+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Houston Rockets (2) - Utah Jazz (4)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Rox 4-0 - 2 (2.9%)
Rox 4-1 - 2 (2.9%)
Rox 4-2 - 3 (4.3%)
Rox 4-3 - 6 (8.7%)
Jazz 4-3 - 9 (13%)
Jazz 4-2 - 16 (23.2%)
Jazz 4-1 - 21 (30.4%)
Jazz 4-0 - 10 (14.5%)
Toplam oy: 68

Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10   Yukarı git
Konu: Houston Rockets (2) - Utah Jazz (4)  (Okunma Sayısı 4314 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #160 : 28 Nisan 2008, 00:08:30 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri
Ynt: Houston Rockets (1) - Utah Jazz (3)

Yaa hakemlere bişey demek,mağlubiyeti bu olaya bağlamak istemiyorum....Ama son pozisyonu az önce izledim ve gördüğüm kadarıyla kesinlikle top Mehmet'den çıkmış....Bu kadar iyi mücadele ettğimiz bi maçta bu hakem kararı .....
Hoş top bizde olsada sayı yapabilirmiydik bilmiyorum....Ama karar hatalı bana kalırsa...

Ha Yao olsaydı ne olurdu? Utah o zaman bu şekilde oynamazdı..Onlarda üstüne koyardı seri 7 maça giderdi..Ama Yao'suz bu kadar..Yinede tebrik etmek lazım..
Yao olayını geçtimde abi,İlk iki maçta Rafer olsaydı bu serini kaderi çok farklı olurdu bana kalırsa...  smiley

Bravo utah'a maçı sökdü aldı iyi bi maçdı Yao'u gördükce küfür edesim geliyor adama o şu an takımda olsa en azından Houston birşeyler yapabilirdi..

Yao sanki gitti bilerek sakatlandı...Saçma sapan mesaj atmayın lütfen ya... angry
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2008, 00:11:50 Gönderen: the_apo_1 » Logged
« Yanıtla #161 : 28 Nisan 2008, 00:36:02 »
--
Ziyaretçi

Hakemler hakkında şunu söyleyeceğim;
Geçen sene bundan çok daha beter bir şekilde Utah katledilmişti seride ama ilk turu geçti..Finalde patladılar..Spurs karşısında da Utah'ı Salt Lake'de katlettiler..Bilemem belki bir nevi vicdanlarını rahatlatıyorlar..

Ama bu seride takdir haklarının Utah'a çıkmasındaki temel sebep;
Herkesin seriyi Utah'ın geçeceğini düşünmesi ve bunun yarattığı psikolojik baskı..
« Yanıtla #162 : 28 Nisan 2008, 00:43:45 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Hakemler için genel olarak bir kaç şey söylemek istiyorum.Hoş,burası yeri değil ama sanki hakem ağlama duvarı gibi oldu bu başlık.

- Serilerde hakem karalarında istikrar olmadığı gibi maç içinde de kararlarda istikrar yok.

- İşi gücü bırakıp milletin 3 saniye içinde ne kadar kaldığını hesaplayan hakem varsa defolsun gitsin Allah aşkına.Bariz üstünlük sağlamadığı sürece çalmayın şu zıkkımı.

- Basket foul kararları bazen o kadar komik oluyor ki.

- Yıldızların bu kadar korunduğu bir play-off görmedim.Hele Bosch'a faul çalmamak için başkasının gelmesini bekleyen bir hakem üçlüsü vardı Orlando - Toronto serisinin 4. maçında,beni çıldırttı.

- Bırakın kemik sesleri çıksın be kardeşim.Ne biçim play-off burası?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #163 : 28 Nisan 2008, 00:45:46 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

İşte sporu ve basketbolu çirkinleştiren olay bu...Bırakın güçlü kimse o kazansın kardeşim...Haa,şunu demiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen,hakemlerde insan hata yapacak tabi ki...Ama  NBA'de bu tip pozisyonlarda genelde teknolojiden faydalanıyordu normalde,bu maç öyle bi uygulama yaptırlar mı bilmiyorum tabi izleyemediğimden.
Ama dediğim gibi en sevmediğim olay bazı maçların ya da serilerin hükmünün baştan verilmesi....
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2008, 00:48:36 Gönderen: the_apo_1 » Logged
« Yanıtla #164 : 28 Nisan 2008, 19:53:11 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

Adaş bu ilk mesajın konuya..

Yao Ming olsa seri daha bir farklı olabilir çünkü ellerinde yao'dan sonra iyi ve tecrübeli bir isim yok mutombo var zaten onunda yaşı ilerlemiş durumda fazla süre alamıyor ama Rockest'in luther skola gibi takıma gereken katkıyı yapan oyuncuları var eğer rockets 22 maçlık seride oynadığı o muhteşem maçlarını bu eşleşmede gösterirse jazz'ı geçmesi içten bile değil utah avantajlı gözüksede houston takım oyunu ile eşleşmeyi geçeceğine inanıyorum.

Buda son attığın..

Bende bu serinin 4 1 biteceğinden eminim utah'ın rockets'e karşı üstün bir kadrosu var Yao ming yok ve onsuz bu seriyi geçmek kolay değildi ama yinede iyi oynadılar tebrik etmek lazım rockets'i.
Bi tutarsızlık yok mu sence...
« Yanıtla #165 : 28 Nisan 2008, 19:55:19 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

apo sonradan fikir değiştirmiş olamaz mı? ki öncedende 4-1 bitecek dedim dememiş arkadaş. maçları izledikçe ve gördükçe fikir değiştirdiğine kanaat getirdim ben.
« Yanıtla #166 : 28 Nisan 2008, 19:59:43 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

Fikir değişirde 180 derece farkla mı değişir Musti,orasını bilemem.Hani ilk mesajlarında seriyi ortada görürsün eyvallah derim ama hangimiz ilk önce "x" geçer diyip yok "y" geçer diye 180 derece dönüyoruz
« Yanıtla #167 : 28 Nisan 2008, 20:23:26 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Şimdi ben bu seride favori olarak jazz'ı görüyordum ama belirtmek istemedim Çoğu insana göre favori jazz'dı bende dedimki houston takım halinde oynarsa bu eşleşmeyi geçebileceğini ifade etmek istedim tamam yao yoktu onsuz iyi maçlar çıkardılar ben dedim yine o 22 maçlık serideki gibi oynarlarsa bu eşleşmeyide geçebileceklerini ifade etmek istedim ama yanılmışım seri 3 1'e gelince bende utah' bu seriyi 4 1 alır dedim bunda anlaşılmayacak şey yok adaş 180'Lik bir durumda yok ilk mesajımda favorim şu bu diye belirtmedim Yani önemli konu bunlar dostum iki takımda değer verdiğim iki dostumun favori takımı fazla konuşmak istemedim.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2008, 20:31:02 Gönderen: Kq5 » Logged
« Yanıtla #168 : 28 Nisan 2008, 20:34:36 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

Yaa hakemlere bişey demek,mağlubiyeti bu olaya bağlamak istemiyorum....Ama son pozisyonu az önce izledim ve gördüğüm kadarıyla kesinlikle top Mehmet'den çıkmış....Bu kadar iyi mücadele ettğimiz bi maçta bu hakem kararı .....
Hoş top bizde olsada sayı yapabilirmiydik bilmiyorum....Ama karar hatalı bana kalırsa...

Ha Yao olsaydı ne olurdu? Utah o zaman bu şekilde oynamazdı..Onlarda üstüne koyardı seri 7 maça giderdi..Ama Yao'suz bu kadar..Yinede tebrik etmek lazım..
Yao olayını geçtimde abi,İlk iki maçta Rafer olsaydı bu serini kaderi çok farklı olurdu bana kalırsa...  smiley

Bravo utah'a maçı sökdü aldı iyi bi maçdı Yao'u gördükce küfür edesim geliyor adama o şu an takımda olsa en azından Houston birşeyler yapabilirdi..

Yao sanki gitti bilerek sakatlandı...Saçma sapan mesaj atmayın lütfen ya... angry
Neyi saçma sapan anlamadım 2 Playoff da da Takımını yalnız bırakdı ne biliyim işte sakatlanmamanında bir yolu vardır..

« Yanıtla #169 : 28 Nisan 2008, 20:43:23 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

Neyi saçma sapan anlamadım 2 Playoff da da Takımını yalnız bırakdı ne biliyim işte sakatlanmamanında bir yolu vardır..

Sakatlanmamanında bir yolumu vardır  smiley ne denebilir ki bu mesaja karşılık.... angry
Adamın ayağında stres kırığı oluştu yaa,bundan nasıl kaçınılabilir ki angry
Biraz mantık lütfen smiley

Kq5(adaş):Ben sana iki mesajından anladıklarımı söyledim..Ama ilk mesajta gelipte rox geçeilir diyip,ikinci mesajında  4-1 Utah'ın geçeceğinden eminim dersen bende dediklierini tam anlayamam ya da yanlış anlarım wink
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2008, 20:50:33 Gönderen: the_apo_1 » Logged
« Yanıtla #170 : 28 Nisan 2008, 20:46:22 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

Oluşmadan önce de neyse Konuyu dağıtmiyalım..özür..

« Yanıtla #171 : 30 Nisan 2008, 07:04:11 »
--
Ziyaretçi

Utah Salt Lake'e Bıraktı (3-2)

Utah Salt Lake'e Bıraktı (3-2)

Toyota Center'da oynadığı ilk 2 maçı kazanan ve bu gecede seriyi bitirmek için parkelere ayak basan Utah Jazz, bir türlü istediği oyunu yansıtamayıp ritim bulamayınca Houston Rockets karşısında beklemediği bir sonuçla karşı karşıya kaldı ve 95-69 mağlup oldu.

Benchten istediği katkıyı alamayn ve şut ritmini bir türlü yakalayaman Utah, 18 top kaybı yapıp, ribauntlarda 46-38 geriye düşünce yenilgi kaçınılmaz oldu.

Mehmet Okur iyi başladığı maçta oyun kopunca daha fazla direnmedi ve maçı 14 sayı-10 ribauntla double-double yaparak bitirdi.

Carlos Boozer 19 sayı-10 ribaunt, Deron Williams 13 sayı-6 asist, Ronnie Brewer 9 sayı-7 ribaunt yaparken gecenin en kötü isimlerinden olan Andrei Kirilenko 5 sayıda kalırken savunmada da varlık gösteremedi.

Rockets'ta Tracy McGrady 29 sayı-5 asist-5 ribauntla oynarken, Rafer Alston 14 sayı-6 asist, Luis Scola 18 sayı-12 ribaunt ve Dikembe Mutombo 5 sayı-10 ribaunt yaptı.

Seride durum 3-2'ye gelirken Utah bu yenilgiye rağmen Salt Lake'de oynayacağı 6. maç için avantajı elinde bulunduran taraf konumunda.

UTH (3-2)     16     16     23     14     69
HOU (2-3)    18     25     31     21     95

-------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #172 : 30 Nisan 2008, 09:41:04 »
TOHA
NBA Draft'ında

AK47

Üyelik Bilgileri
Ynt: Houston Rockets (2) - Utah Jazz (3)

3-2.Tehlikeli bir durum.Utah ya bu seriyi bir sonraki maçta alır ya da zorlanır.çünkü houston çok hırslı görünüyör.Oyunculara ne oldu anlamak zor.Jazz man ler galiba kazanacaklarına fazlasyla güvenmişlerdir.Sanırın maç ve seri bitene kadar rahatlaya mazlar artık.Fazla rahatlık bu derece kötü bir sonuca neden oldu Jazz için.Bence Korver bir sonraki maçta kendini gösterir.Diş şutlara önem verecektir.İlk dakkalarda öne geçmek şart Jazz için.Başarılar JAZZ. Alkış Alkış Alkış   
« Yanıtla #173 : 30 Nisan 2008, 11:31:36 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Houston gercekyen cok iyi mucadele ediyor.Galiba sonuna kadar gitmek istiyorlar Salt-lake deki mac cok önemli orada houston kazanirsa bu gazla kendi seyircisi önünde seriyi alir.&.maci iple cekiyorum Cheesy

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #174 : 30 Nisan 2008, 11:54:15 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

D.Mutombo 43 lük dev hala pota altını karatıyor..Helal olsun yaşına sakatlığına bakmıyor..Play-Off gibi bir sahnede ilk beş başlıyor...Efsanelere saygı millet...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #175 : 30 Nisan 2008, 13:05:38 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Mutombo tecrübesini konuşturmuş.. Yanlız Utah işini daha ilk turdan zora soktu.. 3-2 oldu durumları ve seri eşitlenirse Houston o gazla turu bile gecebilir.. Ayrıca baya fark yemiş Utah isabet bulamamışlar.. Umarım 6.maçı alıp seriyi geçerler yoksa üzücü olur sezon içinde iyilerdi çünkü Deron-Boozer formunda Memoda kendine gelse rib ve savunmanın dışında istediği gibi sayıda atabilse iyi olacak ama bakalım..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #176 : 30 Nisan 2008, 21:44:57 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Rockets'ın en zayıf bölgesi olan ve tam tersine Utah'ın en etkili olduğu yer olan pota altında etkili olamadı, bir türlü söz sahibi olamadılar. Rockets'da sağolsun baya bi oyaladı Utah'ı. Rockets'da zorlanıyorlarsa bize geldiklerinde vah hallerine. Salt Lake'de ki maçlardan korkuyordum orada Rcoekts'ı görünce ve bizimde onların rekorunu egale ettiğimizi düşünerekten en az 1 maç veririz düşüncesi hakim oldu bende. Tespitlerimde doğru yani..
« Yanıtla #177 : 01 Mayıs 2008, 00:37:42 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Ben Seri tahmininde analizimde belirtmiştim houston için imkansız bir seri değil yani takım halinde oynandığı zaman nasıl sonuçlar ortaya çıkıyor biliyoruz rockets bana göre 22 maçlık serideki gibi oynuyor şu an utah'ın kaderini ise top kayıpları ve ribauntlar belirdi önümüzdeki maçı sabırsızlıkla beklemekteyim utah eğer bu maçtaki hatasını telafi etmeye çalışacaktır muhtemelen buna karşılık ise rockets bakalım ne yapacak!.!
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2008, 00:47:09 Gönderen: Kq5 » Logged
« Yanıtla #178 : 01 Mayıs 2008, 01:30:53 »
--
Ziyaretçi

Utah'ın acilen kendine gelmesi lazım..Bu kadar savruk oynayamaz bir takım..Carlos Boozer savunmayı geçtik zaten ama hücumda dahi aksıyor..Bir türlü kendisini seriye veremedi..

Bunun nedeninin ''Nasıl olsak bu seriyi geçeriz..'' havasına veriyorum demiştim hatta Lakers serisine konsantrasyonları daha farklı olacaktır..Ancak bu benim düşündüğüm gibi iyimser bir durum değilse vah Utah'ın Lakers karşısındaki haline..6. Maç her anlamda önemli..Sadece seriyi bitirip rahatlamayacaklar göstercekleri performans Lakers serisi için bir işaret olacak..

Zira şu 5 maçlık performansı ile Lakers'tan maç dahi alamazlar..Bu kadar kötü oynuyorlar..Şanslılar karşılarında Rockets var..Ha belki başka takım gelse ya da Rockets'ta Yao olsa konsatrasyonları farklı olabilirdi bilemem..Ama 6. maç her şeyiçin bir mesaj olacak..
« Yanıtla #179 : 01 Mayıs 2008, 07:05:54 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Utah'ın Kemal'in de dediği gibi bir anca önce silkinmesi lazım. Karşılarındaki takımda her ne kadar büyük bir eksiklik olsa da yabana atılacak bir takım değil.Dün gece de çok iyi bir savunma öreneği gösterip Utah'ın ilk opsiyonlarını kapattılar. Rox seriyi 6. maça taşıdı bakalım bu sezon bir kez daha Utah ceheneminden galibiyetle çıkıp 7. maç a taşıyabilecek mi ?
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Houston Rockets (2) - Utah Jazz (4)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv