+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
 Knicks'in Yeni Coachu D'Antoni !!!

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Knicks'in Yeni Coachu D'Antoni !!!  (Okunma Sayısı 600 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 11 Mayıs 2008, 01:13:17 »
--
Ziyaretçi

NBA kaynaklarının basına verdiği bilgilere göre bu gece saatlerinde düşen haberde Suns Coachu Mike D'Antoni görüşmeler sonucunda New York Knicks'in teklifini kabul etti.

Bulls'lada görüşmelerde bulunan D'Antoni'nin, Knicks'in verdiği teklife sıcak baktığı ve anlaştığı açıklandı.

Kaynaklar D'Antoni'nin artık New York'un yeni Coachu olduğu ifade ederken Knicks yeni Coachuna 4 yıl için 24 MD verecek.

----------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2008, 01:15:54 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri
Ynt: Knicks'in Yeni Coachu D'Antoni !!!

Antoni'nin nereye gideceğini aradaki para farkı belirleyecek.. her iki takım içinde uygun bir seçim.. Bulls'u koşturup gene fırtınalar yaratabilir.. Disipliniyle Bulls'u normale getirip,sistem içine uyumlu hale sokabilir..Knicks'te hızlandırıp düzene sokabilir tabiki aynı şekilde.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2008, 01:28:07 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

30 MD'di 6 md indirmişler.Bence bir kaç md daha az alıp Bulls'a gitse kendisi için daha hayırlı olurdu hem oyun sistemi olarak hemde oyncu baz alındığında.Şimdi starbury ile Curry ile uğraşsın dursun.Neyse şimdi Suns'ın yeni koçu kim olucak o da bir başka soru işareti.Kovulması gerekiyordu zaten,darısı bizim başımıza..
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2008, 01:51:05 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Apo abi , Salih abi ve tüm Knicks camiasına hayırlı olsun.Walsh geldiğinden sonra takımda her kademe bir operasyona gidiyor.Isıah'ın coac'lığı da buna dahil oldu. D'Antoni hiç değilse Isıah'dan iyidir hiç değilse.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #4 : 11 Mayıs 2008, 02:03:42 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

D'Antoni coach mu yoksa;iyi oyuncularının arkasına sığınmış bir x kişi mi olduğu NYK'de iyice anlaşılacaktır...

D'Antoni eğer coachsa;Run&Gun dan başka bir sistemle NYK'i oynatabilecek mi?...(Ki eğer coachsa bunu yapabilmeli değil mi?) bu da ayrı bir soru...

(Bence ilkinin cevabı negatif olan olacağından,direk ikincisi de elemiş oluyoruz...)
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2008, 02:06:28 Gönderen: Can Çetin » Logged
« Yanıtla #5 : 11 Mayıs 2008, 09:07:42 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Hani Bulls da çalışmak istiyordun ne oldu, bir koç daha NY büyüsüne kapıldı....Saf ya...Hadi hayırlısı....

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #6 : 11 Mayıs 2008, 11:22:21 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Vay be msg de koşan adamlar görcez peh... Öncelikle takımı oynatcak bir pg bulmak lazım starbury denyosunun dilinden çok iyi anlar mike sonuçta suns da onu dirilten o.Nate,jamal,lee ve zach iş yapar bu sistemde ama new york seyircisi için run&gun ne kadar heyecan verici olur onu bilemicem.Büyük ihtimal yardımcı koç olarak suns daki staff ını isticektir bunların yanına ewing ve oakley dahil olsa süper olur ama zor.
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2008, 11:55:06 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #7 : 11 Mayıs 2008, 12:34:12 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Knicks oyuncuları çok mutlu olmuştur eminim...
Hayali bi konuşma var kafamda

Curry-Lan, Zach duydun mu la?
Zach-Ayı!Bırak uyuyim ya.Sen sezon boyu uyudun biz maç oynadık..
Curry-Oğlum yaşadık D'antoniyi getirmiş bizim Gm.
Zach-Şaka mı yapıyon oğlum..Oh be.Korkmuştum bi ara savunma yapcaz diye.Ewing falan diyolardı tırsıyodum.
Curry-Hücumda oynar savunmada yatarız, çok kıyak.
Zach-Bana kıyak.Seni şutlarlar oğlum.Kıçını kaldıramıyon nası koşcan sen...
Curry-Oğlum sus lan.Söyleme Mike'a sakın...

Kısacası...Knicks savunma yapmıcak, bi dünya sayı atıcak,Curry şutlanacak, Marbury coşacak diyorum.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #8 : 11 Mayıs 2008, 13:01:47 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Zach-Şaka mı yapıyon oğlum..Oh be.Korkmuştum bi ara savunma yapcaz diye.Ewing falan diyolardı tırsıyodum.

Kısacası...Knicks savunma yapmıcak, bi dünya sayı atıcak,Curry şutlanacak, Marbury coşacak diyorum.
Gercekten de hak veriyorum Baby Shaq lakabli Curry bu sistemde nasil varolacak bilemiyorum.Bu arada NYK'nin kadrosuna baktim gercekten tek tek oyunculara baktiginda sorunlu ama bireysel yetenekleri iyi oyunculari görüyoruz.Bu takima biraz savunma ve disiplin verilse cok iyi is cikarir görücez D'Antoni ne yapabilecek

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #9 : 11 Mayıs 2008, 13:13:52 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Jamal Crawford gösterdiği çıkışa son sürat devam eder... Marbury içinde son şansdır bence bu sene
Hadi Hayırlısı zamanında Don Nelson New York a 60 küsür maç dayanabilmiş gitmişti..(New York medyasına ve katı oyununa) Onun üst modeli D'Antoni ne kadar dayanacak bakalım..Phoneix Suns D'Antoni boşluğunu eski koçları Paul Westphal ile dolduracak bence %60 ihtimal...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #10 : 11 Mayıs 2008, 13:33:24 »
airborn91
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

stephon bu sene biraz toparlanır ama nyk için kötü secim... phx azcık da olsa savunma yapıyodu geldiginde... nyk savunma yapmıyo ki.... ben olsam nyk için avery johnson u düşünürdüm..o ne yapabilir tabi tartısılır ama d'antoni den daha iyi bi seçim olabilirdi.. nyk aynı nyk belki biraz daha haşarı bi nyk izleriz bu sene....
« Yanıtla #11 : 11 Mayıs 2008, 17:00:33 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Jamal Crawford gösterdiği çıkışa son sürat devam eder... Marbury içinde son şansdır bence bu sene
Hadi Hayırlısı zamanında Don Nelson New York a 60 küsür maç dayanabilmiş gitmişti..(New York medyasına ve katı oyununa) Onun üst modeli D'Antoni ne kadar dayanacak bakalım..Phoneix Suns D'Antoni boşluğunu eski koçları Paul Westphal ile dolduracak bence %60 ihtimal...

Valla don nelson head choch iken  patrick ewing,charles oakley,anthony mason,john starks gibi 99 da final oynayan kadronun adamları vardı hatta o sezon nun  yarısında jvg geldi takıma ve  bulls a konferans yarıfinalinde elendik.Valla mike çakal adam punduna getirir her türlü benden sölemesi önemli olan staff ını yane yanındaki adamların adam olması.

stephon bu sene biraz toparlanır ama nyk için kötü secim... phx azcık da olsa savunma yapıyodu geldiginde... nyk savunma yapmıyo ki.... ben olsam nyk için avery johnson u düşünürdüm..o ne yapabilir tabi tartısılır ama d'antoni den daha iyi bi seçim olabilirdi.. nyk aynı nyk belki biraz daha haşarı bi nyk izleriz bu sene....

Stardenyobury zor akıllanır ama son senesi olması ve mike ile daha önceden çalışmış olması avantajına.Savunma konusuna gelirsek takım büyük ihtimal run&gun oynucak demek ki nyk seneye savunmayı toptan unutcak ama curry,james ve rose gibilerine yol gözükür mike koç olduysa....

NSAN birinci haber verdi mike new york un yeni koçu hayırlı olsun.
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2008, 18:08:05 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #12 : 11 Mayıs 2008, 18:36:48 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Arkadaşım güzel diyalogmuş eline sağlık..Curry kalabilir bence eğer kafasında amare gibi bir oyunucı yapabilirim diye bir düşünce olabilir..O zamanda Curry in fazla kilolarında kurtulması gerekecek..Aslında iyi bir pivottu 2 sezon önce chicagodaykende iyidi..Marbury konusuna gelince kim 20 milyonluk adamı alırki???Antoini nasıl bir sistem uygulucak bu takıma koş koş mu yoksa başka bir sistem mi..Oyunculara sorsak kesin koş koş derlerdi...İleride görücez..
« Yanıtla #13 : 11 Mayıs 2008, 20:24:05 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

new york'u suns'ın yapısına benzetmeye çalışsak
-marbury nash'in yaptığını yapamaz tabi ama yinede bi soru işareti var
-kanatlarda bi ara jj ve q-rich vardı şimdi jamal ve q-rich var
-atletik uzun marion'in bi  alt versiyonu d.lee var ama onada ilk 5 süresi versek 15 sayı 10 rib yapacak yani
-amare gibi potaaltını kaplayan zach var ama savunmada amare kadar bile yok oda marbury kadar soru işareti
-benchte nate, f.jones, balkman gibi enerjik oyuncularda var
-e.curry'i baştan yollar d'antoni ordan şu takıma ii bi atletik savunmacı 3 numara bişe koysak topu versek marbury'e d'antoni koştursa takımı şu batıda playoff yapar sanki ama yinede mike'ın işi çok zor

-5. veya 6. sıra gibi bi yerde drafttan nası bi oyuncu seçecekler merak ediyorum
« Yanıtla #14 : 11 Mayıs 2008, 21:12:19 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

New York geçen senekinden iyi olacaktır benim tahminim ama bence planları daha uzun vadeli. Kadrodaki sorunlu elemanları da yavaş yavaş ayıklayıp iyi oyuncular ekleyerek 2-3 seneye iddialı bi Knicks yaratıcaklar gibi geliyor. Önümüzdeki sene aşırı büyük bi ilerleme gösterirse takım sürpriz olur D'Antoni yönetiminde. Bizim takım için az emeği geçmedi, artık ona başarılar diliyoruz.

Peki Phoenix'in başında kimi görmek isterim şu andan sonra diye düşündüğümde aklıma gelen tek cevap var: Don Nelson. Ancak pek gerçekçi değil benimkisi sadece temenni.
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

« Yanıtla #15 : 11 Mayıs 2008, 21:14:26 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

new york'u suns'ın yapısına benzetmeye çalışsak
-marbury nash'in yaptığını yapamaz tabi ama yinede bi soru işareti var
-kanatlarda bi ara jj ve q-rich vardı şimdi jamal ve q-rich var
-atletik uzun marion'in bi  alt versiyonu d.lee var ama onada ilk 5 süresi versek 15 sayı 10 rib yapacak yani
-amare gibi potaaltını kaplayan zach var ama savunmada amare kadar bile yok oda marbury kadar soru işareti
-benchte nate, f.jones, balkman gibi enerjik oyuncularda var
-e.curry'i baştan yollar d'antoni ordan şu takıma ii bi atletik savunmacı 3 numara bişe koysak topu versek marbury'e d'antoni koştursa takımı şu batıda playoff yapar sanki ama yinede mike'ın işi çok zor

-5. veya 6. sıra gibi bi yerde drafttan nası bi oyuncu seçecekler merak ediyorum

Güzel yorumlamışsın hatta analazin süper şöle sölim sana,marbury in son sezonu nba de devam etmek istiyorsa bu sezon resmen kendini paralaması lazım yoksa kimse yüzüne bakmaz.David lee iyi eğitilir ve beslenirse 15-10 u 20-10 lara çıkartır.Zach konusuna gelirsek orta mesafesi var savunma yapmasada mike onu pota altında aktif kullanmak isteyecektir.Jamal ve q rich e gün doğdu keza bunlara nate ve f jones un patlayıcını eklemek mümkün.R blakman ,mardy collins ve w chandler dan daha aktif yararlanması da olası ama curry,j james,rose ve jefriess e süre verceni sanmam keza mike genelde 7-8 kişilik rotasyonları seviyor yane oyuncular keza lee ve zach ı 35-40 lar bekliyor.Draft konusuna gelirsek oj mayo seçicez gibi onu skorer kişiliğini kullanıp ondan yeni bir raja bell olmasını bekleyebilir.
   Bunlar varsayımlar ama mike takımın koşmasını isticek keza run&gun dan başka bir sistem oynatcanı sanmam zaten takımın çoğu bu sistem için ölür biter keza blakman,jefriess ve lee haricinde savunmadan birhaber takımız.Koç belli oldu artık donnie walsh veliahtını seçicek ama şu belli oldu büyük ihtimal suns daki yardımcılarını isticek keza suns sağlık ekibide gelebilir neyse seneye play off yaparmıyız bilememde bu sene new york maçları 100+ biter artık yane msg de bol bol fast break izlicez.

« Yanıtla #16 : 11 Mayıs 2008, 21:25:37 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

Draft konusuna gelirsek oj mayo seçicez gibi onu skorer kişiliğini kullanıp ondan yeni bir raja bell olmasını bekleyebilir.

ehehe mayo ve d.antoni  grin valla benim tanıdığım mayo onunla nasıl geçinir bilemem ayrıca draft konusunda 5 veya 6. sıradan eğer pivot seçiceklerse brook lopez oraya düşermi yada onu seçerlermi bilmiyorum ama deandre jordan seçilebilir eğer curry gönderilecekse onun yerini doldurabilir ama daha çok toy ve pişmesi için zaman geçmesi lazım

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #17 : 11 Mayıs 2008, 21:34:57 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

jamaal f. jones marbury nate gibi guardlar varken ben oj mayoyu almak biraz abes kaçar ama onu seçip yanınada genç bi adam(balkman chandler hatta curry'i bile ver gitsin tabi o paraya yıldız bişe alırsın)  koyup draft gecesi takası yapabilirler
« Yanıtla #18 : 11 Mayıs 2008, 22:21:52 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

jamaal f. jones marbury nate gibi guardlar varken ben oj mayoyu almak biraz abes kaçar ama onu seçip yanınada genç bi adam(balkman chandler hatta curry'i bile ver gitsin tabi o paraya yıldız bişe alırsın)  koyup draft gecesi takası yapabilirler
  Valla bu havada guard kim ister bilemem ,jamal in ismi olası takaslarda geçiyor ve calderon boştayken cap i boşaltırsak onu alırız.Mike run&gun oynatcaksa topu seri taşıcak bir pg lazım bize bence bu işi yapcak calderon var ama bakarsın kader bize güler üst sıradan (1-2 olur bakarsınız) derrick rose gelir o zaman işler değişir.

« Yanıtla #19 : 12 Mayıs 2008, 02:28:47 »
--
Ziyaretçi

Kerr: D'Antoni'ye Başarılar Dilerim

Kerr: D'Antoni'ye Başarılar Dilerim

Phoenix Suns Genel Menajeri Steve Kerr, New York Knicks'le anlaşan Mike D'Antoni hakkında açıklama yaparken D'Antoni'ye yeni görevinde başarılar diledi.

Knicks'in teklifini kabul ederek Suns'ı bırakan D'Antoni için konuşan Kerr açıklamasında ;

''Biz, Mike'ın 5 yıldır organizasyona verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz ve onun sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Artık önümüze bakıyoruz ve yeni Coach için çalışmalara başlıyoruz.'' dedi.

--------------------------------
NbaTr/KE
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv