+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Houston Rockets (2) - Utah Jazz (4)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Rox 4-0 - 2 (2.9%)
Rox 4-1 - 2 (2.9%)
Rox 4-2 - 3 (4.3%)
Rox 4-3 - 6 (8.7%)
Jazz 4-3 - 9 (13%)
Jazz 4-2 - 16 (23.2%)
Jazz 4-1 - 21 (30.4%)
Jazz 4-0 - 10 (14.5%)
Toplam oy: 68

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10   Yukarı git
Konu: Houston Rockets (2) - Utah Jazz (4)  (Okunma Sayısı 4402 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #80 : 22 Nisan 2008, 20:10:41 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Houston Rockets ( 0 ) - Utah Jazz (2)

Bu sene de onlara,sonra lakersa,öbür sene Suns'a bi de Rox'a...sırayla gidelim o zaman mantık çok iyi...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #81 : 22 Nisan 2008, 21:31:31 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

Memo işte NBA deki pota altı oyuncuları arasında yer aldığını tek yaptığının üçlük olmadığı gösterdi...

Sloan da oyun anlayışı olarak Houston ekibine yumurta yutturdu Cheesy

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #82 : 22 Nisan 2008, 22:20:57 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Üzüldüğüm şu garibim t mac bu senede play off da ikinci turu göremicek bu onu iyicene demoralize edicek.

« Yanıtla #83 : 22 Nisan 2008, 23:00:23 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

Oda ağır şütör havasından sıyrılıp, vücudunu sakatlanmaktan, hastalıktan esirgemeyi bırakıp biraz sert ve içeriyi zorlayıcı, Orlando dönemindeki basketbolunu oynasın...Yeter artık bir ay yatıp, bir ay çoşarak yıldız diye geçinse de şu bir gerçekki, eskisine oranla daha kırılgan ve çekingen...O böyle zor geçer turları..

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #84 : 23 Nisan 2008, 00:24:41 »
--
Ziyaretçi

Bu sene de onlara,sonra lakersa,öbür sene Suns'a bi de Rox'a...sırayla gidelim o zaman mantık çok iyi...

Yoo böyle bir mantık yapalım demedim..Ama işin garip tarafı hakem hataları konusunda Spurs'lülerin bu kadar kendini öne atması..Utah takımı ne zaman hakemle seri kazanmış? Adamların zamanında çatır çatır şampiyonluğu çalındı..Aksini iddia edenin alınını karışlarlar..Utah her zaman hakemlerin alehine düdükleri rahat çaldığı bir takım..40 yılın başı lehlerine bir kaç karar çıkmış ki abartacak kadar da birşey yok biz neler gördük..Dün gece hakem kararlarıyla kazandı Utah derseniz o zaman çıkıp Suns maçı için maçı hakemlerle kazandınız diyenlere gıkınız çıkmasın..Size gelince hakem konuşmaya gerek yok ama garibim Utah'ın bir maçında hatalar oldu diye vurun abalıya..Siz bu takımı geçen sene geçerken özellikle Salt Lake'de hakemlerle çıkış vizesi aldınız unutmayın..
« Yanıtla #85 : 23 Nisan 2008, 01:52:35 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Tmac takımdan ayrılmak isteyebilir.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #86 : 23 Nisan 2008, 02:26:53 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Üyelik Bilgileri

Yoo böyle bir mantık yapalım demedim..Ama işin garip tarafı hakem hataları konusunda Spurs'lülerin bu kadar kendini öne atması..Utah takımı ne zaman hakemle seri kazanmış? Adamların zamanında çatır çatır şampiyonluğu çalındı..Aksini iddia edenin alınını karışlarlar..Utah her zaman hakemlerin alehine düdükleri rahat çaldığı bir takım..40 yılın başı lehlerine bir kaç karar çıkmış ki abartacak kadar da birşey yok biz neler gördük..Dün gece hakem kararlarıyla kazandı Utah derseniz o zaman çıkıp Suns maçı için maçı hakemlerle kazandınız diyenlere gıkınız çıkmasın..Size gelince hakem konuşmaya gerek yok ama garibim Utah'ın bir maçında hatalar oldu diye vurun abalıya..Siz bu takımı geçen sene geçerken özellikle Salt Lake'de hakemlerle çıkış vizesi aldınız unutmayın..

Ben Utah'ın zaten hakem kararıyla maç kazandığını söylemiyorum...Karar verilmiştir orda biter...Benim demek istediğim bizim galibiyetlerimize gölge düşürmeyi bilen arkadaşlar şimdi konuşacaklar mı?Ben geçen sene Utah serisinden sonra da yazdım hakem hataları oldu diye...arşivden çıkaralım istersen..Hakem konusunda en ufak polemiğe girmem...Çünkü onlar ne sistemle değişir ne benim oyuncumun şutuyla ne koçun oynattığı setle...Apayrı bi olaydır o..Tekrar ediyorum geçen sene hakem hatalarına üzüldüğümü yazmıştım foruma...Ama nedense burda sadece Spurs lehine hatalar olunca dile getiriliyor...Ya hiç konuşmayalım ya da hep konuşalım...

« Yanıtla #87 : 23 Nisan 2008, 04:17:29 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Dün gece hakem kararlarıyla kazandı Utah derseniz o zaman çıkıp Suns maçı için maçı hakemlerle kazandınız diyenlere gıkınız çıkmasın..
Abi bizim Suns-Spurs maçında hakemler ön plana çıkarılıyorsa,hayli hayli bu maçta da çıkarılabilir ön plana diye düşünüyorum.Zaten benim orda merak ettiğimde,bizim maçta çıkıp hakemlere laf edenlerin bu maçta birşey diyip demeyeceğiydi.

Bizim lehimize hakem kararı oldu mu konuşuruz niye konuşmayalım,veya aleyhimize.Veya başka bir takıma,sonuçta maçları izliyor,görüyoruz.Ama Spurs maçında galibiyetimizi lekelemeye çalışıp,burada hiç birşey denmiyorsa da o olmaz işte.
« Yanıtla #88 : 23 Nisan 2008, 04:28:43 »
--
Ziyaretçi

Bizim lehimize hakem kararı oldu mu konuşuruz niye konuşmayalım,veya aleyhimize.Veya başka bir takıma,sonuçta maçları izliyor,görüyoruz.Ama Spurs maçında galibiyetimizi lekelemeye çalışıp,burada hiç birşey denmiyorsa da o olmaz işte.

Ya iyide Allah aşkına Utah hangi döneminde hakemlerin kaymağını yedi bana biri açıklasın tamam haklısınız diyeceğim..Ama Spurs yedi bunu biliyoruz..Utah'ın şu maçında hata oldu diye kimse bu maça gölge düşeremez..Seri boyunca sürekli lehlerine çalışırlar amenna..
« Yanıtla #89 : 23 Nisan 2008, 04:38:34 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Abi benim lekelemek gibi bir düşüncem yok Utah'ın galibiyetini,Utah sürekli olarak hakemlerin kaymağını da yememiş olabilir ama bizim maçta hakem hatalarından bahsedenlerin,şu maçtaki hatalara ne diyeceği merak konusuydu bende.
Yani o maçta hakem konusu açılmasa,şu maçta da merak etmezdim o kişilerin hakem hakkında kararlarını.Seri zaten belliydi bana göre,yani Türkiye'de bazı hakemler derbi maçlarında gerilir edilir ya,bu seri o tarz maçlardan uzaktı.O yüzden bir süre sonra sadece 4-0'lık veya 4-1'lik galibiyet serisinin hatırlanacağı açık,bu maçtaki hakem kararları konuşulmaz bile.
« Yanıtla #90 : 23 Nisan 2008, 04:49:03 »
--
Ziyaretçi

Abi benim lekelemek gibi bir düşüncem yok Utah'ın galibiyetini,Utah sürekli olarak hakemlerin kaymağını da yememiş olabilir ama bizim maçta hakem hatalarından bahsedenlerin,şu maçtaki hatalara ne diyeceği merak konusuydu bende.
Yani o maçta hakem konusu açılmasa,şu maçta da merak etmezdim o kişilerin hakem hakkında kararlarını..

Merak etmeyin çünkü alehinize gelişir..Bu maçta skora etki edecek hata yok..Ama sizin maçı analiz edersek işin rengi değişir..Artı Apo Rockets'lıdır o bu kadar ''hakem..hakem..'' diye ağlamıyor..Siz niye geriliyorunuz bu kadar? Spurs maçında hakemler konuşuldu diye Utah maçında konuşulmak zorunda mı?
« Yanıtla #91 : 23 Nisan 2008, 05:01:30 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Bu maçta hakem hatasını konuşmak için illa Rockets'li mi olmak gerekiyor ? Veya bizim maçta bu kadar fazla hakem konuşmak için illa Suns veya Spurs'lu mu olmak gerekiyor.
Ayrıca ben burada gelip,hakem yok şöyleydi yok böyleydi demiyorum.Diğer arkadaşlar ne diyecekmiş diye merak ettiğimi söylüyorum,ne var bunda ?

Bu maçta skora etki edecek hata yok..
Ayrıca bu maçta bence hakemler doğru kararı verseydi son çeyrek skor farklı olabilirdi.Utah yine yenebilirdi veya yenilebilirdi,ama konu bu değil benim için.
« Yanıtla #92 : 23 Nisan 2008, 05:05:39 »
--
Ziyaretçi

Bu maçta hakem hatasını konuşmak için illa Rockets'li mi olmak gerekiyor ? Veya bizim maçta bu kadar fazla hakem konuşmak için illa Suns veya Spurs'lu mu olmak gerekiyor.
Ayrıca ben burada gelip,hakem yok şöyleydi yok böyleydi demiyorum.Diğer arkadaşlar ne diyecekmiş diye merak ettiğimi söylüyorum,ne var bunda ?

Bu maçta skora etki edecek hata yok..
Ayrıca bu maçta bence hakemler doğru kararı verseydi son çeyrek skor farklı olabilirdi.Utah yine yenebilirdi veya yenilebilirdi,ama konu bu değil benim için.

Peki güzel kardeşim o zaman geçen sene hakemler adam olsaydı Suns şampiyon olabilirdi..Ya da Utah şampiyon olabilirdi..Konuşacaksın tabi her maç hakkında yorum yapacaksın aksini iddia eden mi var?

Ama bu maçı Utah hakemle aldı demek ciddi anlamda ortada bir sıkıntı var demektir..Muhtemelen hakemle maç aldık psikolojisi ile yandaş takım arıyorsunuz..Ama adres yanlış..Utah'a 40 yılda bir böyle lehine hata gelir..Ondan da yer yerinden oynar..

Rockets'ı bu kadar savunmanda gözlerimi yaşarttı doğrusu..
« Yanıtla #93 : 23 Nisan 2008, 05:24:30 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Olabilirdi,Utah şampiyon olabilirdi,olmayabilirdide.Hakemler kararlarında hata yapmasa,biz de yine o seri kazanabilirdik.Kısacası herşey olabilirdi.

Ama bizim bu maçtaki hakem hatasına yandaş takım aramamız ki benim açımdan mümkün değil,öyle bir amacım yok.

Evet bence Rockets bu maçı alabilirdi o kararlar lehine doğru karar olsa,ama maç sonlarında yine Utah'da çıkabilirdi öne kadro kalitesiyle,yani belli olan birşey yoktu.Utah aldı tebrik ederiz,ama hakem yanlış birşey yapınca bunu söylüyoruz,ne var bunda.Ayrıca söyleme nedenimiz Utah'ı lekelemek değil,Suns-Spurs maçında Spurs'un hakemlerle aldığını ima etmeye çalışan kişiler ?

Benim konum Rockets ya da Jazz değil,Rockets lehine hata yapılsa gelir yine aynı şeyi sorardım,merak ederdim. (eheh,çin televizyonu şimdi Jazz-Rockets maçının özetini gösteriyor grin )
« Yanıtla #94 : 23 Nisan 2008, 05:38:52 »
--
Ziyaretçi

Olabilirdi,Utah şampiyon olabilirdi,olmayabilirdide.Hakemler kararlarında hata yapmasa,biz de yine o seri kazanabilirdik.Kısacası herşey olabilirdi.

Ama bizim bu maçtaki hakem hatasına yandaş takım aramamız ki benim açımdan mümkün değil,öyle bir amacım yok.

Evet bence Rockets bu maçı alabilirdi o kararlar lehine doğru karar olsa,ama maç sonlarında yine Utah'da çıkabilirdi öne kadro kalitesiyle,yani belli olan birşey yoktu.Utah aldı tebrik ederiz,ama hakem yanlış birşey yapınca bunu söylüyoruz,ne var bunda.Ayrıca söyleme nedenimiz Utah'ı lekelemek değil,Suns-Spurs maçında Spurs'un hakemlerle aldığını ima etmeye çalışan kişiler ?

Benim konum Rockets ya da Jazz değil,Rockets lehine hata yapılsa gelir yine aynı şeyi sorardım,merak ederdim. (eheh,çin televizyonu şimdi Jazz-Rockets maçının özetini gösteriyor grin )

Yok abicim orda duracaksın bence..Çünkü tamamiyle burda bir eyyam söz konusu..Utah'ın güle oynaya geçirdiği bir seriyi bu şekilde manipüle ettiniz..Apo, Rockets'lıdır adam çıkıp bu kadar hakem diye ağlamadı..Çıktı yorumunu yaptı geçti öteye..

Artı farklı maçı izledik demek ki aynı maçı değil..

Utah ne zaman istese skor yaptı..Yatarak maç aldılar..Dinlene dinlene oynadı adamlar..

Kritik hakem kararı ne demektir bilir misin?

Suns-Pistons maçı son saniyeler Billups topu almış gidiyor Nash önüne çıkıyor herkes hücum faul beklerken savunmaya faul çıkıyor o pozisyonla birlikte Pistons maçı alıyor..Kritik karar dediğin bu dur..Ve bu tartışmaya değerdir..Dünkü gibi çelik çomak kararlar kritik karar alıyorsa ben size 1000 tane karar çıkartırım..

Spurs maçında hakem konuşanların bu maçta konuşmasına gerek yok..Oynanan oyun ortada çünkü..Her kim ki çıkıp zaten Utah'ın hakemle aldığını söylüyorsa doktora gitsin..Rockets'ın bu seriyi alacağını falan düşünenlerin kafası güzeldir..Velev ki bu maçı Rockets aldı ne olacak? Utah perişan mı olacak? Salt Lake'de etekler mi tutuşacak?

Koca maçta hakeme takılıp sadece galibiyet karalıyorsunuz..Aynı maçı mı seyrettik? Deron kıpırdadı Memo kıpırdadı Utah maçı aldı..Boozer'ın falan oynamasına asılmasına bile gerek kalmadı..
« Yanıtla #95 : 23 Nisan 2008, 05:57:39 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Ne eyyamı abi ya,yapma Allah aşkına.Ben değilmiyim,Utah turu 4-1 geçen diyen topiğe ilk attığım mesajda.Ben değilmiyim,dünkü maçtan sonra bu iş 4-1'e değil,4-0'a gider diyen.
Benim hakem diye ağladığımda yok,gördüğümü söylüyorum.Gördüğümü söylemek ağlamaksa,tamam ağlıyorum.

Kritik hata ne demektir bilirim.Durum 85-82'yken işler,ivme yanlış kararla Utah'a geçmiştir.Bence,benim basketbol bilgime göre yanlış karar verdiler,hata yaptılar.Ama bu konu hakkında bu kadar durmaya gerek yok,çünkü zaten turu Utah geçecekti.4-1 ya da 4-0,sadece bir maç eksik oynayacak olacak şimdi.Kaldı ki o hakem kararı verilse Rockets'in yeneceği bile belli değil çünkü Utah'ın kadro kalitesi filan Houston'ın üzerinde,bu da son dakikalarda sahaya yansırdı.
Yani yanlış kararlar kritik dakikalarda geldi,bu da kritik hatadır bana göre ama bu olmasaydı Utah kaybederdi değil olay,yine kazanabilirdi ,yüksek bir ihtimalle de kazanırdı.

Aynı maçı izledik herhalde,çünkü bende Houston-Utah playoff ikinci tur maçını izledim.

Houston'ın turu geçmesini düşünmüyordum,bu maçı almalarının turu getirmeyeceğini de biliyordum ama ben gördüğümü söylüyorum.Notlarımda durum 85-82'yken ivmenin tamamen Utah'a geçtiği yazıyor ama bunu ilk mesajımda söylemişmiyim,söylemedim çünkü Utah'ın galibiyetini karalama amacım yok.

Ayrıca son olarak,koca maçta benim hakeme takılmadığımı bence ilk mesajım açıklıyor maç hakkındaki.Ender,hakemle ilgili birşey demiş bende merak ediyorum demişim.
« Yanıtla #96 : 23 Nisan 2008, 06:05:33 »
--
Ziyaretçi

Aynı maçı falan izlememişiz..Rockets apaçileri gibi konuşuyorsun sadece..Ya da Rockets'lı arkadaşlarının avukatı gibi..Apo kusura bakma kardeşim sen varsın diye dozajı ayalarmaya çalıştım ama cidden özür dilerim yazacaklarımdan dolayı fakat dayanamıyorum;

Utah çıkıyor güle oynaya dalga geçer gibi maç kazanıyor..Eziyor siliyor süpürgeyi çıkartmışlar Salt Lake'de bekliyor..Tanklarıyla toplarıyla Stern'le gelseler dahi Rockets maç falan kazanamaz Utah'a karşı..Hakemmiş makkemiş yok kritik kararmış falan geçeceksiniz..

Hakem de hakem..Yok kritik kararlar yok bilmem ne..Utah ne zaman istese sayı attı..Utah'ın hakemlere falan ihtiyacı yok..Bu kadar çığırtkanlık yapmanın alemi ne..Anasayfaya gelen yorumlarda bile hakem diye ağlayan Rockets'lı yok..Bir insanın şu maçta hakemlere takıp Rockets apaçiliği yapması için başka şeyler olması lazım..O da nedir onu bilemem..

Eze eze alacak seriyi Utah..Ağlayın sızlayın..
« Yanıtla #97 : 23 Nisan 2008, 06:13:47 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Bir insanın şu maçta hakemlere takıp Rockets apaçiliği yapması için başka şeyler olması lazım..O da nedir onu bilemem..

Eze eze alacak seriyi Utah..
Rockets apaçiliğimi yapıyorum abi,tamam öyle olsun apaçilik yapmış olalım.Rockets'e apaçilik yapmasam bir de neler diyecektim Rockets-Jazz serisi için merak ediyorum.

Ben başka birşey demiyorum ki.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2008, 06:25:45 Gönderen: Freezer-20 » Logged
« Yanıtla #98 : 23 Nisan 2008, 13:18:29 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Şimdi utah normal maçlara bakarsak kendi evindeki maçlarda iyi performans gösterdi bunların çoğunda galip geldi rockets'İn işi gerçekten çok zor bence bu seri 4 0 bile bitebilir.!
« Yanıtla #99 : 24 Nisan 2008, 01:35:11 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Üyelik Bilgileri

Ama bu maçı Utah hakemle aldı demek ciddi anlamda ortada bir sıkıntı var demektir..Muhtemelen hakemle maç aldık psikolojisi ile yandaş takım arıyorsunuz..Ama adres yanlış..Utah'a 40 yılda bir böyle lehine hata gelir..Ondan da yer yerinden oynar..

Rockets'ı bu kadar savunmanda gözlerimi yaşarttı doğrusu..

Şu sitede Spurs'u tutup yorum yapan 3-4 tane adam var...Bize de eyyamcı dedin,bize de yandaş arıyosunuz dedin ya sana helal olsun...  Alkış

Hakem konuşan 3 kişiyiz işte...Başka adam var mı...Bende bunu merak ediyordum...O yüzden sordum...Konuşulmadı ve devam ediyor konu...bu kadar basit..Ne eyyam var ne de başka bişi...

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Houston Rockets (2) - Utah Jazz (4)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv