« : 17 Ocak 2007, 19:23:06 » |
|
AoGVinsanity
|
Arkadaşlar pansiyon olayı ve diğer fikirlere fazla bir katılım olmayınca 2 günlük bir toplantı yapmaya karar verdik. Buna göre:
30 Ocak tarihinde 12:00'da Caddebostan'da basketbol potaların olduğu bölümde toplanacağız. Tanışma faslı, muhabbet, geyik derken bir de maç yaparız. Maçın sonunda da beraber birşeyler yeriz. Olay biter. Eğer olay güzel giderse aynı mekanda ondan sonraki günde tekrar buluşuruz. İstanbul'dan gelecekler için sorun olmaz herhalde. İl dışından gelenler olursa da birgün daha konaklarlar..
Bu konu altında kesin gelecek olanlar adını yazdırsın.
Gelecekler Listesi:
Die_Soul AlonZoMourning Romulus The Franchise Black Mamba zikaçu caner billups Slamdunker Kidd_Fan zali515 Highflyer_Wade erdi12 streetstar serhat23 casper
Toplantı haftasonu daha rahat olacağından dolayı 3-4 Şubat tarihine ertelenmiştir.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2007, 21:56:05 Gönderen: AoGVinsanity »
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2007, 22:06:10 » |
|
lordapo
|
büyük ihtimal gelemicem hafta içi olması sebebi ile sizlere iyi eğlenceler hafta sonu yapılcak başka bir etkinliğe gelmek üzere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2007, 13:18:51 » |
|
BuckéYé
|
ben gelmek isityorum caddebostan'a.inşallah bi problem yaşamam çünkü sietede hem yeniyim hemde daha önce böyle genel bir organizasyon a katılmamıştım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 21 Ocak 2007, 14:45:00 » |
|
Slamdunker
|
ben de gelirim  demiştim önceki konuda hala aynı fikirdeyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 21 Ocak 2007, 17:02:59 » |
acemi_13
NBA Draft'ında
|
ya ben o zamana ankarada olcam bide çok uzak bi yerde toplanıyosunuz caddebostan bize çok uzak biz avrupa yakasında oturuyoruz siz anadolu yakasında yapıyonuz
|
|
|
|
|
|
acemi baketçi
|
|
|
« Yanıtla #5 : 21 Ocak 2007, 17:13:46 » |
|
Slamdunker
|
bende avrupa yakasında oturuyorum ama ulaşması o akdar zor deil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 21 Ocak 2007, 20:39:06 » |
|
The Franchise
|
Evet Arkadaşlar Biraz daha katılım bekliyoruz ne kadar fazla kişi o kadar iyi ortam o kadar iyi kaynaşma olur.Geçen istanbulda toplandıgımızdada bu kadro vardı yeni olarak slamdunker ve alican geliyo inşallah daha fazla kişi gelirde tanışırız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 21 Ocak 2007, 22:54:26 » |
casper
NBA Draft'ında
|
bende gelicem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 22 Ocak 2007, 12:56:22 » |
|
zali515
|
selam arkadaşlar bende gelicem benide yazın oraya ama gelicekelrin yaş ortalaması nasıl acaba...ben 20 yaşındayım mesela ...fazla yaş farkı olmazsa iyi olur değil mi?bi haberdar ederseniz sevinirim ona göre gelicem yanımda elemanda getiricem
|
|
|
|
|
|
________Gerçek Bizim Algılayış Biçimimizdir!______
|
|
|
« Yanıtla #9 : 22 Ocak 2007, 15:42:37 » |
acemi_13
NBA Draft'ında
|
bende avrupa yakasında oturuyorum ama ulaşması o akdar zor deil
yaş kaç senin 16 yada 17 dir ama ben 13 yaşındayım ve oraya nası gelmemi bekliyosun daha doğrusu oraya annemin nasıl izin vermisini bekliyosun
|
|
|
|
|
|
acemi baketçi
|
|
|
« Yanıtla #10 : 22 Ocak 2007, 18:56:46 » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : 22 Ocak 2007, 19:03:00 » |
|
Sh0t Down
|
selam arkadaşlar bende gelicem benide yazın oraya ama gelicekelrin yaş ortalaması nasıl acaba...ben 20 yaşındayım mesela ...fazla yaş farkı olmazsa iyi olur değil mi?bi haberdar ederseniz sevinirim ona göre gelicem yanımda elemanda getiricem
30 yaşında olan varsa gelmicekmisin ? Bende ona göre söylicemde ortalamayı.. Finallerimden dolayı gelemeyebilicem Romulus haber veriyimde sınav erkenden bitersen damlarım ortama.. Semih CD'ni yapıcam onuda söyliyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 22 Ocak 2007, 19:06:20 » |
|
The Franchise
|
Büyüksün Berkan abi şş gelmessen ayıp ama şş  (Cd yanlış anlaşılmasın müzik cd'si  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 22 Ocak 2007, 19:08:00 » |
|
KİDD_Fan
|
Onur kardeşim bu işi hafta sonu yapsak daha çok katılım olur mesela ben gelirim ama hafta içi çok çok zor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 22 Ocak 2007, 19:10:15 » |
|
The Franchise
|
Onur Kaydırsan Olmazmı 4 Gün,cumartesiye gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 22 Ocak 2007, 23:22:01 » |
|
Eren
|
Büyüksün Berkan abi şş gelmessen ayıp ama şş  (Cd yanlış anlaşılmasın müzik cd'si  ) Hee EMPI 3 turu olanlardan bilir onlari Ugur kilirkrosoverim benim senden yine bi hareket bekliyorum nbatr gunlerinde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 22 Ocak 2007, 23:56:00 » |
|
streetstar
|
arkadaşalar bu etkinlik hafta sonu olmassa gelmem imkansızz çünki çalışıyorum 19 yaşındayım ben de söyliyeyim barii hafta sonuu olursaa geleceğim büyük bir ihtimal oraya ulaşmam biraz zor daa üsküdardan kaç numaralı otabüs gidiyorr onu biri yazarsaa çok makbule geçeçek ben avrupa yakasında oturuyorum oraya ulaşmam yaklaşık 3 saatt
|
|
|
|
|
|
İNANÇ BİR TARLADIR HEDEFİ OLANLARIN SÜRDÜĞÜ GÜLMEK BİR MUKAFATTIR AĞLAYAN GÖZLERİN GÖRDÜĞÜ ÖLÜM BİR KARANLIKTIR TÜM IŞIKLARIN SÖNDÜĞÜ MADALYON İKİ TARAFLIDIR İYİ VE KÖTÜNÜN BÖLDÜĞÜ
|
|
|
« Yanıtla #17 : 23 Ocak 2007, 19:44:00 » |
|
KİDD_Fan
|
Arkadaşlar şöyle birşey yapalım isterseniz Avrupa yakasında yaşayan üyeler belirlenen bir yerde toplaşsın.İlla ki bir bilen çıkan.Hep beraber güle oynaya gideriz.  Ayrıca Salı'da olsa geliyorum.Big Boss beni çok korkuttu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 26 Ocak 2007, 14:40:41 » |
|
zali515
|
30 yaşında olan varsa gelmicekmisin ? Bende ona göre söylicemde ortalamayı.. Finallerimden dolayı gelemeyebilicem Romulus haber veriyimde sınav erkenden bitersen damlarım ortama.. Semih CD'ni yapıcam onuda söyliyim  önemli olan iyi bir maç oynamak , bunun için yaş farkının çok olmaması gerektiğini söyledim.fizik olarak bariz zayıflıklar olmasın diye.maç yaptığım adamın beni hücumda ve savunmada zorlaması gerek.14 yaşında birini 19-20 olan bi kişiyle (yetenek hariç her açıdan)kıyaslamak doğru olmasa gerek.umarım biraz daha açıklayıcı olabilmişimdir. aksi halde bana magic johnson ı getirsen de fark etmez 
|
|
|
|
|
|
________Gerçek Bizim Algılayış Biçimimizdir!______
|
|
|
« Yanıtla #19 : 26 Ocak 2007, 15:30:22 » |
|
Slamdunker
|
14 yaşındayım 181 boyundayım 72 kiloyum kıyaslayabilirsin sanırım ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|