+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » Biyografiler ve Oyuncu Analizleri » Aktif Oyuncular (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Kobe Bryant

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Konu: Kobe Bryant  (Okunma Sayısı 2959 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 29 Haziran 2007, 01:57:03 »
SUPERSTAR_24
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
Ynt: Kobe Bryant

Kobe nba ye ilk  adım attığı zaman şu anki gibi mi oynuyordu... Ben onu belirtmek istemiştim...Ayrıca bir oyuncunun gelişme kaydetmesi için genç olması şart değil... 
« Yanıtla #41 : 29 Haziran 2007, 10:44:59 »
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri

Kobe nba ye ilk  adım attığı zaman şu anki gibi mi oynuyordu... Ben onu belirtmek istemiştim...Ayrıca bir oyuncunun gelişme kaydetmesi için genç olması şart değil... 

Ben acaba neden ''GENELDE'' diye bir tabir kullandım ? Demek ki istisnalar da oluyormuş...Cümle yapından bize çıkrılacak sonuç Kobe nin başladığından beri gelişme göstermesi değildi neyse bundan sonra daha dikkatli kurarsın umarım cümlelerini daha fazla tartışma çıkmasın iyi forumlar...
I'll be a Laker for life
« Yanıtla #42 : 31 Temmuz 2007, 06:37:36 »
cHoS3N 1
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Kobe gerçekten hem kişilik hemde basketbol olarak çok gelişti.Oyunu zaten inanılmazda kişiliğini beğenmiyenler vardı.artık o eski egoistliği yok.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

OnLy  OnE  PeRSoN  MaKe  İmPoSSiBLe  ThİnGs  FoR BaSKeTBaLL  AnD  OnLy  OnE  PeRSoN  PLaY  BaSKeTBaLL  SuCh  As  MJ=>>>KoBe BrYaNt
« Yanıtla #43 : 31 Temmuz 2007, 08:24:07 »
a.s..i..
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

kobe bryant gerçekten inanılmaz bir oyuncu oldu...kendini geliştrmesi gerekir ve bunu da yapıyor...mesela takımdan bir arkadaşı bir antermanda kobe nin 1000 den fazla atış dendeğini söylüyor...
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2007, 11:00:02 Gönderen: Eren » Logged
« Yanıtla #44 : 30 Ocak 2008, 23:01:30 »
IPcI
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

kobe artık aşmış durumda takımının herşeyi son zamanlarda kendi istatistiklerinden bir nebze olsun wazgeçerek takım arkadaşlarınıda oyuna katmaya çalışıyor lakersdaki sakatlıklar play-off da biterse bu takım playoff zirwe bile oynayabilir
« Yanıtla #45 : 08 Şubat 2008, 14:35:55 »
cavaliers_23
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

kobe gerçekten çok iyi bir oyuncu ama bencil filan deil kobe lebron vb. oyuncular kurtarıcı oyunculardır son topları kullanıyolar die bencil filan demek kötü oluyo
« Yanıtla #46 : 08 Şubat 2008, 22:18:47 »
aykuts
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

herkes haklı kobe ya sevilir ya da sevilmez ama kobe yi sevmeyen biri bile kobeye saygı duymamazlık yapamaz ayrıca hep kobeye bencil dendi şimdiye kdr ama shaq ile birliktelerken kobe hiç bir zmn bencil bir oyuncu olmadı ne zmn shaq gitti lakers dağıldı o zmn kobe nin üstüne daha fazla iş düşmeye başladı 2006 senesindeki lakersi hatırlasanıza kobe olmasa o tkm ne olurdu ayrıca kobenin bir sözü her şeyi açıklıo koç bana ne kdr şut at derse ben onun dediğini yaparım o kdr şut atarım
« Yanıtla #47 : 09 Şubat 2008, 14:40:50 »
day worker
Rookie
**

<<EmRe>>

Üyelik Bilgileri

suna dikkat ettim insanlar bu adanı ya cok seviyor yada nefret ediyor ortada kalma gibi bi durum yok yani
Ben onlardan biriyim Smiley Oyuncudan nefret etmiyorum ama kişiliğinide beyenmiyorum böyle bir durum var Smiley
Fakat yeteneğine saygım sonsuz Wink
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama son zamanlarda kişiliğiyle oyununu ayırmayı başardı birazdaha kendi için değilde takım için oynamaya başladı öncede sokak basketbol uoynar gibiydi geliyodu atıyodu ne bi pas ne başka bişe ..! Cheesy
« Yanıtla #48 : 09 Şubat 2008, 14:46:50 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

valla zaten bir dergide (nba türkiye heralde) kobevrimi diye kapak olmuştu hakikaten doğru yani ben nu 3 bölüme ayırıyorum  sakin mütevazi bir çocuktan asi hırçın bir gence ve son olarak olgun ne yaptığını bilen bir profesyonele

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #49 : 14 Şubat 2008, 15:04:54 »
canugur67
NBA Oyuncusu
*

Forever I Love ATLANTA

Üyelik Bilgileri

bu adam gerçekten bu sezon mukemmel ısler basarıyor gercekten all star mvp si olursa sasırmamak gerek
atlanta forever 
« Yanıtla #50 : 23 Şubat 2008, 14:52:38 »
gfbli34
NBA Draft'ında

şampiyon boston

Üyelik Bilgileri

pau gasolun gelmesi ile kobe performansı artcak diye düşünüyorum gasol kobeye yardım etcek undecided
« Yanıtla #51 : 11 Mart 2008, 12:43:13 »
hgulsuyu
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

insanlar neden kobe yi kişiliğine göre yorumluyor anlamıyorum, ben tv yi açtığımda eğer bir lakers maçı warsa izlerim, sahada biri wardır, kişiliği beni alakadar etmez, ama tv ye ayırdığım zamanı ve harcanan elektriğin hakkını veren biri oynuyo, oda KOBE...
bu adamı bencillikle suçlayanlar oluyor, eğer basket oynamayı çok sevmek suçsa bence sonuna kadar bencil kalsın.
NBA hakkında pek bilgi sahibi olmasamda basketi sevmemi sağlayan iki isimden biri kobe dir, diğeride jordan.
« Yanıtla #52 : 11 Mart 2008, 13:20:07 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

pau gasolun gelmesi ile kobe performansı artcak diye düşünüyorum gasol kobeye yardım etcek undecided
Aynen öyle olacak kobee ye sağlam bir uzun lazımdı oda geldi yeri geldiği zaman asist yapacak ve ondan asist alacak kobee gasol un gelişi ile birlikte performansı artacak büyük bir ihtimal kobee yi tartışmaya gerek yok zaten nerede ne yapacağını iyi biliyor.
« Yanıtla #53 : 09 Mayıs 2008, 20:25:31 »
koobee24
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

jordanın bıraktığı sene kanal d'De haberini görmüştüm bu nba güzel bişey bi seyredeyim bakalım demiştim o gün de orlando'nun maçı vardı ama pek sarmamıştı beni. sonra sezon içinde bir iki maça daha denk gelmiştim ya yine pek zevk almamıştım. daha sonra kanal d'de newyork miami konferans finali maçlarını veriyormuş bu sprewell hoşuma gimişti o sene sonuna kadar onun kazanmasını istemiştim ama olmamıştı. daha sonra 2000 allstar maçıydı herhalde ona denk gelmiştim vince carter da vardı herhalde bayağı coşmuştu ama o zamanlar tanımıyordum.  oyuncuların hepsi de birbirine benziyordu zenci ve kel.oyuncuların hiçbirisinin tipi aklımda kalmıyordu daha sonra saçları olan birisini gördüm bir de güzel smaç bastı. o an tamam benim adam bu olsun demiştim. şansa da o kobe çıktı hayal kırıklığına uğratmadı bizi. o gün bugündür kobe hayranıyım.  umarım kariyeri aynı güzellikte devam eder parmağındaki yüzük sayısını arttırır ki artık hiç uzak değil.
« Yanıtla #54 : 09 Mayıs 2008, 21:26:24 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

jordanın bıraktığı sene kanal d'De haberini görmüştüm bu nba güzel bişey bi seyredeyim bakalım demiştim o gün de orlando'nun maçı vardı ama pek sarmamıştı beni. sonra sezon içinde bir iki maça daha denk gelmiştim ya yine pek zevk almamıştım. daha sonra kanal d'de newyork miami konferans finali maçlarını veriyormuş bu sprewell hoşuma gimişti o sene sonuna kadar onun kazanmasını istemiştim ama olmamıştı. daha sonra 2000 allstar maçıydı herhalde ona denk gelmiştim vince carter da vardı herhalde bayağı coşmuştu ama o zamanlar tanımıyordum.  oyuncuların hepsi de birbirine benziyordu zenci ve kel.oyuncuların hiçbirisinin tipi aklımda kalmıyordu daha sonra saçları olan birisini gördüm bir de güzel smaç bastı. o an tamam benim adam bu olsun demiştim. şansa da o kobe çıktı hayal kırıklığına uğratmadı bizi. o gün bugündür kobe hayranıyım.  umarım kariyeri aynı güzellikte devam eder parmağındaki yüzük sayısını arttırır ki artık hiç uzak değil.

15 dakikadır cevap yazıcam..Gülmekten yazamıyorum Cheesy Cheesy Cheesy
Yarıldım. ...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #55 : 09 Mayıs 2008, 21:33:16 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

15 dakikadır cevap yazıcam..Gülmekten yazamıyorum Cheesy Cheesy Cheesy
Yarıldım. ...

Güzel açıklamışın:D:D..Benim kobe hayranlığım lakersin 2001 yılında lakersin playoffta (spursu 4-0 ile ezdiği bir playofftu)111 - 82  kendi evimizde yendiğimiz maçta kobeyi tanıdım ve hayran kalmiştım..Duncın üstünden bıraktığı sayılar beni etkiledi..Bu adam emekli olunca çok üzülcem doğrusu nba ilgilendiğimden beri bu adama hastayım yaptıklarına hayranlıkla bakıyorum..MVPKOBE24
« Yanıtla #56 : 21 Mayıs 2008, 16:34:59 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

yalnız şansımıza kobe çıktı demişsin...gerçekten şanslıymışsın ya garip bi adama gelseydin? mesela ben ilk adını beğendim diye boozer fanatiğiydim şu lakers serisi yüzünden gitsin diye dua ediyorum...tabi tipini beğenip boyunu daha kendime yakın görüp yıllardır allen ıverson fanı olmam da var..
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #57 : 22 Mayıs 2008, 16:49:24 »
koobee24
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

işte bende ilk sprewell'i destekliyordum new york'un o dönem en formda adamı oydu meğer orası için alen houston daha önemliymiş sonradan öğrendim ama çabuk döndüm kötü yoldan.
« Yanıtla #58 : 01 Ağustos 2008, 01:51:13 »
mentos
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Philadelphia serisinin son maçıydı..Yaklaşık 8-9 yaşlarındaydım..Sabah kalktım ve şans eseri maça denk geldim..İzlemeye başladım ve o günden beri Kobe'ye anlatılmaz bi sevgim var..O zamanlar kişiliği hakkındaki yorumlara kıl olurdum ama yorumların haklı olduğunu da bilirdim..Artık o yorumlarda olamayacak çünkü Kobe bu sene her anlamda Nba'deki en iyi sezonunu geçirdi ve kendisi hakkındaki önyargıların bir çoğunu yıktı..Zaten oyunculuğunu tartışmaya gerek yok..Tüm zamanların en iyi 5 oyuncusundan biri ve kariyerine her geçen gün yeni başarılar eklemeye devam ediyor..
« Yanıtla #59 : 07 Ağustos 2008, 12:37:47 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

ilk periyot 2 tane asist girişiminde bulunur onlar sayı olmazsa topu alır eline 2 kaçırır 1 atar 12 13 sayı sonra takım biraz geri düşer kobe kaçırmaya devam eder  sonra ya kenara gelir ya hiçi top almaz triplere girer bensiz ne yapıcaksınız gibilerinden skor kafa kafaya giderse 4periyot sonunda fark varsa 3.periyot sonunda başlar atmaya ve ona yardım eden 1 kişi varsa lakers kazanır klasik kobe oyunu...

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » Biyografiler ve Oyuncu Analizleri » Aktif Oyuncular (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Kobe Bryant

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv