« : 09 Mart 2007, 14:32:00 » |
|
Th3STaT
|
Jermaine O'Neal'ın Sakatlığı !!
Bana kalırsa İndiana Pacers'ı ayakta tutan oyuncular arasından diğerlerine oranla bir kaç adım daha önde duran isim Jermaine O'Neal'dır.Haberin başladığında belirtiğim gibi bu oyuncunun sakatlanması takımın kolununda büyük bir çatlak oluşturacaktır. Ayrıntıya girmeye gerek var mı bilmiyorum ama yine de Jermaine O'Neal'ın 2006-07 sezonu içerisinde sahada kaldığı süreler çerçevesinde 19.7 Sy, 10.00 Reb, 2.5 Ast, 2.9 Blk ve 0.7 Top çalma ile oynadığını da belirtmek isterim.
O'Neal'ın kariyer geçmişine bir göz attığımızda ise 1996-99 yılları arasında Portland Trail Blazers ile geçirdiği dönemden sonra İndiana Pacers'a,günümüze kadar uzanan yolda toplamda 14.3 Sy, 7.8 Reb, 1.4 Ast, 1.9 Blk ve 0.5 Top çalma ile geçmişine ışık tutan 29 yaşındaki Jermaine O'Neal, kariyer geçmişine oranla bu sezon içerisinde bizlere daha elle tutulur bir oyun izletmekteydi.
İndiana Pacers'ın bir takım oyuncularının adları sıkça kavga olaylarına,huzursuzluklara karışmasına rağmen beyfendiliğini hiç bir zaman bozmayan Jermaine O'Neal, özetle takımını bir süre yalnız bırakacak. 7 Mart tarihinde Utah Jazz deplasman karşılaşmasında,3. çeyrek içerisindeki zaman zarfında sol dizindeki ağrılar neden gösterilerek oyuna devam edemeyip,karşılaşmayı yarıda bırakan O'Neal'ın, ilk önce mr'ının çekileceği ve durumunun yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağı haberi klüp yöneticileri ve doktorları tarafından basın huzurunda paylaşıldı.
Jermaine O'Neal, Utah Jazz karşısında oyunda kaldığı 19 dakika 30 saniyelik sürede 11 Sy ve 2 Reb lık bir performans gösterirken,takımı İndiana Pacers'ı da 72-94 yenilmekten alı koyamamış oldu.İndiana Pacers kafilesi alınan bu yenilgiden sonra 29/31 gibi yüzdelere ulaşırken Merkez grubunda 4. oldukları konumda bir değişiklik meydana gelmedi.
|
|
|
|
|
|
ThE STaT Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınStanding Tall and Talented
|
|
|
« Yanıtla #1 : 09 Mart 2007, 14:59:14 » |
|
21_duncan
|
Indiana için zor günlerin başladağının işareti oldu bu,jermaine gibi büyük bir pf i kaybemeleri takım stratejisini de bozbileceğini düşünüyorum ayrıca savunmada da büyük zorluk çekeceklerdir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 09 Mart 2007, 16:40:46 » |
|
lordapo
|
Takımın yıldızı savunma temeli jerman o neal ın sakatlanması resmen bu sene için kıyamet alameti pacers için bence play off u bile zora soktular ama maceo baston ve troy murphy ne derece boşlunu doldurur bilemem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2007, 20:31:20 » |
|
garnetttt_06
|
ben valla ne oldu anlamamıştım utah maçında ağır çekimde pozisyonu göstermişlerdi nasıl sakatlandığını anlamamıştım demek o anda olan bişey değilmiş ağrıları tutmuş indiana'nın play-off için ona çok ihtiyacı vardı işleri zorlaştı baya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 11 Mart 2007, 01:17:40 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Vay be baby face de 29 yaşına gelmiş 30 oldumu gerisi zorlaşmaya başlar artık.Sakatlığı ciddi olursa eğer indiananın işi çok zorlaşır şu an yüzdeleri iyi ama uzaklaşırsa oneal sahalardan düşüşe geçerler...
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #5 : 11 Mart 2007, 13:07:20 » |
|
Tolga_SAS
|
tabii ki bu sakatlık takımı etkileyecek. sonuçte takımın yıldızı sakatlanıyor. önemli olan onsuz dönemi az yara ile kapatabilmeleridir. sonra jermeaine de dönünce güzel bir seri gelebilir indiana dan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 15 Mart 2007, 18:00:10 » |
|
Th3STaT
|
Bugün itibari ile Washington Wizards'ın İndiana Pacers'ı deplasmanda ( Conseco Fieldhouse ) 112 - 96 gibi bir skor dahilinde mağlup ettiği karşılaşmada beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Yapılan kontrollerden sonra sahalara 1-2 haftadan önce dönmeyeceği açıklanan Jermaine O'Neal, belki de büyük bir kısmı şaşırtarak Washington Wizards karşısında takımı İndiana Pacers'ın formasını giyerek ter döktü.
Jermaine O'Neal'ın bu beklenmeyen gelişmesi takımı İndiana Pacers'ın kötü gidişini durdurmak olarak nitelendirilirken,All-Star pivot süpriz dönüşü dahilinde basın kuruluşlarına bir açıklama yapmayı gerek görmedi. O'Neal, Washington Sihirbazları karşısında ise 24 Sy, 3 Ast, 7 Reb ve 2 Blk gibi bir performans genellemesinde karşılaşmasyı noktaladı.
Ayrı olarak İndiana Pacers Başkanı Larry Bird,takımın aldığı sonuçlar ve geleceğe yönelik bir takım söz öbeklerini söylemek gereksinimi duydu. Bölgenin yerel basın kuruluşlarından İndianapolis Star'da yer alan bir haberde takımın üste alınan mağlubiyet sayılarının 10'a ulaşmasından sonra Indiana Pacers'ın durumu için gelen sorulara Larrt Bird '' Hala daha play-off'a havlu atmadık.Biz iyi mücadele ediyoruz.Sadece kazanamıyoruz.Mücadeleden memnunum.'' Diyerek sahibi olduğu İndiana Pacers'den bu sezon dahilinde hala umutlu olduğunu belirtmek istedi.
İndiana Pacers, 29 galibiyet ve 34 mağlubiyet yüzdeleri ile Merkez grubu dahilinde 4. sırada bulunurken ve tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşarken,klüp başkanı tarafından yapılan bu açıklama ne kadar doğrudur bilinmez.Fakat İndiana Pacers'ın çok kötü bir durumda olduğu da gözlerden kaçmamak ile birlikte daha da vasat bir duruma ulaşmakta.
Ayrıca Jermaine O'Neal, sakatlandıktan sonra İndiana Pacers'ın durumu daha da kötüye gider diye tahmin ediyorduk. Şimdi ise adam döndü fakat Pacers'ın durumu halen beklenenlerin altında bir görüntü çizmekte.İndiana Pacers'ın durumu gerçekten iyi değil !!.Ben bunu bilir bunu söylerim.Bu sezon onlardan açıkcası bir Play-Off da zor bekliyorum.Ancak bakalım belki bir başka süpriz...
|
|
|
|
|
|
ThE STaT Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınStanding Tall and Talented
|
|
|
« Yanıtla #7 : 15 Mart 2007, 18:10:42 » |
|
Torres#9
|
O'neal geldi ama Pacers'ın yüzü yine gülmedi,son 10 maçtır kaybetmeleri onları playoff yarışında benim gözümde epey bir arkalara itti.Rakipleri Knicks-Nets-Magic playoff için daha istekli bir oyun sergiliyor, eğer üstüste 1-2 maç daha kaybederlerse artık playoffu evlerınden ızlerler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 15 Mart 2007, 21:00:23 » |
|
garnetttt_06
|
sağlıklıyken kurtaramadı o takımını sakatlığı bitmemişken nasıl kurtaracak. açıklama yapmadığı için bir şeyde söylemiyorum ama tam iyileştiğine inanmıyorum. demek gerçekten de takımı için fedakarlık yapmış. her takım yıldızı bunu yapmaz JO'nun takımını ne kadar çok sevdiğini anlıyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 15 Mart 2007, 21:06:36 » |
|
sMh
|
Bunu Nba de yapacak oyuncular bir de yapmıyacak oyuncular var mesela chris webber bunu asla asla asla yapmaz ama ruhlarıyla oynuyan bazı oyuncular ıcın bunlar normal seyler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 15 Mart 2007, 21:16:56 » |
|
Phily
|
Bunu Nba de yapacak oyuncular bir de yapmıyacak oyuncular var mesela chris webber bunu asla asla asla yapmaz ama ruhlarıyla oynuyan bazı oyuncular ıcın bunlar normal seyler...
Aslında webber eskiden yapardı böyle şeyler ama sakatlık geçirdi ve de o hareket kabiliyetini kısıtladı sonra da böyle bir oyuncu haline geldi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|