Sezai sen yine itiraz edecek bi nokta bulmuşsun ben onu da bulamadım

Aslında şöyle bi durum var bu takım belli koşullar göz önüne alındığında yarı saha basketbolunu da,run&gun'ı da pek ala oynar.
Marbury-Balkman-Q.Rich-ZBo-R.Morris 5'i run&gun oynamaya elverişli bi kadro.Eğer Crawford gününde değilse son dakikalar harici Balkman'ı onun yerinde oynatmak mümkün.Marbury sete set hücumlarda uzunlara yine top indirmezse bu 5'e dönmek yine mümkün.Curry kendisine indirilen toplar sonrası kendisine uygulanan ikili sıkıştırmalar sonrası aciz kalırsa yine mümkün vs.
Marbury-Crawford-Q.Rich-ZBo-Curry 5'i de yarı saha basketbolu oynamaya pek müsait,gününde ve ritmini bulmuş bir Crawford'ın yanında şutu geçen seneye göre iyi bir gelişme gösteren Q-Rich yüksek yüzdeyle şutları sokacaklardır.Uzunlar kendilerine indirilen topları sayıya değerlendirmeyi başarıyorsa zaten Marbury'nin skora katkıda bulunmasına pek gerek kalmayacaktır zaten kenardan başta Wilson Chandler ve David Lee ikilisinden yeteri katkı alacaklardır(kenardan gelenlerin hepsini vasatında oynayacakmış gibi kabul ediyorum).