+ NBA Tr Forum » NBA 2008/09 Sezonu » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Tweener, kidvcmişel, bird_41, Alexi Utkan, Knicks_Lee_Wolkii, Prestij)Konu:
 Iguodala Sixers'la Anlaştı

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Iguodala Sixers'la Anlaştı  (Okunma Sayısı 223 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 13 Ağustos 2008, 01:38:30 »
--
Ziyaretçi

Philadelphia Sixers sınırlı free agent Andre Iguodala ile anlaştı ve Sixers tarafının meraklı ve endişeli bekleyişine son verdi.

Kaynakların verdiği bilgilere göre henüz resmi açıklama gelmesede iki taraf en sonunda anlaştı.

Iguodala, yapılan pazarlıklar sonucunda 6 yıllık bir anlaşma sağlarken, 80 milyon dolar para alacak.

------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2008, 01:41:35 »
D-WILL
Starter

bErKaN

Üyelik Bilgileri
Ynt: Iguodala Sixers'la Anlaştı

Yıllık 13 küsür MD para. Iguadala iyi bir kontrat yapmış. Sixers Igy' de kadrosunda tutarak iddialı bir duruma geliyor bence. Miller-Igy-Brand-Dalembert.. Kaliteli oyuncuları var. Bakalım birbirletiyle uyumları nasıl olacak huh
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2008, 02:22:43 »
BlacK_SmokE
Ayın Üyesi / SixouL
All-Star

Üyelik Bilgileri

Zaten bunun olacağı belliydi, bi yanda Iguodala parayı kırdı, diğer yanda Sixers takımın şimdilik Brand'den sonraki en önemli ve en gerekli oyuncusunu takımda tutmayı başardı. Kısacası iki taraf içinde hayırlısı oldu.
« Yanıtla #3 : 13 Ağustos 2008, 02:48:43 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

valla brand'e yıllık 16 ıgoudala'ya yıllık 13'ten fazla miller ve dalembert'ta yıllık 10 md civarı bişe alıyo eğer kadro bi tutmazsa çok ağır para ödüyecekler.  şutör bile yok takımda
  bide takımda acil skor ihtiyacı olduğunda topu eline verip skor atsın diyeceğin bi (dallas'ta nowitzki, spurs'te ginobili, lal'ta kobe, phoenix'te amare, hornets'te paul, bostonda pp, detroit'te c-bill veya rip orlandoda bile hedo var cleveland'ta lebron yani anlatmak istediğim böyle üst düzey yerlere geldiğinde cebinden skor opsiyonunu çıkarıp sayıyı atacak bi oyuncu da yok takımda
 dalembert ve a.miller zaten ana skor opsiyonu diiller, ıgoudala'ya tak bi prince bittiğini gördük geçen sene nitekim savunulmaz bi opsiyon diil , e.brand aynı şekilde istikrarlı bi uzun skor yapabiliyo ama bi garnett bi nowitzki gibi clutch anlarda takımı sırtlayan götüren bi isim değil bu yüzden ıgoudala'ya o parayı vermek yerine b.gordon alınsaydı hem şutör eksikliği kapatılırdı hemde clutch player kazanılırdı. ıgoudala'nın boşluğunada genç thaddeus young'ı koyabilirdin oda atletik yırtıcı bi oyuncu. daha akıllıca hamleler gelebilirdi.
« Yanıtla #4 : 13 Ağustos 2008, 06:04:13 »
The_An$wer3(Iverson)
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Takımın tek eksiği keskin nişancı sağlam bir şutör bulurlarsa seneye SİXERS izlenmeye değer bir hal alacak,salary açısından SİXERS organizasyonunun çok fazla kasılacağını tahmin etmiyorum,zamanında Ivy,Webber beraber oynadılarki toplam 38M$ mal oluyor bu ikili,onlarında gitmesiyle birlikte rahatlayan salary bence bu tip sözleşmelerle sarsılmaz...Iggy içinse ayrı bir parantez açmak gerek ligi süperstar seviyelerine yakın istatistiklerle bitirmiş olmasına rağmen bence hala sahip olduğu yeteneğin altında oynuyor,ayrıca liderlik ruhunda bazı zafiyetleri var er meydanı olan Play-Off serisinde Pistons'a karşı varlık gösterememeside akıllarda soru işareti bırakmıyor değil hani...Yinede sonuç olarak saf yetenek fazlasıyla var adamda birde şut stilinide biraz daha geliştirirse daha iyi olur.....
« Yanıtla #5 : 13 Ağustos 2008, 09:44:43 »
2pac
<THUG|LİFE>
Rookie
**

2PAC İS LEGEND AND LEGEND'S NOT DEAD

Üyelik Bilgileri

küçük a.i şutundan dolayı eleştirilir ki bende eleştiririm.ıggy smaç vurur,ribaund yapar,asist yapar,sayıda atar ki bunlarıda süper yapar.şutta biraz sorun yaşıyor ama şut bir oyuncu için geliştirilmesi en kolay yetenektir.

bir sorun var o da play-off larda sorun yaşıyor ama eminim ki o eksiğinide kapatır

normal sezon:
ppg:19,9
rpg:5,4
apg:4,8
EFF:(bulamadım)

play-off zamanı:
ppg:13,2
rpg:4,8
apg:5
EFF:+ 11,33
LİFE BY THE GUN-DİE BY THE GUN
« Yanıtla #6 : 13 Ağustos 2008, 10:00:03 »
tmacfatih
Rookie
**

geç artıq şu ilk turu!!!!

Üyelik Bilgileri

Daha yaşı genç şutunda büyük ilerleme kaydedebilir unutmayalımki geçen yılki play-offta takımının en önemli oyuncu olması yüzünden bocaladı daha liderlik özelliği tam oturmamış oyuncu ama onun yerine Gordon daha çok otururdu kadroya daha az paraya

« Yanıtla #7 : 13 Ağustos 2008, 11:17:28 »
RenascenT
Rookie
**

ORL

Üyelik Bilgileri

sixers'ın şuan cap sorunu bulunmuyor mu?? benim hesapladığım kadarıyla 65mdye fln dayandı.. sanırım şutör açığını kapatamayacak..

« Yanıtla #8 : 13 Ağustos 2008, 13:38:39 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Los Angeles Lakers ta kobe bryant nasıl liderlik konumunda ise bence İguodala da Sixers için öyle olacak bundan sonra ki yıllarda..Takımın esas lideri konumunda olmak hem kendisine hemde takımına daha faydalı olacak hem genç hemde yetenekli..Brand bu takıma gelse de asıl görev onun değil Iguodalanın olacak..Liderlik vasıfları henüz istenilen seviyede değil ama önümüzdeki yıllarda takımın lideri Iguodala olacağından şüphem yok..Süperstar seviyesine emin adımlarla geliyor..Takımı için önemli bir oyuncuydu,kalması çok çok iyi oldu..
« Yanıtla #9 : 15 Ağustos 2008, 00:25:51 »
SaCtoKinGDoM
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!

Üyelik Bilgileri

Sixers'ın Iverson'un ayrılmasından sonra en önemli yüzüydü Iggy.İyi para koparmış valla.Sixer için ne kadar değerli bir oyuncu olduğu malum.Ama geçen play/offtaki tıkanıklığı üzerinden atar umarıım
« Yanıtla #10 : 18 Ağustos 2008, 02:50:57 »
--
Ziyaretçi

Iguodala İmzaladı

Iguodala İmzaladı

Philadelphia Sixers'ta geçtiğimiz günlerde yaptığımız haber gerçekleşti ve yıldız oyuncu Andre Iguodala ile kontrat yapıldı.

Daha önce açıklandığı gibi Andre Iguodala, Sixers'tan 6 yıl için 80 milyon dolar alacak.

Iguodala geçtiğimiz sezon 82 maçta 19.9 sayı-5.4 ribaunt ve 4.8 asist ortalaması ile oynarken, play-off'larda ise Detroit'e karşı 6 maçta 13.2 sayı-4.8 ribaunt ortalaması ile oynadı.

----------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #11 : 18 Ağustos 2008, 14:57:15 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Bütün Sixers Camiasına hayırlı olsun..En iyisi buydu ve bunu gerçekleştirdiler..Takımın bence liderini elde tuttular..Bu yıl patlama yapması bekliyorum,bekleneni yerine getirmesini bekliyorum..Bu yıl farklı bir sixers izlicez kesin..
« Yanıtla #12 : 18 Ağustos 2008, 15:37:25 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

ıgoudala'ya o parayı vermek yerine b.gordon alınsaydı hem şutör eksikliği kapatılırdı hemde clutch player kazanılırdı. ıgoudala'nın boşluğunada genç thaddeus young'ı koyabilirdin oda atletik yırtıcı bi oyuncu. daha akıllıca hamleler gelebilirdi.
Iguodala'nın takımda kalması daha hayırlara vesile oldu;Ben Gordon alınıp,Iggy tutulmasaydı:Yapılan hamlelerin hiç bir anlamı olmazdı..Daha önünde kaç sene olan ve "takımın yıldızı" olan Iggy'i bırakıp,Ben'i almak;boş bir hamlenin önde gideni olurdu bence..

Aldığı parada bence normal,bu ligde kimler kaç para aldı..
« Yanıtla #13 : 18 Ağustos 2008, 21:02:03 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Doğuda sixers geçen seneye göre daha büyük bir tehtid oldu,miller-green-igy -brand-dalembert bence doğuda play off yapıcak bir kadro bence de gordon lüks kaçar bence capte olan boşlukla bench e sağlam adamlar alırlarsa işleri daha kolay olur doğuda.

« Yanıtla #14 : 21 Ağustos 2008, 17:09:30 »
wiltchamberlain
Last Sixer Fan
Starter

Basketbol tarihinin en büyük oyuncusu

Üyelik Bilgileri WWW

Valla öncelikle durmadan beni acaaba kalacakmı diye düşündüren bu adam kaldığı için çok mutluyum. Sixers önemli bir tehtid oldu. Ratliff+Rush transferleride tam yerinde iyi transferlerdi. Rush iyi üçlükçü ama bir üçlükçü daha bulunsa iyi olur. Iguodala şutunu geliştirecektir diye düşünüyorum. Onda bu yetenek olduğu sürece bazı eksikerini de kapatacaktır

I LOVE SIXERS

Elton Brand WELCOME TO PHILLY
« Yanıtla #15 : 22 Ağustos 2008, 23:20:24 »
--
Ziyaretçi

Umarım ben yanılırım ama Ben Gordon konusunda ne yazdıysam bu konudada aslında paralel düşünüyorum nedense;
Andre Iguodala bana kısıtlı bir oyuncu gibi geliyor ve asla bir takımı omuzlarına alarak sırtlayacak türden biri değil. İyi oyuncu lafım yok. Ama o da sistem adamı. Bunun harici o da şapkadan pek tavşan çıkartan cinsten değil. Geçen sene Sixers'ın başarısında onun kadar Miller'ın payını es geçmemek lazım.
« Yanıtla #16 : 22 Ağustos 2008, 23:27:34 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

Umarım ben yanılırım ama Ben Gordon konusunda ne yazdıysam bu konudada aslında paralel düşünüyorum nedense;
Andre Iguodala bana kısıtlı bir oyuncu gibi geliyor ve asla bir takımı omuzlarına alarak sırtlayacak türden biri değil. İyi oyuncu lafım yok. Ama o da sistem adamı. Bunun harici o da şapkadan pek tavşan çıkartan cinsten değil. Geçen sene Sixers'ın başarısında onun kadar Miller'ın payını es geçmemek lazım.
katılıyorum tamamen hiç bi zaman bi clutch player olamaz takımın 1. opsiyonluğunu kaldırabilecek bi durumda değil
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA 2008/09 Sezonu » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Tweener, kidvcmişel, bird_41, Alexi Utkan, Knicks_Lee_Wolkii, Prestij)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv