tecrübesizliğe kurban giden birinin böyle bir açıklama yapması üzücü yane lewis ve howard daha hedo gibi ligin veteran oyuncusu kisvesine ulaşmamış oyuncular o yüzden bende yakıştıramadım ama bu kadar tepki vermemek lazım.

« Yanıtla #50 : 18 Mayıs 2008, 05:16:06 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderatör
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

Yaptığı açıklaması saçma olmuş gerçekten ama ben Hedo'yu sacremento zamanından beri severim biraz gözden geçirdimde yorumları maşallah bir çoğu eleştirmiş bolbol bilmiyorm Mehmet Okur yapsaydı aynı tepkiler olurmuyduki bu kadar olucağını zennetmiyorum ama nedense Hedo Turkoğlu oldumu bir çoğunuz nefretle yaklaşıyosunuz direk açıklarına yanlışlarına yöneliyorsunuz nedeni acaba şampiyon olamadı diyemi yoksa Mehmet Okur kadar şanslı olupta bir açık bulup All-Starda yedeklere giremediği içinmi nedense büyük çoğunluğunuzun Hidayet'le ilgili gurur duyduğunu düşünemiyorum sonucta gurur duymamız gereken bir oyuncu neden Mehmet Okur kadar bir değer verilemediğini çözebilmiş değilim tamam eleştiricez tabiki Hidayeti dört dörtlük bir oyuncu değil detpit serisindede acaip açıklamalarda bulundu ama lütfen yeri geldimi birazda gururumuz olduğunu hatırlıyalaım sonucta türkiyeyi temsil eden bir oyuncumuz millet Memo All-Star oldu diye bir havalara girdi göğsü kabardı anasayfalara kocaman haber oldu bir sürü şey ama Hedo En Çok Gelişme gösteren oyuncu ödülünü aldığında dışardan kimse vaybe helal olsun Hedo bu ödülü almış dediğini görmedim bence bu kadarda abartarak hata yada yanlış aramaya gerek yok arada Türk olduğunuda unutmayalım

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
« Yanıtla #51 : 18 Mayıs 2008, 14:16:07 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Hedo'yu överken iyi eleştirirken niye kötü oluyoruz anlamıyorum..Ben Prince'i burda yerden yere vurdum..Play-off'larda kaybolduğunu söyledim durdum..Acımasız eleştirdim..Sert bir şekilde..Ama adam yanılttı beni tükürdüm şuan yalıyorum tükürdüğümü helal olsun Prince diyorum..

Memo olayına gelince;
Adam All Star oldu nasıl olduysa oldu...Hedo'yu savunacam diye Memo'nun All Star oluş şekline karalama yapmakta komik kaçıyor cidden..İsterse adam kalmadığı için All Star olsun..Oldu mu oldu..Gerisi boş..Ayrıca ben Memo'nun boş konuştuğuna hiç rastlamadım..
« Yanıtla #52 : 18 Mayıs 2008, 14:19:37 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

Ya Hedo aslında oynanan maçlara göre konuşmuş bi arkadaşda öle dedi ama Oynanan maçlara göre konuşsada Detroit önde şüphesiz ama burda bütün suç elenmelerinin suçu Kesinlikle Hidayet değildir Hidayet her maçda elinden gelenin en iyisini yapmışdır SVG çok güvendi Hedo ya da işte Maçlar Çok çok Basit Top kayıplarıyla gitti o durum olmasaydı biz detroit'i elerdik bu kanıya göre demiş olabilirMİ?

« Yanıtla #53 : 18 Mayıs 2008, 14:26:22 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Halamın bıyıkları olsa amcam olurdu derlerdi..

Billups olsaydı bizde son 2 maç kafa yapardık mı diyelim..
« Yanıtla #54 : 18 Mayıs 2008, 14:30:59 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

Diyin valla diyin Çok pis ayar vermiş olursunuz O Orlando Konuşanlarına ama benim dediğimin arkasındayım Hedo ona göre sölemişdir ama Sonuçda Detroit 2 sene üst üste ezdi gelcek sene de 4-2 Olur heralde..

« Yanıtla #55 : 18 Mayıs 2008, 16:06:27 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderatör
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

Hedo'yu överken iyi eleştirirken niye kötü oluyoruz anlamıyorum..Ben Prince'i burda yerden yere vurdum..Play-off'larda kaybolduğunu söyledim durdum..Acımasız eleştirdim..Sert bir şekilde..Ama adam yanılttı beni tükürdüm şuan yalıyorum tükürdüğümü helal olsun Prince diyorum..

Memo olayına gelince;
Adam All Star oldu nasıl olduysa oldu...Hedo'yu savunacam diye Memo'nun All Star oluş şekline karalama yapmakta komik kaçıyor cidden..İsterse adam kalmadığı için All Star olsun..Oldu mu oldu..Gerisi boş..Ayrıca ben Memo'nun boş konuştuğuna hiç rastlamadım..

Yazdıklarım sana değildi genelleme yaptım benim gözlemlediğim bu forum dışındada bu böyle millet Memo'nun daha nerde oynadığını bile adam gibi bilmiyoken vaybe diyebiliyor Hedo olunca ses çıkmıyor Hedo'da bu sene hakkettiği halde All-Star olamadı mesela amerika basını bile bizden daha çok yakınmıştır bu duruma neyseya konuyu uzatmak istemiyorum sadece gözlememim belirtim herangi birini ele alarak yazmadım bunları

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
« Yanıtla #56 : 18 Mayıs 2008, 16:09:48 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Hedo sadece bu sene üst düzey oynadı ancak Memo'nun geldiğinden beri karizması Hedo'ya nazaran çok daha fazla.
Detroit'te belki aman aman katkı yapmadı ama şampiyonluk yaşadı..Utah'a gitti All Star olmasının yanı sıra takımını sezon boyu ipten aldı, Utah tarihine geçti attığı üçlüklerle..

Kariyerlerini baz alırsak Memo fersah fersah önde..Bu nedenle Memo'nun çok daha fazla ön planda olmasının yadırganacak bir yanı yok..Hedo'nun bu daha ilk patlama senesi..Bakalım böyle devam edecek mi? Çünkü Memo ediyor..Hedo da ederse ne ala..
« Yanıtla #57 : 18 Mayıs 2008, 16:29:59 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderatör
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

Hedo sadece bu sene üst düzey oynadı ancak Memo'nun geldiğinden beri karizması Hedo'ya nazaran çok daha fazla.
Detroit'te belki aman aman katkı yapmadı ama şampiyonluk yaşadı..Utah'a gitti All Star olmasının yanı sıra takımını sezon boyu ipten aldı, Utah tarihine geçti attığı üçlüklerle..

Kariyerlerini baz alırsak Memo fersah fersah önde..Bu nedenle Memo'nun çok daha fazla ön planda olmasının yadırganacak bir yanı yok..Hedo'nun bu daha ilk patlama senesi..Bakalım böyle devam edecek mi? Çünkü Memo ediyor..Hedo da ederse ne ala..

Tabiki doğru söylediğin ama ne biliyimya biraz ilgisiz ve yetersiz gibi geliyo bana fazla çabada gösterilmiyor gibi bu konuda sırf Hedo içinde değil bu Memo içinde geçerli elin çinlileri bile elindeki oyuncuyu en boktan zamanlarında çok iyi reklam yapmayı başardı bizde elimizi kolumuzu bağlayıp izledik neyseya umarım seneyede aynı şekilde devam ederlerde gururlandırmaya devam ederler bizi bizde elimizden geleni yapmayı başarırız

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
« Yanıtla #58 : 18 Mayıs 2008, 17:08:55 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Tuncay a ,nihat a hatta emre ye gösterilen ilgi memo ve hedo ya gösterilse denyo spor basını tarafından all starda olurdu hatta deli oy toplardı.O kadar spor gazetesi var hangisi hedo için oy kullanın dedi ntv dışında? Onu  boşverin adam mip oldu sadece ntv anahaber de yer verdi bir futbolcu gol atsa yada  paris hilton kaşarı gelse memlekete ana haberde hemen yer buluyor bu memlekette magazinsel olucan ulan bu memleketin milli takımı hedosuz ve memosuz japonyada tarih yazdı hangi spor gazetesi ana sayfa haber yaptı? Neyse beyler ersan  gibiler yüzünden adam da gitmicek nba ye en büyük korkum o dua edelim de hedo ve memo istikrara devam  etsin yeni türk oyuncuların nba de oynamaları için.

« Yanıtla #59 : 18 Mayıs 2008, 18:02:51 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Madem iyiydiniz neden finalde yoksunuz? Takımca saçmalamak bu oluyor heralde...
Billups'sız Pistons'dan 1 maç bile alamayan takım Doğu Finalini haketmiyor demektir. Pistons Billups'sız da iyi bir takım.
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Hedo: Detroit'ten Daha İyiyiz

Gitmek istediğiniz yer: