« Yanıtla #40 : 29 Haziran 2007, 01:57:03 » |
SUPERSTAR_24
NBA Draft'ında
|
Kobe nba ye ilk adım attığı zaman şu anki gibi mi oynuyordu... Ben onu belirtmek istemiştim...Ayrıca bir oyuncunun gelişme kaydetmesi için genç olması şart değil... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : 29 Haziran 2007, 10:44:59 » |
|
Eren
|
Kobe nba ye ilk adım attığı zaman şu anki gibi mi oynuyordu... Ben onu belirtmek istemiştim...Ayrıca bir oyuncunun gelişme kaydetmesi için genç olması şart değil...  Ben acaba neden ''GENELDE'' diye bir tabir kullandım ? Demek ki istisnalar da oluyormuş...Cümle yapından bize çıkrılacak sonuç Kobe nin başladığından beri gelişme göstermesi değildi neyse bundan sonra daha dikkatli kurarsın umarım cümlelerini daha fazla tartışma çıkmasın iyi forumlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 31 Temmuz 2007, 06:37:36 » |
cHoS3N 1
NBA Draft'ında
|
Kobe gerçekten hem kişilik hemde basketbol olarak çok gelişti.Oyunu zaten inanılmazda kişiliğini beğenmiyenler vardı.artık o eski egoistliği yok.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınOnLy OnE PeRSoN MaKe İmPoSSiBLe ThİnGs FoR BaSKeTBaLL AnD OnLy OnE PeRSoN PLaY BaSKeTBaLL SuCh As MJ=>>>KoBe BrYaNt
|
|
|
« Yanıtla #43 : 31 Temmuz 2007, 08:24:07 » |
|
a.s..i..
|
kobe bryant gerçekten inanılmaz bir oyuncu oldu...kendini geliştrmesi gerekir ve bunu da yapıyor...mesela takımdan bir arkadaşı bir antermanda kobe nin 1000 den fazla atış dendeğini söylüyor...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2007, 11:00:02 Gönderen: Eren »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : 30 Ocak 2008, 23:01:30 » |
IPcI
NBA Draft'ında
|
kobe artık aşmış durumda takımının herşeyi son zamanlarda kendi istatistiklerinden bir nebze olsun wazgeçerek takım arkadaşlarınıda oyuna katmaya çalışıyor lakersdaki sakatlıklar play-off da biterse bu takım playoff zirwe bile oynayabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #45 : 08 Şubat 2008, 14:35:55 » |
cavaliers_23
NBA Draft'ında
|
kobe gerçekten çok iyi bir oyuncu ama bencil filan deil kobe lebron vb. oyuncular kurtarıcı oyunculardır son topları kullanıyolar die bencil filan demek kötü oluyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #46 : 08 Şubat 2008, 22:18:47 » |
aykuts
NBA Draft'ında
|
herkes haklı kobe ya sevilir ya da sevilmez ama kobe yi sevmeyen biri bile kobeye saygı duymamazlık yapamaz ayrıca hep kobeye bencil dendi şimdiye kdr ama shaq ile birliktelerken kobe hiç bir zmn bencil bir oyuncu olmadı ne zmn shaq gitti lakers dağıldı o zmn kobe nin üstüne daha fazla iş düşmeye başladı 2006 senesindeki lakersi hatırlasanıza kobe olmasa o tkm ne olurdu ayrıca kobenin bir sözü her şeyi açıklıo koç bana ne kdr şut at derse ben onun dediğini yaparım o kdr şut atarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : 09 Şubat 2008, 14:40:50 » |
|
day worker
|
suna dikkat ettim insanlar bu adanı ya cok seviyor yada nefret ediyor ortada kalma gibi bi durum yok yani
Ben onlardan biriyim  Oyuncudan nefret etmiyorum ama kişiliğinide beyenmiyorum böyle bir durum var  Fakat yeteneğine saygım sonsuz  Bende aynı şekilde düşünüyorum ama son zamanlarda kişiliğiyle oyununu ayırmayı başardı birazdaha kendi için değilde takım için oynamaya başladı öncede sokak basketbol uoynar gibiydi geliyodu atıyodu ne bi pas ne başka bişe ..! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 09 Şubat 2008, 14:46:50 » |
|
hot_sizzle3
|
valla zaten bir dergide (nba türkiye heralde) kobevrimi diye kapak olmuştu hakikaten doğru yani ben nu 3 bölüme ayırıyorum sakin mütevazi bir çocuktan asi hırçın bir gence ve son olarak olgun ne yaptığını bilen bir profesyonele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 14 Şubat 2008, 15:04:54 » |
canugur67
NBA Oyuncusu
Forever I Love ATLANTA
|
bu adam gerçekten bu sezon mukemmel ısler basarıyor gercekten all star mvp si olursa sasırmamak gerek
|
|
|
|
|
|
atlanta forever 
|
|
|
« Yanıtla #50 : 23 Şubat 2008, 14:52:38 » |
gfbli34
NBA Draft'ında
şampiyon boston
|
pau gasolun gelmesi ile kobe performansı artcak diye düşünüyorum gasol kobeye yardım etcek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : 11 Mart 2008, 12:43:13 » |
hgulsuyu
NBA Draft'ında
|
insanlar neden kobe yi kişiliğine göre yorumluyor anlamıyorum, ben tv yi açtığımda eğer bir lakers maçı warsa izlerim, sahada biri wardır, kişiliği beni alakadar etmez, ama tv ye ayırdığım zamanı ve harcanan elektriğin hakkını veren biri oynuyo, oda KOBE... bu adamı bencillikle suçlayanlar oluyor, eğer basket oynamayı çok sevmek suçsa bence sonuna kadar bencil kalsın. NBA hakkında pek bilgi sahibi olmasamda basketi sevmemi sağlayan iki isimden biri kobe dir, diğeride jordan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #52 : 11 Mart 2008, 13:20:07 » |
|
Kq5
|
pau gasolun gelmesi ile kobe performansı artcak diye düşünüyorum gasol kobeye yardım etcek  Aynen öyle olacak kobee ye sağlam bir uzun lazımdı oda geldi yeri geldiği zaman asist yapacak ve ondan asist alacak kobee gasol un gelişi ile birlikte performansı artacak büyük bir ihtimal kobee yi tartışmaya gerek yok zaten nerede ne yapacağını iyi biliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 09 Mayıs 2008, 20:25:31 » |
|
koobee24
|
jordanın bıraktığı sene kanal d'De haberini görmüştüm bu nba güzel bişey bi seyredeyim bakalım demiştim o gün de orlando'nun maçı vardı ama pek sarmamıştı beni. sonra sezon içinde bir iki maça daha denk gelmiştim ya yine pek zevk almamıştım. daha sonra kanal d'de newyork miami konferans finali maçlarını veriyormuş bu sprewell hoşuma gimişti o sene sonuna kadar onun kazanmasını istemiştim ama olmamıştı. daha sonra 2000 allstar maçıydı herhalde ona denk gelmiştim vince carter da vardı herhalde bayağı coşmuştu ama o zamanlar tanımıyordum. oyuncuların hepsi de birbirine benziyordu zenci ve kel.oyuncuların hiçbirisinin tipi aklımda kalmıyordu daha sonra saçları olan birisini gördüm bir de güzel smaç bastı. o an tamam benim adam bu olsun demiştim. şansa da o kobe çıktı hayal kırıklığına uğratmadı bizi. o gün bugündür kobe hayranıyım. umarım kariyeri aynı güzellikte devam eder parmağındaki yüzük sayısını arttırır ki artık hiç uzak değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 09 Mayıs 2008, 21:26:24 » |
|
Cpzai3
|
jordanın bıraktığı sene kanal d'De haberini görmüştüm bu nba güzel bişey bi seyredeyim bakalım demiştim o gün de orlando'nun maçı vardı ama pek sarmamıştı beni. sonra sezon içinde bir iki maça daha denk gelmiştim ya yine pek zevk almamıştım. daha sonra kanal d'de newyork miami konferans finali maçlarını veriyormuş bu sprewell hoşuma gimişti o sene sonuna kadar onun kazanmasını istemiştim ama olmamıştı. daha sonra 2000 allstar maçıydı herhalde ona denk gelmiştim vince carter da vardı herhalde bayağı coşmuştu ama o zamanlar tanımıyordum. oyuncuların hepsi de birbirine benziyordu zenci ve kel.oyuncuların hiçbirisinin tipi aklımda kalmıyordu daha sonra saçları olan birisini gördüm bir de güzel smaç bastı. o an tamam benim adam bu olsun demiştim. şansa da o kobe çıktı hayal kırıklığına uğratmadı bizi. o gün bugündür kobe hayranıyım. umarım kariyeri aynı güzellikte devam eder parmağındaki yüzük sayısını arttırır ki artık hiç uzak değil.
15 dakikadır cevap yazıcam..Gülmekten yazamıyorum  Yarıldım. ...
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #55 : 09 Mayıs 2008, 21:33:16 » |
Zonepress
Lifeless#24
Starter

Micheal Jordon-Kobe Bryant
|
15 dakikadır cevap yazıcam..Gülmekten yazamıyorum  Yarıldım. ... Güzel açıklamışın:D:D..Benim kobe hayranlığım lakersin 2001 yılında lakersin playoffta (spursu 4-0 ile ezdiği bir playofftu)111 - 82 kendi evimizde yendiğimiz maçta kobeyi tanıdım ve hayran kalmiştım..Duncın üstünden bıraktığı sayılar beni etkiledi..Bu adam emekli olunca çok üzülcem doğrusu nba ilgilendiğimden beri bu adama hastayım yaptıklarına hayranlıkla bakıyorum..MVPKOBE24
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 21 Mayıs 2008, 16:34:59 » |
|
utah-mania
|
yalnız şansımıza kobe çıktı demişsin...gerçekten şanslıymışsın ya garip bi adama gelseydin? mesela ben ilk adını beğendim diye boozer fanatiğiydim şu lakers serisi yüzünden gitsin diye dua ediyorum...tabi tipini beğenip boyunu daha kendime yakın görüp yıllardır allen ıverson fanı olmam da var..
|
|
|
|
|
|
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #57 : 22 Mayıs 2008, 16:49:24 » |
|
koobee24
|
işte bende ilk sprewell'i destekliyordum new york'un o dönem en formda adamı oydu meğer orası için alen houston daha önemliymiş sonradan öğrendim ama çabuk döndüm kötü yoldan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|