Houston pota altında çok zorlanıcaktır.Memo'ya karşı nası çözümler üretebileceklerine dayanıyor serinin anahtarı bence.
Cümleni editleyerek alıntı yaptım da.. Bence sadece Boozer tehlike olur.Cunku iki takım da pivotsuz.Biri gercekten (Rockets) digerinde de dısarılarda gezen,bu sezon 291 3lük denemis (dunku maca kadar) biri,Mehmete pivot diyemiyorum yani

.Bence asıl sorun Deron,AK47 ve Boozer olur.
Savunmada D.Howard'ı,Amare'yi,Deron Williams savunuyor dimi? Yada Kirilenko?
Ya da şunu diyim Mehmet 291 üçlük kullanmasa Utah'ta başka kim kullanacak?Brewer,Kirilenko,Harplig?Yok ki.
Utah'ın dış tehtidleri belli,Korver,Memo bazen Deron.
Houston pota altında çok zorlanıcaktır.Memo'ya karşı nası çözümler üretebileceklerine dayanıyor serinin anahtarı bence.
Cümleni editleyerek alıntı yaptım da.. Bence sadece Boozer tehlike olur.Cunku iki takım da pivotsuz.Biri gercekten (Rockets) digerinde de dısarılarda gezen,bu sezon 291 3lük denemis (dunku maca kadar) biri,Mehmete pivot diyemiyorum yani

.Bence asıl sorun Deron,AK47 ve Boozer olur.
Haklısın aslında Memo C görünümlü Shooting Guard oldu iyice. Ama sana da şu konuda katılmıyorum, bu Kirilenko'ya çözüm üretmeye gerek yok kendi kendini çözüyo zaten, hücumda hiç etkili değil, savunmada etkili olmak zorunda T-Mac'e karşı, yoksa Rox avantajlı konuma geçer.
Memo'nun Utah hücümuna kattığı genişliği anlatmama gerek yok heralde.Ya da Boozer sakat olunca içerde yaptıklarını.Ya da Utah sistemi için dışarda bu kadar durduğunu. Gerek var mı?
Mehmet'e "Sg" derken bunları düşünüp demek lazım.Sonuçta savunmada pivotları savunan kişi o,yeri geldiğinde içerden hucüm eden kişi de o,sistem için geri planda kalanda o. eee daha ne yapsın?
Seri için şunu söylemek istiyorum.Memo'yu silmek için Chucky veya Landry ile başlanmalı.Scola çok yardım savunması yapıyor (Mutombo'nunda dışarı çıkacak dizleri yok) Scola Memo'yu dışarda bırakırsa,Utah bu seriyi süpürür bile...
T-Mac Brewer'ı hiç sevmiyecektir.Ara sırada Kirilenko alıcak yani bu seride başı belada.Utah'ın üçlüklere dikkar etmesi lazım.T-Mac pozisyon yaratabildiği için Alston,Battier gibi isimler ceza kesebilir.
Tüm bunlara rağmen ben 2 maç alacağına inanıyorum HousTon'un.Bu maçlarıda savunma ve Adelman için verdiğimide söylemek isterim.