+ NBA Tr Forum » NBA 2008/09 Sezonu » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Tweener, kidvcmişel, bird_41, Alexi Utkan, Knicks_Lee_Wolkii, Prestij)Konu:
 İkinci Allen şoku

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: İkinci Allen şoku  (Okunma Sayısı 296 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 26 Mart 2007, 22:17:20 »
AyTeK
Short Forward
Superstar

Madem Ki Rox'sun Göster O Zaman Korksun !

Üyelik Bilgileri
İkinci Allen şoku

Supersonic in All-Star oyuncusu Ray Allen, sol ayak bileğindeki sakatlık nedeni ile sezonu erken kapatmak zorunda kaldı.Ayak bileğindeki ağrılar sonucu son 2-3 maçta forma giyemeyen ray sonunda ameliyat olmaya karar verince sezonu kapamış oldu.

« Yanıtla #1 : 27 Mart 2007, 20:43:42 »
Tolga_SAS
Starter

3 times playoff MVP - 2 times regular season MVP

Üyelik Bilgileri
Ynt: İkinci Allen şoku

en iyi kararı verdi. kariyerini tehlikeye atmasına hiç gerek yok. sezonun sonunu oynamasa da olur. zaten fazla bi şey değişmez. seattle off-season u bekliyo zaten. umarım bu sakatlık ligin en iyi şutörünün kariyerini etkilemez.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

« Yanıtla #2 : 27 Mart 2007, 21:04:52 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Zaten Sonics sezonu kafasında bitrmişti,o olsada olmasa da hiç bir şey değişmeyecekti. Allen'de en iyi kararı verdi bu konuda.Seneye daha dinç girerek (takımda kalırsa tabi ) takımında takviyeleri ile daha da iyi yerlerde olabilir Sonics.
« Yanıtla #3 : 27 Mart 2007, 21:17:23 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Seneye yeniden yapılanma söylentileri dolaşıyor seattle semalarında zaten takım sahibi değişti ve başka şehre taşınmaları söz konusu zaten r lewis in knicks e gitme olasılığıda var gelecek sezon neler olur bilinmez ama seattle cephesinde değişim bekliyorum ben

« Yanıtla #4 : 27 Mart 2007, 21:22:42 »
magic mania
Magic Johnson #32
All-Star

Üyelik Bilgileri

Oklohoma'ya taşınmaları gündemde,Oklohoma Sonics olacak büyük ihtimalle...Zaten böyle yarım performansla olacak şey değildi basketbol hayatını tehlikeye atmak yerine ameliyat olmayı tercih etti.Zaten Sonics bu seneden umudu kesti.

« Yanıtla #5 : 27 Mart 2007, 21:38:27 »
garnetttt_06
All-Star

Kamyoncu değilde ne bu adam?

Üyelik Bilgileri

kötü olmuş sonics için tabi ki üzülmedim ama allen için çok üzüldüm. zaten yavaş yavaş kariyerinin sonuna geliyor bu gibi sakatlıklar onu çok etkileyebilir inşallah bir sonraki sezon aynı ray allen olarak döner
« Yanıtla #6 : 28 Mart 2007, 21:01:46 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Bu sene zaten seatlenin birşey yapacağını yoktu allen zorlamasın kendini mantıklı bir karar vermiş seneye yapılanma söylentileri dolaşıyormuş apo abimin dediğine göre bencede artık bir şekilde çözüm üretilip uygulanmalı yoksa seatlenin bu hali nereye kadar allen kçını yırtıyor senelerdir...

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA 2008/09 Sezonu » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Tweener, kidvcmişel, bird_41, Alexi Utkan, Knicks_Lee_Wolkii, Prestij)Konu:
 İkinci Allen şoku

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv