+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Houston Rockets (2) - Utah Jazz (4)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Rox 4-0 - 2 (2.9%)
Rox 4-1 - 2 (2.9%)
Rox 4-2 - 3 (4.3%)
Rox 4-3 - 6 (8.7%)
Jazz 4-3 - 9 (13%)
Jazz 4-2 - 16 (23.2%)
Jazz 4-1 - 21 (30.4%)
Jazz 4-0 - 10 (14.5%)
Toplam oy: 68

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Yukarı git
Konu: Houston Rockets (2) - Utah Jazz (4)  (Okunma Sayısı 4356 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #60 : 22 Nisan 2008, 12:56:14 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Houston Rockets ( 0 ) - Utah Jazz (2)

Acaba hakem hiç konuşulacak mı ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #61 : 22 Nisan 2008, 13:37:59 »
bird_41
Editör
Rookie

FoRZa DaLLaS

Üyelik Bilgileri

bu serinin ztn bastan 4-0 olacagi belliydi oyumuda 4-0 a atmistm.. dogru bi karar vermisim. bence houston bu play-off icinde batidaki en zayif halka.. utah icerdeki 2 maci da alir 4-0 la gecer houstonu..

senin sampiyon olabilme ihtimalini sevdim Smiley ...
« Yanıtla #62 : 22 Nisan 2008, 14:05:10 »
drazan11
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

bende houstonun en zayıf halka oldugnu dusunuyorum .her ne kadar tuttugum takım olsada bır cok eksıgımız var ve t_mac de eskı t_mac degil pota altındada hiç bir hucum gucumuz yok ve daha bır cok sorunumuz var maalesef jazz bızı süpürücek
..........I Love Thıs Game..........
« Yanıtla #63 : 22 Nisan 2008, 14:09:10 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Artık Utah yolun yarısını geçti,finişe çok yaklaştı.Aslında bu maçta Houston'dan birşeyler bekliyordum,yaptılarda bence son çeyreğe kadar ama güçleri buna yetti.Tecrübesiz oyunculardan,normal sezonda aldıkları katkıları alamadılar,serbest atışları başarılı kullanamadılar ve maçın başından beri gerek savunmada,gereksede hücumda iyi oynayan T-Mac'in son çeyrek susmasıyla hücum güçleri düştü epeyce,zaten sınırlı hücum güçleri var,bir de oyunun kritik anlarında T-Mac'de susunca olay bitti onlar adına.

Şuan notlarıma bakıyordumda,ilk devre sonunda yazdığım şey,Rockets'in üçlüklerinin yerlerde olduğu ve böyle devam ederse tutunamayacaklarını (ki sezon içerisinde kazandıkları maçta üçlüklerin katkısını görmemek olmaz,0-7) ve boyalı alan savunmasının yanında T-Mac'in bu oyununun devam etmesi de maçı sonuna kadar böyle götürür olmuş ki,T-Mac susana kadar da bu oldu,üçlüklerde üçüncü çeyrekte geldi Rockets'den.Yani son çeyreğe girilirken aslında yapmaları gerekenleri yapıyorlardı.
Maçta 4 üçlük attılar,bu 4 üçlükte üçüncü çeyrekte (ilk ikisi periyotun başında Bobby'den,diğer ikisi son dakikalarda Battier'dan geldi ) atıldı Rockets tarafından,son periyota girilirken keza T-Mac'in oyunuda etkileyiciydi.22 sayısı ve yanında ribauntları asistleri vardı ki savunmada ki istekliği de cabası ama maç sonunda sayı hanesi 23'ü gösteriyordu,yani 1 tane sayı atabildi T-Mac.Takımın starı son periyotta susunca da Utah aldı maçı.

Notlarımın bir diğerinde de Utah'ın oyunu hızlı oynaması gerektiğini yazmışım.Bunun nedeni de sete setlerde,pota altını kullanamıyor olmalarıydı.Rockets takım halinde boyalı alanı çok iyi savunuyordu,top indirmiyordu ama Memo-Deron'ın dış şutları çok canlarını yaktı Rockets'in bu maçta,ama yine de takım halinde yaptıkları boyalı alan savunmaları etkileyiciydi.

Kısacası,son çeyrekte iyi kadrosu olan öne çıktı.Sakatlıklarla boğuşan,ligin en iyi pivotundan ve 22 maçlık seride çok müthiş maçlar çıkaran Alston gibi iki as oyuncuları olmadan yapabileceklerini yaptılar bence,serbest atışlarda ve üçlüklerde biraz daha iyi olsalardı, maçı da alırlardı bana kalırsa ama ona güçleri yetmedi.Zaten bu maçı almaları da yetmeyecekti,sadece erken bitmiş oldu seri bence,neyse.

Edit=
Ben de merak ediyorum.
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2008, 14:28:03 Gönderen: Freezer-20 » Logged
« Yanıtla #64 : 22 Nisan 2008, 14:20:08 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Üyelik Bilgileri

Senin için yazmıştım Hüso...Sadece bizim üzerimize oynuylar gibi geliyor bana Cheesy

« Yanıtla #65 : 22 Nisan 2008, 15:19:29 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Yao Ming Yok Rafer Alston yok elden ancak bu kadar geliyor demek ki. Seri neredeyse noktalandı. Zaten Rox batıdaki en zayıf halkadan biriydi şu tecrübesiz - T-Mac ve Deke harici -  kadrosuyla. Utah evine oldukça avantajlı bir skorla dönüyor.Basketbol bu neyin ne olacağı belli olmaz ama Utah bildiği oyundan şaşmazsa rahat götürür bu seriyi.

Houston'un açıkçası gücü yetmiyor Utah'a bu kadrosuyla.İlk üç çeyrek bir şey değil bir çok şey yaptı takım.Defansını yaptı ribauntunu aldı gerektiğinde iyi hücum etti zaman zaman öne geçti  vs vs ancak son çeyrek elden ayaktan kesildiler. Tecrübe işte . Hadi diğer oyuncuları anlarım ama Tracy bile son çeyrek oldukça kötüydü.Bunun karşısında Utah ise kritik topları potadan geçirmeyi bildi. Son çeyreği yerinde bir oyunla tamamladı ve galibiyeti aldı.

Bu noktadan sonra artık Houston adına yapılacak tek şey çıkıp kalan 2 maçı oynamak.Uzar mı bilemem ama bu gidişle uzaması da zor. T-Mac'te yine ikinci turu göremeyecek bu gidişle.
« Yanıtla #66 : 22 Nisan 2008, 15:40:05 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

"Play-offlarda süpürülürsünüz" dediğimizde bazı apaçiler viyak viyak konuşuyordu.

Poor Tracy... You're the best looser I've ever seen.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #67 : 22 Nisan 2008, 15:58:03 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Üyelik Bilgileri

o adamın hala 3-1 den kaybettikleri Detroit serisinde kaldığını söylemiştim daha önce...geç bunları dediler bana da...Magic formasıyla o seriyi kaybetti...Ve artık 1.turu bile geçemeyen bi looser oldu...

« Yanıtla #68 : 22 Nisan 2008, 16:10:51 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

Bu sene birinci turu geçemeyeceğimizi çoğu Rokcets taraftarı biliyordu zaten(bende dahil...)
Ama içimde bi umut yok da değildi...Belki işler iyi giderde,ilk turu geçebiliriz diye düşünmüştüm...Ama 2-0'dan sonra,hele ki Utah'ı evinde yenmek  gerçekten zor...

Kalan  iki maçta yapacağımız şey sonuna kadar savaşmak ve elimizde ki gençlere Playoff tecrübesi kazandırmak bana kalırsa...

Önümüzde ki sene inşallah smiley
« Yanıtla #69 : 22 Nisan 2008, 16:57:21 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Serinin son 2 maçı Utah'ta olacak 4-0 bitme şansı yüksek oluyor böylece..
Maçı izledim okula gitmedim ve izledim Cheesy
Houston bu sefer ligin en iyi savunma yapan 2. takımı olduğunu gösterdi ama son çeyreğin son dakikalarında zor shotlar kullandılar ve isabet bulamayınca 6 sayı farkla yenildiler.
İlk yarı Utah'ta Deron iyi başladı 3-3 üçlükle.. Boozer erken faul prblemine girerek ilk yarıyı 2 sayıyla bitirdi. Memo savunmada boozer'ın yokluğunda büyük sorumluluk aldı ve bunu en iyi şekilde yerne getirdi.Hücumdada ill çeyrek shot kaçırsada ondan sonraki 3 çeyrek oldukça iyiydi ve double double yaptı.Brewer ilk maça oranla bu sefer çok daha iyiydi. Kirilenko ise her topa atladı.. Boozer sahada yokken ribleri çok iyi kovaladı ve takıma ikinci hatta 3.şansları tanıdı..
Houston'da ise Tmac maçın başından sonuna kadar takımını sırtlayan isim oldu.Sahanın her yerinde her topun peşindeydi 1 ass daha yapsaydı triple yapacaktı ama olmadı.Onun dışında scola iyi sayılırdı normal oynadı ama kritik hataları vardı özellikle ilk yarıda. Bobby yaşı dolayısıyla çabuk yoruluyor ve yerini çaylak guardlara bırakıyor alston olmadığı için bu pozizyondada deron'la eşleştiklerinden zorlandılar. Battier 22 sayılık bir performans gösteremedi ama ikinci yarıda kritik 2 tane üçlüğü vardı. Bu maç tam bir playoff maçıydı ikinci yarı sürekli çekişme bi utah bi houston gitti geldi çok keyifliydi.Galip taraf Utah oldu,kim yense hak etmişti bence.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #70 : 22 Nisan 2008, 17:00:22 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

hüseyin yazılabilecek herşeyi yazmış güzel bir özetini çıkarmış bu maçın. bende onların yazmak için girmiştim mesajları okuyum diyince rastladım.

apo her sene ilk turda eleneceğinizi anladığınız zaman seneye atıyorsunuz, ama harbi bi kurşun döktürün sezon başı belki iyi gelir Smiley
« Yanıtla #71 : 22 Nisan 2008, 17:14:19 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

apo her sene ilk turda eleneceğinizi anladığınız zaman seneye atıyorsunuz, ama harbi bi kurşun döktürün sezon başı belki iyi gelir Smiley
Napalım be musti grin
İstersen Nba'in en iyi takımı ol bütün,süperstarlar elinde bulunsun(tamamen mecaz anlamda diyorum farklı yönlere çekilmesin) şans yanında olmadıkça bi yerde taklıyor,daha ileriye gidemiyorsun...

Kurşun olayını iletmeli takım sahibine Fantastic
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2008, 17:18:09 Gönderen: the_apo_1 » Logged
« Yanıtla #72 : 22 Nisan 2008, 17:42:46 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

artık utah için işler daha kolay keza süpürme ihtimalleri bile var kendi evlerinde oynayacakları iki maçıda vermek istemeyeceklerdir ve t-mac artık gerçekten bir looser hayatı boyunca ilk tur geçememiş bir adamın bence hiçbir mazereti olamaz toronto da belki orlando da belki (2003 playoff pistons a karşı 3-1 üstünlük) ama bu kadroyla rockets ta ilk tur geçememek gerçekten üzücü olmalı 2005-2007 ve kesin konuşmak istemem ama bu yılda geçemiyecekler gibi

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #73 : 22 Nisan 2008, 17:49:43 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

2-0 oldu ve burdan geri dönmek her baba yiğidin harcı değil. Utah büyük bir üstünlük sağladı, şimdi kendi evlerinde oynayacakları üç maçta süpürme ihtimallleri artıyor. Rockets'ın işi çok çok zor hele ki Energy Solutions Arena'da...

İlham al, bu sözlerin sahibi bir hamal, varlığı hayal! Kahramanı olmak istediğim bir masal var.
Düşündükçe sulara batar benim sal! Kader beni sal...
« Yanıtla #74 : 22 Nisan 2008, 18:26:29 »
sacranba
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Houston için gerçekten üzgünüm.O kadar galibiyet al,rekorları altüst et sonra ilk turda süpürül.Yapacak bir şey yok playoff'da kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor.Kaan Kural'ın dediği gibi playoff zaafların daha çok ön plana çıktığı yerdir.Utah da Yao'nun boşluğunu kullanıyor işte.Gerçi Deron Williams da çok üstün guard pozisyonunda.Velhasıl Utah Houston'ı süpürüp büyük ihtimal dinlenmiş bir şekilde Lakers'ı bekleyecek.
I LOVE THİS GAME
« Yanıtla #75 : 22 Nisan 2008, 18:53:56 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Hakemler bu maçta biz çalıştı diyerek başlamak istiyorum...Lanet olsun bir maçtan sonra hakemi konuşmasak olmuyacak harbiden bıktım.Adam akıllı maç yöneten bir hakem görmedin  sad

Sahamızda kesinlikle hafife almamak gerekir yoksa geçen sene bizim onlara yaptığımızı bize yapabilirler.Ama büyük ihtimal süpüreceğimize inanıyorum.

Maçta Deron'ı çok beğendim.Çok olgun ve kritik zamanlarda sorumluluk alarak oynadı.Boozer geçen senden daha iyi savunuluyor.Geçen sene Yao'nun yaptığı savunmayı hepimizi biliyorum.Ama yine istediği zaman içeri devrilerek sayılar bulur(Şut atmayı keserse).

Price'yi böyle görmek bana büyük bir umut verdi.Hatta şampiyonluğu düşünür oldum.Her maç bunları yapsa biz çok şeyler katmış olucak.

Korver'ı artık ben kritik şutların adamı olarak ilan ediyorum.Çünkü çoğu boş şutu kaçırıp son periyodta el üstünden,altından sokuyor.Buda garip bir olay.Ellerimi kaldırıp basket olmasını beklerken sokamayan,hiç beklemediğim anda sokan bir adam.Son soktuğu şut nasıldı hala çözemedim.

Rockets'te çok büyük hucüm sorunu var.T-Mac hariç bir alternatif bulmayorlar.Bununla beraber savunamdaki dirençleride düşüyor yer yer.

Son olarak;

Üzgünüm T-Mac...

Come Back Boozer!

« Yanıtla #76 : 22 Nisan 2008, 18:59:56 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Üyelik Bilgileri

Korver'ı artık ben kritik şutların adamı olarak ilan ediyorum.Çünkü çoğu boş şutu kaçırıp son periyodta el üstünden,altından sokuyor.Buda garip bir olay.Ellerimi kaldırıp basket olmasını beklerken sokamayan,hiç beklemediğim anda sokan bir adam.Son soktuğu şut nasıldı hala çözemedim.

Krilenkonun verdiği pasta attığı şut inanılmazdı...topu eline almadan  şutu soktu sanki...

« Yanıtla #77 : 22 Nisan 2008, 19:28:03 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Hatasını telefi etti orda.. Atamasa kötü olucaktı.. geriye çekilerek attığı şutu çok saçmaydı o pozizyonda atılmaması gereken bir şuttu.. Ama daha sonra hatasını telefi ederek tek elle şutumsu birşeyler yaparak topu çemberle buluşturdu Cheesy

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #78 : 22 Nisan 2008, 19:58:56 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

artık utah için işler daha kolay keza süpürme ihtimalleri bile var kendi evlerinde oynayacakları iki maçıda vermek istemeyeceklerdir ve t-mac artık gerçekten bir looser hayatı boyunca ilk tur geçememiş bir adamın bence hiçbir mazereti olamaz toronto da belki orlando da belki (2003 playoff pistons a karşı 3-1 üstünlük) ama bu kadroyla rockets ta ilk tur geçememek gerçekten üzücü olmalı 2005-2007 ve kesin konuşmak istemem ama bu yılda geçemiyecekler gibi

Bu kadroyla derken bu sene ki playoff kadromuzlamı  ilk turu geçemezsek (ki geçemeyecez %90 )mazereti olamaz diyorsun T-Mac'in ...
Rafer ve Yao'suz oynadğımız bi playoff'ta neden mazeretemiz olamazmış acaba???Hadi geçen sene desen neyse....
« Yanıtla #79 : 22 Nisan 2008, 20:07:22 »
--
Ziyaretçi

Ben de merak ediyorum.

Bence merak etmeyin..Geçtiğimiz sezon Batı Finalinde hakemler yeterince size çalıştı ve Salt Lake'deki ilk maçta Utah'ın anasını ağlattı...Bir kere de Utah lehine olsun hatalar çok mu?
Şampiyon mu oldular hatalarla seri mi kazandılar..
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Houston Rockets (2) - Utah Jazz (4)

Gitmek istediğiniz yer: