Vallahi elim ayağım tiriyo ne yazacağımı şaşırdım . Gerçekten nefis maçtı . Serinin başından beri Utah'ta Utah dedim ve işte karşılığını aldım . Son anlarda öldüö öldüm dirildim hele o son çeyreğin başlarında etmediğim küfür kalmadı

ama sonunda gülen taraf biz olduk .. Kazana belkide Batı Finali'ne gidecek artık . Utah'a daha bi yakışacağını düşünüyorum .Golden'a karşı savunmaları ile zaten üstünlük kuracakalrdır ama yine de ters takım neler olacağı belli olmaz .
Boozer nefis oynadı . 35 sayı 14 rib 5 ass 1 tç 1 blk .. Gerçekten muazzam bir performans . Bu performansta takım halinde yüksek yüzdeyle oynamanın da etkisi var tabi ancak içte dışta çok etkiliydi bugün Boozer . Dış şutunuda bugün bol bol kulandı ve karşılığını aldı . Altıncı maç sonunda eleştirmiştim çok kullanıyor diye ama bugün en başından beri isabetler bulunca keyfim kaçmadı açıkçası . Ylnız son anlarda yaptığı basit hatalar telafi edilmese kötü sonuçlar doğurabilirdi . Yine de güzel bir oyun ortaya koydu .
Memo altıncı maçtaki relax'lığını sürdürdü . Maça iyi başladı . Howard'dan allah razı olsun Memo'yu kendine getirdi . O maçtan beri Memo şutuna güveniyor . Atıyor attırıyor . Son anlarda arkadaşlarla molalarda msn'den konuşuyoruz . Bi üçlük atar işi bitirir dedim . Bir değil üç atış denedi ama sonunda nihayete erdi ve hem Memo kazandı hemJazz . Deron yine maestro gibi takımını oynattı . Bazen olmadık hatalarda yapmadı diğil tabi ama hoş karşılamak lazım . Soph bi guard için fazlasıyla iyi oynuyor .
Fisher ve Gricek zaman zaman etkili oldu . Kritik anlarda bu tecrübeli isimlerden Utah yararlanmasını bildi . Krilenko yine bildik suskun görüntüsündeydi ama 88-88'!e taşıyan üçlüğü harikaydı . Belkide UtahI'n yeniden ateşlenmesine yol açtı bu sayı . Harpring'de cesur yürek bir çok topa atladı. Son andaki hücum ribauntu ile Utah'ın şevkini arttırdı . Ara sıra o da hatalar yaptı ama telafi edildi . Millsap'ın erken 3 faul alması maçta etkili olmasını önledi . Gerektiğinde oda iyi sonuçlar çıkartabiliyor .
Houston cephesine bakarsak maç boyu gerideydiler . Üçüncü periyotta denediler olmadı ama son periyotta ilk bölümde iyiydiler . Bu çeyreğin ilk 6 dakikası 21 sayı son 6 dakikası 11 ( yazıyla onbir ) sayıyla oynadı ki maç sonu dehşetti . Ne yapacağını bilemeyen bi Rox vardı adeta oyunda . Süre kısıtlıydı ama baskı yapmak isteyince Deron topu rahat kurtardı ve Utah'ın büyük bir adım atmasını sağladı .
T-Mac ilk yarı sessiz sedasız oynadı . Asisstleri ve sayılarıyla takımını ateşleyen isimdi . İkinci devrede bol bol sahne aldı . Savunmada da iyi işler yaptı bu gece ama yine olmadı yine ilk turu geçemedi . YaoN'un faul problemine girip sık sık kenara gelmesi büyük avantaj saladı Utah'a . Bu maç o kadar fazla olmasa da kritik anlarda yaptığı TO'lar la Yao yine adını duyurmayı başardı Bu enbiey'in en iyi pivot'uydu he

. Battier 4/7 isabetle oyandı ki aynı zamanda üçlük isabetleri .O da üçlükleriyle takımı gerideyken farkın aha da açılmasını önledi ama gerisi gelmedi .
Utah emeğinin karşılığını aldı . Açıkçası Memo faktörü beni onların tarafına çekmeye yetiyor . Şimdi önlerinde Gole State var . Büyük bir sürpriz olmazsa Utah'ı Batı Final'in de Spurs veya Suns ile oynarken görebiliriz ki normal sezonda da bu rakipleri beklenmedik derecede zorlamıştı ..

4 - 3