+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
 Jackson: Pierce 'Reed' Olamaz

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Konu: Jackson: Pierce 'Reed' Olamaz  (Okunma Sayısı 753 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 07 Haziran 2008, 15:24:00 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Final serisinin ilk maçında Paul Pierce'ın maç esnasında sakatlanıp-geri dönmesi ile ilgili Lakers koçu Phill Jackson açıklamalar yaptı.
Finallerin ilk maçında sakatlanan ve sonra oyuna geri dönerek kritik şutlar atam Paul Pierce hakında Jackson acımasız açıklamalar yaptı.

Jackson Paul Pierce'nin sakatlığı sırasında alıp hemen soyunma odasına götürüldüğünü söylerken alaycı bir şekilde konuştu.Mola sırasında meleklerinin ziyaret 'edip-etmediğini' bilmediğini ve bir dakika sonra aksamadan sahaya döndüğünü söyledi.

Ayrıca Jackson bu konunun bazıları tarafından Willis Reed'in geri dönüşüne benzetilmesinden rahatsız olduğunu belirtti.Jackson "Bazıları Pierce'nin dönüşünü 38 sene önceki Reed'in dönüşüyle kıyaslıyor.Çok ayrı şeyler" dedi.
_____________________________________________________________________________________________
TP//NbaTR

Come Back Boozer!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2008, 15:58:32 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: Jackson: Pierce 'Reed' Olamaz

Her ne olduysa oldu.Sonucta ben bu aciklamanin birinci kısmını Phil Jackson'a yakistiramadim.Bilhassa melek bölümünü.Phil gibi tüm NBA severlerin takdirini kazanmis biri sanki yenilme hirsiyla konusur gibi konusmamasi lazimdi(Yenilme hirsiyla söyledi demiyorum ama o anlam cikiyor ilk kesimden)

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2008, 16:05:20 »
pacers16
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Belki paul'ün ölüyormuş gibi kıvranmasının ardından bir hollywood starı gibi sahaya tekrar çıkması soyunma odasında neler olduğu konusunda beni de meraklandırmıyor değil ama yine de Phil Jackson'ın küçük şeylerle uğraşıyor izlenimini vermeyi bırakıp ikinci maçı düşünmesi lazım çünkü seri 2-0 la staples a giderse işleri oldkça zor olacak.
« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2008, 16:27:38 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Bence gayet haklı PJ.Ve bence konuşmaya hakkı olan yegane kişi de o...
Netekim büyük ihtimalle iki vukuatta da o sırada sahada olan tek isim...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2008, 16:58:52 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Bence gayet haklı PJ.Ve bence konuşmaya hakkı olan yegane kişi de o...
Netekim büyük ihtimalle iki vukuatta da o sırada sahada olan tek isim...
konusmaya hakki olan kisi tabiki de o ama serinin 2.maci yaklasirken böyle söylemler yerine takimi motive edici(takimin özel olarak tabiki mötive ediyordur ama basin ile dolayli olarak motive etmesi sporcuyu daha bir hırslandirir)aciklamalar yapmasini beklerdim.Sonucta serinin 2.macini kaybetmeleri durumunda Lakers icin isler biraz zora girecek

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2008, 18:10:44 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Oral Roberts soyunma odasında mıydı demiş? Hahaha gülemkten öldüm habere geçmedim,yani oralara girmesi açıklamayı bayağı saçma yapmış.Roberts bu arada ABD'li bir din adamı grin

Aslında haklı olabilir.Bana göre kesinlikle haklı.Bunu bir hava  yaratmak için yapmış olabilir.Yada birilerine benzemek yada kıyaslanmak için.Ama tam olarak bilemeyiz.Şurada haklı;

Kuçakta götürülen biri bir daklika sonra nasıl ayakta koşa koşa gelir orası bilinmez...

Bu sözler olay yaratacak harbiden grin
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2008, 18:12:22 Gönderen: Deron Williams » Logged

Come Back Boozer!

« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2008, 18:58:05 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bir knickerbocker olarak reed babamızın olayı ile alakası yok sölemek istiyorum ,keza p-jax haklı o konuda keza o maçta kendisi rotasyondaydı hatta ilk yüzüğünü bizle aldı.Paul pierce bence milleti iyi kandırdı keza sakatlanan adamın aniden dönüp 2 tane kritik 3 lük sallaması mucize gibi neyse boston hakkıyla maçı kazandı p-jax pazar günü düşünsün  ne olup olmucağını.

« Yanıtla #7 : 07 Haziran 2008, 19:43:41 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Herkes hakli demis de, ben tam tersini dusunuyorum, bencece Pierce'i elestirenlerin hepsi haksizdir yani...

Bazi sakatliklar da boyledir iste, ilk saniye aglatir ancak bir muddet sonra acisi buyuk olcude azalir, yani anlayisla karsilamak lazim bence. Kimse takimini finalde yalniz birakmaz, kaldi ki Pierce dondugunde kotu oynasaydi ne olacakti? Alinacak risk degil bu, profesyonellige hic mi hic uymaz zaten. Diyelim Pierce kandirdi, doktorlar ve oyuncular neden endiseleniyorlar? Sacma geliyor ne yazik ki bu iddia bana. Sunu belirtmeden gecemem, cidden anormal bir durumdur bir anda donmesi, tipta yoktur bunun adi ama olabilir boyle seyler, insanlik hali. Pierce zaten harika baslamisti ucuncu ceyrege, ardarda 6 sayi bulmustu, ne diye ciksin sahadan?

Ama;

Pierce'in yaptigi sovu elestiriyorum... Sakatligi 'numara' degildi bence ama dondukten sonra yaptiklari cok sinir etti beni. Kahraman 'lik bir oyunu yoktu, iyi oynadi, o kadar. Ama sanki bir Superstar gibi oynadigini gosteren mimikler, sahada olmadiginda bile bisiklet'e binip 'Ben asla yilmam, durmam' mesajlari vermeye calismalar filan, komik geldi sadece. Akli olan hicbir oyuncu, yorgun oldugu icin sahadan alindiktan sonra dakikada 200 turluk bisiklet cevirmez, bunun adi sacmaliktir, 'LA cocuguyum, Boston'i sevmem ama profesyonelim' mesajini verirken isin civkini cikartmaktir. Hayatta basarilar kendisine...

« Yanıtla #8 : 07 Haziran 2008, 19:53:56 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Paul pierce boston camiasında mc hale,bird,russell hatta red kadar değerli zattır.Boston forması kutsaldır keza  adam o kadar sene dayandı dayandı antoine walker gibi gemiyi terk etmedi hatta en çok takdir ettiğim oyuncudur nba de çoğu dalaylama ya göre.Bu kadar reyting i yüksek maçta adam yaptı şovunu başka ne zaman eline geçicek bu fırsat keza başkası yapınca güzel o yapınca kötüyse birşey diyemem....Boston lu olsanda seni seviyorum pp34

« Yanıtla #9 : 07 Haziran 2008, 20:11:42 »
c_marlowe
Starter

Üyelik Bilgileri

p.jackson'un sözlerinde gerçeklik payı var...çünkü reed'in durumu çok istisna bir durumdu...her sakatlananın ve tekrar oyuna dönenin onunla kıyaslanması bencede yanlış...
bu durum dışında bu sözler final serisine yeni bir rekabet daha katacaktır...
pierce'ın her sayısı sonrası p.jackson'a dönecek kameralar...maç sonrası basın toplantılarında bu sözlerin sık sık hatırlatılması vb durumlar...

« Yanıtla #10 : 07 Haziran 2008, 20:12:42 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Paul Pierce'e çok büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum.NBA'de Wilt'in 100'ü Kobe'nin 81'i vs. gibi mucizeler varsa böyle mucizeler de olacaktır.Paul Pierce bu azimle ilk defa oynamıyor,tüm playofflar canını dişine taktı takımı için büyük mücadele verdi.Buna Cavailers serisinin 7. maçında şahit oldum.Pierce yüzüğü çok ama çok istiyor ve ona yalandan sakatlık yaptı denmesi bana kalırsa haksızlıktan başka birşey değil ha yaptığı şovlar saçma olabilir ama orası NBA ve Amerika farklı bir kültür orada bu kadar saçma karşılanmıyordur diye düşünüyorum..
« Yanıtla #11 : 07 Haziran 2008, 20:13:22 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

p.jackson'un sözlerinde gerçeklik payı var...çünkü reed'in durumu çok istisna bir durumdu...her sakatlananın ve tekrar oyuna dönenin onunla kıyaslanması bencede yanlış...
bu durum dışında bu sözler final serisine yeni bir rekabet daha katacaktır...
pierce'ın her sayısı sonrası p.jackson'a dönecek kameralar...maç sonrası basın toplantılarında bu sözlerin sık sık hatırlatılması vb durumlar...

Şampiyonluk için kurallar içinde yapılan her kışkırtma  mübahdır paşam.Sonuçta final bir savaştır düşmanın moralini ne kadar bozarsan o kadar çabuk sonuca gidersin.

« Yanıtla #12 : 07 Haziran 2008, 20:23:38 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

Bence de doğru demiş P-Jax. O yıllardaki sağlık koşulları vs. düşünülürse Reed'in sakatlığı daha ciddi Pierce'a göre. Ayrıca bu olayın final serisinin 7. maçında olması da takdire şayan bir durum.

« Yanıtla #13 : 07 Haziran 2008, 21:06:21 »
--
Ziyaretçi

Herkes hakli demis de, ben tam tersini dusunuyorum, bencece Pierce'i elestirenlerin hepsi haksizdir yani...

Bazi sakatliklar da boyledir iste, ilk saniye aglatir ancak bir muddet sonra acisi buyuk olcude azalir, yani anlayisla karsilamak lazim bence. Kimse takimini finalde yalniz birakmaz, kaldi ki Pierce dondugunde kotu oynasaydi ne olacakti? Alinacak risk degil bu, profesyonellige hic mi hic uymaz zaten. Diyelim Pierce kandirdi, doktorlar ve oyuncular neden endiseleniyorlar? Sacma geliyor ne yazik ki bu iddia bana. Sunu belirtmeden gecemem, cidden anormal bir durumdur bir anda donmesi, tipta yoktur bunun adi ama olabilir boyle seyler, insanlik hali. Pierce zaten harika baslamisti ucuncu ceyrege, ardarda 6 sayi bulmustu, ne diye ciksin sahadan?

Ama;

Pierce'in yaptigi sovu elestiriyorum... Sakatligi 'numara' degildi bence ama dondukten sonra yaptiklari cok sinir etti beni. Kahraman 'lik bir oyunu yoktu, iyi oynadi, o kadar. Ama sanki bir Superstar gibi oynadigini gosteren mimikler, sahada olmadiginda bile bisiklet'e binip 'Ben asla yilmam, durmam' mesajlari vermeye calismalar filan, komik geldi sadece. Akli olan hicbir oyuncu, yorgun oldugu icin sahadan alindiktan sonra dakikada 200 turluk bisiklet cevirmez, bunun adi sacmaliktir, 'LA cocuguyum, Boston'i sevmem ama profesyonelim' mesajini verirken isin civkini cikartmaktir. Hayatta basarilar kendisine...

Bir cümlede AMA geçiyorsa ondan öncesini at çöpe demişler..Objektif bir giriş gibi sonrası tamamen öfke kusmak olmuş Çağatay..Çok da ağır yüklenmişsin ki olmamış..(Bana göre tabii)

Ki Pierce'ın çok abartılacak kadar fedakarlık yaptığını bende düşünmüyorum..Evet ortada bir fedekarlık var ancak bu yıllar yılı dilden dile dolanacak türden değil bana görede..Ha yaptığını kendiside abartmış olabilir ancak sırf bu yüzdende Pierce'ı yerden yere vurmayı doğru bulmuyorum.
« Yanıtla #14 : 07 Haziran 2008, 22:37:00 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Konuyu şöle bağlasak nbatv için güzel bir ensante oldu arkadaşlar o yüzden bu hazzı bize yaşattığı için lakers  ve celtics e teşekkür ederiz.Basketbol ile alakası olmayan insanların bana lakers-celtics maçı saat kaçta hangi kanalda diye bunu sormaları bile benim için en büyük sevinç ı o yüzden magic johnson un dediği gibi '' boşverin olanları arkanıza yaslanın lakers-boston finalini izleyin'' bence bunu yapalım basketbol sever olarak.Dediğim gibi herşey final zamanı olur biter.

« Yanıtla #15 : 07 Haziran 2008, 23:31:13 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Ama;

Bir cümlede AMA geçiyorsa ondan öncesini at çöpe demişler..Objektif bir giriş gibi sonrası tamamen öfke kusmak olmuş Çağatay..Çok da ağır yüklenmişsin ki olmamış..(Bana göre tabii)

Ki Pierce'ın çok abartılacak kadar fedakarlık yaptığını bende düşünmüyorum..Evet ortada bir fedekarlık var ancak bu yıllar yılı dilden dile dolanacak türden değil bana görede..Ha yaptığını kendiside abartmış olabilir ancak sırf bu yüzdende Pierce'ı yerden yere vurmayı doğru bulmuyorum.
Ne cope atmasi yahu? Objektiflikle alakasi olan kim... Dusuncelerimi dile getiriyorum ben. Kaldi ki, iki konu birbirinden tamamen farkli abi. Biri Pierce'in sakatlanmadigi iddiasi, digeri ise gereksiz sovu. Ben simdi ilkine katilmayinca, ikincisine de mi katilmamam gerekiyor, cope atmak icin celiski gerek diye dusunuyorum. Bence cidden sakatlanmistir ancak sonrasinda yaptiklari gereksiz 'kahraman'lik hareketleridir, bu kadar basit anlatmak istedigim sey.

Bilemiyorum, bence adama 'Sakatlanmadi, rol yapti.' demek, 'Sakatlanmasi dogrudur ama sonrasinda yaptigi sov hareketleri cok gereksizdi.' demekten cok daha agirdir, daha agir yuklenmektir.
« Yanıtla #16 : 08 Haziran 2008, 02:22:06 »
--
Ziyaretçi

Objektiflikle alakan var demedim..Kavram kargaşısı yapacaksan en son bana yap bence..Ne dediğimi biliyorum tekrar açıklama istersen yaparım..Objektif bir giriş olmuş dedim..Bu benim mesaja bakış açım..Ancak daha sonrada bel altı çalışmışsın..Bunu kötü anlamda demiyorum..

Ancak ilk mesajı okuyunca tarafsız bir görünüm 2. mesajda ise tamamen bir Laker düşüncesi barınıyor olay bu..Artı katılmak gibi bir zorunluluğumda yok sana nasıl ki senin bazı şeylere zorunluluğun yok ise..

Sana göre gereksiz şovdur ancak bir Celtics'li için motivasyon sebebidir..
« Yanıtla #17 : 08 Haziran 2008, 03:01:40 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Tamam da benim zaten her cumlesine 'bence' veya 'bana kalirsa' gibi sozlerle baslayan, tabii ki herkesin bir dusuncesi olacak, kaldi ki giriste 'siz x dusunmussunuz ancak bence y' demisim.

Benim senin dediklerine karsi olmam gibi bir durum yok, sadece yanlis anlasilma oldugunu farkettim ve duzeltmek istedim kendimce;

- Matematik denklemleri cozmuyorum, yani gidip de mesaja baslamadan once ' ahanda bu mesajimda Boston'li olayim, aha ikincisinde de apaci ruhuma geri doneyim, yasasin hede hodo. ' demiyorum, senin mesajindan anladigim hava ise buydu, sadece duzeltme yapmak istedim.

Cunku iki tane farkli konu barindiran bir sey bu. Sonucta burada Pierce sakatlikla ilgili suclanmis. Ben ise oyle oldugunu dusunmuyorum, bunun objektifle de alakasi yok, direk dusuncem, banane objektiflikten subjektiflikten. Ancak durumun bir de ikinci kismi vardi sonucta, kimsenin deginmedigi. Pierce resmen sov yapti, ucluklerden sonra kukremeler, aslan yuruyusleri yapmalar, yorgun oldugu icin kenara alinmasina ragmen bisiklet cevirmeler filan. Bunlari da digerinin aksine dogru bulmadim.

Benim burada bu kadar kurcalamamin sebebi de kendi dusuncemi asilamak degildir, varsa alinti yapin, ben de anlayayim ama yok yani. Herkes ozgurdur bu tarz konularda senin de belirttigin gibi nihayetinde.

Sadece neden boyle bir sey belirttigine anlam getiremedim, yani nereye nasil baktigimi mi tartisacagiz burada, ben gidip de Sezai'nin mesajinin altina 'Hornets bakis acisi..." demedim ki. Yani gunu geldiginde sen ;
" Orlando bence iyi bir takim Detroit'ten ama bu ustunluk sadece 1-2 yil surer... " (tamamen sallamadir, misal yani)

dersen, ben de ustune " KE, ilk cumlen objektif, ikinci cumlen Detroit apacisi olmus " desem hos karsilar miydin, olay bu.

Neyse, olan olmus, biten bitmis, rahatsizlik verdim kusura bakilmasin...
« Yanıtla #18 : 11 Haziran 2008, 16:10:47 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Jackson Tecrübeli bir isim ama bende bu lafları yakıştıramadım kendisine kimse pierce'nin nasıl bir durumda olduğunu bilemez tahmin edebilir adam keyfi çıkıp girmeyi neden istesin anlamış değilim adamım işi gücü yok şu soyunma odasını bi ziyaret edeyim canım sıkıldı diyecek bırakın allah aşkına smiley
« Yanıtla #19 : 12 Haziran 2008, 17:02:41 »
Ahmet Çakar
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

MJ-Pippen, Shaq-Kobe ve Kobe-Gasol olmasa Jackson da koç olmazdı. Pierce 'Redd' olamaz elbette zaten olmak gibi bir niyeti yok. Bu tip açıklamalar suya sinek atmaktır.
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv