« : 11 Şubat 2009, 12:17:23 » |
|
TP
|
All-Star H-O-R-S-E Katılımcıları Belli Oldu
Nba All-Star haftasonu etkinliklerinin en yenisi olan H-O-R-S-E yarışmasına katılacak oyuncuların isimleri açıklandı.
Nba yönetiminin veridiği bilgiye göre yarışmaya Thunder'lı Durant, Memphis'li Mayo ve Atlanta'lı Johnson yer alacak.
Oyuncuların 24 saniye içinde şut atacağı ve herhangi bir Nba hakemi tarafından yönetilecek olan H-O-R-S-E yarışması Cumartesi günü gerçekleşecek.
_____________________________ TP//NbaTr
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2009, 10:15:34 Gönderen: AoGVinsanity »
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2009, 13:59:33 » |
|
SA_SPURS
|
bu yarışmayı merakla bekliyorum ilk defa yapılması bende daha da merak uyandırıyor 3 yıldızın güzel bi düellosu olucak iyi olan kazansın
|
|
|
|
|
|
LeBron James
|
|
|
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2009, 16:49:38 » |
|
Dağlar
|
İlk defa izleyeceğiz ve açıkcası tam olarak kurlalarını da bilmiyorum. Sanırım bir oyuncunun şut attığı yerden aynı şekilde diğer oyuncunun atması gerekiyormuş. Her kaçırdığı şutta H-O-R-S-E'den bir harf ekleniyormuş ve kelimeyi tamamlayan eleniyormuş. Bu durumda Joe Johnson büyük favori ama net birşey söylenemez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2009, 16:50:49 » |
|
CaRTeR
|
Olum bu ne ya aylık gibi bişey  . İlginç bir yarışma katılımcılarda gayet iyi bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2009, 17:09:36 » |
|
kobe_tr
|
gerçekten böyle değişik yarışmaların eklenmesi all-star haftasını daha bi güzel yapıyo..eğlenceli ve güzel bir kapışma olacağını varsayıyorum..dağlar'ın anlattığına göreyse gerçektende joe johnson favori bencede..haftasonunu bekliyoruz artık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 11 Şubat 2009, 18:20:36 » |
|
Barracuda
|
Olum bu ne ya aylık gibi bişey  . İlginç bir yarışma katılımcılarda gayet iyi bence.  benim de aklıma aynen o geldi.. cabbar mı oynuosunuz arkadaşım ne bu çocukca yarışmalar..  kurallarını hiç bilmiyorum inşallah eğlenceli bişeydir..
|
|
|
|
|
|
Her an, her şey değişebilir..
|
|
|
« Yanıtla #6 : 11 Şubat 2009, 19:32:15 » |
CarMELO Metehan
NBA Draft'ında
|
fena bir oyuna benzemiyor bence eğlenceli plur ve kim yener diye bir şey diyemem çünkü üç oyuncu da yakın seviyelerde
|
|
|
|
|
|
Carmelo Anthony and Denver forever
|
|
|
« Yanıtla #7 : 12 Şubat 2009, 20:52:09 » |
turkish_yakuza_
Yeni Üye
|
yeni yarışmalar yeni zevkler getirir daha yaratıcı yeni yarışmalar gellesi dileğiyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 13 Şubat 2009, 21:41:28 » |
NonPremium
NBA Draft'ında
|
İlginç bi çalışma ama Joe Johnson alabilir diye düşünüyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 13 Şubat 2009, 23:02:48 » |
|
Dağlar
|
Arkadaşlar şu videoyu bir izleyin; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLebron H-O-R-S-E oynuyor  ilginç...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 14 Şubat 2009, 18:09:46 » |
AFOR
NBA Draft'ında
aşırı manyaq
|
güzel bir şey bekliyorum nba'den. çünkü allstar dediğimizde yada basketbol Gösterisi dediğimizde akla ilk gelen şey NBA ve allstar. bu ada uygun eğlenceli bi oyundur umarım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 14 Şubat 2009, 18:40:50 » |
|
Barracuda
|
Arkadaşlar şu videoyu bir izleyin; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLebron H-O-R-S-E oynuyor  ilginç... arkadaş youtube'a nasıl giriosun.. ben ntunnel'i kullanarak girebiliyorum.. senin verdiğin linke girince erişim engellenmiştir dio..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 14 Şubat 2009, 18:42:40 » |
|
ÖZGÜRRR
|
Arkadaşlar şu videoyu bir izleyin; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLebron H-O-R-S-E oynuyor  ilginç... arkadaş youtube'a nasıl giriosun.. ben ntunnel'i kullanarak girebiliyorum.. senin verdiğin linke girince erişim engellenmiştir dio.. ktunnel aç arama yerine linki kopyala belki olur dostum.
|
|
|
|
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene!
|
|
|
« Yanıtla #13 : 14 Şubat 2009, 19:18:34 » |
|
Barracuda
|
Arkadaşlar şu videoyu bir izleyin; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLebron H-O-R-S-E oynuyor  ilginç... arkadaş youtube'a nasıl giriosun.. ben ntunnel'i kullanarak girebiliyorum.. senin verdiğin linke girince erişim engellenmiştir dio.. ktunnel aç arama yerine linki kopyala belki olur dostum. harbiden de oldu.. ben nasıl akıl edemedim bunu..  eyvallah sağol..  bu arada eğer bu tarz bişeyse yarışma eğlenceliymiş.. zevkli bişey olacak sanırım.. beklentilerimin üzerinde..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2009, 19:22:23 Gönderen: Barracuda »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 14 Şubat 2009, 19:38:08 » |
|
OğuzCan
|
Konu dışına taşmayalım ama youtube jacker arayın yükleyin ktunnele vs. gerek kalmadan hiç kapanmamış gibi hızlı ve sorunsuz girersiniz. Bu oyun biraz nakavt,aylık,yıldız türü oyunların karışımı gibi birşey sanki(: Edit:Açıklamayı okuyarak anladım bunu ama alakası yokmuş(: İlginç olacak.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2009, 19:40:37 Gönderen: OğuzCan »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #15 : 14 Şubat 2009, 19:40:50 » |
|
Barracuda
|
Konu dışına taşmayalım ama youtube jacker arayın yükleyin ktunnele vs. gerek kalmadan hiç kapanmamış gibi hızlı ve sorunsuz girersiniz. Bu oyun biraz nakavt,aylık,yıldız türü oyunların karışımı gibi birşey sanki(:
aslında bakarsan sahiden bi karışım yapmışlar ama yaratıcılık da biraz ön planda.. iyi şeyler çıkabilir.. ben açıkçası duranttan bişeyler bekliyorum ama joe johnson'un şutörlüğü bu işi bitirebilir.. aslında ilk kez yapılacak bi yarışma olacağı için tahmin yürütmek de çok zor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 14 Şubat 2009, 22:35:48 » |
|
Dağlar
|
Arkadaşlar şu videoyu bir izleyin; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLebron H-O-R-S-E oynuyor  ilginç... arkadaş youtube'a nasıl giriosun.. ben ntunnel'i kullanarak girebiliyorum.. senin verdiğin linke girince erişim engellenmiştir dio.. ktunnel aç arama yerine linki kopyala belki olur dostum. harbiden de oldu.. ben nasıl akıl edemedim bunu..  eyvallah sağol..  bu arada eğer bu tarz bişeyse yarışma eğlenceliymiş.. zevkli bişey olacak sanırım.. beklentilerimin üzerinde.. Youtube Jacker programını indir, kurmak yaklaşık 30 saniye sürüyor ve bir daha direk youtube'a girebiliyorsun. Çok hoş  ve çoğu kişinin bilmediği bir program. İyi seyirler. _____________________________________________________________ Bu gece, smaç yarışmasından da çok merak ediyorum H-O-R-S-E'u... 2 yıldır diğerlerine nazaran zevksiz geçen Cumartesi gecelerine renk katar umarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 14 Şubat 2009, 22:51:38 » |
|
Barracuda
|
Arkadaşlar şu videoyu bir izleyin; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLebron H-O-R-S-E oynuyor  ilginç... arkadaş youtube'a nasıl giriosun.. ben ntunnel'i kullanarak girebiliyorum.. senin verdiğin linke girince erişim engellenmiştir dio.. ktunnel aç arama yerine linki kopyala belki olur dostum. harbiden de oldu.. ben nasıl akıl edemedim bunu..  eyvallah sağol..  bu arada eğer bu tarz bişeyse yarışma eğlenceliymiş.. zevkli bişey olacak sanırım.. beklentilerimin üzerinde.. Youtube Jacker programını indir, kurmak yaklaşık 30 saniye sürüyor ve bir daha direk youtube'a girebiliyorsun. Çok hoş  ve çoğu kişinin bilmediği bir program. İyi seyirler. _____________________________________________________________ Bu gece, smaç yarışmasından da çok merak ediyorum H-O-R-S-E'u... 2 yıldır diğerlerine nazaran zevksiz geçen Cumartesi gecelerine renk katar umarım. eyvallah sağol..  bu arada senin verdiğin linkteki videoyu izledikten sonra imzana katıldım.. gerçekten ben de bu H-O-R-S-E yarışmasını baya merak ettim.. yaratıcılık var biraz işin içinde.. ilginç şeyler çıkabilir ortaya.. smaç yarışmasında da haksızlıklar yapılınca biraz soğuyo insan..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 14 Şubat 2009, 23:52:24 » |
mericbk
NBA Draft'ında
|
biz buna benzer bişeyi sokakta oynuyoduk küçükken sırf katılım artsın millet merak etsinde izlesin die yapmışlar bence 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 15 Şubat 2009, 00:22:44 » |
spedy_jack
Yeni Üye
|
Arkadaşlar türkstar üzerinden hangi kanallar yayın yapacak.?Ntv dışında.İngilizce veya herhangi başka bir dil olabilir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : 15 Şubat 2009, 07:54:28 » |
|
TP
|
H.O.R.S.E Fatihi: Kevin Durant (V)
Bu sezon ilk kez düzenlenen H.O.R.S.E adlı yarışmanın şampiyonu Oklahoma City Thunder'ın yıldızı Kevin Durant oldu.
Joe Johnson ve OJ Mayo'yu geçen Durant H.O.R.S.E yarışmasının ilk şampiyonu oldu.Böylece Durant dün kazandığı "MVP" ödülünden sonra bugün kazandığı yarışma şampiyonluğu ile ikinci ödülünü almış oldu. _______________________ TP//NbaTr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 15 Şubat 2009, 09:54:20 » |
|
ÖZGÜRRR
|
durant allstarın organizasyonunun şuana kadar ki yıldızı önce 46 sayı şimdede horse galibi bu genç yaşında kriyerine önemli başarılar ekledi. tebrikler durant.
|
|
|
|
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene!
|
|
|
« Yanıtla #22 : 15 Şubat 2009, 18:13:13 » |
|
baroz
|
all star a her zman böyle farklı etkinlikler eklenmesi dileğiyle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 15 Şubat 2009, 18:21:41 » |
|
CaRTeR
|
Kevin Durant gerçekten başarılıydı hem Çaylaklar maçında Mvp oldu hemde H-O-R-S-E kazandı ilginç bi yarışmaydı Joe Johnson favorimdi ama kazanamadı...Geceye damgasını vuran tek yarışma buydu oda yeni olduğu için..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2009, 18:23:31 Gönderen: CaRTeR »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 15 Şubat 2009, 18:38:42 » |
|
Dağlar
|
Ben izleyemedim yarışmayı, açık havada gündüz yapıldı. Tv'de vermedi... Özetlerle yetinmek zorunda kaldık ve iyiki internet var ki izleyebilecez. Özetlerden anlaşılacağı üzere hoş bir yarışma olmuş. Mayo önde götürürken Durant bir ara hiç kaçırmamış. Full yarışmayı izledikten sonra daha detaylı konuşabilirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|