« Yanıtla #20 : 22 Nisan 2007, 05:25:34 » |
|
Kaan Mert
|
Houston maça fırtına gibi girdi 8-0'la . Bende izlerken noluyo böyle falan dedim ilk dört dfakika Utah sayı bulamamıştı ama mol sonrası babamşka görünümde olan Utah önce Memo'nun basketi sonrada Krilenko'nun tartışmalı bloğu ve top çalması ile geri dönüşü yaptı ve skoru dengeledi .
Şu an dengeli bir maç oluyor . Gricek ve Harpring benchten gelerek takıma önemli katkılarda bulundu .. Aynı şekilde karşı tarafta da Howard bunn örneklerinden . Şu an skor 30-22 Utah lehine . Memo 2/4 üçlük 6 sayı 4 rib ile mücadele etmekte .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 22 Nisan 2007, 05:48:29 » |
|
BiG NuGGeT
|
İlk yarı skoru 40-33.Utah önde.Deron Williams 8 Sayı 8 Reb 6 ast ile müthiş bir oyun çıkarıyor.Memo da 2-4 üçlük ,0-5 ikilik ile 6 Sayı 4 Reb 1 Ast'le oynuyor.Yao'yu savunması fena değildi.Ancak,üstüste iki pozisyonda faul aldı.(Ki,2. pozisyon kesinlikle faul değildi.)
Rox'da ise maça 6 sayıyla başlayan Yao sonra biraz duruldu yine de ilk yarıyı 15 Sayı 9 Reb ile tamamladı.T-Mac ise,çok heyecanlı bana göre.Kariyerinde ilk defa ilk turu geçmek istiyor ve bundan dolayı aşırı stresli bence.
Yine de ben,Hosuton'un 2. yarıda toparlanacağını maçta avantaj sahibi olduğunu düşünüyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 22 Nisan 2007, 05:54:56 » |
|
NYK
|
1. çeyrek sonunda demiştim ki Derron için,"Hiç panik yapmadı,takmı gayet iyi yönetiyor." Yaptığım eşşeklik için özür dilerim.Şöyle düzeltiyorum : "Müthiş bir olgunlukla,harika bir performans gösteriyor.Utah'ın o kötü başlangıç sonrası,normale dönmesini ve iyi devam etmesini sağlayan,gerçek bir lider.Hücumda kritik anlarda,ne zaman takımın bir baskete ihtiyacı olsa,cevabı veriyor." Bakalım devamını getirebilecek mi?
Devre arasında 8 sayı,8 ribound ve 6 asisti var!!!!! Triple-Double kaçınılmaz.Harpring-Gricek ikilisinin beklediğim katkıları ve Boozer'ın da devre sonuna doğru "azcık" kıpırdanmasıyla,Utah bir anda öne fırladı.Çok sert savunma yapıyorlar gerçekten.
Houston'da ise işler hiç de çoğunluğun beklediği gibi gitmiyor lakin benim tam da beklediğim gibi gidiyor.McGready sert savunma altında ve hala skor üretemedi.Yao tek başına almış sırtına götürüyor ama daha ilk yarıdan ne kadar yorulduğu yüzüne yansımış durumda.Destek gelmezse,bu gece hüsran yaşayabilir Houston.Alston ve Battier cezaları kesemiyorlar.
Her zamanki gibi çok iyi savunma gayreti var ama Utah kısaları,kendi üzerlerine çizilen hazır setler sonucu boş şutlar yakalıyorlar ve her zamanki gibi sokuyorlar.VanGundy'nin maalesef buna bir cevabı yok ve bence olamayacak da.
Hepsinden öte,zevk alıyorum izlerken.Bu oyunu seviyorum!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #23 : 22 Nisan 2007, 06:29:27 » |
|
BiG NuGGeT
|
Murat Kosova'nın dediği gibi, 3. periyot T-MAc'ın periyodu oldu.İlk yarıda sadece "1" sayısı bulunan T-Mac bu periyodda tam 16 sayı üretti.3. periyod skoru 26-11.Houston 7-8 sayıdan gelip öne geçti ve Jazz şu anda şokta.Ne yapacaklarını ve nasıl hücum edeceklerini bilemez bir haldeler.Hele,Fisher'ın kaçırdığı bir turnike vardı ki..Bir diğer sorun,daha doğrusu en öenmli sorun, Memo ve Boozer toplamda 5-27 saha içiyle oynuyorlar.Bakalım,son periyot neler olacak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 22 Nisan 2007, 06:30:23 » |
|
NYK
|
Ya bir coach nesıl bu denli büyük aptallıklar yapabilir anlayamıyorum!!!! McGready'i hizada tutan Krilenko'yu kenara aldı.Ya tüm olay McGready'de başlıyor,ya atıyor ya attırıyor.Krilenko çıkınca Fisher ile eşleşiyor ve tabi kan kokusu almış köpekbalığı gibi saldırıyor.Sloan salağı ne yapıyor? Gricek'i salıyor üstüne.Daha da havaya girsin diye.Bu kadar salakça idare edilemez bir kriz anı.
Fisher'ı da ben coach olsam,oynatmam maç boyu bir daha.Böyle yanlış şut tercihleri,kaçan turnike.Hiç olacak işler değil.Boozer da kendine gelmezse bir an önce,işler boka saracak Utah için.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #25 : 22 Nisan 2007, 07:00:10 » |
|
NYK
|
Maç henüz bitmedi ama Utah'ın kaybettiği son 5 dakika kala kesinleşmişti.Krilenko'yu oyundan alıp,McGready'i azdıran,Memo'yu oyuna almakta geç kalan,Fisher'ı inatla oyunda tutan,yanlış oyuncu tercihleri yapan,Boozer'ı hizaye çekemeyen ve çil yavrusu gibi dağılan takımını toplayamayan Sloan,bu mağlubiyetin tek sorumlusudur.
Boozer ve Memo'nun da,bu maçın kasetini tekrar tekrar izlemeleri ve şapkayı önlerine alıp adamakıllı düşünmeleri gerekir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 22 Nisan 2007, 07:12:18 » |
|
Kaan Mert
|
İkinci yarıyı izlerken beklentileim daha sert bir oyun ve daha çok çekişmeydi . Ki bunu fazlasıyla gördük . Yalnız bir sorun var ortada . Bu iki takım birbirlerini bu şekil kırmaya devam ederlerse üst turda ( büyük ihtimal Dallas önünde  ) ne yapacaklar . Fiziksel ve psikolojik açıdan sınırları test eden bir seri olmaya aday . Daha ilk maçtan gördük bunu . Deron Williams'a ayı bir parantez açmak gerekir . Büyük üstad takımının kötü gittiği en önemli skorerlerinin verimsiz olduğu dönemlerde büyük bir cesaret ile kendi şutunu yaratıyor ve kullanmaktan hiç çekinmiyor . Zaten bu özgüven ve cesaret sayesinde bu denli göze hoş gelen olgun ibr performans sergiledi . Onun performansı sözde Triple-Double olmasa da özde T--D'dır . T-Mac ilk yarı kariyerinin en kötü play-off maçını oynadıktan sonra ( skor açısından ) üçüncü çeyrek muhteşem bir dönüş yaptı . 7/8 isabetle Houston rüzgarını estiren ve Jazz'cıları sersem eden bu performansla Houston belkide maçı kazanacaktır . Jazz'lı oyuncular da biz nerdeyiz havası var ne yaptıklarını ben bil çözmüüş değilim . En tecrübeli sayılabilecek Fisher 5'e1 hücum edilen bir pozisyonda bomboş turnikeyi o çemberden geçiremedi . ROX Fanlarının'da bu ve bunun gibi bir kaç pozisonda etkisi oldu . Utah son çeyreğe o ana kadar etkili yapmaya çalıştığı savunmasının dozajını arttırarak girdi ki bu da işe yaradı . T-Mac'in yokluğundan da faydalanan Utah yaptığı savunma ve Deron önderliğinde yapılan hücumlarla Rocket'i tekrar yakaladı ve skorra ortak oldu . Bu dakikalarda Harpring'in sergilediği performansta takıma hayat öpücüğü gibi geldi . Agrasifliği ile tecrübesini birleştirerek Houston'un karşısına dikilti adeta . T-Mac son periyotta da önemli işlere imzasını koydu . Özellikle Houston kısa beşe geçtiğinde öylesine verimli oldu ki fark 14'e kadar çıktı . Bu anlarda ne Memo ne Boozer ne de bi kaç satır yukarda adından bahsettiğimiz Harpring şöyle bi uzun avantajını kullanıp ribaunt almak için ekstra bir çaba sarfetmedi . Hatta hatta son iki dakika kala hepiniz görmüşsünüzdür Utah'ın bir ribaunt almaktan aciz olduğunu gördük . Üst üste 3 yada 4 ofansife ribaunt yaptı o pozisyonda Rockets . Şimdi şöyle bir bakacak olursak ilk yarı skoru Utah lehine 44-33'ken maç 84--75 sonlanıyor . İkinci yarının sonucu 51-31 .. Houston iki superstarı Yao ve T-Mac'in performansalrıyla seride avantajı elde etti . Yao 28 sayı 13 ribaunt ve T-Mac 23 sayı 7 asisst ile maçı tamamladı .  1 - 0 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 22 Nisan 2007, 09:54:35 » |
|
Mrs.Slipknot
|
valla açıkçası heycanlı bir seri bunu herkes söyleybilir bende hou kazanır dedim 4-2 diye düşünüyorum bu gidişle ama belli olmaz tabi neyse hou maça süper başladı 8-0 . takımlar acayip sert oynuyor . yani gerçekten hakeden kazanacak. fakat hem tecrübe olsun hemde sergiledikleri oyun bakımından hou bir adım daha önde. zaten tmac 1.yarı korkuttu yani fakat sonradan da bi esti ki ...
|
|
|
|
|
|
ÖSS DEN NEFRET EDİYORUM ..!
|
|
|
« Yanıtla #28 : 22 Nisan 2007, 10:30:43 » |
|
Göksel
|
Mehmet zaten zor kötü şut yüzdesiyle oynadı.Etkili isimler sadece fisher ve williams'tı onlarda galibiyet için yeterli olmadılar.Houston 3.çeyrekteki oyunuyla aldı maçı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 22 Nisan 2007, 10:48:36 » |
karainci87
NBA Draft'ında
|
deron williams 9 da kaldı asist we ribauntta:) lebronun rekoruna ortak olacaktı ama olmadı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 22 Nisan 2007, 11:38:01 » |
|
lordapo
|
Valla bun sloan harbi denyo kirilenko gayet iyi savunurken onu çıkar başına fisher yada giricek i koy t mac iyicebne çoşsun ya bu adam 15 senedir koç kaç tane play off oynamış hala öğrenememiş mi ana silahları susturmayı hayret bişey yane valla deron iyi gidiyor nba yeni bir nash kazandı gibi ama belli olmaz valla yao ve t mac almış götürdü maçı bakalım ilerki seride ne olcak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 22 Nisan 2007, 11:55:35 » |
|
a.s..i..
|
maçı canlı izledim...genel yorum yapınca savunmlara çok sertti---iki takım yüzdeleri kötüydü---deron çok iyi bir maç çıkardı---maçın kırılma noktası derek fısher ın 5 -1 fast break a atamaması ardınan memo ile boozer ın aynı topu almalarıydı---sonra t-mac çıktı sahneye ilk yarıda 6-0 ikinci yarıda 8-7 başlayınca bir anda ivme rockets eline geçti... ilk periyotta 8-0 lık seriye jazz 7-0 la ceavp verdi ve ilk periyota20-19 bitti ikinci periyotta deron--derek ikilisi yanına bench ten gelen matt ve gordon ikilisi gelince jazz ilk yarıyı 9 sayı önde kapattı---maçın iki kırılma noktası fisher ın t-mac tutmaya çalışması ve derek ın boş türnikesi bundan sonra t-mac çoştu ve ivme houstan a geçti jazz ondan sonra da bir türlü rockets yakalayamadı...boozer yao nun üstüne gitmesi gerek boozer ve memo çok kötü bir gün geçirdiler memo iki tane boş atış kaçırdı pota altında çok şaşırdım---maçın kahramanı sloan du t-mac ı sen fisher la tutmaya çalırsan böyle olur bi de 30 saniye kala 6 sayı fark vardı topu head atmışlardı orda faul yapsalar belki de fark daha da kapatılabilirdi----sonuçta houstan:1 jazz:0 ama ikinci maçta boozer ve memo kendileri gibi oynarsa houstan ın işi çok ta kolay olmaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 22 Nisan 2007, 13:11:05 » |
23LeBron3Wade
Yeni Üye
|
houston bence bu seriden galip ayrılır utah da işler hiç iyi gitmiyor istediklerini yapamıyorlar seri 4-2 biter bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 22 Nisan 2007, 15:52:40 » |
|
Phily
|
Houston maça iyi başladı ve 8-0lık bir seri yakaladı utahta buna 7-0lık bir seri ile karşılık verdi ve ilk çeyrekte iki takımda birbirine tam anlamıyla üstünlük kuramadı...2.periyotta harpring ve giricekin performanslarıyla ibre biraz daha utaha doğru döndü.Ayrıca t-macin ilk yarı boyunca sadece 1 sayı üretmesi takımının biraz daha öne çıkmasını engelledi...3.Periyotta ise ezici bir houston üstünlüğü vardı,Fisherın 3e 1 fast break e giderken turnikeyi kaçırmasıyla rockets utahın yapamadığını yaoyla yaptı ve 54-53 öne geçti...Bu andan sonra houston t-macin de bu çeyrekteki 13 sayısıyla farkı açmaya başladı...4. çeyreği pek izleyemedim uyuya kalmışım  Jazzda en etkileyici performans deron williamsdan geldi 1 rb ve 1 asistle triple doubleı kaçırdı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 22 Nisan 2007, 15:56:18 » |
T.10ur
Big Mac
Starter

''ıceman'' şampiyonnnnnnn
|
playoffs tecrübenin ne kadar önemli olduğu bu maçtada belli oldu.başta sloan boozer ve memo yenilginin mimarı oldular bizde ise T-MAC ve YAO galibiyetin mimarı oldular 2.maç daha zor olacak boozer ve memo daha iyi oynuyacaklar kesinlikle inş 2. maçı da alırız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 22 Nisan 2007, 18:00:32 » |
|
UFUCK
|
dediğim gibi bende maçı izledm bu maçın serisini t-mac belirleyecek ne boozer nede yao seri t-macin istediği gibi gidecek t-mac çıkar atarsa houston maçı alacak dün gece gördük bkz.3 periot ama t-mac gundynin sisteminde bence harcanıo houston gibi bi takım o hale gelmemeli bence jvg bu takımı yanlış yönetiyo karşı çıkanlarda olabilir ama o denyo yaonun yaptığı o kadar top kaybı t-macin sabırla ona pas indirmeside war tabiki bunun içinde ben ekranda kendimi yedim yao o topları kaybederken t-mace helal olsun gerçekden çıkıp 50 atmak isterse atardı ama atmıyo ama bence atsa daha güzel olur jvg t-maci çok yanlış sistemde oynatıyo t-mac içeri yüklenmiyo ilk başta dikkat ettim ama buda koçun hatası acaba phill jackson olsa bu takım şampiyon olur diyesim geliyo içimden elenirsekde jvg yüzünden eleniriz gibi...
|
|
|
|
|
|
TRACYY McGRADY
IMPOSSIBLE IS NOTHING....
|
|
|
« Yanıtla #36 : 22 Nisan 2007, 18:27:56 » |
|
Torres#9
|
İki takımda beklediğim oyunun çok altında oynadı,özellikle Utah hücumda hiç bir varlık gösteremeyerek diğer maçlar öncesi hiç de iyi bir sinyal vermedi.Maçta 1 sayı öndeyken turnikeyi kaçıran Fisher,ondan sonra zorlama atışlara kalkışarak farkın açılmasını sağlayan isimdir.Gerçi onu sahada tutan Sloan'ın daha büyük suçu var. Utah'da playofflarda bir bozulma olacağını bekliyordum ama bu kadar kimyasının bozulacağını düşünmemiştim. Boozer içeri girmeye korkuyor,Memo şutları sokamıyor,Ak47 desen hücumda ne yapıyor çözmüş değilim hala. Takımda Deron ve Harpring etkili oldu bu akşam,Deron'ın çıkışı büyük bir şekilde ilerliyor.Onun adını önümüzdeki yıllarda çok duyacaz daha böyle büyük serilerde. Rockets maçı Tmac'in ikinci yarı performansı ile kazandı,kritik anlarda attığı sayılar farkın açılmasını hazırlayan etken oldu.Özellikle onun sahne aldığı bölümde Utah'lı oyuncuların pasifleşmesi serinin gidişatı hakkında da bize yardımcı oluyor.Tmac dışında bu maçta beğendiğim bir diğer isim de Hayes oldu.Savunmada ve ribauntlarda yaptığı katkı galibiyetin bir diğer etkeni oldu.Rox için olumsuz yönlerden biri boş şutları kaçırmaları oldu,zor şut olmayan bu şutları atsalardı maç daha erken kopardı. Önümüzdeki maçlar için Utah'lı oyuncuların kafalarını toparlamaları şart,bu kafayla oynamaya devam ederlerse maç alamadan seriyi bitirirler.Öncelikle Boozer içeriye daha çok yüklenmeli,Memo;Yao'nun onu savunmamasından yararlanıp içeri daha fazla yüklenmeli,Ak47 oyununu acilen düzeltmeli.Fisher için takımın en deneyimlisi dedik durduk ama o bu maç oynadığı oyunla daha sahaya yeni adım atmış bir oyuncu izlenimi verdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 22 Nisan 2007, 18:32:02 » |
|
NYK
|
dediğim gibi bende maçı izledm bu maçın serisini t-mac belirleyecek ne boozer nede yao seri t-macin istediği gibi gidecek t-mac çıkar atarsa houston maçı alacak dün gece gördük bkz.3 periot ama t-mac gundynin sisteminde bence harcanıo houston gibi bi takım o hale gelmemeli bence jvg bu takımı yanlış yönetiyo karşı çıkanlarda olabilir ama o denyo yaonun yaptığı o kadar top kaybı t-macin sabırla ona pas indirmeside war tabiki bunun içinde ben ekranda kendimi yedim yao o topları kaybederken t-mace helal olsun gerçekden çıkıp 50 atmak isterse atardı ama atmıyo ama bence atsa daha güzel olur jvg t-maci çok yanlış sistemde oynatıyo t-mac içeri yüklenmiyo ilk başta dikkat ettim ama buda koçun hatası acaba phill jackson olsa bu takım şampiyon olur diyesim geliyo içimden elenirsekde jvg yüzünden eleniriz gibi...
Ya utanmadan Yao'ya bok atıyorsun.T-Mac sahadan silinmişken,heyecandan,sinirden tutuşmuşken (kendisi bile maçtan sonra itiraf etti gergin olduğunu) ,hocası onun bu halini farketmiş ve oyundan çıkarmışken,takımınızı oyunda tutan,top kendisine her geldiğinde pozitif katkı sağlayan,Memo'yu savunmada yorup,şut ritmi bulmasına mani olan,Utah kısalarının ve hatta Boozer'ın nice pozisyonlrad rahat şut kullanmasını engelleyen ve istatistik kağıdına bakınca da açık ara Houston'ın en iyi oyuncusu Yao. Böyle bir uzun oyuncun varsa,hücumda 1.tercih daima odur.(Bknz. Lakers hanedanlığındaki Shaq-Kobe) İlk yarıda ve 3. çeyreğin başında Krilenko tutarken nerelerdeydi McGready? Fisher karşısında,Luther Head de attı 6 sayı,T-Mac atmış 16 sayı,çok mu? Bu seriyi belirleyecek olan adamlar Jerry Sloan ve Boozer olacak,kesinlikle McGready olmayacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 22 Nisan 2007, 18:45:28 » |
|
UFUCK
|
yao ming gereken katkıyı yapamadı ben bi rox taraftarı olarak bunu sölüyorum houstonun utahı ezmesi gerekirken t-macin ortalıkda olmadığı zman liderliği alstoun almasını beklemeyeceğime göre yaoya bok atacam tabi yao liderliği eline alamadı gereken desteği weremedi t-mac pota altında alda at artık denilecek paslar werdi ama yao en azından playoffda büyük sayılabilecek hatalar yaptı burası playoff lig değil unutma bunu...t-macde anladı yaodan hayır gelmez 3. periyotta asisti falan unuttu adam zora geldi başladı atmaya t-mac 3. periyotta oynamasaydı maç utahındı kalk boozer sayesindemi utah alacakdı maçı hayır mcgrady wermiş olacaktı ama çıktı utahı bitirdi resmen bi daha kendinede gelemedi utah sen hala kalkmış boozer,sloan falan diosun gerçeklere dönsen ii edersin krilenkoyuda gördk t-maci tutmayı bırak yürüyemiodu bile ya t-mac kendi eşşekliğine atamadı 2. yarı yine krilenko olsaydı yne atardı sanki yapmadığı şey...
|
|
|
|
|
|
TRACYY McGRADY
IMPOSSIBLE IS NOTHING....
|
|
|
« Yanıtla #39 : 22 Nisan 2007, 19:00:42 » |
|
NYK
|
Ne eziyor Houston? Patates püresi mi? Birbirine bu kadar denk iki takım,ölümüne mücadele ediyor sahada,sen çıkmış "Houston ezmeliydi" diyorsun.Ve maçı Utah kazansaydı,senin mantığına göre Utah kazanmış olmayacaktı,T-Mac vermiş olacaktı öyle mi? Yürü git işine ya...
Yao sahada daha ne yapsın? Hangi aklı başında adam "Yeterli katkıyı yapamadı" der? Karakteri hiç bir zaman liderlik yapmaya müsait olmadı ama ne zaman takım sıkışsa,verdiniz topu Yao'ya,o da görevini yaptı.Eğer Yao takımı maçta tutmasaydı,T-Mac maçı koparan performansı gösterecek fırsat bulamayacaktı bile.
Krilenko'yu nerede gördün? Salak Sloan sadece 16 dakika oynattı.İlk yarıda farkın açıldığı dönemde,savunmasıyla ön plana çıkan,her yere koşan,yardım eden Krilenko idi.3. çeyrekte çıktıktan sonra azdı McGready,bu da 4. dakikadan sonrası manasına geliyor.3. çeyrekte ilk 4 dakika T-Mac 2 sayı atmış,son 8 dakikada 14 sayı.Gördün mü Krilenko'yu şimdi?
Hem o donuk yüz ifadesiyle ve konuşmayan yapısıyla,T-Mac mi liderlik yapıyor takıma? Maç başlamadan evvel,Howard arkadaşlarını gaza getirmek için konuşurken,T-Mac gözlerini kapatmış,ellerinin titrememesi için dua ediyordu.Bu mu liderlik?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2007, 19:02:14 Gönderen: NYK »
|
|
|
|
|
|