« Yanıtla #40 : 20 Nisan 2008, 11:04:13 » |
mvp d-wade3
NBA Oyuncusu
NBA'de Oynayan Oyuncular:Dwyane Wade ve diğerleri
|
Houston'da Yao sakat ve T-Mac de sakat sakat oynuyor.Yani en büyük iki silahı yok.Utah ise dışardan Memo ve Korver'la içerden Boozer'la sayı üretecekdir.Deron da takımı çok iyi yönetecektir.Bir de Kirilenko'dan ekstra katkı gelince Utah'ı Houston durduramaz.Ben bu serinin 4-1 Utah lehine biteceğine inanıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : 20 Nisan 2008, 12:15:27 » |
|
lordapo
|
Seri baştan belli oldu utah ın fazla zorlancanı sanmıyorum,carlos ve deron gösterdiler play off da ne yapıcaklarını neyse umarım mehmet okur da kendine gelir diğer maçlarda.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2008, 20:02:34 Gönderen: lordapo »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 20 Nisan 2008, 12:39:19 » |
|
UFUCK
|
ABİ T-MACİ İİ SAWUNUOLAR ilk maç biras utah için balık gibi bişi oldu houstonu bobby yaktı çnkü t-maci ilk yarı kesemediler ama 2. yarı t-mac sustu houston bitti utah herşeyi eline aldı olması gerekende oldu yani houston şimdi deplasmanda kazanmak zorunda t-macde oynamak zorunda tabiki...t-macin 40+ atması lazım houstonun bu seriyi geçebilmesi için özellikle deplasmanlarda extra sayılar vs. vs. yapmaları lazım yoksa t-mac 4 maçın sonunda zırıl zırıl ağlar yine..
|
|
|
|
|
|
TRACYY McGRADY
IMPOSSIBLE IS NOTHING....
|
|
|
« Yanıtla #43 : 20 Nisan 2008, 13:15:14 » |
|
Flash
|
Utah basketbol anlayışı ve sıze olarak Houston'nın çok önünde.... Jazz dinlemek huzur verir... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #44 : 20 Nisan 2008, 13:36:33 » |
|
vence
|
Batıda belki de süpürülen tek takım olacak Rockets. Zaten şu halleriyle 2. tura çıkma ihtimalleri yoktu. Hiç değilse bir iki maç alsalardı da Utah'ın dinlenmeye fazla zamanı olmasaydı.
|
|
|
|
|
|
kaybetmeye başlayınca değil, çaptan düşmeye başlayınca yaşlı takım olursun.
|
|
|
« Yanıtla #45 : 20 Nisan 2008, 13:41:52 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Maçın tekrarını uyanık bi şekilde izliyorum şu an.. Utah'ın maçı kazanmasındaki kritik yerleri söylemek istedim. İlk çeyrekten beri Utah Yao'nun yokluğunu iyi değerlendirerek Hücum riblerinde büyük üstünlük sağladı.. Kirilenko maçın her yönden kritik ismiydi.. Blokları olsun attığı kritik sayıları olsun Battier eşleşmesinde rahat gözüküyordu.Bir diğer avantaj ise Millsap'ın Mutomboya göre hızını iyi kullanıp ribleri alması oldu.3.çeyreğin bitmesine 8 dk kala Korver'ın kritik 2 üçlüğü Utah'ın farkı büyütmesine yardımcı oldu.Houstondan 1 az üçlük sokmalarına rağmen kritik yerlerde gelen üçlükler olduğu için Utah'a avantaj sağladı.Deron faktörü ise.. İlk çeyrek kendinde değildi saçma toplar kaybetti savunmada sorumluluk almadı kasmadı kendini Bobby'yi küçümsedi biraz rafer olsaydı durum daha farklı olabilirdi.Ama 2.yarı farklı bir Deron izledik,sorumluluk aldı oyunu kurdu pozizyonları hazırları shotunu soktu mükemmeldi.Boozer her ne kadar ilk yarı pek kendini gösteremesede 20-10 la %50 ile oynadı ve 16 rib alarak Houston'a olan avantajını değerlendirdi,Yao'suz pota altında daha rahattı. Houston'a gelelim.. Bi kere Yao'nun yokluğu onları çok zorladı.Bu seriyi geçselerde Mutombo'nun dayanabileceğini sanmıyorum.Tmac elinden geleni yaptı ama oda %100 sağlıklı değildi.İlk çeyrek Scola Houston'un kurtarıcı meleğiydi kritik yerlerde top çaldı.Kirilenko Battier karşısında zorlanmadı dedim ama Battier sanki karşısında savunma yapan biri yokmuş gibi 4-4 üçlük olmak üzere 7-7 isabet oranıyla harikalar yarattı.Houston'un en büyük dezavantajı ribler oldu Utah'a hep ikinci şans tanıdı.Rafer alston'a gerçekten ihtiyaçları vardı.Memo'nun sayı atamamasını avantaj haline getirip farkı indirebilirler ve maçı alabilirlerdi ama olmadı. Sonuç olarak Houston bu seride daha çok zorlanacak. Bu arada Memo daha adapte olamamış gibi,olsun bu senenin ilk maçı kendine gelecektir.
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #46 : 21 Nisan 2008, 01:32:23 » |
|
Kq5
|
Memo etkisiz kalmış ama neyseki krilenko boozer hücumda ve ribauntlarda çok etkili oldu ama yao olsa bu seri buralarda olmayacağı kesin mutombo ile olmayacak gibi Rockets'te tmac Battier'in çabaları malübiyete engel olamadı Rockets'in bu oyunu ile bir maç bile kazanması Çok zor utah'a karşı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : 21 Nisan 2008, 02:39:01 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Bu maçta zaman zaman parlasada Deron'dan da, hatta Boozer'dan da beklediğimin altında performans gördüm..Memo savunmaya hareket getiren hatta bilinçli bir şekilde Kirilenko ile birlikte savunma yapmaya çalışan ender Utah'lılardan biri..İlk 5 için konuşuyorum tabi..
Utah bana göre iyi değildi..İstediği hücumları yapamadı..Rockets'ında bundan faydalanacak dermanı yoktu..Rakip taraftarlar için sinir bozucu bir oyuncu olsada ki bende dün baya sövdüm Scola Rockets'ın maçı bırakmadan ya da ezilmeden sahadan ayrılmasına etken oldu..T-Mac'i öve öve bitiremedi maçı anlatanlar ancak Yao yok, Alston yok vs vs. alsın artık o kadar sorumluluk ve yapsın bir şeyler ''Ben süper starım.'' diyorsa..
Utah bu maçta bile böyle farklı kazanıyorsa Salt Lake'de özellikle 3. çeyreğin ortalarında skorbord'a Rockets'lılar bakmasın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 21 Nisan 2008, 14:12:41 » |
|
emintd21
|
yao ve alston'un olmaması rocketsın belini büktü. Utah deplasmandaki ilk maçı alarak çok büyük bir avantaj sağladı ve saha dezavantajını yok etmiş oldu. Rockets en iyi 2 maç alabilir bence. t-mac yine ilk turdan havlu atacak play-offlara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 21 Nisan 2008, 18:46:22 » |
|
TP
|
Çok doğru ben bu maçta Kirilenko hariç ilk beş oyuncularını beğendim.Boozer gereksiz şutlar kullandı.Savunmada Scola'ya ezildi(Mehmet Mutombo'yu tutuyor bu arada).Deron bazen dengesiz işler yaptı..Brewer uyur gezer modunda...
Ama yine benchimiz farkı yarattı.Harpling,Korver,(keza)Price,Millsap!...
Sloan'un bazı saçmalıklarına maçta yine tanık oldum.Örneğin Memo'nun Mutombo'yu tuması gibi.Zaten hücümda eline almıyor adam ver Boozer'a.Neyse Scola demişken Avrupa basketbol'un getirdiği en kötü şeydir pislik işleri yapmak.Ama Scola'nın oyunu alkışa değerdi.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #50 : 21 Nisan 2008, 20:03:24 » |
|
lordapo
|
Utah basketbol anlayışı ve sıze olarak Houston'nın çok önünde.... Jazz dinlemek huzur verir...  Özellikle pop jazz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : 21 Nisan 2008, 23:07:56 » |
|
Torres#9
|
Bugün serinin ikinci maçı var NbaTv'de (tabii sport+'da da  ) Bu gece de Toyota'da kazanan Jazz olursa,Jazz süpürür seriyi ama ben Rockets'in bugün ortaya birşeyler koyabileceğini düşünüyorum.Savunmada rakibin kilit isimlerinden bir ikisini kilitleyip,hücumda da verimli olurlarsa maçı alırlar. Neyse gece kalkacaz maça bakalım,Sport+'dan yayıla yayıla bir maç izleyelim. Edit=Rafer yine yokmuş galiba ama kesin bir bilgi ulaşmadı elime.Üçüncü maçta dönecekmiş büyük olasılıkla.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2008, 23:09:54 Gönderen: Freezer-20 »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #52 : 21 Nisan 2008, 23:19:26 » |
|
Suns Fan
|
Evet Rafer Alston bu gece de yok. Dediğin gibi Utah alırsa, evinde maç vermeyen Utah süpürür.
Houston'ın bu gece kazanıp, o moralle deplasmandaki 2 maçtan birini kazanması gerek ki şansı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 21 Nisan 2008, 23:24:01 » |
|
solserit
|
T-Mac'in de omzunda bir sorun varmış sanırım onu kısıtlayan.Alston yok,Yao yok.Çok şanssız takım Houston.Şansları çok az.Ben bu maçı biraz da Memo için izleyecem.Gerçekten üzülmeye başladım onun play-off performanslarına.Üstelik olgunlaştım demişti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 21 Nisan 2008, 23:32:09 » |
sergen69
NBA Draft'ında
I LOVE THIS GAME NBA
|
Jazz açısından çok güzel bir eşleşme oldu t-mac in omzunda sorun olması yao'nun sakat olması utah için dezavantaj ilk maçı utah jazz 93-82 aldı.houstondan 2. maça ağırlığını koyması bekleniyor eğer bu akşamki maçı utah jazz alırsa houston'un hayalleri suya düşer houstonlular bu maçta Tracy Mcgrady'den çok şey bekliyor bence serinin sonucu 4-3  ın
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2008, 23:45:01 Gönderen: sergen69 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #55 : 21 Nisan 2008, 23:54:35 » |
|
vence
|
jöle kıvamındaki pota altıyla houston bu gece süpürüleceğini belli eder. lakers camiası ise houston'lı. utah'ın 4-0 ile roxu elemesi, fazla dinlenmesi demek. hiç değilse 1 maç alsa houston bizim için çok iyi olur. kesin olarak söylenebilecek tek birşey var, tmac bu sene geçen seneye oranla daha erken ağlayacak.
|
|
|
|
|
|
kaybetmeye başlayınca değil, çaptan düşmeye başlayınca yaşlı takım olursun.
|
|
|
« Yanıtla #56 : 22 Nisan 2008, 07:23:58 » |
|
Torres#9
|
Utah Evine Mutlu Dönüyor (2-0)Toyota Center'da serinin ikinci maçında Utah Jazz'ı konuk eden Houston Rockets sahadan 90-84 mağlup ayrılarak seride 2-0 geriye düşmüş oldu ve ikinci tur için şansınıda oldukça azalttı. Maçın ilk ve son çeyreğinde iyi oynayan Jazz'da en skorer oyuncu 22 sayı 5 asist ile Deron Williams olurken,onu 16 sayı 16 ribaunt ile temsilcimiz Mehmet Okur takip etti.Mehmet ayrıca 3'de asist yaparak çok iyi bir gece geçirmiş oldu.Boozer 13 sayı 7 ribaunt ve Brewer 10 sayı 4 ribaunt ile diğer çift hanelere ulaşan oyuncular oldular. Ev sahibi ekip Houston Rockets'de ise en skorer oyuncu 23 sayı ile T-Mac olurken,T-Mac son çeyrekte skor anlamında oldukça pasif bir görüntü çizdi.Oyunun başından son çeyreğe kadar oldukça etkili gözüken Tracy McGrady 23 sayısının yanında 13 ribaunt 9 asist 3 top çalma 2 blok 5 top kaybı ile maçı bitirdi.Bobby Jackson 18 sayı 5 ribaunt ile T-Mac'in ardından en skorer isim olurken,Scola 14 sayı 5 ribaunt ve Brooks 11 sayı ile diğer çift hanelere ulaşan oyuncular oldular. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNbaTr//Hİ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #57 : 22 Nisan 2008, 08:12:04 » |
|
sawash
|
Mutlu az bence, Utah bi mucize olmazsa 4-0 bitirir işi. Houston hücumda hiçbişey yapamadı. Mehmet de çok iyi maç çıkarmış 16-16.
|
|
|
|
|
|
Get up, stand up, stand up for ur rights!! 
|
|
|
« Yanıtla #58 : 22 Nisan 2008, 09:46:49 » |
amare_stoudemire
Yeni Üye
|
houston a yazık oldu. çok şansızdılar zaten bir çok oyuncusu eksikti malesef bu seri 4-0 gibi gözüküyor.her zamanki gibi seneye inşallah diyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #59 : 22 Nisan 2008, 12:18:19 » |
|
emintd21
|
seri 4-0 a doğru gidiyor. İlk maçtan sonrada böyle bir izlenim oluşmuştu bende ama dur dedim belki rockets'ta bir kıpırdanma olur, hemen en kötüyü düşünmeyeyim ama rockets'in işi kötü maalesef. Memo'ya helal olsun iyi maç çıkartmış. Utah bench'i çok müthiş işler yapmaya devam ediyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|