« : 18 Ekim 2006, 20:38:59 » |
|
Mustafa
|
L.A. Lakers’ın yıldızı Kobe Bryant, bir yerel gazeteye takımın durumu hakkında açıklamada bulundu. Yaz aylarında dizinden geçirdiği operasyon sonrası kendini toparladığını belirten Kobe, takımın durumu hakkında ise “Biz iyi bir şekilde çalışıyoruz. Sadece zamana ihtiyacımız var. Günden güne iyiye gidiyoruz. Ben zamanın bizim alehimize işlediğini düşünüyorum” dedi. Ligde geçtiğimiz yıl yakaladığı 35.4 sayı ortalamasıyla dikkat çeken Kobe, 10 sezondur L.A. Lakers takımının kadrosunda yer alıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 18 Ekim 2006, 20:43:05 » |
|
Classy_Dallas
|
<lakers>zamanla kendini toplar ve lige çok dinlenmiş olarak giriş yapar . Yaz aylarında poerasyon geçiren çok oyuncu var başta Amare onunda zamana ihtiyacı var ama o çalışıyor hazırlık maçlarındada görevini yapıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 19 Ekim 2006, 00:05:45 » |
|
lordapo
|
valla thuriaf gibi hamal var odom ile gayet güzel anlaşan kobe bu sene lakers ı br yerlere taşır ,play off olur ama final veya şampiyonluk çok zor aç kurt gibi suns sas ve mavs beklio onları 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 19 Ekim 2006, 19:43:11 » |
|
Mustafa
|
Suns maçında oynayacak diyorlardı Kobe için.Daha yeni yeni toparlanıyor berki onun için oynatmamışlardı.Ligde lazım bize Kobe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 23 Ekim 2006, 22:30:29 » |
|
lordapo
|
Kobe artiz adam 10 dk oynasa korkar diğer takım lakers alır maçı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 23 Ekim 2006, 22:31:50 » |
|
Dwyane Wade 3
|
Kobe artiz adam 10 dk oynasa korkar diğer takım lakers alır maçı
Evet adamın adı yetiyo 5 dk oynasa bile...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 23 Ekim 2006, 22:42:06 » |
|
Mustafa
|
Turiaf hammal mı bırak ya allah aşkına.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 23 Ekim 2006, 22:55:18 » |
|
Feedback
|
Adam WC de süper oynadı ribauntları ve smaçları süperdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 24 Ekim 2006, 17:04:25 » |
|
nashsss
|
bırakın oynamasın adam denenmesi gereken zaten o değilki
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #9 : 26 Ekim 2006, 21:15:02 » |
orhundalgic
Yeni Üye
|
baksaniza kobe 24 numara giyicekmis nedenini bilen varmi yada dogrumu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 26 Ekim 2006, 21:17:18 » |
|
Mustafa
|
baksaniza kobe 24 numara giyicekmis nedenini bilen varmi yada dogrumu
Kobe Bryant 1996 yılında Merion High School da okuduğu zaman 24 numaralı formayı giyiyordu ve o sene takımını şampiyon yapmıştı.Kobe bu formanın uğruna inandığı için numarasını değiştirdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 26 Ekim 2006, 21:21:26 » |
|
Mustafa
|
jordanın bir üstü varmıdır acaba bi alakası(yok canım daha neler)
Pek yazdığını anlamadım abi birazda düzgün cümleler ile yazarsan,daha iyi anlaşılır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 26 Ekim 2006, 23:19:07 » |
|
lordapo
|
nashss boş konuşuyorsun kim çıksa süperstar hemen mj in veliahtı evladı çocuğu blah blah ,yaw bu nba de başka süperstar yetişmez mi ervingler magicler dumarslar mikanlar westler russellar birdler çıkmaz mı neden hep jordan mesela neden yeni bir wilt çıkmıyor yada oscar peterson willis reed walt frizer milletin jordan takıntısı yüzünden biri nba stüdyoda şöel denmişti eskiden bütün herkez şut çalışırdı ne zaman mj çıktı herkez onun gibi smaçlar yapmaya çalışmaya başladı yane insanlarda jordan saplantısını çözemedim ve de çözemicem mesela jordan dan bu yüzden nefret ediyorum onun yüzünden hala nba birşeyleri aşamadı hala jordandayız russel west mikan ve chamberlain dururken.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 22 Kasım 2006, 12:59:10 » |
|
coskun
|
kobe los angeles derbisinde 40 sayı attı ve zamana ihtiyacı olduğunu ve o zamanın artık bittiğini doğruladı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|