« Yanıtla #20 : 24 Aralık 2006, 12:57:24 » |
|
|
|
« Yanıtla #21 : 24 Aralık 2006, 13:04:52 » |
|
lordapo
|
Valla ben gelmeye çalışcam agalar feci ortam olur bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 24 Aralık 2006, 16:49:15 » |
|
streetstar
|
bencede yawww hava güzel olursaaa sabahın 8 inde ordayım
|
|
|
|
|
|
İNANÇ BİR TARLADIR HEDEFİ OLANLARIN SÜRDÜĞÜ GÜLMEK BİR MUKAFATTIR AĞLAYAN GÖZLERİN GÖRDÜĞÜ ÖLÜM BİR KARANLIKTIR TÜM IŞIKLARIN SÖNDÜĞÜ MADALYON İKİ TARAFLIDIR İYİ VE KÖTÜNÜN BÖLDÜĞÜ
|
|
|
« Yanıtla #23 : 27 Aralık 2006, 19:28:53 » |
|
Eren
|
bencede yawww hava güzel olursaaa sabahın 8 inde ordayım
En çok seni merak ediyom inş. geçen ki streetball ekibi gibi olmazsın : / 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 27 Aralık 2006, 19:37:32 » |
|
Eren
|
Amin diyoruz ...  Hat Sorçun veliahtıyım deyip gelenleride gördük  Dün gibi aklımdadır  Dimi Erencim  Estağfurullah inceden dokundurma yapma : ) açık açık söyle ben enbieytiyar tiim den bahsediyodum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 28 Aralık 2006, 11:02:01 » |
|
OğuzCan
|
Ben gelemem Ankara'da oturuyorum yazın olsaydı olabilirdi ama bu aylarda gelemem aslında sizinle tanışmayı çok istiyorum siz gelin Ankara'ya 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #26 : 28 Aralık 2006, 22:04:00 » |
|
streetstar
|
dostum merak etme kaç tane video koydum hala yeteneğimden süphe mi ediyorsun ama sanaözel bir iki şey yaparız eğer orda olursak hatta eğer kızmassanız kamera getirip siz rezil olurken çekmek istiyorum
|
|
|
|
|
|
İNANÇ BİR TARLADIR HEDEFİ OLANLARIN SÜRDÜĞÜ GÜLMEK BİR MUKAFATTIR AĞLAYAN GÖZLERİN GÖRDÜĞÜ ÖLÜM BİR KARANLIKTIR TÜM IŞIKLARIN SÖNDÜĞÜ MADALYON İKİ TARAFLIDIR İYİ VE KÖTÜNÜN BÖLDÜĞÜ
|
|
|
« Yanıtla #27 : 28 Aralık 2006, 22:07:39 » |
|
Sh0t Down
|
Böyle konuşmaya devam edersen sonun hüzünlü biter sölim sana.. Bi yere kadar eyvallah muhabbet ettik ama rezil ettirmiyeceğimi belirtiyim.. Eskisi gibi olmadığımıda hatırlatıyım dostum.. O kameraya sen gülümserken çıkma yanlışlıkla ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 28 Aralık 2006, 22:15:35 » |
|
|
|
« Yanıtla #29 : 28 Aralık 2006, 22:51:04 » |
|
streetstar
|
kankaa streetball bu demek zaten ben sana bir şey yediririm sen de bana cevap verişrisin benim istediğim de buu şu ana kadar tam anlamıyla vevap verebilen çıkmadı ama umarım çıkarrrrr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 29 Aralık 2006, 17:43:27 » |
|
Slamdunker
|
dikkatini çekerim dostum bu olayı streetballa dönüştüren sensin bence olması gereken veya herkesin istediği öle gazozuna bi maç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 29 Aralık 2006, 21:39:37 » |
|
streetstar
|
o zaman değmez gitmeyee yawww ben oaraya gelmek için 2 saat yol çekecem yawww birde dönüşüüü var ooohhoooo hhhhhooo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 29 Aralık 2006, 22:08:49 » |
|
Sh0t Down
|
O zaman o nazik malını kaldırıp gelme dostum.. Tanışmak için yapıoruz biz bunu illa çok istersen gelirsin yaparız maçımızı gösterirsin hünerlerini.. Artık ne yaparsın bilmem sonrada çeker gidersin.. Neyse ben sıkıldım bu muhabbetten.. Takılın siz kendi ÇAPINIZ da hade bakim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 30 Aralık 2006, 03:38:38 » |
|
Walkie
|
çadır mı? Bu mevsimde?
Herkesin kaldığı bir evi, kafasını altına koyduğu bir çatısı var. İstanbul'da oturanların "bu havada" çadırda kalmaları gereksiz olur. Eğer başka bir şehirden gelen olursa, ki olsa bile sayılarının fazla olacağını sanmıyorum, İstanbullular onları evinde ağırlayabilir. Çadır olayını benimsemediğimi sanmayın...Güzel bir fikir ama gerçekten bu hava şartlarında eziyete dönüşebilir. Pansiyon olayı da ekonomik açıdan uygun olmayabilir.
Şimdi bu foruma üye olan herkesi basketbolu iyi yada kötü oynasa da sevdiğini düşünerek konuşuyorum. İlk gün şöyle bir cafede toplanılır, tanışılır, laf lafı açar bir anda ortam ısınır. Herkes geldikten sonra pansiyona verceğiniz parayla orta şeker bir salon(parke fln) kiralanır ve kıyafetler değişilip, takımlar kurulup sakızına 2 maç çevirilir. Sonra dağılırsınız. Herkes evine(şehir dışından gelen konuklar ile). Şimdi burada sanırım biraz yaş problemi var, aile sorunundan bahsedip durmuşsunuz bundan sonrası herkese uyar mı bilmiyorum ama bir mekana gidip bikaç kadeh yudumlarsınız. Maçtaki olaylardan bahseder, sabah sohbetinize kaldığınız yerden devam edersiniz. Ertesi günü ise(eğer olacaksa) ilk gün kararlaştırmış olursunuz. Herşeyden önemli olan kaç kişi olacağınız...Bu daha sayının artacağını düşünülerek yapılmış bir plan...Birde salon kiralama olayı havanın süprizlerine karşı alınmış bir olaydır. Eğer üşümem ve havanın kuru olacağına eminim diyorsanız bildiğiniz güzel bir yerde de oynayabilirsiniz.
Ben katılamayacağım çünkü yurt dışında yaşıyorum ama gene de fikirlerimi paylaşayım dedim. Sonuç olarak önemli olan tanışmak yeni arkadaşlar edinmektir. Biraz esnek düşünün...Çünkü dediğim gibi buluşacağınız insanlarla aranızda büyük bir yaş farkı da olabilir. Ama elbet kanınızın ısınacağı bir vatandaş bulacaksınız, bundan emin olun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 30 Aralık 2006, 04:01:46 » |
|
AoGVinsanity
|
@Walkie tam olarak benim istediğim şeyleri özetliyor. Şimdi şöyle bir durum var. Diğer şehirlerden ben de dahil olmak üzere 2-3 kişi anca gelecek. Arkadaşın dediği gayet mantklı. Çadır olayı da soğuk da kasar. Herkesin kendine göre planları, düzeni var. Ben bu yüzden pansiyon fikrini ortaya atmıştım. Hem Uğur'un da dediği gibi geceler uzun geçerdi. Arkadaşın planı kafama yattı. Eğer olursa böyle birşey olsun. Bu arada benim beklediğim daha farklı birşeydi. Pek istek yok gibi. Bu şartlar altında da benim gelmem biraz saçma olacak. Ben günübirlik eğlence için de o kadar yolu çekemem tekrardan. Eğer 1 günlük bir olay yaparız diyorsanız da bu cafe ve salon olayı kulağa hoş geliyor. Eğlenirsiniz.. Pek yaş farkı da yok zaten. Bence güzel geçer. Bu arada fikirlerin için teşekkürler dostum.
|
|
|
|
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #35 : 30 Aralık 2006, 12:21:21 » |
|
BuckéYé
|
valla ortaya atılan fikirler güzel yorumlar da iyi.ama bu konsept in 1-2 günlük olması bana biraz mantıksz geldi.sonuçta dediğinniz gibi şehir dışından gelecek olanlar var onlara ayıp olur.en azından arkadaşlarında dediği gibi biraz paraya kıyılıp bir pansiyon kapatılabilir.ayrıca bu düzenleme sadece tanışmak muhabbet etmek için olamamlı .bu sözlerinize de katılıyorum en azından burada konuşulduğu gibi bir basketbol oynanabilir.yani kısaca gelen herkes için güzel 3-4 gün(benim düşüncem) eğlence olur.ayrıca atılan post ları tam okuyamadım.bende katılmak istiyorum.ama ne zamn gerçekleşeceğini bilmiyorum. yardımcı olursanız sewinirim.arkadaşlar.. saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 30 Aralık 2006, 16:15:27 » |
|
Slamdunker
|
konunun başlığında yazıyo dostum  30 ocak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 31 Aralık 2006, 02:32:45 » |
|
Walkie
|
bence 1 günden fazla sürmesinin gereksinimi birbirini tanımayan insanların bir günde anca toplanabileceğine inanmam. Yani 1. gün insanlar toplanana kadar zaten gün bitmiş olabilir. Yaş farkı çok yoksa gayet iyi sizin için. Ama olsaydı maç yapıldığı esnada güzel olurdu, takımın veteran elemanları ve çaylakları  Neyse artık gerisini siz karar verin...ama şu esnada bunu planlamanız zor olacaktır, herkes şu an yılbaşı derdinde. Kafalarında bir atlatabilsinler pıtır pıtır düşerler Tabii bu arada unutmadan herkese mutlu yıllar dilerim!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 03 Ocak 2007, 16:05:50 » |
|
Mustafa
|
Abi tatil diyorsunuzda Sömestr tatili Şubat'da değil mi ya?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 03 Ocak 2007, 16:24:32 » |
|
kobe_tr
|
Abi tatil diyorsunuzda Sömestr tatili Şubat'da değil mi ya?
26 Ocak'ta başlıyor abi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|