Geçen sene de 5 tane seçmişlerdi. Bu sene de seçerler, takas yapacaklarını düşünmüyorum. En iyi ihtimalle başka sıralar için takas yaparlar.
Geçen seneyle bu sene farklı yalnız abi,yeni bir oluşum içindeydiler geçtiğimiz sezon,hala oluşum içindeler ama şimdi yeni bir oluşumun son halkalarını atma peşindeler.Öyle fazla da eksikleri yok hani,bunun için dağınık bir draft portresi çizmektense,bir-iki pick'e sahip olup ya da tek pick'e sahip olup,o nokta eksiklerine yönelmeleri daha iyi olur gibi geliyor bana.
-Mesela bunun için,ilk aklıma gelen oyun kurucu bölgesi.Oraya DJ-Augustin tarzında bir isimi düşünebilecekleri söyleniyor,bunun içinde yapmaları gereken senin bahsettiğin başka sıra için takas girişiminde bulunması.Yoksa Augustin kalitesinde biri zannetmiyorum 13'e kadar düşsün,yükseklerden hak almak için 13-27 ve ikinci tur hakları değerli gözüküyor.
-Yok ligde bulunan bir oyuncuyu istiyorlarsa,paşa paşa verirler haklarından bazılarını,nokta hamlesini yaparlar.Böyle bir hamlede de ellerinde,birinci turdan 27'yi bekleyip,steal peşinde koşarlar.Hem lig tecrübesi yaşamış birini nokta oyuncu olarak ele geçirmiş olup,hem de beş tane genç almaktansa bir tane alıp onunla ilgilenirler.
-Bir başka düşüncemde,Heat'in ikinci sırayı verebileceği konuşuluyordu,ona dayalı bir düşünce benimki.İkinci draft pick'i için girişimde bulunur,alırlarsa. Rose'da gelse Beasley'de gelse tepe tepe kullanırlar.
Benim demek istediğim,Portland'ın bu pick'lerle daha iyi bir yerden pick alabileceği ya da ligden kendine göre herhangi bir oyuncu alabileceği.Bunun peşinde koşmalılar,yarın akşama kadarda yapmasalar bile bir hamle,gündemi meşgul edeceklerdir dedikodular ile.