« : 13 Aralık 2006, 22:53:45 » |
|
AoGVinsanity
|
Bu öyle böyle bir toplantı olmayacak şimdi önümüzde 2 tane fikir var;
1- 2 günlük çadırda kalıp kamp olayı 2- 2 gün pansiyonda kalıp takılma olayı
Fikirler gelişir 1.Ocak gibi başlık editlenir.Son karara varılır.Gelenler;
Die_Soul AoGVinsanity AlonZoMourning Romulus
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2007, 20:03:46 Gönderen: AoGVinsanity »
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2006, 19:44:33 » |
|
Eren
|
Gelmeye çalışcam ama ailenin bu olaya sıcak bakacağını düşünmüyrom(Kalma olayına : ( )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 14 Aralık 2006, 19:56:18 » |
|
AlonZoMourning
|
Bu kadar az ilgi olmasını beklemiyorduk.2 günlük bir tatil olayı gibi birşey olucak.Okulların tatil olmasıyla hepimize iyi gelecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 16 Aralık 2006, 03:02:17 » |
|
DwyaneWadeCns
|
ooo ne güzel böyle birşey yaparsanız çok eğlenirsiniz valla benim yerimede eğlenin şimdiden:D
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #4 : 16 Aralık 2006, 09:43:34 » |
|
Highflyer_Wade™
|
beyler annemden gitmek için zor izin alırım siz pansiyon diyosunuz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 17 Aralık 2006, 21:01:48 » |
|
lordapo
|
Çalışan adamız yoksa bende gelirdim,aile sorunum yok kafama göre gelirdim valla gelin bende kalın dicem ama ev kaç kişiyi alır bilemem
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2006, 21:03:42 Gönderen: lordapo »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 17 Aralık 2006, 21:40:00 » |
|
ginobili28
|
bende gelmeyi çok isterdim ama okullar tatil olunca dershanenin en yoğun olduğu dönem başlıyor o yüzden imkansız gibi bişey..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 18 Aralık 2006, 16:26:39 » |
casper
NBA Draft'ında
|
bende gelsem olurmu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 21 Aralık 2006, 18:47:32 » |
|
AlonZoMourning
|
Arkadaşlar günübirlikte olabilir fikirlerinizi söyleyin bişey yapın.Konu bu kadar pasif kalmasın.Konuşalım gerekirse günübirlik bir olay yaparız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 21 Aralık 2006, 19:33:43 » |
mertcan
NBA Draft'ında
The-Flash#3
|
Bence pansiyon fikri saçma..ama şöyle bir şey olabilir..istanbul dışından gelecekler anlaşabilir onlar bir pansiyondan kalabilir 3-4 günlüğüne..normal istanbulda oturup gelebileceklerde caddebostan'a her gün gelir herkes bütün gün beraber takılır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 21 Aralık 2006, 22:38:00 » |
|
Sh0t Down
|
Bence ist dışındakiler çadır getirsinler.. Cadde bostanda ki sahaların arkası çayır çimen.. Kamp gibi kurarlar kalırlar orda.. euhae.. Bu arada siz kalırsınız pansiyonda benim başka yerde kalmam gerekiyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 21 Aralık 2006, 22:57:02 » |
|
streetstar
|
maç yapacaksan günü birlik gelirim kesin hem tanışma fırsatımız oluurr
|
|
|
|
|
|
İNANÇ BİR TARLADIR HEDEFİ OLANLARIN SÜRDÜĞÜ GÜLMEK BİR MUKAFATTIR AĞLAYAN GÖZLERİN GÖRDÜĞÜ ÖLÜM BİR KARANLIKTIR TÜM IŞIKLARIN SÖNDÜĞÜ MADALYON İKİ TARAFLIDIR İYİ VE KÖTÜNÜN BÖLDÜĞÜ
|
|
|
« Yanıtla #12 : 21 Aralık 2006, 23:23:25 » |
|
Sh0t Down
|
Gel gel..  Gelmezsen ayıp olur zaten..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 21 Aralık 2006, 23:25:44 » |
|
streetstar
|
eyvallah dostlarr ama yanımda bir kaç kişi de getirsem kızmassınız herhaldee
|
|
|
|
|
|
İNANÇ BİR TARLADIR HEDEFİ OLANLARIN SÜRDÜĞÜ GÜLMEK BİR MUKAFATTIR AĞLAYAN GÖZLERİN GÖRDÜĞÜ ÖLÜM BİR KARANLIKTIR TÜM IŞIKLARIN SÖNDÜĞÜ MADALYON İKİ TARAFLIDIR İYİ VE KÖTÜNÜN BÖLDÜĞÜ
|
|
|
« Yanıtla #14 : 21 Aralık 2006, 23:30:15 » |
|
Sh0t Down
|
Getir getir..  Ne kadar kalabalık o kadar iyi.. hem tanışırız hemde bi adam gibi 1-1 yaparız bea..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 21 Aralık 2006, 23:35:20 » |
|
streetstar
|
evet ama ben genelde tanımadığım kişileri rezil etmeye çalışmam ama size bi ayrıcalık yapmayı düşünüyorum umarım kızmassınıızzzz.. bu aradaa bk turnuvalarını yapıldığı mekanda olacaksınız değil mi ? bi şey daha benim yeni videoya baktın mı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 21 Aralık 2006, 23:49:27 » |
|
Sh0t Down
|
Beni rezil edebilirsin  Gerçekten bak.. BK Hoop Fest in yapıldığı sahada olucaz.. Gelebilecek herkesi bekleriz.. Özel davetiye beklemeyin.. Turnuva falan da olmicak bunu şimdiden belirtiyim sonra üzülmeyin.. Maksat terlemek ve tanışmak.. Umarım hava güzel olur.. Videonun linkini bi ara msn den attırı verirsin ya da siteye eklediysen ben bakarım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 22 Aralık 2006, 00:00:28 » |
|
the_apo_1
|
pöff kardeşim ya istanbul neresidir...  acayipde gelme isteğim var ama kışın ortasında şimdi istanbul'a gidip hava muhalefetine yakalanırsak hiç sarmaz çok risklii ben böle şansın niye istanbulda oturmuyoruz ki ...... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 22 Aralık 2006, 19:32:43 » |
casper
NBA Draft'ında
|
mertcan arkadaşımızın dediği mantıklı aslında
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 22 Aralık 2006, 21:25:30 » |
|
Eren
|
Ben pansiyon için izin alamadım ama her gün ordayım başınızın belsayım : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|