+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Horry, Jabbar'ın Rekorunu Kırdı

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: Horry, Jabbar'ın Rekorunu Kırdı  (Okunma Sayısı 289 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 16 Mayıs 2008, 15:15:21 »
KE-Billz
hasta la victoria siempre
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Horry, Jabbar'ın Rekorunu Kırdı

Takdir etmek farklı şey, Nba tarihinin sayılı oyuncuları arasına koymak farklı şey.

Ben takdir edilmeli dediğimi sanıyorum..
NBA Tarihinin sayılı oyuncuları arasında koymadım..Ancak türünün içinde en iyisi..
Burda koyulmasada adam zaten NBA Tarihine geçti ama öyle ama böyle..
« Yanıtla #21 : 19 Mayıs 2008, 04:15:21 »
c_marlowe
Starter

kazanınca tecrübeli,kaybedince yaşlı takım olursun

Üyelik Bilgileri

sonuçta rakamsal olarak geçtiyse nba tarihinde rol oyuncusu olan horry, efsane jabbar'ı geçti yazmayacak...birde rol oyuncusu olduğundan bahsediliyor...keşke her rol oyuncusu onun kadar etkili olabilse...
lakers'ın üçleme yapmasındaki en büyük faktör sacramento kings serisinde jeneriklere geçen son saniye basketiyle horry'di(doğrusu o şutun girmesiyle bende yıkılmıştım)...sonrasında detroit final serisinde maçında yine ön plana çıkan isim horry'di...onun can alıcı şutları olmasa spurs değil detroit şampiyon olacaktı...rol oyuncusunun tarihi değiştirecek başarıların altında imzası bulunuyorsa benim için takımın yıldızı kadar değerlidir...
tüm imzalarım (ç)alıntıdır...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #22 : 20 Mayıs 2008, 20:46:06 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Yürü be Türkiyem Kim tutar senii

Üyelik Bilgileri

Yani tabiiki horry kareem'le karşılaştırılamaz .Ancak horry ye bir baktığımızda mayıs ve özellikle haziran aylarında attığı son saniye basketleri aklıma geliyoor!!
« Yanıtla #23 : 26 Mayıs 2008, 12:56:16 »
DontTouchM3
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

ne olursa olsun takdir etmek gerekir unutulmaz basketleri o unutulmaz 3lükleri olsada yinede Hall of fame olabilicegini sanmıyorum ama olursada neden oldu diyemem

« Yanıtla #24 : 26 Mayıs 2008, 13:59:53 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Adam oynadığı her takımda 1 üçlükle şampiyonluk kazandı valla en iyisi onunki Cheesy yıldız olmadı her saniye büyük sorumluluk almadı ama aldığı zamanda yerine en iyi şekilde getirip şampiyonlukları götürdü. İnanılmaz şanslı biri kimin bu kadar çok şampiyonluğu varki bu durumda kazanılmış... Takdir ettim ama yani jabbar mı horry mi tabiki jabbar..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #25 : 27 Mayıs 2008, 15:29:29 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
All-Star

Kg#5 Kevin Garnett 4EVa!

Üyelik Bilgileri

Valla geçmişi başarılarla dolu iyi işler başardı ancak şuanki durumu bana göre içler acısı kariyerinin sonlarına geldi belkide ama yinede tarihe geçmiş bir oyuncu saygı duymak lazım smiley
« Yanıtla #26 : 27 Mayıs 2008, 18:28:48 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Yürü be Türkiyem Kim tutar senii

Üyelik Bilgileri

en azından Jabbar'ın maç rekorlarından bir kırılmış oldu.Normal sezonda olanın kırılmasının imkansız olacağını düşünüyorum
« Yanıtla #27 : 28 Mayıs 2008, 02:55:58 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie
**

P.Alemdar'ı haraca bağlayan yüce şahsiyet

Üyelik Bilgileri

En çok maç oynama rekoru nedir ki...Kırılmayacak bir rekor olması diye bişey olamaz...Bir oyuncu gelir 20-21 sene oynar geçer...D.Milicic gibi oyuna son dakikalarda bile girsen o maçta görev almış sayılıyor...Playoff maçları ile Regular Season u birbirine karıştırmayalım...En azından değelerini...

Şu sayfaya bi tıklarsanız sevinirim ...Smiley
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Horry, Jabbar'ın Rekorunu Kırdı

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv