+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
  Ivy&Melo: Paul ''MVP'' Olmalı

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Ivy&Melo: Paul ''MVP'' Olmalı  (Okunma Sayısı 266 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 11 Nisan 2008, 17:04:31 »
--
Ziyaretçi

Denver Nuggets'ın iki süper starı Allen Iverson ve Carmelo Anthony'de MVP Yarışı hakkında açıklamalarda bulunurken iki oyuncununda favorisi Chris Paul.

Carmelo Anthony yaptığı açıklamada kıse ve öz konuşarak Chris Paul'ün bu sezon MVP olarak ödüllendirilmesi gerektiğini söyledi.

Allen Iverson ise yaptığı açıklamada ''Hornets Batı'nın zaten zirvesinde. Takım olarak iyiler. Ama ben Paul'ün genel anlamda oyunculuğunuda beğeniyorum. Hornets'in dereceside şuan iyi. Ben olsam MVP ödülünü Paul'e verirdim.'' dedi.

----------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 11 Nisan 2008, 17:21:23 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Ivy&Melo: Paul ''MVP'' Olmalı

Hornets'in sezon başında Batı'nın tepesine yerleşeceğini kim söylüyordu ki bu yüzden yaptıkları iş takdire değer.PauHornets'n Batı lideri olmasındaki en büyük pay Paul'un takımdaki varlığıdır.
 Önünde ciddi rakipler var Kobe ve James gibi ama bende Paul'un bu sezon bu ödülü fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #2 : 11 Nisan 2008, 17:40:53 »
Beliar
Rookie
**

Pierce league's best player hadi ulan!

Üyelik Bilgileri

AI ve melo mantıklı konuşmuşlar,cp3 ödülü alamazsa şovmenlik ile ön plana çıkmamasından olacaktır.Kobe ya da lebron gibi tüm dünyaya ünleri yayılmış yaptığı her hareket olay olan adamlar var karşısında sonuçtaTek dezavantajı da bu ödülü kaybederse.CP3 tek başına taşıdı takımını yanında ne gasol vardı ne de odom sanırım açık oldu umarım nba de ödülü cp3 ye verirde ''daha çok'' hak eden alır.
« Yanıtla #3 : 11 Nisan 2008, 17:50:14 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW

Paul hak etti cidden hak etti. Kobe yerine ona verseler üzülmem. Bu yaşında Hornets'ı oldukça yukarılara taşıdı. Ama Kobe ve Lebron gibi iki tane aşırı güçlü rakibi var. Belki biraz şanssız.Ama bir yerden baktığımızdada ödül kimin umrunda??  Bu sene alamazsa gelecek seneye umarım daha iyi bir performansla alır.
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2008, 17:52:45 Gönderen: OğuzCan » Logged

www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #4 : 11 Nisan 2008, 20:40:28 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Her zaman diyorum nba yeni kahraman üretmeye bayılır,allen iverson belkide gençliğini gördüğü
için paul de böle demek istedi ki zamanında iverson un topal webber ,eric snow,todd mc collugh
ve aaron mc kie gibi normal adamlarla takımını finale taşıdını kimse unutmasın açıkcası paul seçil
mezse çok şaşırcam kesin.

« Yanıtla #5 : 12 Nisan 2008, 03:25:02 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Her zaman diyorum nba yeni kahraman üretmeye bayılır,allen iverson belkide gençliğini gördüğü
için paul de böle demek istedi ki zamanında iverson un topal webber ,eric snow,todd mc collugh
ve aaron mc kie gibi normal adamlarla takımını finale taşıdını kimse unutmasın açıkcası paul seçil
mezse çok şaşırcam kesin.

Ben sixers da bir webber hatırlıyorum o da chris olan

O da o takımda yoktu zaten yanlışın var

Anasayfa da bir yorum vardı benim aklıma çok yattı sizlede paylaşayım kısaca,

Malone lu utah yıllarca zirvede yer aldı ama her sene başka bir takım parladığından o seneler hep o takımların oyuncuları aldı ödülü ama utah ın 62-20 yaptığı ve chicago nun 64-18 yaptığı sene artık zamanı geldi diye Malone a verdiler ödülü bu sene aynı olay Kobe yede olabilir demiş bir arkadaş

O seneki Rankings i aradım ama bulamadım o sene batı çok zor, doğu kolay geçmiş olabilir ödülde bunun da payı olabilir ama işte dediğim gibi bulamadım biraz daha bakem bari cheesy cheesy merak attim şimdi
« Yanıtla #6 : 12 Nisan 2008, 17:03:06 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Saol insanız yanlış yaparız bakmadan yazınca böle oluyor,

Malone lu utah yıllarca zirvede yer aldı ama her sene başka bir takım parladığından o seneler hep o takımların oyuncuları aldı ödülü ama utah ın 62-20 yaptığı ve chicago nun 64-18 yaptığı sene artık zamanı geldi diye Malone a verdiler ödülü bu sene aynı olay Kobe yede olabilir demiş bir arkadaş

O seneki Rankings i aradım ama bulamadım o sene batı çok zor, doğu kolay geçmiş olabilir ödülde bunun da payı olabilir ama işte dediğim gibi bulamadım biraz daha bakem bari cheesy cheesy merak attim şimdi

« Yanıtla #7 : 12 Nisan 2008, 18:14:07 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Ansayfada yine Kobe&İverson muhabbeti dönüyor.İverson'un Kobe'yi kıskandığı falan söyleniyor.Bu açıklamaları yapan başka bir oyuncu olsa derim kıskançlıktan belki demiş olabilir ama bu açıklamayı İverson yapınca farklı.İverson'un hiç ben medyaya oynadığını görmedim.Aynı şekilde Phila logosunu öpen İverson değilde başkası olsa samimiyetinden şüphe ederdim.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #8 : 12 Nisan 2008, 18:41:02 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

bir gerçek varki cp3 nashin mvp olduğu 2 seneden de daha iyi oynuyor. Bu daha önceden de belirtmiştim adamın istatistikleri müthiş takımını batının zirvesine taşıyor. Oylarını nashe verenlerin gözleri kapalı cp3'e de vermesi de lazım şov yönü yok demiş bir arkadaş cp3'ün. nashin de zaten öyle bir yönü yoktu ödülü alırken. Cp3 ödülü alamazsa tek nedeni kobe'nin bu sene takımının lideri konumuna geçmesi ve lakersi sürüklemesidir. Benim oyum olsaydı hiç düşünmeden cp3'e giderdi.

« Yanıtla #9 : 12 Nisan 2008, 18:55:43 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Ansayfada yine Kobe&İverson muhabbeti dönüyor.İverson'un Kobe'yi kıskandığı falan söyleniyor.Bu açıklamaları yapan başka bir oyuncu olsa derim kıskançlıktan belki demiş olabilir ama bu açıklamayı İverson yapınca farklı.İverson'un hiç ben medyaya oynadığını görmedim.Aynı şekilde Phila logosunu öpen İverson değilde başkası olsa samimiyetinden şüphe ederdim.
   Kobe ile iverson her zamna çekişti hatta ivy in '' benim sayı krallıklarım var ama onun yüzükleri
keşke sayı krallığı yerine bende yüzük sahibi olsaydım'' diye yada öle hatırlıyorum  yane medyaya
oynayıp oynamadını bilemicem ama tek bildiğim şu kobe nin mvp olması onu daha çok yaralar.

« Yanıtla #10 : 12 Nisan 2008, 20:12:53 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

C-p gerçekten bu ödülü en çok hak edenlerden biri bu ödülü alırsa onun için çok iyi olacaktır istatistiklerine bakmış olursak mükemmel hornets'ın buralara gelmesinin en büyük pay sahibi şüphesiz C-paul umarım ödül bu genç adama gider smiley
« Yanıtla #11 : 13 Nisan 2008, 16:34:54 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Hornets'in sezon başında 8.sıradan zar zor playoff a gireceğini konuşurduk.. CP3'ün oyun kuruculuğunun topa hakinmiyetinin liderliğinin nasıl olabileceğini unutmuşuz.. Takımın bu yerlere getiren West'e Chandler'a Peja'ya shotları pozizyonları hazırlayan takımın ayakta kalmasını sağlayan gerektiğinde kritik shotlara imza atan ve artık süperstar olan Cp3'ün bende mvp olmasından yanayım ama Kobe'ye de içim gitmiyor değil kim olsa haksızlık olmaz derim bu iki oyuncudan. ama başkası olursa ayıp olur..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #12 : 14 Nisan 2008, 00:23:16 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Sağol ama bulmuştum ben zaten zaten benim dediğim sezon 96-97 sezonuydu.

Aynı dediğim gibi Chicago 69 Utah &4 galibiyet almış üstüne üstlük Doğuda 6 takım 50 barajını geçerken batıda sadece 4 takım görmüş buda ödülün ne kadar telafi ödülü olduğnu ortaya koyuyor.Helal olsun anasayfadaki arkadaşa harika bir tespit yapmış

Yani dostlar NBA otoritesi veya yazarlar yani bu ödül oylaması yapan abiler 11 sezonda baştan aşağı değişmediyse ödül büyük ihtimalle kobe de Her ne kadar Paul gönüllerin MVP si olsada
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv