« : 15 Mayıs 2008, 01:26:55 » |
|
KE-Billz
|
San Antonio Spurs'ün power forveti Robert Horry, NBA Tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı. Yüzük koleksyoncusu Horry, Lakers'ın efsane ismi Kareem Abdul-Jabbar'ı solladı.
237 play-off maçıyla bu play-off'lara kadar en çok play-off maçı oynayan oyuncu rekorunu elinde bulunduran Kareem Abdul-Jabbar'ın rekoru dün geceden itibaren Robert Horry'e geçti.
Hornets maçında 238. play-off maçına çıkan Horry, NBA Tarihinde en çok play-off maçı oynayan oyuncu oldu. Horry, Rockets-Lakers ve Spurs forması altında şampiyonluk yaşamıştı.
------------------------------ NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2008, 09:49:26 » |
|
Flash
|
Biraz da şansında, hiç büyük bir sakatlığı olmadı, hiç başa oynamayan bir takımda bulunmadı, hiç bir zaman büyük sorumlulukları yoktu hep süpriz adam yani X-Factor oldu..Ama sonuçta kendinin NBA 'e kanıtlamayı başardı ve tarihte yerrini aldı tebrikler...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2008, 11:32:52 » |
|
Langirt22
|
Biraz da şansında, hiç büyük bir sakatlığı olmadı, hiç başa oynamayan bir takımda bulunmadı, hiç bir zaman büyük sorumlulukları yoktu hep süpriz adam yani X-Factor oldu..Ama sonuçta kendinin NBA 'e kanıtlamayı başardı ve tarihte yerrini aldı tebrikler...
Aynen katiliyorum hic öyle superstarlik isler yapmadi belki ama önemli yerlerde önemli islere imza atti.Hep sampiyonluk kovalayn takimlarda oynadi Horry'i nerdeyse hep finallerde görüyoruz alistik artik adama
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2008, 13:07:06 » |
|
Cpzai3
|
Bi tarafta 40 yaşında bile takımın yıldızı olan bir Jabbar. Diğer tarafta sırf faul yapmak için oyuna giren bir Horry. Sorsan, Horry Jabbar'ı geçti.Niyeyse hiç hoşuma gitmedi bu durum.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #4 : 15 Mayıs 2008, 14:27:04 » |
|
KE-Billz
|
Tabi işe üstlendikleri roller bazında bakarsak Horry'nin başarısı bir anlamda sönük kalmaya doğru yol alır..Ama rakamların diline bakarsak ki bu süreçte son senesi hariç hep aktif bir rol üstlenen (bench anlamında) ve takımını ateşleyen bir Horry var..
Lakers ve Spurs'te yaptığı kritik işler cabası..Elbette oyuna kattıkları anlamında ya da takımdaki rolü anlamında Jabbar'la kıyaslanamaz..Yinede büyük başarı Horry'ninki..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 15 Mayıs 2008, 19:14:48 » |
|
RaRe
|
Sadece bu sene o da sezon içinde çok sakat kaldığı için play-offlarda sönük kaldı Horry... Yoksa 3lükleri ile kritik sayıları ve ribaundları ile birçok şampiyonlukta hatırlanacak bi isim... Jabbar ile kıyaslama mümkün değil tabi ki ama adamın hakkını da yememek lazım...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #6 : 15 Mayıs 2008, 21:16:02 » |
|
lordapo
|
Horry in hakkı ödenmez her zaman verilen görevi eksiksiz yerine getirdi bence hall of fame olmayı hak edicek kadar büyük oyuncu kendisi hatta saha dışında bir vukuatını duymadım ve genç oyunculara savunma azmi ile örnek bir oyuncuydu her zaman.
|
|
|
|
|
|
  ''Kahırdan öldürceni bilsemde kalbim seninle  ''
|
|
|
« Yanıtla #7 : 15 Mayıs 2008, 22:02:13 » |
|
Dağlar
|
Hakkını yemeyelim, büyük bir başarı. Böylesine bir rakamı daha uzun yıllar çıkartamazlar. Horry gördüğüm en büyük winnerlardan biri. Hep üst düzey takımlarda boy gösterdi, her zaman görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Yalnız bu sene gözle görülür bir düşüş var. Rotasyonda pek yer alamıyor. O bu yıl için sadece bir pürüz.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınFinal Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
|
|
|
« Yanıtla #8 : 16 Mayıs 2008, 01:49:38 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie

P.Alemdar'ı haraca bağlayan yüce şahsiyet
|
Belki çoğu insan sevmiyor onu hatta ilerde hep çirkef diye bahsedilecek ama ben onu hep koltuğu kırmamı sağlayan 5.maç ile hatırlıycam
Belki bu sene yaşattığı ızdırapla benden çok küfür yemiş olabilir ama o bir Hall of Fame kimse böyle bi winner ı gözardı edemez
|
|
|
|
|
|
  Şu sayfaya bi tıklarsanız sevinirim ...  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #9 : 16 Mayıs 2008, 10:15:51 » |
|
TP
|
Bir şey yapmasada sonucu kazanan o olmuş...
Onun smaçını ömür boyu unutmam.Mantık sınırlarını zorluyan bir samçtı.Korktum;Horry'nin kolu çıkacak diye.O maçta koltuk kırmadımda, kafam tavana değicek diye korktum.
Şampiyonluğunu göstermek için iki eline ihtiyaç duyan nadir insanlardan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 16 Mayıs 2008, 10:18:19 » |
|
Flash
|
Beyler Hall-Of-Fame olayınıda ayakçı yaptınız iyice ne yani adam Dr.J, Bird ve Magic ile aynı statüde mi duracak....
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #11 : 16 Mayıs 2008, 13:46:40 » |
|
Cpzai3
|
Beyler Hall-Of-Fame olayınıda ayakçı yaptınız iyice ne yani adam Dr.J, Bird ve Magic ile aynı statüde mi duracak....
Katılıyorum...Hala Hall Of Fame olamamamış, Mvp ler var eskilerden...
|
|
|
|
|
|
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #12 : 16 Mayıs 2008, 13:52:22 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie

P.Alemdar'ı haraca bağlayan yüce şahsiyet
|
Katılıyorum...Hala Hall Of Fame olamamamış, Mvp ler var eskilerden... Bizde onu diyoruz işte Hall of Fame e mvp alarak girilmiyor. Yüzükle giriliyor...Horry de fazlasıyla mevcut olan küçük şeyler yani...Girmesi gerek demiyorum o yüzükler girmesini sağlayacak diyorum...Bunu kimse engelleyemez... Not: Dün gece yine yaptı itliğini halbuki hiç gerek yoktu zaten 4 faulu vardı West in yazık oldu adamcağıza
|
|
|
|
|
|
  Şu sayfaya bi tıklarsanız sevinirim ...  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #13 : 16 Mayıs 2008, 13:52:47 » |
|
the_apo_1
|
Adamın kariyeri ortada,yaptıkları ortada,neden hall of fame olamasın ki ??Gittiği takımlara bi şeklilde katkı yapmış,beleş başarılar almamış biri bence,pekala hall of fame olabilir.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2008, 13:54:19 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 16 Mayıs 2008, 13:57:00 » |
|
Cpzai3
|
İyi bir rol oyuncusu da olsa kariyeri boyunca hep 6 7 sayı ortalamayla oynayan adam da Hall Of Fame olacaksa zamanının yıldızları boşa ter dökmüş... Ki böyle bi durum olsa, zamanında Celtics de Russela yapışmış tüm oyuncular da Hall Of Fame olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 16 Mayıs 2008, 14:08:24 » |
|
the_apo_1
|
Ben olsun ya da olmasın demiyorum attığı sayı az olabilir evet,ama son derece öz attıkları bi yandanda...Herşey ortalamalarla belirlenecekse kimler kimler hall of fame olmalı o zaman...Sadece ortalamalara bakılmamalı bana kalırsa.Heaa baştada dediğim gibi olur olmaz orası ayrı bi konu.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2008, 14:10:15 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 16 Mayıs 2008, 14:39:05 » |
|
RaRe
|
Hall of fame olması zor bence de ama gönüllerdeki yeri çok farklı olacak...Benim için bi T-Mac ya da Carter'dan daha büyük bi oyuncudur....Winner özelliği var bi kere...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #17 : 16 Mayıs 2008, 14:55:55 » |
|
Flash
|
Gönüllerin adamlarından, bir savaşçı emektar ama beyler Hall-Of-Fame lik çikletten çıkmıyr..Umarım NBA yetkilileri ve basketbol büyükleride hall-of-fame olayını sizin gibi düşünmüyordur...Yoksa Birdler,Russellar,MJler boşuna yıllarca büyülemiş insanları...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 16 Mayıs 2008, 15:09:26 » |
|
KE-Billz
|
Adam dün gece ile birlikte 239 play-off maçı oynuyor,bu adam Lakers'tada, Spurs'tede net hatırladığım şampiyonluk katkıları yapıyor, bizde burda nasıl yapalımda Horry'nin başarısını küçültelimin derdindeyiz..
Nerden gelirse gelsin benchten ya da uzaydan ortada bir başarı var mı var..O zaman takdir etmek erdemdir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 16 Mayıs 2008, 15:10:54 » |
|
Cpzai3
|
Adam dün gece ile birlikte 239 play-off maçı oynuyor,bu adam Lakers'tada, Spurs'tede net hatırladığım şampiyonluk katkıları yapıyor, bizde burda nasıl yapalımda Horry'nin başarısını küçültelimin derdindeyiz..
Nerden gelirse gelsin benchten ya da uzaydan ortada bir başarı var mı var..O zaman takdir etmek erdemdir..
Takdir etmek farklı şey, Nba tarihinin sayılı oyuncuları arasına koymak farklı şey.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|