+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Arşiv » Play-Off 2007 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: BiG NuGGeT)Konu:
 Houston Rockets 3-4 Utah Jazz

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seriden Galip Ayrılan Taraf Kim Olur?
Utah Jazz - 16 (35.6%)
Houston Rockets - 29 (64.4%)
Toplam oy: 43

Sayfa: [1] 2 3 ... 7   Yukarı git
Konu: Houston Rockets 3-4 Utah Jazz  (Okunma Sayısı 5178 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 19 Nisan 2007, 21:36:20 »
Romulus
Ziyaretçi

Seri hakkındaki yorumlar,görüşler ve takım incelemeleri bu başlık altında yapılsın ...

22/04 04.30 HOU-UTA - NTV
24/04 04.30 HOU-UTA - NBA TV
27/04 04.00 UTA-HOU - NBA TV
29/04 05.30 UTA-HOU -

3-4  
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2007, 14:18:44 Gönderen: Highflyer_Wade™ » Logged
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2007, 21:49:40 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: [5]Houston Rockets - Utah Jazz[4]

Utah da bu sıralar işler kötü gidiyor takım full formsuz sakat oyuncu gözükmüyor ama koca sezon bekleneni vermeyen andrei kirilenko bu seride nası bir performans sergiler bilemiyorum ,utah ın en büyük avantajı pg ve uzunları ama yao ile memo nun eşleşmesi sorun olabilir ve carlos boozer a alan açılabilir ama j howard bence boozer a yıldırcak bir oyuncu değil ama anahtar nokta t-mac eğer sezondaki formunu play off a yansıtırsa utah ın yumuşak karnı olan 2 numaradan çökertme yapabilir bence seriyi rockets almaya yakın gibi sakatlık formsuzluk olmazsa

« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2007, 09:26:39 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Çok zor bir seri olacak belkide ilk turun en zor serisi . Elbette ilk üç maçın yayınlanması da bizleri bu serinin içine dışına sokmaya yetecek .. Açıkçası ben bu serinin her maçını merak ediyorum çünkü çekişme hırs bir an bile eksik olmayacaktır .
  Utah Malone&Stackton devrinden sonra rebuilding'e başvurarak 4 yıl içinde takımını buralara kadar getirdi . Bu bile büyük bir başarı . Bu sene iki All-Star'ları var ki biriside artık gözümüzden sakındığımız Memo . Bu seri için aslında tahminim 4-3 ama kimin kazanacağı hakkında bir fikrim yok .  Memo faktörü ile Utah'ın almaını daha çok istiyorum . Rox'lu arkadaşlar darılmasın . Smiley
  4 - 3 
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #3 : 20 Nisan 2007, 12:39:56 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

Doğuda Bulls-Mia neyse burda da bu eşleşme O......Zurnanın zırt dediği yer....Fakat Houston gizli adayım neden...Kirilenkonun formsuzluğu ve Harpring in yumuşak oyunu ile Alston...Battier...T-Mac..L.Head...B.Wells(kendine gelirse) gibi adamları kim tutacak ha Yao berbat bir savunmacı ce 4 numara sorunu hala var houstonda ve Mehmeti dışarda takip dedbilecek adamları yok..Hayes falan tecrübesiz...Ve Boozer Yao dan daha güçlü ve sert açıkcası...Houstonun kısaları ile Utah ın iç dış dengesi sağlayan  sks PF si arasında ki çekişmeyi kim alacak o önemlii....ama Houston kısalarına yardımcı bir Yao var ppeki..Utah ın pota altına yardım eden guardlar kim....??

Çok ortada bir seri....Milsap,Boozer,Memo T-Mac ve ekibinden daha çok kurşunu varsa Utah alır ama aksi takdirde....geçen sene az daha Dallas ı eleyecek olan Houston Utah a acımaz...İlk maçı bekliyorum...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #4 : 20 Nisan 2007, 16:32:32 »
UFUCK
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

bence bu serinin kaderi t-mac kim ne derse desin t-maci sewdiğimden falan değil ama görünen köyde kılavuz istemez...bence t-mac eğer son zmanlardaki gibi oynarsa houston en fazla 2 maç werir utaha ama mcgrady asılmassa maça ki hayatında playoff serilerinde 2. tura gidemeyen bir süperstar maça nası asılmayacak diye düşünemiyorum ama neyse...BİDE AK47 BU haliyle t-maci tutmayı bırak yanında nefes alamaz yani t-maci tutacak adamları yok...utahın en büyük dezawantajı bi süperstarları yok yani star çok ama süperstar yok houston da ise bench denilen bi kawram we 4 numara göremiyorum wellsinde houya katkı sağlayacağını pek düşünemiyorum yanlış hatırlamıyorsam utah houyu 3 maç yendi rocketsın yendiği maçtata t-mac 45 falan atmıştı eğer mcgrady we yao içeri drive eder boozerı faul problemine sokarsa bi adım öne geçer ama jazzın uzunlarını dışarda nası tutacaklar onu kestiremiyorum eğer günlerinde olursa utah orda dengeyi yakalayabilir..seri ortada hou ew sahibi awantajınıda aldı bir adım houston önde gibi görüyorum ben bu sefer işi sıkı tutacaklardır..
TRACYY McGRADY

IMPOSSIBLE IS NOTHING....
« Yanıtla #5 : 20 Nisan 2007, 19:37:52 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Her Rox'ın yaşadığı heyecan gibi ben de fazlası ile heyecan yaşamaktayım.Play-Off yarın gece başlıyor ve Rockets'ımız yarın Toyota Center'da sahnede olacak.Büyük merak ile beklenen maçta;Rox taraftar gruplarının ve başlattığı kampanyaların sonuçlandığı belirlendi.Yarın gece Toyota'daki maçta tüm Rox'lar kırmızı tişört giyecek büyük ihtimalle.Kızıldeniz bakalım ;ortalığı kasıp kavurabilecekmi...(Maç ile ilgili yorum yapmıcam maçlardan önce sevmiyorum bunu yapmayı;beklemek ve görmek en iyisi.)

Ama oy vermek istedim ve duygularım doğrultusunda da Rockets dedim.Bizler inandık ; siz de inanın Rox'lar.Bizim için Utah'ı geçin!

Let's Go Rockets!!
« Yanıtla #6 : 20 Nisan 2007, 19:53:23 »
t_burak
NBA Oyuncusu
*

zoru hemen başarabilirim ama imkansız zaman ister

Üyelik Bilgileri

Bence bu maçların kilitleri Yao-T-mac  ve Memo-Deron T-Mac normal sozonun yorgunlugunu play off lara taşımazsa utahın işi zor bence.Aslında en zor iş Memo!nun Yao yu tutacak yada tutmaya çalısacak diyelim.Benim içimden 4-2 houston alıcak gibi geliyor.Ama Utah alırsada üzülmem sonuçta Memo var karşıda.
« Yanıtla #7 : 20 Nisan 2007, 20:04:44 »
garnetttt_06
All-Star

Kamyoncu değilde ne bu adam?

Üyelik Bilgileri

belki de play-off'ların en çekişmeli serisi olacak ne olacağını çok merak ediyorum serinin 4-3 bitmesine kesin gözüyle bakıyorum bile diyebilirim. o iki takımın arasında seçim yapmak zorladı beni ama biraz daha çok play-off tecrübesi olan houston seriyi alır.(bitek fisherla olmaz tecrübe işleri) wink
« Yanıtla #8 : 21 Nisan 2007, 02:25:50 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Bu eşleşme,play-off 1.turunun en zorlu ve en çekişmeli geçeceğini düşündüğüm eşleşmesi.Hatta tutarlı yorum yapbilmek için,bu seri hakkındaki ayrıntılı yorumumu bir gün geciktirdim.Uzun bir yazı olacak,kusura bakmayın.

Utah Cephesi :

1-) McGready ile Krilenko eşleşmeli.Utah'ın elinde,tam manasıyla hazır olmasa da,McGready'i savunabilcek tek oyuncu Krilenko.Hücum manasında katkı beklemeksizin,sadece T-Mac'i savunma görevi verilirse,hazır olmamasına rağmen,seirini kilit oyuncusu olabilir.

2-) Battier ile eşleşme sorunu yaşamamak için,Harpring ilk 5 çıkmalı.Savunma yönü zayıf olamasına rağmen hücum gücü kısıtlı olan Battier karşısında fazla zorlanmaz.Hem dış şutlarla Houston savunmasını bozar hem riboundlara ciddi katkı sağlar hem de fiziksel avantaj Utaj takımına geçmiş olur.

3-) Tüm sezon yaptıkları gibi Memo'yu hücumda üçlük çizgisine kadar çıkarmalılar,Yao'yu pota altından uzaklaştırmalılar.Bu durumda Boozer,Krilenko ve Harpring ile riboundları domine ederler.

4-) Derro Williams,Rafer'a kıyasla kat be kat daha iyi.Hem savunmada hem de hücumda.Bu seride,hücum manasında daha aktif olmalı ve şut sayısını artırmalı.

5-) Aslında söylemeye bile gerek yok ama ne Hayes ne de Howard Boozer'ı durduramaz.Hatta Millsap bile büyük problemler yaratabilir.

6-) Houston alan savunması yaparsa (ki mutlaka yapacaktır) Fisher'ın şutları hayati öneme haiz.

Houston Cephesi :

1-) En önemli artıları,tecrübe,sisteme bağlılık ve sert savunma.Bunlardan asla taviz vermemeleri lazım.

2-) Boozer'ı durdurmak ve dış şutlar konusunda sıkıntı yaşayan Utah'ı,özellikle 3'lük kullanmaya zorlamak adına,mutlaka alan savunması denemeliler.Bu savunma düzeninde,Battier'den de maximum katkı alırlar.

3-) Rafer Alston'ın,takımı oynatmaya öncelik vermeli ve Derron'u iyi savunması gerek.

4-) Yao,erken faul problemi yaşamamalı.

5-) McGready'nin sert savunma altında kalacağını düşünürsek,Luther Head,yedekten sağlayacağı hücum katkısıyla,Houston adına,serinin kilit adamı olacaktır.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2007, 14:35:39 Gönderen: NYK » Logged

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #9 : 21 Nisan 2007, 10:04:33 »
devilsjudge
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

en erken belli olan fakat heyecanı gün geçtikçe büyüyen ve şisile fikrime göre ilk turun en çekişmeli geçicek serisi... önce memo sonra utah jazz taraftarı olmam sebebiyle objektif bakmakta zorlanıyorum... fakat bu sene utah houston'da çok güzel ve disiplinli maçlar çıkarttı... play-off elbetteki farklı bir atmosferde geçicek t-mac ve yao faktörüde çok önemli ama ben yinede çok ümitliyim... çünkü sürpriz ve başarılı geçmiş bir sezonu bu kadar kolay harcayamaz utah... bi dahaki turda ne olur bilmiyorum ama... go utah... go memo...
« Yanıtla #10 : 21 Nisan 2007, 11:29:39 »
AyTeK
Short Forward
Superstar

Madem Ki Rox'sun Göster O Zaman Korksun !

Üyelik Bilgileri

Vallah hiç şüphe yokki en zor seri Utah bi düşüş içindeydi bizse çok iyi bir çıkış yakalamıştık pota altında yao ve memo eşleşmesinde utah sorun yaşayabilir tabi howard ve boozer eşleşmesinide göz öüne alırsak pota altında kıyasıya bir rekabet olacak utah en önemli avantajı ise pg pozisyonunda deron harika bir sezon geçiriyor bizim alston ise bir var bi yok iki takımında kenarda iyi skorerleri var head ve harpring gibi, en büyük iş ise tabi t-mac e düşüyor takım liderliği vasfı onun kanımca eğer normal sezondaki oyununu playoff a taşırsa bu seriyi 4-2 alırız.

« Yanıtla #11 : 21 Nisan 2007, 17:18:30 »
a.s..i..
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

evet bu seri batıdaki serilerin en zoru gibi gözüküyo---utah sert savunma ve hücümda topun eşit dağıtılmasıyla beraber ve deron un süper çıkışıyla bu sene çok iyi bir atak yaptı---houstan ise bu çıkışı geçen sene bekleyenler bu sne muratlarına erdiler----utah için en büyük sıkıntım deron un play off tecrübesizliği---houstan da ise utah savunmasını nasıl aşabilcekleri---iki takım da güzel seri yaşatacaklar---utah şanısnın yüksek olduğunu düşünüyorum....
« Yanıtla #12 : 21 Nisan 2007, 17:46:59 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Bu sene gerçekten ilk turda güzel seriler bizleri bekliyor,bu seride onlardan biri.Jazz sene başındaki gibi olsa seride avantajlı olacak taraf olabilirdi ancak şu form durumlarına göre avantaj Rox'da.Öncelikle Tmac ve Yao sağlıklarına tam anlamıyla kavuştu ve nasıl oynadıklarını biliyoruz.Yani tam anlamıyla playoffa hazırlar,bu seneye kadar yaşadıkları sakatlıkların acısını bu sene çıkaracaklarını düşünüyorum.Bu ikilinin dışında Battier savunmada yaptığı katkı ile takımda kilit oyuncu rolünde,bu seride Boozer'ı savunacağını ve yavaşlatacağını da düşünüyorum.İçerde emektar Mutombo'yu da unutmamak lazım,tabi artık yaşı kemale erdi ve bütün maç ondan katkı almayı beklemiyor Rox'da ama aldığı süre içinde rakibi çok zorluyacaktır.
 Jazz'da ise en kilit isim Kirilenko.Bu sene etkili olamayan,hücumda yokları oynayan Ak47,Tmac'e yapacağı savunma ile serinin kilit ismi. Boozer-Memo-Deron'ı kilit olarak görmüyorum çünkü onlar belli bir potansiyelin üstünde oynuyorlar zaten,yine o etkili oyunlarını sahaya yansıtırlar.Ama Ak47 öyle değil,bu seneki oyunu seri öncesi bana hiç de umut vermiyor.Draftta baya gerilerden seçilse de sene içinde takımı çok iyi ateşleyen genç Millsap önemli seride takımını ateşleme işini ne kadar yapacak o da soru işareti.Utah'ın en büyük eksiği de zaten kritik anlardaki şutör eksikliği,playofflarda bu mevkinin eksikliği belli olacaktır.
 Rox daha formda ve saha avantajına da sahip olan taraf,4-2 Rox'un alacağını düşünüyorum...
« Yanıtla #13 : 21 Nisan 2007, 19:15:48 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Hüseyin,Rockets Boozer'ı Battier ile savunacaksa,hiç oynanmasın seri,Utah direkt bir üst tura çıksın bence.Mecburen Hayes ve Howrd hatta Mutombo le Boozer'ı savunmaya çalışacak VanGundy ama bu oyuncuların Boozer'ı bırak tutmayı,yavaşlatması bile zor.

Bi de Utah'ın Derek Fisher faktörünü unutuyorsun.Memo yu da yabana atmamak lazım.Harpring'in ne kadar iyi bir şutör olduğuu,Gricek'in bileği tutarsa,20 sayıları rahatlıkla bulduğunu da söylememe gerek yok di mi?

« Yanıtla #14 : 21 Nisan 2007, 19:37:55 »
UFUCK
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

NYK kardeş biraz boş konuşuyosun yorum yapta yani biraz houstonu tanı houston maçını izledin mi hiç diye sorasım geliyo izlemişsindir heralde yao bu takımda 30 küsür maç kaçırdı 5 numarada kim oynuyodu beğenmedğin mutombo bence gayetde iyi oynadı çoğu nba pivotuna göre mutombonun yaonun yokluğnda yapacağı işler çok önemli battier zaten bu takıma sayı atsın diye gelmedi bu takım dallas serisini aç bak sadece t-mac we yaonun üstünden sayı potansiyeli buldular onlardan sawunma yapmaları isteniyo yani houstonun rakiplerine 60 sayı attırdığı maçları biliyom ben bu sawunmayla utahın sawunması iyi oke ben bişe demiyorum ama houstonun sawunması utahınkindende iyi ....bilek tutarsa falan değil t-macin playoff ortalaması 30 sayı bilek tutmasıyla falanda alakası yok ozman bi düşün bileği yerindeyse kaç sayı atar???+bu sene sadece sayı atmıo reb.. asist topçalma herşeyi yapıo yao ise sakatlanmasa mvp idi düşün yani ama utahında artıları war ama houston kadar deil...

Eralp:Hepsine katılmasam da söylediklerinin çoğu anlatmak isticeklerimdi; kısmen  ifade etmişsin.+1
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2007, 19:44:29 Gönderen: Eralp » Logged
TRACYY McGRADY

« Yanıtla #15 : 21 Nisan 2007, 19:59:00 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Bak güzel kardeşim,39 yaşındaki Mutombo'nun,yavaş ayaklarıyla,hızlı ve formda bir Boozer'ı savunması mümkün değil.Battier'in de hem boy hem en dezavantajı var.Boozer sırtına alır Battier'i potaya kadar sürükler,potaya da sokar hatta.

Yorumları yarım yamalak okuyup sonra da çıkışıyorsun boş yorum yapıyosun diye.Ben Tony Parker nickli Hüseyin'in yorumuna cevap vermek için söyledim Gricek ve diğerlerini.Lafı nerenden anlıyorsun bilemiyorum ama doğru-dürüst anlamadan mesaj yazma bir daha.

Bu sezon 3 Houston maçı seyrettim.Büyük ihtimalle,senin seyrettiğinden fazladır.Lakin ben at gözlüğüyle bakmıyorum senin gibi.

« Yanıtla #16 : 21 Nisan 2007, 20:17:33 »
UFUCK
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

BELLİ oluyo benden fazla maç izlediğin özetleri saymassak 10 15 maç izlemişmdir boozer potaya sokarsa t-mac potayada sokar hatta oradan çıkarmaz o adamı...potaya asar orda kalır ben 4 numara konusunda sana katılıyorum zaten onda herkes hemfikir houstonun 4 numara sıkıntısı war ama artıları daha fazla sawunması daha güçlü utaha göre ayrıca saha awantajı we de sayı makinesi war yani bu koşullaraa sen bakmıyorsun...at gözlüğüyle bakmak bu değil çünkü abartıyorsun lafıda merak etme herkesin anladığı gibi anlıyorum
TRACYY McGRADY

« Yanıtla #17 : 21 Nisan 2007, 20:30:08 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Ben daha fazla sana laf anlatmaya uğraşmayacağım.Benim nasıl yorum yaptığıma ve Houston'ın artılarına nasıl baktığıma yukarıdaki uzun mesajıma bakarak anlayabilirsin.Anlamazsan da anlama.

« Yanıtla #18 : 21 Nisan 2007, 20:52:43 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Utah bu sene yaptıklarıyla ilk söylenebilecek isim ama çok zevkli bir seri olacak gibime gidiyor bu sene süprizlerle dolu nba zaten..
Utah bu sene inanılmaz başladı seneler önceki utah'ı gördüm sanki karl maloneli zamanları çok izleyemesemde az çok hatırlayabiliyorum...Süper başladılar batıda güçlü rakipleri arasından sıyrıldılar boozer mükemmel başladı memo ii gitti krilenko rezildi deron benim gözümde nba'in en ii guard'ı..Sonra boozer allstar zamanı sakatlandı gene hüsran oolcak durumlar dedik ama ciddi bi sakatlık değildi allahtan kadroda yerini aldı allstardan sonra dahada iyi olacak dedik utah için istikrarsız oynayama inişli çıkışlı maçlar çıkarmaya başladılar sezon sonuna doğru düşüşe geçtiler üstüste maçlar kaybettiler ama genede sezonu güzel bi derecede bitirdiler..Houston ise geçen sene sakatlıklarla boğuşan takımlardandı tmac in klasikleşmiş sakatlıklarıyla dolu bir sezon geçirdiler.. bu senede iyi başladılar ama tmac arada istop etti oynadı oynamadı 3-4 maç tatil yaptı geldi falan(üzücü bir durum tmac in kariyeri için)yao ise gene sakatlandı playofflarda oynayamadı adet haline geldi onda bu olay Cheesy...ama genede houston bu sene playoffları hak etti ama ilk turda zorlu bir rakip var karşılarında ne olur bilemiyorum ama utah 1 adım önde..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #19 : 22 Nisan 2007, 05:13:19 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Houston Rockets - Utah Jazz

İlk çeyrek henüz bitti.

Maça beklediğim gibi çok hızlı başladı Houston ve bir sürprizle başladı zira Memo'yu Hayes,Boozer'ı da Yao almaktaydı.Güzel bir hamleyle açıldı seri.

8-0 sonrası molayı aldı Sloan ve şaşkınlık yaşayan takım,tüm eller titrerken tek titremeyen el ile yani Memo ile hayata döndü.Utah da normal hücum sistemine geri döndü.Savunmada ise Yao ve McGready'e ikili sıkıştırmalar uygulanıyor ve Alston-Battier ikilsi boş bırakılıp riske ediliyor.Tabi değişene kadar Krilenko,insanüstü bir gayret sarfetti savunmada gerçekten.Şutların kaçmasında payı çok büyük.Derron ise hemen hemen hiç panik yapmadı ve gayet iyi idare ediyor takımı şu ana kadar.

Houston ise klasik oyun düzeninden şaşmıyor."Topu Yao'ya indir" ya da "Ver McGready'e bakalım ne yapacak?" mantalitesi devam ediyor.Alston ve Head'in cezaları mutlaka kesmesi lazım.Ve McGready çok pasif hücumda.Hiç sayı atmadı ilk periyotta.
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2007, 05:15:04 Gönderen: NYK » Logged

Sayfa: [1] 2 3 ... 7   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Arşiv » Play-Off 2007 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: BiG NuGGeT)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv