« : 28 Nisan 2008, 05:12:17 » |
|
KE-Billz
|
James, Play-Off Kariyerinde 1000 Dedi
Dün akşam oynanan ve Cavaliers'ın Wizards'ı 100-97 mağlup ettiği maçta Cavaliers seriyi 3-1 yaparken, LeBron James'te kariyerine rekorlar eklemeye devam etti.
James maçı 34 sayı-12 ribaunt-7 asistle tamamlarken attığı 34 sayı ile birlikte play-off kariyeride 1000 sayı barajını geçti ve NBA Tarihinde bu rakama ulaşan 170. oyuncu oldu.
James 1000 sayı barajına ise 37. maçında ulaştı.
James ayrıca 1000 barajına ulaşan en genç 3. oyuncu olurken 1000 barajına en genç ulaşan oyuncular ise şöyle;
Kobe Bryant (22 Yıl 263 Gün) Tony Parker (23 Yıl 23 Gün) LeBron James (23 Yıl 119 Gün)
--------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2008, 12:18:53 » |
|
hasan1299
|
tebrik ederim james i.zaten bu sayıya ulaşacaktı daha fazla sayıda atacak ilerleyen zamanlarda.ama bencil oynamayı bırakması lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 29 Nisan 2008, 17:22:36 » |
|
Cpzai3
|
Garip olan, onun yaşındaki birçok oyuncunun genç yıldız olarak anılması?!??!?!?!
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #3 : 30 Nisan 2008, 20:30:28 » |
|
lordapo
|
Garip olan, onun yaşındaki birçok oyuncunun genç yıldız olarak anılması?!??!?!?!
Valla rooney de aynı yaşta ama kaç senedir man u formasını ıslatıyor keza ronaldinho 25 olmadan futbol hayatı bitmiş gibi yol vermeye kasıyor klübü garip.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 30 Nisan 2008, 20:34:14 » |
|
aiguodala
|
Arkadan çok fazla ittiriliyor,Stern'in bu konudaki büyük bi hatası bu.Belkide basketbol tarihinin en büyük oyuncularından biri olabilecekken aşırı kollanması yüzünden herkesin antipatisini kazanıyor.
|
|
|
|
|
|
Where Amazing Happens..
|
|
|
« Yanıtla #5 : 04 Mayıs 2008, 12:11:54 » |
|
lordapo
|
Arkadan çok fazla ittiriliyor,Stern'in bu konudaki büyük bi hatası bu.Belkide basketbol tarihinin en büyük oyuncularından biri olabilecekken aşırı kollanması yüzünden herkesin antipatisini kazanıyor.
Böle olması yüzünden apaçileri çoğalıyor keza kobe,jordan,melo ve iverson da böle antipati sağladılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 05 Mayıs 2008, 05:50:53 » |
|
NYK
|
Kırmadığı bir tek bu rekor var herhalde a.q
Helal olsun... Çok çok büyük,çok çok başka bir oyuncu olarak anılacak ve biz buna şahit olacağız.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #7 : 05 Mayıs 2008, 21:34:02 » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : 06 Mayıs 2008, 00:16:28 » |
|
NYK
|
a.q
Yok artık,LeBron James.. Bu ne şimdi? Bir tek burada mı kullanıldı sanki bu ifade? Aradan bunu tutup çıkarmanın manası ne? Siteye ilk geldiğin gün Detroit'in şampiyonluk sayısı ile ilgili yaşadığımız tartışmadan bu yana süregelen bir ters uslup var sende bana karşı.Açık açık söyle derdini bilelim.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #9 : 06 Mayıs 2008, 00:25:14 » |
|
Kq5
|
Rekorların adamı lebron kırılmadık rekor bırakmadı yahu  kırılmadık rekor kaldımı onu bilmiyorum varsa kısa sürede onuda kırar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 06 Mayıs 2008, 18:32:22 » |
|
magic mania
|
Yöneticinin bunu yapması garibime gitti..
İmam osurursa cemaat sıçar mevzu..
Kimseylede derdim yok olmaz da,sadece düşündüklerimi savunuyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 07 Mayıs 2008, 00:03:10 » |
|
NYK
|
Burası "Temiz ahlakın örnek sitesi" gibi bir sıfata layık da benim mi haberim yok?
Hayatın her alanında oluk oluk küfür akıyor,anlatımı desteklemek için alen-beyan da olmayacak şekilde kullandığım bu ifade mi gerdi? Ya da diğer başlıklarda daha evvel niye germedi?
Hem yöneticilerin örnek teşkil etmek gibi bir sorumluluğu yok.Ne burası okul ne de üyeler öğrenci.Biz de "küfürbaz Haydo" değiliz nihayetinde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 08 Mayıs 2008, 19:46:56 » |
|
magic mania
|
Herkes küfür ediyo diye,bizde mi edelim yani.Üyelerden biri küfür ederse ne diye sileceksiniz mesajını? Senin mesajı gösterecektir eğer gördüyse.Neyse beni ilgilendirmez pek,off-topicte oldu baya ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 08 Mayıs 2008, 21:15:53 » |
|
NYK
|
Benim idare anlayışımı sorgulayacak konumda değilsin.
Her küfür edenin mesajı da silinmiyor ayrıca.Salak-saçma bir şeyler yazmadıkça kimsenin mesajını silmem.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2008, 19:20:06 Gönderen: NYK »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 08 Mayıs 2008, 21:27:00 » |
|
lordapo
|
A q küfürmüdür ? Ulan memlekette herkezin nokta niyetine kullandığı kelimeyi kullanması küfürse bişey diyemem neyse devam edelim kaldığı yerden muhabbete.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|