+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Houston Rockets (2) - Utah Jazz (4)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Rox 4-0 - 2 (2.9%)
Rox 4-1 - 2 (2.9%)
Rox 4-2 - 3 (4.3%)
Rox 4-3 - 6 (8.7%)
Jazz 4-3 - 9 (13%)
Jazz 4-2 - 16 (23.2%)
Jazz 4-1 - 21 (30.4%)
Jazz 4-0 - 10 (14.5%)
Toplam oy: 68

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 10   Yukarı git
Konu: Houston Rockets (2) - Utah Jazz (4)  (Okunma Sayısı 4303 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 19 Nisan 2008, 11:06:32 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Houston Rockets - Utah Jazz

Houston pota altında çok zorlanıcaktır.Memo'ya karşı nası çözümler üretebileceklerine dayanıyor serinin anahtarı bence.
Cümleni editleyerek alıntı yaptım da.. Bence sadece Boozer tehlike olur.Cunku iki takım da pivotsuz.Biri gercekten (Rockets) digerinde de dısarılarda gezen,bu sezon 291 3lük denemis (dunku maca kadar) biri,Mehmete pivot diyemiyorum yani angry .Bence asıl sorun Deron,AK47 ve Boozer olur.
Savunmada D.Howard'ı,Amare'yi,Deron Williams savunuyor dimi? Yada Kirilenko?

Ya da şunu diyim Mehmet 291 üçlük kullanmasa Utah'ta başka kim kullanacak?Brewer,Kirilenko,Harplig?Yok ki.
Utah'ın dış tehtidleri belli,Korver,Memo bazen Deron.

Houston pota altında çok zorlanıcaktır.Memo'ya karşı nası çözümler üretebileceklerine dayanıyor serinin anahtarı bence.
Cümleni editleyerek alıntı yaptım da.. Bence sadece Boozer tehlike olur.Cunku iki takım da pivotsuz.Biri gercekten (Rockets) digerinde de dısarılarda gezen,bu sezon 291 3lük denemis (dunku maca kadar) biri,Mehmete pivot diyemiyorum yani angry .Bence asıl sorun Deron,AK47 ve Boozer olur.
Haklısın aslında Memo C görünümlü Shooting Guard oldu iyice. Ama sana da şu konuda katılmıyorum, bu Kirilenko'ya çözüm üretmeye gerek yok kendi kendini çözüyo zaten, hücumda hiç etkili değil, savunmada etkili olmak zorunda T-Mac'e karşı, yoksa Rox avantajlı konuma geçer.

Memo'nun Utah hücümuna kattığı genişliği anlatmama gerek yok heralde.Ya da Boozer sakat olunca içerde yaptıklarını.Ya da Utah sistemi için dışarda bu kadar durduğunu. Gerek var mı?

Mehmet'e "Sg" derken bunları düşünüp demek lazım.Sonuçta savunmada pivotları savunan kişi o,yeri geldiğinde içerden hucüm eden kişi de o,sistem için geri planda kalanda o. eee daha ne yapsın?

Seri için şunu söylemek istiyorum.Memo'yu silmek için Chucky veya Landry ile başlanmalı.Scola çok yardım savunması yapıyor (Mutombo'nunda dışarı çıkacak dizleri yok) Scola Memo'yu dışarda bırakırsa,Utah bu seriyi süpürür bile...

T-Mac Brewer'ı hiç sevmiyecektir.Ara sırada Kirilenko alıcak yani bu seride başı belada.Utah'ın üçlüklere dikkar etmesi lazım.T-Mac pozisyon yaratabildiği için Alston,Battier gibi isimler ceza kesebilir.

Tüm bunlara rağmen ben 2 maç alacağına inanıyorum HousTon'un.Bu maçlarıda savunma ve Adelman için verdiğimide söylemek isterim.
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2008, 11:14:01 Gönderen: Deron Williams » Logged

Come Back Boozer!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #21 : 19 Nisan 2008, 18:31:52 »
--
Ziyaretçi

Mehmet pivot değil de ne peki?
Pota altında ribauntları yukardan toplayıp Mehmet'in eline mi veriyorlar ? Geçen sene Yao'yu silen Memo'nun savunması değil miydi? Duncan'ı canından bezdiren yine aynı Memo değil miydi? Memo'nun pota altından dışarı çıkardığı pasları ya da Boozer'a hazırladığı pozisyonları görmek içinde Utah maçlarını izlemek lazım..Adamın dışardan şut atması suç oldu asalım adamı yahu..Atarsa atar kime ne..İsterse Salt Lake meydanından atar..Pivot kavramını eskisi gibi ''statik'' olarak düşünmeye devam ederseniz 30 takımın 28'nin pivotsuz oynadığı günleride görürsünüz 1-2 yıla kalmadan..
« Yanıtla #22 : 19 Nisan 2008, 19:08:15 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

@ Kemal = Yine bir Rockets serisi ve yine bir mola arası grin Bekle beni bu gece...
« Yanıtla #23 : 20 Nisan 2008, 04:09:31 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Hadi yav artık saatler geçmez oldu.Vakit gelsede maçı izlesek.Şöyle Suns-Spurs maçına taş çıkaracak nitelikte bir şey bekliyorum ben smiley

Come Back Boozer!

« Yanıtla #24 : 20 Nisan 2008, 04:49:17 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Scola Memo'ya hayatı zindan edeceğe benziyor bu seride...

Come Back Boozer!

« Yanıtla #25 : 20 Nisan 2008, 05:23:28 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Fesupanallah...Bu sloan T-Mac'ı Korver'a veriyor.İnat!inat!inat!

Kontrolden çıkınca Kirilenko'ya verir ama iş isten geçmiş olur..Sabit...Koç...

Onun dışında herşey iyi.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #26 : 20 Nisan 2008, 05:25:01 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

Tamam Utah iyi oynuyor eyvallah hucüm ribaundların da eziyorlar hatta bizi,ama hakemlerin kaçırdığı bi iki faul acayip canımı sıktı...Zaten zor hucüm ediyoruz hakemlerinde basit şeyleri kaçırması canımızı yakıyor acayip.
« Yanıtla #27 : 20 Nisan 2008, 05:26:46 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Utah için Yao'suz Alston'suz bi Rox ile oynamanın ne enli bi avıktı.
 O kadahat hücum edebiliyorlar ki. Bir kere Jackson Deron'un önünde sağlam bir şekilde duramıyor.
 Ee kaçırdıkları şutları zaten bir şekilde pota altından temin ediyorlar hücum ribaundu olarak.
 Oldukça rahat bir görüntü çiziyor Utah maçın ilk yarısına göre.
 Houston seyircisi de çekirdek yemeye başladı herhalde ilk çeyreğin ardından.
« Yanıtla #28 : 20 Nisan 2008, 05:34:31 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Millsap Deke'nin eline yapıştırdı hakemler blok dedi denyo hakem dolu.Deron harbiden 2-80 yere serdi Jackson'u grin Bizim Boozer'da hep dıştan denemeye devam etsin denyo,içeri dalsa biraz neler yapıcakta...

Come Back Boozer!

« Yanıtla #29 : 20 Nisan 2008, 05:37:34 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

Valla Tugi Milsap girdi ağzımıza s.tı Sloan allahtan çıkardı da kurtulduk deliden grin
Boozer oynasın razıyım ben grin
« Yanıtla #30 : 20 Nisan 2008, 05:40:58 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Valla Tugi Milsap girdi ağzımıza s.tı Sloan allahtan çıkardı da kurtulduk deliden grin
Boozer oynasın razıyım ben grin
Şimdi Boozer'a sövücem neyse salak yav grin Ne yaptı görmüyon mu?

Korktum T-Mac'ın son saniyede yolladığı üçlüğüde havada kesip basket yaptırcaktı.Deli yav grin

Come Back Boozer!

« Yanıtla #31 : 20 Nisan 2008, 05:42:02 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

Boozer işte Fantastic
O değilde bu adam ne ara 9 rib. aldı ya  undecided
« Yanıtla #32 : 20 Nisan 2008, 05:44:41 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Millsap ilk yarı etkiliydi.Fazlaca sert oynamaya çalışıp çaktırmadan bir iki faul de yapsa da gerek hücum ribauntları gerek olguluğu ile oyundayken ayrı bir hava kattı takıma.
 Houston ribauntlarda durumu dengelemeye başlayınca skorda da yaklaşmaya başladı.Yao Ming endişeli gözlerle takip ediyor kenardan maçı.Utah ikinci yarıda da en azından bu oyununu sürdürsün kazanacaktır.
« Yanıtla #33 : 20 Nisan 2008, 06:31:05 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Son periyoda giriyoruz.Korver yine kritik anlarda ortaya çıktı ve sorumluluk aldı.Boozer,Millsap ve keza Memo'nun faul paroblemlerini iyi atlatmış durumdayız.

Mutombo'da bir ara 20 yarşındaki genç gibi gaza geldi Adelman ona hatırlattı yaşını kenarı aldı.Şimdi Deron'u dinlendirğimiz bölüm çok önemli olucak,orayı kazasız atlatırsak çok iyi olur.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #34 : 20 Nisan 2008, 07:04:51 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Millsap İki Faulun birini ben hatırlıyorumda ilk yaptığı bloğa faul diyorsanız temiz bir bloktu.Yeni aklıma geldi grin

Buyrun;

Bu arada kazandık grin

Come Back Boozer!

« Yanıtla #35 : 20 Nisan 2008, 07:07:19 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

Kimsenin bu bloğa faul diyeceğini sanmıyorum Tugi grin
Tebrikler bu arada  wink
« Yanıtla #36 : 20 Nisan 2008, 07:31:34 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW
Jazz Toyota'da Galip/ 1-0

Jazz Toyota'da Galip/ 1-0

Play-offlarda 4 ve 5 numarayı karşı karşıya getiren maçta, Houston Toyota Center'da konuk ettiği Mehmet Okur'lu Utah'a 93-82 mağlup olarak seride 1-0 geriye düşmüş oldu.

Geçtiğimiz sezonda ilk turda Utah ile eşleşen Rockets bu sene serinin ilk maçından mağlup ayrılarak kritik bir maçı kaybetti.

Jazz'da temsilcimiz Memo kötü bir maç çıkarırken 4 sayı-8 ribaunt ile maçı tamamladı.Rockets'in süperstarı T-Mac maçı 20 sayı-6 ribaunt-7 asist ile tamamladı.

Houston'da Battier ekstra katkı yaparken maçı 7/7 saha içi isabeti ile 22 sayıyla noktaladı. Arjantin'li çaylak Scola 14-13 ribaunt ile double-double yaparken, ilk beş başlıyan Jackson 7 sayı ile oynadı.Benchten 17 sayı katkı alan Rockets hucümda kısıtlı kalınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Utah'ta özellikle Kirilenko çok iyi oynarken 21 sayı-4 ribaunt ile maçı tamamladı.Bir diğer isim Boozer ise hücümda ve ribauntlarda etkili olurken maçı 20 sayı-10 ribaunt ileoynadı.Deron Williams 20 sayı-10 asist ile double-double yaparken,beş başlıyan Brewer sayı bulamadı.Utah benchten 28 sayı katkı alırken,Harpling 6 sayı,Millsap 6 sayı-5 ribaunt,Korver 11 sayı ile maçı noktaladı.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #37 : 20 Nisan 2008, 07:37:52 »
Muhammet Erim
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

valla bu maç içn houston tarafında t-mac ruhu aranıyor bu gece ruhunu vestiyare asmışda gelmiş heralde seri boyunca böyle olacağını zannetmiyorum ama olursada rocketsların işi çok zor.utah açısındanda mehmetin kötü performansına rağmen kırılenko williams milsap aldı sazı eline utahı uçurdu milsapla mutombonun karşılılı bloklarıda olağanüstüyü kırılenkonunda scola yaptığı bloğu es geçmemek lazım seri houston açısından en azından bu maça baktığımızda zor geçecek gibi görünüyor skatlıklar canarını çok sıkacak buna akrşılık utahında benchten aldığı destekde bi o kadar artı haznesine yazılıyor utahın.bu gece hakeden maçı aldı diyebiliri her topa saldırdılar müthiş savunma örneği gösterdiler kritik dakikalarda.seride4-1 utah gibi görünüyor ama çokta emi konuşmamak gerekiyor çünkü karşısında rockes var her zaman iin uçuşa hazır bir takım ne kadar eksik olsada:)
« Yanıtla #38 : 20 Nisan 2008, 10:07:41 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

şu oyunla rockets'ın bir maç bile alacağını sanmıyorum, ama utah'ı oyalasalar iyi olacak.
« Yanıtla #39 : 20 Nisan 2008, 10:14:12 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

Yarı Finalin ilk takımı belli oldu bence. Rox'un hücum kapasitesi aşağıda kaldı baya. Ne kadar iyi savunma yaparlarsa yapsınlar, sadece T-Mac atınca olmuyo demekki. Yao olsaydı bu seri en az Suns-Spurs kadar başa baş geçebilirdi ama şimdi Utah en fazla 1 maç verir gibi geliyor bana. İlk maçı da aldıktan sonra bu moralle süpürürlerse şaşırmamalı.
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 10   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer: