+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
 KG T-Wolves Taraftarlarını Rahatlattı

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: KG T-Wolves Taraftarlarını Rahatlattı  (Okunma Sayısı 165 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 28 Kasım 2006, 10:52:03 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Minnesota Timberwolves’da forma giyen süperstar Kevin Garnett, yapılan söylentilere rağmen takımdan ayrılmayacağını belirtti. T-Wolves taraftarlarını da rahatlatan KG, yaz boyunca yapılan dedikoduları umursamadığını belirtirken yaptığı açıklamada “Bu takımda kalmak istiyorum ve öyle olacak. Bu takımda oynamaktan gurur duyuyorum. Başka bir takımda forma giymek bana garip geliyor. Burada olmaktan da mutluyum. Herkes benim farklı bir takımda olmam gerektiğini söylüyor. Ancak T-Wolves’dayım ve burada kalacağım” dedi. KG, T-Wolves’da bu sezon 12 maçta 21.5 sayı, 11.9 ribaund, 3.4 asist, 1.6 top çalma ve 2.1 blok istatistikleri ile mücadele etti.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #1 : 28 Kasım 2006, 21:19:01 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: KG T-Wolves Taraftarlarını Rahatlattı

galiba adamın forması salona asılcak gibi magic gibi oda draft olduğu takımda bitircek nba kariyerini öle gözüküyor

« Yanıtla #2 : 03 Aralık 2006, 00:23:46 »
AyTeK
Short Forward
Superstar

Madem Ki Rox'sun Göster O Zaman Korksun !

Üyelik Bilgileri

bencede lordapo zaten bu tür oyuncular artık takımla özdeşleşmiş oyuncular minnesota denilince kg sixers dedinmi iverson lakers dedinmi kobe ama minnesota muhakkak garnettin yanına takviye yapması şart

« Yanıtla #3 : 07 Aralık 2006, 01:57:13 »
Walkie
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Takviye yapılır...ama bu tamamen paraya bakıyor, önemli olan zengin olmak değil bir Salary Cap muhabbeti var bilirsiniz.

Bunun içinde KG fedakarlık yapması gerek...Şu an bilmiyorum ama zamanında kendisi en pahalı oyuncuydu, yani SalaryCap canavarıydı. Eğer başarı istiyorsa takımı için paradan vazgeçecek ve daha düşük bir kontrata imza atacak(Malone ve Payton gibin) ondan gelen extra parayla da daha kaliteli oyuncular takas edilebilecek. Yani KG gerçekten Minnesota ile özdeşleşiyor şu an takımın olduğu yer tamamen KG sayesinde!

Ben aldığı parayı haketmiyor demiyorum, başarı için ateşi biraz kısması lazım.
« Yanıtla #4 : 13 Aralık 2006, 15:26:43 »
coskun
All-Star

nası çıkmışım

Üyelik Bilgileri

sixers denince artık akla iverson gelmicek bide ayrılmasın xaten belki iverson u alırlar
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv