+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
 Howard Tarih Yazıyor

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Howard Tarih Yazıyor  (Okunma Sayısı 176 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 21 Nisan 2008, 06:34:02 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW
Howard Tarih Yazıyor

Orlando Magic'in All Star pivotu Dwight Howard oynadığı oyun ve gösterdiği gelişimle taraflı tarafsız artık herkesin gözünde pozisyonun en iyisi olarak adlandırılmaya başlarken yıldız oyuncu NBA Play-off tarihine geçen bir performansa imza attı.

Doğu Konferansı play-off ilk turunda Toronto Raptors'ı 114-100 mağlup eden Orlando Magic'te geceyi 25 sayı-22 ribaunt-5 blokla tamamlayan Howard, play-off'lar tarihine adını yazdırdı.

25 sayı-20 ribaunt ve 5 blok kulübüne adım atan Howard'ın bu performansı daha önce play-off'lar tarihinde sadece 12 kez gerçekleşti.

Son dönemlerde bu performansı gerçekleştiren isimler ise şöyle;

Oyuncu            Yıl  İstatistik
Dwight Howard-----08----25-22-5
Kevin Garnett-----04----32-21-5
Tim Duncan--------03----32-20-7
Tim Duncan--------03----34-24-6
Shaquille O'Neal--01----28-20-8

-----------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 21 Nisan 2008, 10:30:59 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri
Ynt: Howard Tarih Yazıyor

NBA in yeni yüzü süpermen lerin en sempatiği D.Howard. Hala geliştirmesi gereken yönleri var, ona pas atacak biri olmadığı zaman farklı pozisyonlar denemiyor hemen diyo ki o şut atsın bende hücum ribaundu kovalayım bazen hücum süresinin 10 saniye filan olduğunu düşünüyor galiba yani çok aceleci demek istiyorum belki bu acelecilik yaşının verdiği bir heyecandan geliyor bilemiyorum...

İstikrar bir diğer sorun Howard için. Yani bir maç iyi bir maç kötü oynamıyor tabi ama kötü oynadığı maçlarda resmen sı..p batırıyor. O maçlarda süper değil ama nispeten iyi performanslar sergileyebilirse ve savunmaya göre hücum etmeyi öğrenirse o zaman NBA tarihihin sayılı pivotlarından olur.

Not: Bu farklı savunmalara farklı hücum için şutunu da geliştirmeli tabi tek bir silahla nereye kadar? Bak Amareye bir sakatlandı sanki SG olarak geri döndü.. smiley İlla senindemi sakatlanman gerek  laugh

« Yanıtla #2 : 21 Nisan 2008, 13:28:12 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Nba'in bana göre tecrübesi olmasa her maç istikrarlı olamasa bile en dominant pivotu odur bence.. 35 ine geldiği zaman adı yeter diyebileceğimiz shaq tarzı görüntüsüyle korkutan bir pivot olacak ki şuanda öyle zaten.. 1-2 Sene içinde dahada sertleşmeye başlayacaktır.. Çok severim kendisini çok sempatik gereğinde ciddi gereğinde komik bir oyuncu.. Shaq'ın bir versiyonu işte. ama tabi kendine ait özellikleride var Cheesy Cheesy Cheesy

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #3 : 21 Nisan 2008, 19:18:18 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla toronto uzunları onu durdurumadı ki keza oyuna konsantre olduğu zaman aynı shaq gibi onu pota altında sayı yaptırmamak için ya faul yapacaksınız yada 3 tane zebellah gibi adam la savuncaksınız,yane bu çocuk hem sempatik hemde bütün azmini sahaya yansıtıyor.Valla 30 larında ağır sakatlık geçirmezse shaq ın eksikliğini  hissettirmez bize.

« Yanıtla #4 : 22 Nisan 2008, 19:34:13 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Sene sonunda Hido(Hido çünkü değerli bir guard için takas yemi) takasa koyulsun bir (En az)Andre Miller alınsın o zaman görün Howard'ı.Nelson'un bile verdiği pasları bitiren bir adamdan bashediyoruz.Düşünsenize bir Kidd bir Nash off off ...Yeri gelmişken söylüyeyim Amare-Howard karşılaşması yapılırken oynadıkları guardlarada bakmak gerekir.Neyse...

Çok sempatik aşırı ve aşırı artık hayranlık duymaya başladım.Çok atlet Nelson'un paslarından yola çıkalım...Ve bununla beraber çok tecrübesiz...Geçtiğimiz senelerde Hill değilde Stan Van Guny takımın başında olsaydı şimdi azmış bir oyuncudan bahsediyor olucaktık.Ancak olmayınca kabuğundan çıkan canavardan bahsediyoruz...Howard Hill'in ona çok şey kazandırdığını söylesede Yalan...

Come Back Boozer!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #5 : 22 Nisan 2008, 21:02:24 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Raptors'un kek uzunlarına karşı bunu yapmak onun için daha da kolay.
Şimdi yiğidi üldür hakkını ver... Howard gerçekten pozisyonunun en iyisi şimdilik. Hido'lu Hido'suz bunları karıştırmamakta yarar var. Şu an bile durdurulması güç Howard 5-6 yıl içerisinde tam dominant, durdurulamaz bir canavara dönüşecektir.
« Yanıtla #6 : 22 Nisan 2008, 21:10:42 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Raptors'un kek uzunlarına karşı bunu yapmak onun için daha da kolay.
Şimdi yiğidi üldür hakkını ver... Howard gerçekten pozisyonunun en iyisi şimdilik. Hido'lu Hido'suz bunları karıştırmamakta yarar var. Şu an bile durdurulması güç Howard 5-6 yıl içerisinde tam dominant, durdurulamaz bir canavara dönüşecektir.

Valla hidayet böle giderse magic salonuna astırcak formasını arkadan howard tabe kalırsa...

« Yanıtla #7 : 28 Nisan 2008, 23:20:11 »
sLeveN_kLevereR
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

müthiş bir yetenek çok daha  fazla top kullanmalı sezonun son bir ayı  dinlene  dinlene  oynadı  hiç kasmadı dağıtması gayet normal Cheesy çok seviyorum onu
« Yanıtla #8 : 06 Mayıs 2008, 00:38:15 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Howard'ın tek eksiği bence Şut amare gibi orta mesafeli şutlarda atabilse tam süper olacak grin boyalı alandı durdurulamayan bir panzer zaten birde şut yetetiğini geliştirirse nba'da adından daha sıkça söz ettireceğine inanıyorum.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
 Howard Tarih Yazıyor

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv