+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Arşiv » Play-Off 2007 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: BiG NuGGeT)Konu:
 Houston Rockets 3-4 Utah Jazz

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seriden Galip Ayrılan Taraf Kim Olur?
Utah Jazz - 16 (35.6%)
Houston Rockets - 29 (64.4%)
Toplam oy: 43

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7   Yukarı git
Konu: Houston Rockets 3-4 Utah Jazz  (Okunma Sayısı 5177 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #100 : 06 Mayıs 2007, 05:04:47 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Houston Rockets 3-3 Utah Jazz

Utah %63 ile şut atıyor . Memo ilk baskıyı atlattı gibi ki 3/4 isabetle oynuyor . Deron'da takımını oynatmaya devam ediyor . İlk periyodu 4 sayı 6 assist ile kapattı . Gricek'in kenardan katkısı iyi geldi Jazz'a . Houston'da Hayes'in 3 faul alması daha ilk periyotta savunma guardlarından birinin düştüğünü gösteriyor . Utah iyi başladı avantajları bir bir lehine çevirmeye başladı bakalım gerisi gelecek mi ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #101 : 06 Mayıs 2007, 05:46:21 »
BiG NuGGeT
Moderator
Superstar

carme"LO"ve

Üyelik Bilgileri

Utah 2. periyodun sonlarına doğru biraz sendelese de,devreyi 53-43 ile 10 sayı önde kapatmayı başardı.Deron 15 sayı 8 Asist,C-Booz 17 sayı ile Utah'ı sırtlıyor.Memo da 6 sayı 7 rebound'da ve Yao'yu durdurma görevini aksatmıyor.Houston'da T-Mac sürekli 2'li sıkıştırmalar maruz kaldı  buna rağmen devreyi 13 Sayı 9 Asist ile tamamladı.üçlükleriyle takıma hayat veren Battier de 12 sayıda.Yao ise,tamamen bir hayal kırıklığı:4-11 FG,8 Sayı "2" Rebound ve 3 To..

Bu serideki maçların gidişi 3. periyodda çok şekil değiştirdi.Bakalım bu sefer 2. yarıda neler görecez..
  Kick Out Karl
« Yanıtla #102 : 06 Mayıs 2007, 06:59:16 »
Cagatay Berilgen
4Eva Laker
Starter

Carpe Diem

Üyelik Bilgileri WWW

Rockets 3-Jazz 4

Houston son maçta kendi sahasında 103-99 yenildi..Maç hep başa baş gitti ve son 1-2 dakikada inanılmaz bir çekişme vardı..Memo son 1 dakikada 2 üçlük kaçırdı aynı hücumda ama Houston bir türlü reboundu alamayınca Utah maçı kazandı..Fark 2-top Utah'ta ve 10 saniye varken,Jeff Van Gundy'nin faul yaptırmıyıp 1.7 saniye kala Kırılenko'ya faul yaptırması ise katliam resmen..

Boozer olağanüstü oynadı..Deron ve Memo'da çok iyi katkı yaptı ona..
« Yanıtla #103 : 06 Mayıs 2007, 07:04:34 »
drCaGLaR
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

işte bu yaa...utah süpersin...boozer,memo,d.wilms. hepsi süper...
batı yarıfinalinde golden state karşıında hem saha avantajı var utahın hem de b.davis sakat olduğu için en az 2 maç oynamayacakmış...utah batı finaline bence çok yakın....utah işte bu yaaa...
go utah gooo...go memo gooo...
« Yanıtla #104 : 06 Mayıs 2007, 07:14:25 »
Big_Ben
The Diesel
Starter

Üyelik Bilgileri

Mehmet de "Money" liğini yaptı hani Cheesy Durum 91-91 berabere iken çok kritik bir üçlük soktu... 96-95 Utah öndeyken daha da kritik bir üçlük soktu wink Sonlara doğru 2 üçlük kaçırsa da Matt Harpring ve Carlos Boozer hücum ribaundlarını aldı ve Utah Konferans yarı finaline adını yazdırdı...

Memo'yu ve takım arkadaşlarını kutluyorum... wink Alkış
« Yanıtla #105 : 06 Mayıs 2007, 07:15:22 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Vallahi elim ayağım tiriyo ne yazacağımı şaşırdım . Gerçekten nefis maçtı . Serinin başından beri Utah'ta Utah dedim ve işte karşılığını aldım . Son anlarda öldüö öldüm dirildim hele o son çeyreğin başlarında etmediğim küfür kalmadı Smiley ama sonunda gülen taraf biz olduk .. Kazana belkide Batı Finali'ne gidecek artık . Utah'a daha bi yakışacağını düşünüyorum  .Golden'a karşı savunmaları ile zaten üstünlük kuracakalrdır ama yine de ters takım neler olacağı belli olmaz .

Boozer nefis oynadı . 35 sayı 14 rib 5 ass 1 tç 1 blk .. Gerçekten muazzam bir performans . Bu performansta takım halinde yüksek yüzdeyle oynamanın da etkisi var tabi ancak içte dışta çok etkiliydi bugün Boozer . Dış şutunuda bugün bol bol kulandı ve karşılığını aldı . Altıncı maç sonunda eleştirmiştim çok kullanıyor diye ama bugün en başından beri isabetler bulunca keyfim kaçmadı açıkçası . Ylnız son anlarda yaptığı basit hatalar telafi edilmese kötü sonuçlar doğurabilirdi . Yine de güzel bir oyun ortaya koydu .

Memo altıncı maçtaki relax'lığını sürdürdü . Maça iyi başladı . Howard'dan allah razı olsun Memo'yu kendine getirdi . O maçtan beri Memo şutuna güveniyor . Atıyor attırıyor . Son anlarda arkadaşlarla molalarda msn'den konuşuyoruz . Bi üçlük atar işi bitirir dedim . Bir değil üç atış denedi ama sonunda nihayete erdi ve hem Memo kazandı hemJazz . Deron yine maestro gibi takımını oynattı . Bazen olmadık hatalarda yapmadı diğil tabi ama hoş karşılamak lazım . Soph bi guard için fazlasıyla iyi oynuyor .

Fisher ve Gricek zaman zaman etkili oldu . Kritik anlarda bu tecrübeli isimlerden Utah yararlanmasını bildi . Krilenko yine bildik suskun görüntüsündeydi ama 88-88'!e taşıyan üçlüğü harikaydı . Belkide UtahI'n yeniden ateşlenmesine yol açtı bu sayı . Harpring'de cesur yürek bir çok topa atladı. Son andaki hücum ribauntu ile Utah'ın şevkini arttırdı . Ara sıra o da hatalar yaptı ama telafi edildi . Millsap'ın erken 3 faul alması maçta etkili olmasını önledi . Gerektiğinde oda iyi sonuçlar çıkartabiliyor .

Houston cephesine bakarsak maç boyu gerideydiler . Üçüncü periyotta denediler olmadı ama son periyotta ilk bölümde iyiydiler . Bu çeyreğin ilk 6 dakikası 21 sayı son 6 dakikası 11 ( yazıyla onbir ) sayıyla oynadı ki maç sonu dehşetti . Ne yapacağını bilemeyen bi Rox vardı adeta oyunda . Süre kısıtlıydı ama baskı yapmak isteyince Deron topu rahat kurtardı ve Utah'ın büyük bir adım atmasını sağladı .

T-Mac  ilk yarı sessiz sedasız oynadı . Asisstleri ve sayılarıyla takımını ateşleyen isimdi . İkinci devrede bol bol sahne aldı . Savunmada da iyi işler yaptı bu gece ama yine olmadı yine ilk turu geçemedi . YaoN'un faul problemine girip sık sık kenara gelmesi büyük avantaj saladı Utah'a . Bu maç o kadar fazla olmasa da kritik anlarda yaptığı TO'lar la Yao yine adını duyurmayı başardı Bu enbiey'in en iyi pivot'uydu he Cheesy . Battier 4/7 isabetle oyandı ki aynı zamanda üçlük isabetleri .O da üçlükleriyle takımı gerideyken farkın aha da açılmasını önledi ama gerisi gelmedi .

Utah emeğinin karşılığını aldı . Açıkçası Memo faktörü beni onların tarafına çekmeye yetiyor . Şimdi önlerinde Gole State var . Büyük bir sürpriz olmazsa Utah'ı Batı Final'in de Spurs veya Suns ile oynarken görebiliriz ki normal sezonda da bu rakipleri beklenmedik derecede zorlamıştı  ..

4 - 3 
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2007, 07:29:18 Gönderen: heatmans » Logged
« Yanıtla #106 : 06 Mayıs 2007, 07:24:50 »
drCaGLaR
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

heatmans yazdıklarının kelimesi kelimesine katılıyorum......
ben de maçta hop oturup hop kalktım..hele bitime 5dk falan kala t-mac'in basket fauluyle houstun farkı 5e cıkartacak oldu..aha dedim houstunun evindeki 3 macın kopyası dedim...cok moralim bozuldu..ama utah pes etmedi..cok sakin oynadı..krilenko nun beklenmedik 3lugu,memonun 2 uclugu,harping boozerin hucum rıbauntları macı utaha getirdi...macı da seriyi de utah fazlasıyla haketmisti...cok keyifli ve de mutluyum...utah golden state i gecip batı finaline cıktgınında(insallah) phonex veya spurs karısında utahı memoyu ızlemek buyuk zevk olacak.......
go utah gooo...go memo gooo...
« Yanıtla #107 : 06 Mayıs 2007, 07:27:08 »
Big_Ben
The Diesel
Starter

Üyelik Bilgileri

Abi doğru söylüyorsun ya maçın sonunda ömrümden 10 sene gitti Cheesy
« Yanıtla #108 : 06 Mayıs 2007, 08:01:13 »
ShiniKobe
NBA Draft'ında

Ezelden Beri-Ölümüne Lakers'lı

Üyelik Bilgileri

Aslında Houston'u destekliyordum ama kim kazanırsa arkasındayız hani Wink Ama Utah da iyi mücadele etti haklarını vermek lazım. Zaten Boozer'ın coşup 35 sayı atmasıyla, Memo'nun kritik yerlerde eli titremeden attığı 3lüklerle görmüş olduk ki Utah yarı finale fazlasıyla hazır... Ancak olan T-Mac'e oldu; 6 kere play-off oynamasına rağmen ikinci tura geçemedi...
« Yanıtla #109 : 06 Mayıs 2007, 09:22:41 »
erman03
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

bence kesinlikle utah batı şampiyonlugunu hakediyor sadece başta biraz tutukluk yaptılar ama mehmet okur un takım icin ne kadar faydalı oldugunu son 2 mac ta yine görmüş olduk..türk basketbolu adına sevindirci(tabi milli takıma gelmeyi lütfederse.....)
« Yanıtla #110 : 06 Mayıs 2007, 10:14:22 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

04 30 da Mıllı takım macı vardı.Hem de nba tv verdı ızleyen oldu mu.Bu ne ya.Ne rezalet anlatımdır.Utah yalakalıgı bu kadar olur yanı.Ben sahada Orhun Ene Harun Erdenay Ibrahım Kutluay Kerem Tuncerı goremedım.AK47 sag dıpten 3lugu soktugunda bır tek "elıne saglık Kırılenko" demedıgı kaldı.Lanet olsun arkadas boyle anlatıma.Bu nedır ya.Murat Murathanoglu na dıl uzatanlar bu macı ızleyıp utandılar mı acaba.Hıcbırsey demıyorum ama tek ıstegım umarım bu bıten serı gıbı GSW serısının de bol bol macının verılmesı...
« Yanıtla #111 : 06 Mayıs 2007, 11:20:45 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

04 30 da Mıllı takım macı vardı.Hem de nba tv verdı ızleyen oldu mu.Bu ne ya.Ne rezalet anlatımdır.Utah yalakalıgı bu kadar olur yanı.Ben sahada Orhun Ene Harun Erdenay Ibrahım Kutluay Kerem Tuncerı goremedım.AK47 sag dıpten 3lugu soktugunda bır tek "elıne saglık Kırılenko" demedıgı kaldı.Lanet olsun arkadas boyle anlatıma.Bu nedır ya.Murat Murathanoglu na dıl uzatanlar bu macı ızleyıp utandılar mı acaba.Hıcbırsey demıyorum ama tek ıstegım umarım bu bıten serı gıbı GSW serısının de bol bol macının verılmesı...
Ya abe senin sorunun mu var o takımda türk vatandaşı oynuyor adam bizim oyuncumuz haliyle desteklicez
kerem tunçeri dediğin adam sakatı sakatım milli görevden kaçıp takımı pg siz bırakan ama real maçlarında aslan
kesilen bir zattır ibo desen artık basketi bıraksın yane rox yense göbek mi atacaktın ben knicks fanıyım ama utah
yense onları en azından senin gibi iğnelici konuşmam o yüzden yazdıklarına dikkat et biraz

« Yanıtla #112 : 06 Mayıs 2007, 11:26:39 »
Phily
NBAtr'nin 76er'ı
All-Star

Philadelphia 76ers!!!!!

Üyelik Bilgileri

Ya abe senin sorunun mu var o takımda türk vatandaşı oynuyor adam bizim oyuncumuz haliyle desteklicez
kerem tunçeri dediğin adam sakatı sakatım milli görevden kaçıp takımı pg siz bırakan ama real maçlarında aslan
kesilen bir zattır ibo desen artık basketi bıraksın yane rox yense göbek mi atacaktın ben knicks fanıyım ama utah
yense onları en azından senin gibi iğnelici konuşmam o yüzden yazdıklarına dikkat et biraz
Abi haklısın da kerem tunçeri geçen yaz gerçekten ciddi bir sakatlık geçirdi hatta sakatlandığı maçı izlemiştim yere düşerken bileği dönmüştü...O sakatlığın iyileşmesi de baya uzun sürdü kampları falan da kaçırınca zaten milli takıma gelmesinin anlamı kalmadı...
« Yanıtla #113 : 06 Mayıs 2007, 11:48:57 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Valla yazdıklarımda bır kotuluk bulamadım.Bı turk var dıye butun takıma Millı Destek vermenın anlamı yok.Yendıyse yendı ne yapayım yanı.Mıll oyuncuları Mıllı macı ornek vermemın de nedenı bu macın Mıllı mac havasında anlatımıydı.Yoksa Kerem sakat Ibo bencıl durumu degıl.Kosova efendı macı amerıkadan canlı anlatsa Allah bılır mac sonu sahaya dalıp butun takımı operdı.Kırılenko Boozer Deron.Hıc sasmazdım
« Yanıtla #114 : 06 Mayıs 2007, 12:12:49 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Yorumlardan okuduğum kadarıyla nefis maç olmuş izleyemedim malasef çok yorgundum uyumuşum3 gibi nescafe yapıyım dıyordum kendıme bı bakmısım tv karşısında uyumusum üzüldüm izleyemediğime ama netten indirip izlemeye çalışıcam.Neysee boozer memo deron üçlüsü takımı galibiyete taşımış kirilenko 8 sayıyla pek etkili olamamış ama 1 sayı bile önemlişu playofflarda:D...Houston da 29 ar sayıyla yao ve tmac elinden geleni yapmış tmac ayrıca 13 ass yapmış ama işe yaramamış baya çekişmeli gitmiş anlaşılan utah'ın 4-3 te olsa geçeceğini tahmin ediyordum zevkli serilerden biriydi.Goldenla eşleştiler utah'ın işi şimdi daha kolay ama dallas'ı yenen bir takım var karşılarında o gazla golden'ın ne yapaağı hiç belli olmaz...

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #115 : 06 Mayıs 2007, 13:34:20 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Başından sonuna kadar harika bir maç oldu,Jazz yenerek seride ilk defa deplasman galibiyeti alan takım oldu böylelikle.Boozer ve Deron'ın etkili oyununa karşı hiç bir önlem alamadı Rox.Özellikle kritik pozisyonlarda Boozer'in basket faulleri çok işe yaradı,Memo savunmada yine iyiydi,bunun yanında hücumda da çok isabetli oynadı,hele maç başa başken attığı iki üçlük maçı takımına getirdi.Tmac ise bu yenilgiyle bir kez daha ilk turda elenmiş oldu,sezonda parlayan Head'in bu seride suskun kalması onlar için en büyük sorun oldu.Rox'un yenilmesi ile koladan da olduk...
« Yanıtla #116 : 06 Mayıs 2007, 13:45:53 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

bilmiyorum nba live'ı izleyen varmı ama ben maç özetlerini izlediten sonra röportaj sırasında t-mac az daha ağlayacaktı ve toplantıyı yarıda bırakıp çıktı yani hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım çok üzülmüş yani bana göre iki tarafta hak ediyordu ama t-mac gerçekte çok üzülmüş yani az daha ağlayacaktı sorulara cevap veremeden çıktı gitti

İlham al, bu sözlerin sahibi bir hamal, varlığı hayal! Kahramanı olmak istediğim bir masal var.
Düşündükçe sulara batar benim sal! Kader beni sal...
« Yanıtla #117 : 06 Mayıs 2007, 13:47:16 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW

Bende çok üzüldüm hayal kırıklığına uğradım.Neyse sağlık olsun.Houston'lı arkadaşlara en içten dileklerimle geçmiş olsun diyorum başka yapacak birşey yok.

www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #118 : 06 Mayıs 2007, 13:53:48 »
garnetttt_06
All-Star

Kamyoncu değilde ne bu adam?

Üyelik Bilgileri

Bende çok üzüldüm hayal kırıklığına uğradım.Neyse sağlık olsun.Houston'lı arkadaşlara en içten dileklerimle geçmiş olsun diyorum başka yapacak birşey yok.
niye üzülüyorsun ki hocam. sonuçta bir türk'ün takımı kazandı. olaya bu açıdan bakınca hiç üzülmedim ben.

maçı izlerken şu fark kapansın diye dua ediyordum. sonra houston öne geçince içimden 'ne diyosun olum sen aklın başında mı memo'nun takımı gidiyor' dedim ve utah için dua ettim. özellikle t-mac'in göz kırpışı çok sinirimi bozdu. memo'nun 1.20 kala attığı 3lükte bütün komşuları uyandırdım. sonuçta utah kazanbdı ben de gayet memnunum bu durumdan Cheesy
« Yanıtla #119 : 06 Mayıs 2007, 13:54:05 »
Cagatay Berilgen
4Eva Laker
Starter

Carpe Diem

Üyelik Bilgileri WWW

05.05.2007 - All Game Highlights ( Playoff 2nd Round )

Bulls-Pistons

Rockets-Jazz

Top10
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Playoff'tan Videolar

CNN Highlights - Jazz vs. Rockets

"TMAC CRİES" [İzlemeyin,şahsen çok kötü oldum..Yazık valla ya..]
Tracy McGrady Cries in Press Conference

Billups Leads Pistons

Boozer Scores 35

PostGame Press Conference = Jeff Van Gundy

=Extra Video=
Luol Deng's Life Smiley Harika bir video..Deng'in ne zor şartlardan geldiğini anlayacaksınız..
bilmiyorum nba live'ı izleyen varmı ama ben maç özetlerini izlediten sonra röportaj sırasında t-mac az daha ağlayacaktı ve toplantıyı yarıda bırakıp çıktı yani hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım çok üzülmüş yani bana göre iki tarafta hak ediyordu ama t-mac gerçekte çok üzülmüş yani az daha ağlayacaktı sorulara cevap veremeden çıktı gitti
Boşuna koymuyorum ki Smiley Wink
 Bende çok çok çok .. üzüldüm..Yazık valla..İşte basın-taraftar baskısı böyle birşey..Sanki Tmac yüzünden kaybettiler..Utah kazandığı anda "Evet Tmac yine çıkamadı bir üst tura" denmesi ayıp..Yazıklar olsun..
 @ garnetttt_06
    Üzülmesin mi ? Sence Memo'nun takımının çıkmasına mı üzüldü ? Orada bir insan nedensiz yere baskı altında kalıyor ve ağlıyor..Memo ile alakası olmayan bir konu..İnanamıyorum yani..Bu konuya da katılmaz ki ama ya..
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2007, 13:56:32 Gönderen: Cagatay Berilgen » Logged
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Arşiv » Play-Off 2007 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: BiG NuGGeT)Konu:
 Houston Rockets 3-4 Utah Jazz

Gitmek istediğiniz yer: