+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Anketler » Anketler Arşivi (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Kevin Durant -Anket-

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Kevin Durant'ın performansı sizce nasıl?
Başarılı - 22 (28.9%)
Başarısız - 1 (1.3%)
Hayalkırıklığı - 2 (2.6%)
Vasat - 6 (7.9%)
Zamanla daha iyi olur - 42 (55.3%)
İstenilen düzeye gelemez - 3 (3.9%)
Toplam oy: 75

Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Kevin Durant -Anket-  (Okunma Sayısı 783 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 04 Şubat 2008, 12:36:32 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Kevin Durant -Anket-

(Anasayfaya haberini geçtik burda anket halinde konuyu açtım ki Durant hakkında yazmak isteyenler kişisel görüşünü nedenleri ile birlikte yazsınlar..)

2007 NBA Draftı'nın 2 Numarası olan 29 Eylül 1988 doğumlu Çaylak oyuncu Kevin Durant, Seattle SuperSonics'de sezon başından beri gösterdiği performansla kimi çevrelerden övgü kimi çevrelerden ise eleştiri alıyor.

Ray Allen ve Rashard Lewis gibi iki yıldızını takımdan gönderen ve yeniden yapılanmaya giden Sonics'de takımın geleceği olarak gösterilen Durant, Oden'ın da yokluğunda draft'dan gelen oyuncular arasında en çok göze batan oyuncu konumunda.

Durant'ın şuana kadar ki performansı ise şöyle;

Bu sezon 46 maçta 33.1 dakika süre alan Durant,
19.6 sayı yaparken
%28.5 üç sayı, %40.3 şut isabeti ve %86.4 serbest atış isabeti ile oynadı.

Durant ayrıca maç başına;
4.2 ribaunt, 2.2 asist, 1.1 blok, 0.9 top çalma yaparken 2.89 top kaybı yaptı.
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2008, 14:43:20 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Kevin Durant -Anket-

Ben oyumu zamanla daha iyi olur seçeneğine verdim..Nedeni olarak;bazı maçlarda kırılgan bir yapıya sahip olduğunu gösterdi,top alamadığı vakitlerde oyuna küsmüş bir yapıya büründü vs. vs. bu örnekleri arttırmak mümkün..Bunlar genç oyuncuların psikolojisi ile yakından alakalı durumlar...Bazı karşılaşmalarda yanlış şut seçimlerinde bulunup,gayet kötü yüzdeyle top attığı oldu ama onun da bir çaylak olduğunu unutmamak lazım diye düşünüyorum ben..Herkes de öyle düşünüyordur büyük olasılıkla..

Bu tür şeyleri zamanla düzelteceği için ben oyumu zamanla daha iyi olur seçeneğine verdim..İleride tecrübe kazanınca daha iyi şut tercihleri yapacaktır..Oyuna küsmeyip oyunun her alanına daha iyi katkı yapacaktır..Durant'ın yolu açık olsun..

« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2008, 16:36:54 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Bende zamanla daha iyi olur diyorum.Nba'e daha yeni geldi fakat yeni gelmesine rağmen iyi performanslar çıkardı.İyi performanslar çıkardı ama ondan beklendiği kadar değil,bununda en büyük sebebi Nba'e daha henüz alışamaması.Birkaç sezon içinde bir Wade-Melo kadar olamasada oyununu birkaç seviye yükselteceğine ve yıldız olacağına inanıyorum.
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2008, 17:55:35 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Şu istatistikler başarız demek biraz gariplik olur.Ancak Seattle'ın ondan istediği şimdiki Lebron gibi takımını galibiyetler kazandırmak.Ancak şuan için çok zor.Sadece istatistik anlaımda çok başarı.ancak Liderlik olarak daha gelismesi gerekiyor.İlerde daha iyi olacaktır.

Come Back Boozer!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #4 : 04 Şubat 2008, 20:36:45 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Zamanla daha iyi olur seçeneğini işaretledim..
Başarısız değil kesinlikle değil.Bu sene Nba'deki ilk senesi ve ilk senesinde ondan lider olması istendi bunun verdiği sorumluluktan dolayı kapasitesinin altında performanslar verdiği maçlarda oluyor..Zaten daha çaylak bu performansları tutturması doğal ama kapasite var dahada iyi olabilir .. shot yüzdesinde dahada başarılı olabilir.. 1-2 sene içinde rakibi zorlayacak skorlar atacaktır..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #5 : 09 Şubat 2008, 14:31:01 »
day worker
Rookie
**

<<EmRe>>

Üyelik Bilgileri

Bende zamanla iiy olur diyorum yanlız şuanda iyi ama arkadaşında dediği gibi lebrondan beklenen ler ondada bekleniyor şimdilik bu olmaz ilerde şu oyununun ve istatistliklerinin üstüne bişler koyabilirse bunu başarır..!
« Yanıtla #6 : 09 Şubat 2008, 14:38:41 »
firat41
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

zamanla iyi olur bence bekleyip görcez ama kimi çaylaktan süper oynuyor bence
Kalbimde arama eski yerini gözyaşlarıma karıştın......

Aşk insanoğluna ilahi aşka ulaşmak için verilmiş bir buraktır...

Hani o gözler vardır ya sevgileri anlatır, sözler vardır ki gözleri anlatır, birde Aşk vardır o da seni anlatır.

Beni sev
« Yanıtla #7 : 17 Şubat 2008, 14:09:20 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Ben de şahsen zamanla iyi olacağına inansamda..Bu sene için bence vasat..Yani bir kere çok şanslı ki geldiği takım ona açtı ve çok süre buldu...Takımda genç olduğu için başını ağrıtacak bir veteran olmadı....Ona rağmen yüzdeleri ve oyunun diğer alanına yaptığ katkı o fiziğe rağmen çok çok çok düşük.......
Bi L.James, bi G.Hill, bi MJ, bi C.Webber gibi çaylakları hatırlayıp Durant a bir daha bakalım bence
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2008, 14:15:50 Gönderen: Flash » Logged

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #8 : 17 Şubat 2008, 15:11:14 »
Dağlar
spontaneously sportsman
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Bu sezon ondan beklenilenin çok çok çok altında performanslar gösteriyor. Şu görünümüyle vasat. Sezon başında McGrady ve Garnett karışımı bir oyuncu geliyor deniliyordu. O tipten eser yok. Ancak zamanla daha iyi olacaktır.
« Yanıtla #9 : 17 Şubat 2008, 15:19:45 »
magic mania
Magic Johnson #32
All-Star

Üyelik Bilgileri

Ben de şahsen zamanla iyi olacağına inansamda..Bu sene için bence vasat..Yani bir kere çok şanslı ki geldiği takım ona açtı ve çok süre buldu...Takımda genç olduğu için başını ağrıtacak bir veteran olmadı....Ona rağmen yüzdeleri ve oyunun diğer alanına yaptığ katkı o fiziğe rağmen çok çok çok düşük.......
Bi L.James, bi G.Hill, bi MJ, bi C.Webber gibi çaylakları hatırlayıp Durant a bir daha bakalım bence
Vasattan kasıt nedir ya ? Bu istatislikler nasıl vasat oluyor ? Unutmayın ki adam bir çaylak.Ve çok daha iyi olucak.Böyle başlaması zaten tahmin ediliyordu,Sonics yönetiminin de istediği buydu.Bu sene belki bi dahaki sene tecrübe kazanıcak ama en geç 2 sene sonra nasıl bir atlet,skorer olduğunu gösterecektir.Bu seneki düşük yüzdeleri savunmaların çok üstüne odaklanmasından dolayı.

Zamanla çok daha iyi olur.

« Yanıtla #10 : 17 Şubat 2008, 15:25:06 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Daha ilk senesi yane ondan t-mac,garnett,melo yada lbj olmasını beklemek hayalcilik olur
hatta jordan bile ilk senesinde süper performanslar sergilemedi.Yane daha ilk senesinde adama
her türlü sorumluluk verildi mesela bir ray allen kalsa onunla belkide bu sezonu daha rahat
atlatırdı ama olmadı bence 2-3 seneye toparlar kendini.

« Yanıtla #11 : 17 Şubat 2008, 23:15:38 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

KEsinlikle sizlere katılıyorum ama benim kızgınlığım yeni dünya kapitalizmi ve NBA pazarlama güdüsünedir...Anlayacağınız Nike la daha fol yokken 70 milyon dolara kendini bağlayan bir çaylakdan ben 70 milyon dolarlık iş beklerim(Ha evet o 70 milyon doların kat be kat fazlası ilerde Durant üzerinden Nike ın olacak ama...)
Yani MJ in de bir dergide demişti bizim gibi eski yıldızlarımızı oyunumuz pazarlardı..Şimdikleri önce pazarlıyorlar sonra oynatıyorlar...O yüzden gencecikken büyük sorumluluk ve beklenti altında kalıyorlar...Belki bende kafamda farklı bir Durant çizdiğim için vasat demişimdir ve sert kaçmış olabilir...Katılırım doğrudur...Ama şunu bir dapa belrteyim ki gelmeden önce Durant tan bahsederken kimse onu yere göğe koyamadı

30+ 10+ 5+ istatistikleri vardı....Şimdi oyunun diğer alanına katkısı(gene diyorum) çok düşük.....Ama ben de zamanla daha iyi olacağına inanıyorum.......

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #12 : 07 Nisan 2008, 23:47:42 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Zamanla daha iyi olur dicemde Duyduğuma göre gelecek sezon bir isim daha vardı aklımda değil ama okula devam ediceklermiş bilen varmı?
« Yanıtla #13 : 06 Mayıs 2008, 23:07:08 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Dogrusu bu sene bütün takim onun eline bakti.Cokca süre ve takimin yildizi oldugu icin cokca sut kullandi.Sezon icinde bazi maclarda iyi performans sergilese de gelistirmesi gereken yönleri cok fazla.Bir kere dis sutu kötü orayi epey bir gelistirmesi gerekiyor.Ayrica biraz fiziklenmesi lazim her ne kadar boyu mevkisine göre epey uzun olsa da gücsüz zayif bir oyuncu.Ama bu acigini zamanla kapatir görüsündeyim.Hedo da ilk geldiginde cöp gibiydi bir de simdi bakin.
sonuc olarak ileride daha iyi olmasini bekledigim ama bir LBJ bir Kobe T-Mac olmasini beklemedigim bir oyuncu

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #14 : 21 Haziran 2008, 08:34:53 »
Kobeci Çocuk
NBA Oyuncusu
*

Seneye Şampiyonuz

Üyelik Bilgileri

ben zamanla daha iyi olur u okumadım başarılı yı görünce ondan başarılı dedim. ama bence zamanla daha ii olur. ne kadar şimdi de başarılı olsa da!!!!!!
Mvp Kobe

Mvp'nin o inanılmaz maçı

« Yanıtla #15 : 25 Haziran 2008, 12:52:13 »
Pranga
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

bence başarılı bir dönem geçirdi hemde son maöçlarda kariyer sayılarını yaptı.am tabikide daha iyi yerlere gelecektir...
HAYATA TESADÜFEN GELDİK,MECBUREN YAŞIYORUZ...
« Yanıtla #16 : 27 Haziran 2008, 23:59:56 »
dwyane_wade
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

zamanla daha iyi olur ama başarılı biraz garip olmuş bu
Dwyane Wade ....... Miami Heat
« Yanıtla #17 : 03 Temmuz 2008, 15:36:28 »
BlacK_SmokE
Ayın Üyesi / SixouL
All-Star

Üyelik Bilgileri

bence zamanla daha iyi olur, fiziksel ve ruhsal açıdan güçlenmesi gerek
« Yanıtla #18 : 03 Ağustos 2008, 16:21:15 »
wiltchamberlain
Last Sixer Fan
Starter

Basketbol tarihinin en büyük oyuncusu

Üyelik Bilgileri WWW

İstatistik olarak çok iyi gözüksede aslında yinede tam yeterli olduğnu düşünmüyorum. Çünkü herkesin onun eline baktığı bir takımda 20 sayı ortalamasının da üstüne çıkabilir. Amaç sadece sayıda değil. Bu adam kolejde mükemmel ribandçıydı bi anda bişey mi oldu anlamadım. 4 riband ort. ile oynamaya başladı. Ama ilerde kesinlikle istenilen yere ulaşacaktır.

I LOVE SIXERS

Elton Brand WELCOME TO PHILLY
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Anketler » Anketler Arşivi (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Kevin Durant -Anket-

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv