« Yanıtla #120 : 25 Nisan 2008, 18:42:06 » |
|
Suns Fan
|
Rockets'lılar hiç ümitlenmesin. Utah evinde 2 kere üst üste kaybetmez zaten.
4-1 demiştim, hala aynı fikirdeyim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #121 : 25 Nisan 2008, 18:47:52 » |
|
fadeaway86
|
Rockets'lılar hiç ümitlenmesin. Utah evinde 2 kere üst üste kaybetmez zaten.
4-1 demiştim, hala aynı fikirdeyim...
Güvence mi var ?  Yok.. Son saniye basketi yerse ne olacak... Fisher'ın yaptıgı gibi 0.4 kala mesela.. heh..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #122 : 25 Nisan 2008, 18:50:53 » |
|
Kaan Mert
|
Neyin güvencesini istiyosun arkadaşım.Hiç bi maç hiç bi seri hakkında kimse burada kesin konuşmuyor sadece tahminlerini yazmakta. Hee istatistik desen var ki oda Utah'ın bu sezon sadece evinde 5 maç kaybettiğidir.Bunlardan ikisi Rockets ama o ayrı.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #123 : 25 Nisan 2008, 18:57:00 » |
|
NYK
|
Alston'ın da dönüşüyle dengeler Rox'a çevrilir bana göre
Oynadı ya. Hocam güle oynaya dersen gülerim açıkçası... Son çeyrekleri hep düşük farkla gitmiş maçlarda mı diyorsun bunu, hele de 2. maçta biraz da şansının yardımıyla kazanan Utah mı?
Stern'le gitmedi Rockets maça fakat topuyla tüfeğiyle tanklarıyla gitti ve aldı maçı...
Apaçiliğin lüzumu yok.O söz tartışma esnasında sarf edilmiş bir söz.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #124 : 25 Nisan 2008, 19:42:05 » |
Elton
NBA Draft'ında
|
maçın son saniyesinde maçı kazanabilirdik...
afedersin unutmuşum, ilk 2 maçı jazz 20 sayı farkla kazanmıştı değil mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #125 : 25 Nisan 2008, 20:41:12 » |
|
Kaan Mert
|
Rafer Alston'un seriyi kaçırabileceği b ile söylenmekteydi bu dönüş hem kendisi hemde Rox için bir artı oldu daha bunu oynadığı ilk maçta gördük.Rockets'in hücum varyasyonları,çeşitliliği arttı Alston'un takıma dahil olması ile beraber.Yao'Nun yokluğunda sezon içinde takımı sırtlayan isimlerin başındaydı da zaten Alston.
Takım nasıl oynaması gerektiğini bilir gibi sahadaydı.Bu maçı kaybedersele br çok şeyin ellerinden gideceğinin farkındaydı.Savunmada da ayrı bir özveri ile oynadılar.Zaten özetlerde de gösteriyor.Landry'nin dişi çıkmış Boozer'la mücadelesinde ve buna rağmen büyük bir çaba ile mücadeleyi sürdürmüş.Ki son Utah hücumunda Bloğu vutran ve takımına galibiyeti getiren isimlerden biriydi.
Rox için çok çok önemli bir galibiyetti.Heleki bu sezon sadece sahasında dört kez yenilmiş Utah'a karşı evinde kazanmak ayrı bir başarı.2-1'e getirdiler durumu ve seriye heyecanda geldi.4. maç kritik olacaktır.Utah bu sefer evinde olmasının avantajını daha da bi kullanacaktır.
Ps = Sezonun açılış maçında da Utah'ı t-mac'in 47 sayısıyla deplasmanda devirmişlerdi.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #126 : 25 Nisan 2008, 20:55:19 » |
|
TP
|
afedersin unutmuşum, ilk 2 maçı jazz 20 sayı farkla kazanmıştı değil mi? Ne alakası var sonuçta Jazz o maçlarda 15 te yaptı farkı.Ama olay o değil cımbızla laf seçeceğine cümleyi okumayı dene.Benim sözüm "Houston'a döndü seri" diyenlere.Önümüzdeki maçta 20 sayı fark neden olmasın?
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #127 : 25 Nisan 2008, 21:01:35 » |
|
lordapo
|
Maç son saniyelerde geldi gitti kimse çoşmasın rox döndü falan yane alston superman mı? Yada yao mu döndü en fazla seri 4-2 olur benden sölemesi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #128 : 25 Nisan 2008, 21:10:43 » |
|
Mustafa
|
benimki sadece bir temenni. ben hala utah'ın turu geçeceğinden eminim zaten. deron şu maçta öncelik olarak asisti düşünse utah bu maçı rahat alırdı. gerçi baktı takım kötü ben oynuyayım düşünceside kafasına dank etmiş olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #129 : 25 Nisan 2008, 21:58:19 » |
erknuguz
NBA Draft'ında
|
afedersin unutmuşum, ilk 2 maçı jazz 20 sayı farkla kazanmıştı değil mi? Ne alakası var sonuçta Jazz o maçlarda 15 te yaptı farkı.Ama olay o değil cımbızla laf seçeceğine cümleyi okumayı dene.Benim sözüm "Houston'a döndü seri" diyenlere.Önümüzdeki maçta 20 sayı fark neden olmasın? bu nasıl bir laf ya?houston neden son saniye basketiyle maçı almasın.boozer niye faul problemine girmesin.deron niye sakatlanmasın.böle neden olmasınlarla olmuyor bu işler.evet houstonun gelmesi çok zor ama neden olmasın!!!.dimi? işte o dallas diyen arkadaş yao yok diyen arkadaş.bu da houston.salt lake de çok az yenilen utahı 2 kere yendik dimi biri yaolu biride yaosuz. sonra...landry d-will in topunu bloklamasa houstonlı arkadaşlar mesaj atarmıydı.falan filan...serinin ikinci maçında hakem scolaya hücüm faul çalmasaydı ki faul yokru krilenko nba den sonra dizi filan çevirsin.bobby üçlüğü göndermişti.ki son 2 dakika filan vardı skor eşitleniyodu.o zaman sen utah bu işi bitirir.roxlar sevinmesin diyebilirmiydin. neyse şimdilik bu kadar yeter sanırım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #130 : 25 Nisan 2008, 22:06:04 » |
|
hot_sizzle3
|
artık utah için işler daha kolay keza süpürme ihtimalleri bile var kendi evlerinde oynayacakları iki maçıda vermek istemeyeceklerdir ve t-mac artık gerçekten bir looser hayatı boyunca ilk tur geçememiş bir adamın bence hiçbir mazereti olamaz toronto da belki orlando da belki (2003 playoff pistons a karşı 3-1 üstünlük) ama bu kadroyla rockets ta ilk tur geçememek gerçekten üzücü olmalı 2005-2007 ve kesin konuşmak istemem ama bu yılda geçemiyecekler gibi
Bu kadroyla derken bu sene ki playoff kadromuzlamı ilk turu geçemezsek (ki geçemeyecez %90 )mazereti olamaz diyorsun T-Mac'in ... Rafer ve Yao'suz oynadğımız bi playoff'ta neden mazeretemiz olamazmış acaba???Hadi geçen sene desen neyse.... 2005 te çok iyi mücadele edilmiş bir seri 7 maç sonunda kaybettiler geçen yılkini anlatmama gerek yok t-mac kendisi bile demişti artık tur geçemezsek sorumlu benim diye bu yıl yao ve rafer olmayabilir ben zaten o cümleyi sadece bu yıl için söylemedim ancak ne olursa olsun ilk tur geçememek üzücü olmalı bunu anlatmaya çalıştım güçlü veya güçsüz kadroyla
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
« Yanıtla #131 : 25 Nisan 2008, 23:17:10 » |
|
the_apo_1
|
2005 te çok iyi mücadele edilmiş bir seri 7 maç sonunda kaybettiler geçen yılkini anlatmama gerek yok t-mac kendisi bile demişti artık tur geçemezsek sorumlu benim diye bu yıl yao ve rafer olmayabilir ben zaten o cümleyi sadece bu yıl için söylemedim ancak ne olursa olsun ilk tur geçememek üzücü olmalı bunu anlatmaya çalıştım güçlü veya güçsüz kadroyla
İlk turu geçememek tabi ki üzücü...Ama bu sene ilk turu geçemezsek gerçekten bi bahanemiz var çünkü Yao yok...Geçen sene için ise kesinlikle bi bahane(miz) yok... Maça gelirsekte izleyemedim (izleme şansımda yok zaten...) ama maçın özetine ve yorumlara bakarak şunu diyebilirim... İyi mücadele etmişiz. Bu maçı almamız gerektiğinin farkındaymış oyuncular ve takımımızın süperstarı.Ve de serinin başında da dediğim gibi patlama yapabilcek bi Landry'de gerekli katkıyı yapmış bu sefer...Ama bence en önemli katkı Rafer'dan gelmiş.Takımı toparlamış ve kendi ortalamalarında oynamış.Onsuz oynadığımız maçlarda oyun kuramıyorduk,oyun kurmaya bırakalım top taşımakta bile zorluk çekiyorduk bazı zamanlarda... 4.maç çok kritik gerçekten...Eğer ki alırsak,o gazla bişeyler yapabilceğimize inanıyorum Solan umutlarım bu galibiyetle biraz olsun yeşerdi Not:1 galibiyet aldık Rockets taraftarları çoğalmaya başladı Maşallah!!! .Turu geçersek forumu fethederiz artık Kemal abi ve saygı değer Aog Onurcum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2008, 23:18:58 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #132 : 25 Nisan 2008, 23:41:05 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Utah gitti gitti kendi evinde yenildi hemde playofflarda  olucak iş değil Alston'un dönmesiyle takım bambaşka oldu 2-2 yapar öne geçerlerse şaşmam ama playoff bu belli olmaz. Utah seriyi 7 maçtada olsa geçecektir.
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #133 : 26 Nisan 2008, 01:18:57 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Hocam güle oynaya dersen gülerim açıkçası... Son çeyrekleri hep düşük farkla gitmiş maçlarda mı diyorsun bunu, hele de 2. maçta biraz da şansının yardımıyla kazanan Utah mı?
Kullanma kılavuzu vereceğim yakında mesajlarım için..Bir cümleyi alıyorsan tartışmanın gidişatına bakarsın sonra ne demek istemiş diye düşünüyorsün..Hala daha aynı şeyi söylüyorum Utah asılmıyor ve bu seriyi kafalarında bitirmişler ''güle oynaya''dan kasıt budur..Bu maçı alırsınız bir daha ki maç Utah mesajını verir..Fazla takılmamak lazım.. Kazandık,hemde salt lake de.
Ne güzel en azından T-Mac, Salt Lake'de maç kazanmış oldu..İlk turunda yine eleneceğini hesap edersek bu sefer ki başarısıda bu olsun..Zaten 100 maç oynasalar 99'unu Utah kazanır demişim yukardaki bir mesajımda..Kaybettiği maçta bu maç olsun varsın.. Ancak 3 maçıda izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim; Güle oynaya kaybettiler  Utah kaybedince hakem uzmanları pek yorum yapmamış..Merak ediyorum bizim sevgili Hüso acaba 3. maçın hakemlerini beğendi mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #134 : 26 Nisan 2008, 01:36:09 » |
|
RaRe
|
Belki de Utah 4-0 bitirip diğer serileri boş boş beklememek için,maç yapıp formda kalmak için bu maçı kaybetmiştir... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #135 : 26 Nisan 2008, 01:40:00 » |
|
the_apo_1
|
Houston'lilar yine umutlanmis. Demek ki senaryo, gectigimiz senelerdekinin aynisi olacak. Ilk turda elenen Houston, aglayan TMac, hayalkirikligina ugramis taraftarlar...
Ben gorebiliyorum, aman diyeyim Houston'lilara; kontrolsuz umitlenme- umitlenme degildir.
Senaryo sana ait heralde...Ya da kain falansın ki sen bu kadar emin konuşuyorsun...Ayrıca bu ağlama olayıda abartılmaya başlandı son günlerde....Acayip canım sıkılıyor bu duruma...Adam napsaydı yani....Elendikten sonra kameraların karşısına geçip sırıtsamıydı.... Belki de Utah 4-0 bitirip diğer serileri boş boş beklememek için,maç yapıp formda kalmak için bu maçı kaybetmiştir...  Oha yani Ender iyice ayakçı takımı yaptınız takımı helal olsun yani....Yani bu kadar mı küçültülür bi takımın galibiyeti valla helal olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #136 : 26 Nisan 2008, 01:44:00 » |
|
RaRe
|
Sakın sakın sakın yanlış anlama...Ayakçı dediğim yok...play-offa kalan her takıma saygım sonsuz...bu anlam çıktıysa özür dilerim...Bu benim bakış açım...deplasmanda 2-0 öne geçen bi takım kendi evinde maç verdi aklıma bu geldi...Böle bişi demem yoksa...Ayakçılıkla ilgisi yok...bu takım üst üste kazanma rekoru kıran bi takım...özür dilerim yanlış anlama olduysa yine...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #137 : 26 Nisan 2008, 01:47:05 » |
|
the_apo_1
|
Sakın sakın sakın yanlış anlama...Ayakçı dediğim yok...play-offa kalan her takıma saygım sonsuz...bu anlam çıktıysa özür dilerim...Bu benim bakış açım...deplasmanda 2-0 öne geçen bi takım kendi evinde maç verdi aklıma bu geldi...Böle bişi demem yoksa...Ayakçılıkla ilgisi yok...bu takım üst üste kazanma rekoru kıran bi takım...özür dilerim yanlış anlama olduysa yine...
Anladım Ender'cim  Bu ara duygusalım biraz  ee mesajıda öyle okuyunca,doğal olarak o anlamı çıkarttım direk...Sende beni yanlış anlama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #138 : 26 Nisan 2008, 02:31:08 » |
Elton
NBA Draft'ında
|
Belki de Utah 4-0 bitirip diğer serileri boş boş beklememek için,maç yapıp formda kalmak için bu maçı kaybetmiştir...  Deron da buzzer'ı Landry'nin bloklaması için o şekilde atmıştır belki ha?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #139 : 26 Nisan 2008, 05:01:00 » |
|
NYK
|
Deron da buzzer'ı Landry'nin bloklaması için o şekilde atmıştır belki ha?
Adet günün mü arkadaşım? Ne bu gerginlik? Houston taraftarlarının (istisnalar kaideyi bozmaz Apo...  ) laf anlamaz şekilde,at gözlüğüyle,insanı çıldırtır şekilde yaptıkları fanatiklik beni bunaltıyor artık.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
|