+ NBA Tr Forum » NBA 2008/09 Sezonu » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Tweener, kidvcmişel, bird_41, Alexi Utkan, Knicks_Lee_Wolkii, Prestij)Konu:
 Jalen Rose Phoenix Suns'ta

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Jalen Rose Phoenix Suns'ta  (Okunma Sayısı 242 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 04 Kasım 2006, 08:41:11 »
RonRon
All-Star

Üyelik Bilgileri

Espn.com'un Jalen Rose'un resmi sitesine dayandırarak verdiği haberde Rose'un Phoenix'e gittiği yazıldı.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #1 : 04 Kasım 2006, 11:55:09 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Jalen Rose Phoenix Suns'ta

Bu sabah Phoenix - Utah maçında da Yiğiter Uluğ bahsetti biraz bu konudan .. Uykuluydum bi çok yerini kaçırdım ama paranın bi kısmı NBA'İN kasasından çıkacakmış .. Kontrat için Phoenix'e mali açıdan pek kayıp yaratmayacak yani bakalım performansı nasıl olacak ..
« Yanıtla #2 : 04 Kasım 2006, 12:01:38 »
RonRon
All-Star

Üyelik Bilgileri

Zaten veteran minmuma imzalandı kontrat.Maksimum 2m.d civarında olacak.Baklım Rose bu yaşta Suns'ın hızlı oyununa ayak uydurabilecek mi?
« Yanıtla #3 : 04 Kasım 2006, 12:01:56 »
Kenyon_Martin
Detroit Bad Boys
All-Star

Ya Sev Ya Terk Et!....

Üyelik Bilgileri

Gerçekten Jalen Rose NBA'in iyi skorerlerinden oyun tarzı Suns'ınkine biraz uymuyor ama iyi katkı yapacaktır özellikle Joe Johnson gibi katkı yapacağından hiç şüphem yok.Phoneix'ten yerinde olduğu gibi oldukça iyi bir seçim oldu.Ancak şunuda söyleyebilrim Jalen Rose sizin Knicks'te gördüğünüz Jalen Rose'dan daha iyi bir oyuncu.

« Yanıtla #4 : 04 Kasım 2006, 15:02:43 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Jalen Rose, Emeklilik Öncesi Phoenix'de..
   NY Knicks tarafından sezonun başlamasına kısa bir süre serbest bırakılan veteran forvet Jalen Rose, bir süredir görüştüğü Phoenix Suns ile kontrat imzaladı. Başta L.A. Lakers olmak üzere Detroit Pistons, Miami Heat ve Golden State Warriors'un da gündemine gelen 33 yaşındaki tecrübeli oyuncunun, bu teklifleri reddederek Suns ile 1 yıllık veteran minimumuna sözleşme imzaladığı açıklandı. İmza sonrası bir açıklamada bulunan Rose, "Ben kendimi şanslı hissediyorum. Çünkü hem Pat Riley'den hem de Joe Dumars'tan da teklif aldım. Ancak ben kariyerimi Phoenix'de sürdürmeye karar verdim" dedi. Rose, geçtiğimiz yıl NY Knicks'de 12.3 sayı- 2.9 ribaund ve 2.5 asist ortalamaları yakalamıştı.

>>> Alıntı

Haberin Türkçe'si de bulunsun Cheesy
« Yanıtla #5 : 04 Kasım 2006, 15:28:09 »
Gencay
Manyak Efesli
All-Star

''Faul atar gibi üçlük atmak''-Tony Granger

Üyelik Bilgileri WWW

Valla phoneix nedense hep 2-3 numara alıyor takımda uzun yok(amare bugün 16 dakika oynamış,gelecek toz pembe değil) ama hala kısa alıyorlar,rose transferi çok doğru bir transfer ama keşke aynı hassasiyeti pota altına göstersele
« Yanıtla #6 : 04 Kasım 2006, 19:23:18 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla ben suns ın yerinde olsam memo yada zaza gibi bir uzun alırdım şartlarımı zorlayıp yoksa durumları vahim,
rose bu sene ne vercek takıma yaw Allah aşkına isiah manyağı postalamakta haklı bende olsam bende gönderirdim kimse ondan barbossa sean marks ve raja bell varken iyi bir performans beklemesin

« Yanıtla #7 : 04 Kasım 2006, 19:26:00 »
delyvaldes
Return The Dely
Moderatör
All-Star

Acid Boys

Üyelik Bilgileri

bence o zaten para kazanmak ve yüzük istegiyle  suns yolunu tuttu fakat form düsüklüğü sakatlık gibi durumlarda suns ın işine yarayabilecek bir oyuncu nedeni ise gecen seneyi hatırlayanlar bilir diaw uzun yoklugunda pivot pozisyonunda bile oynadı bu yüzden rose bench den gelen ve takıma güç katıcak bir oyuncu olabilir
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
« Yanıtla #8 : 05 Kasım 2006, 19:34:33 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

ESPN.com u takip eden bir forum üyesi görünce çok ama çok sevindim.Zaten Suns bölümünde gerekni yazmıştı.Skor zengiliği kayacaktır.
« Yanıtla #9 : 05 Kasım 2006, 20:31:39 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

ESPN.com u takip eden bir forum üyesi görünce çok ama çok sevindim.Zaten Suns bölümünde gerekni yazmıştı.Skor zengiliği kayacaktır.
Valla jalen maç içinde rahat skor bulan bir vatandaş ama 2 3 numara bolluğu özellikle 3  bolluğu yaşayan suns da ne kadar sayı atar onu tahmin edemem

« Yanıtla #10 : 22 Kasım 2006, 12:53:50 »
coskun
All-Star

nası çıkmışım

Üyelik Bilgileri

jalen rose un katkı yapabileceğini sanmıyorum hızlı oyun jalen rose çok zorrrrrrrrr
« Yanıtla #11 : 28 Kasım 2006, 01:58:29 »
Walkie
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

oyun tarzı olarak uymuyor olabilir herkese katılıyorum, önceleri dedikoduları yapılan Miami'ye gitseydi kendi adına çok daha iyi ve daha sakin bir sezon geçirebilirdi. Tabii biz sırf basketbol kısmını düşünüyoruz bu yaşta bir oyuncunun seçimlerinde basketboldan çok diğer dış faktörler etkili oluyor,onları bilmek için de Jalen Rose olmak lazım
Sadece basketbolu düşünürsek,
Bence katkı yapabilieceğini ama Joe Johnson kadar yapamayacağını düşünüyorum. Sonuçta Phoenix'de 48 dakika koşarak oynamayacak. O dakikalarda Rose etkili bir oyuncu. Sonuçta Indiana yıllarında ne kadar etkili bir forvet/guard olduğunu bizlere göstermişti. Bunun gibi bir oyuncu her takıma iyi yönde katkı yapacaktır fakat Miami daha iyi bir seçim olurdu.
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA 2008/09 Sezonu » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Tweener, kidvcmişel, bird_41, Alexi Utkan, Knicks_Lee_Wolkii, Prestij)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv