« Yanıtla #20 : 23 Şubat 2007, 23:14:38 » |
|
LeBron James
|
shooting stars ve skill challenge gibi uyduruk yarışmaları kaldırıp yerine en iyi smaç basan ve en iyi üçlük atan oyuncuları karşılaştıran küçük bir maç koyardım.ya da yarışmaları değilde rookie - sophomore maçlarını kaldırırıp yerine koyardım o maçı.sıktı çünkü artık maçlar hiç denk geçmiyor her ne kadar zevkli olsa da.düşünsenize şu takımları;dunk team:james,carter,bryant,j-rich,josh smith shooter team:ray allen,redd,arenas,nowitzki,t-mac
|
|
|
|
|
|
OnE tEaM ONe GoALLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://img521.imageshack.us/my.php?image=lebronjames3yq9eyzi2jc1.jpg
|
|
|
« Yanıtla #21 : 23 Şubat 2007, 23:21:51 » |
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi
|
harbiden yaa sıktı şu emziklilerle abiler maçı ben dick vs barkley i izlerken bile daha çok zevk aldım Şöle eski NBA oyuncularının katılacağı bi smaç yarışması olsa güzel olurdu  Yani koşu yarışması yapsalar şu emziklilerin maçından daha zevkli olur zaten hep abiler kazanıyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 23 Şubat 2007, 23:55:03 » |
Onur Yiğit
Kahve Bağımlısı
Starter

Onur Yiğit
|
Emziklilerle Abiler diil olm, Emzikliler - Saf Moruklar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 03 Temmuz 2007, 16:41:30 » |
WIZARD_92
NBA Draft'ında
|
bence nba tv'nın uyduda sıfrelı cıkması olayını kaldırmak geyet mantıklı fıkır boylece nba daha kolay takıp edılır.bızım Türkiye'de bıtek ntv var nba macları yayınlayan ve nba le ılgılı program yapan baskada yok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 03 Temmuz 2007, 22:20:49 » |
|
NYK
|
Saçmasapan kontrat istisnaları yapmak yerine,salary capi yükseltirdim.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #25 : 03 Temmuz 2007, 22:32:48 » |
|
lordapo
|
Saçmasapan kontrat istisnaları yapmak yerine,salary capi yükseltirdim.
Bencede zaten klüplerin çoğu seyirci gelir,hediyelik eşya,takım ürünleri ve yayın haklarından en az 200 m $ kazanıyorlar en dandik klüpte bile 10 m $ yıllık maaş alan oyuncu var cap ın yükselmesi hem oyuncuları cezbeder hemde sapan saçma takaslar tradeler yaşanmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 03 Temmuz 2007, 22:33:58 » |
|
Arda
|
Salary'yi yükseltirdim,Nba'i dünya'ya yaymak için değişik programlar yapar ve her ülkenin genel izlenen TV'lerine Nba Tv'yi beleş verirdim.Farklı ülkelere kamplar düzenlerdim.Türkiye'ye Denver takımını getirdip bizim evde misafir ederdim  , genel ülkelere Nba Store açtırırdım ancak Nba daha izlensin diye kimseye tolerans vermezdim... Aklıma geldikçe editlerim bende.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 16 Temmuz 2007, 22:49:08 » |
|
Cpzai3
|
draft sistemini düzenlerdim...ama nasıl bir düzenleme olurdu oturup düşünmek lazım...
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #28 : 16 Temmuz 2007, 22:51:26 » |
|
NYK
|
E düşünmeden yazma be arkadaşım.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #29 : 16 Temmuz 2007, 22:57:01 » |
|
Cpzai3
|
draft sisteminden olan rahatsızlığımı dile getirmek istedim ve heralde bu konu öyle höt deyip karar verilecek bir konu değil uzun uzun bikaç kişi düşünmek gerekir...ha dersen ki düşünseydin biraz al sana benim düşüncem playoffa kalanlara verilen şanslar aynı kalsın ama geri kalanlar çok küçük farklarla aynı şansa sahip olsun...sezon sonu geldiğinde hiç bir takım uykuya yatmasın...
|
|
|
|
|
|
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #30 : 16 Temmuz 2007, 22:59:08 » |
|
NYK
|
İşte böyle beyan et fikirlerini.Burası ağlama duvarı değil ki tek cümleyle şikayetini dile getiresin.Adı üstünde forum sitesi,herkes yorumlarını açıklayacak ve karşılıklı konuşup,tartışacağız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 24 Temmuz 2007, 13:01:12 » |
|
Cpzai3
|
draft sistemi için karışık uygulanması zor ama bence mantıklı bir çözüm buldum...biliyorsunuz son 10 takım ligin son aylarında "yatar"...garnett,pierce,redd gibi oyuncular "sakatlanır".playoffa giremeyeceği belli takımlarhem kendini yormaz hem de draftta iyi bir yer edinir...benim çözümüm şöyle...lig bittiğinde ilk 16 Playofflara gidiyr...son 14 takım draftı bekliyor...o son 14 takımın henüz hiçbirinin Playoff şansını matematiksel olarak kaybetmediği son sıralama ele alınacak ve draft şansları o sıralamaya göre verilecek...elbette üzerinde çalışılması gereken bir sistem ama son sıralardaki takımların "yatmasına" karşı bir önlem olablir diye düşünüyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 25 Temmuz 2007, 17:48:50 » |
|
NYK
|
Play-off şanslarının matematiksel olarak kalmadığı zmaan,yaklaşık olarak ligin son ayına denk düşüyor.Bu dönem içerisinde zaten draft için yatacak takımlar,yatmış bekliyor oluyorlar.Genellikle all-star arasına kadar hangi takımların kötü gitttiği ve az çok da olsa draftın üst sıraları için aday olup-olmadıkları belli oluyor.
Bence kalan 14 takım kendi arasında play-off oynasın,kazanalara üst sıralardan seçme hakkı verilsin.Tabi mutlaka bazı eklemeler yapılmalı buraya,mesela çok kötü durumda olan ve 20 galibiyeti bile görmeyen,kadrosu çok zayıf bir takım,böyle bir durumda iyice güç kaybeder.Mesela en az kazanan 2 takım 1 ve 2 numaradan seçerler,geri kalanlar play-off oynar.... gibi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 13 Ağustos 2007, 12:40:43 » |
|
Knicks_Fan
|
Ya bu konuda biliyorum ki biçok kişiden farklı düşünüyorum.Ama ben NBA in fazla uluslararası oyuncu oynamasına karşıyım ..Daha doğrusu buna pek yanaşmıyorum. 90lı yıllarda NBA den çok daha fazla zevk alırken diğer kıtalardan gelen oyuncularla NBA in biraz tadı kaçtı diye düşünüyorum. Tabii bunda o zmanlara göre Avrupa Basketbolunun çok gelişmiş olmasıda etken.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 13 Ağustos 2007, 20:40:30 » |
|
NYK
|
Oyunun "tadının kaçmasının" (ki şahsen böyle olduğunu düşünmüyorum) sebebi,savunmaların ön plana alınması ve attırmamanın atmaktan daha elzem olduğunun anlaşılmasıdır.Sert savunmanın olduğu yerde bol skorlu maçlar ve süper hareketler görmek mümkün olmuyor tabi.Ama bu durumda oyunu daha zevkli kılan başka unsurlar ön plana çıkmıştır.
Nihayetinde oyun sürekli evrilmekte.Zaten güzelliği de burada...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 13 Ağustos 2007, 20:58:11 » |
|
Cpzai3
|
Avrupadan gelenler azalırsa lig iyice amerikalı şovmen oyuncuların koşup hopladığı sisteme döner...Kiminin hoşuna gider belki o şekil ama ben görevini inanılmaz ciddiye alan,sağlam güçlü abd-dışı oyuncular olmazsa pek de zevk alacağımı sanmıyorum nbaden...streetball izleyelim o zaman daha mantıklı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 15 Ağustos 2007, 20:34:43 » |
|
NYK
|
Basketbol smaç vurmak,alley-oop yapıp taraftarı çoşturmak,sürekli potaya hıncıjnı alırcasına saldırmak değildir.Basketbol en az satranç kadar dolu ve zeka gerektiren bir spordur.Günümüzde oyunun bu kısmını Avrupa ekolü temsil ediyor.Oyun da bu kısmı olmadan çok kuru oluyor. Kaan Kural şöyle demişti bir röportajında : "Basketbolu bir satranç oyununa benzetirsek ne NBA ile Eurolig karşı karşıya gelse,Eurolig çobanmatı yapar." Ben de ekliyorum : "Çoban matı olmadan satranç mı olur?" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 19 Ekim 2007, 04:44:22 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Komisyoner olsam Süper Starların çıt kırıldım kurallarına düzenleme getirirdim..Madem süper star'sın hakemlere ne ihtiyacın var?Ki Jordan'ın bile ihtiyacı vardı kardeşim derseniz orasını bilemem..Fazla da deşmem konuyu..
Ancak savunmayı adam gibi yapan takımları hakemlerin katletmesine izin vermezdim..Çok fazla esneklik var NBA'de..Dokunduğun an cartt diye çalan düdükler daha adam savunma pozisyonu almadan verilen fauller vs vs..
-Her dokunma faul değildir- kuralını getirirdim ve uygulatırdım..Tabi kafamda şekillendirdim burda anlatmam biraz imkansız..Ama kastım anlaşılmıştır..Her dokunmaya faul çalınmamalı..
Ve teknik fauller konusunda oyuncularında insan olduğunu maddeleştirir ve buna göre hakemleri uyarırdım..Hatta sezon öncesi hakemlere insan psikolojisi dersini zorunlu olarak verirdim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 19 Ekim 2007, 18:15:17 » |
(!Wade!)
NBA Oyuncusu
(!Wade Impact!)
|
Ve teknik fauller konusunda oyuncularında insan olduğunu maddeleştirir ve buna göre hakemleri uyarırdım..Hatta sezon öncesi hakemlere insan psikolojisi dersini zorunlu olarak verirdim.
teknik fauller konusunda çok haklısın. insan kendini bazen kontrol edemiyor. o kadar hırsla, sahaya varını yoğunu koyduğun bi maçta bazen yanlış kararlarda insanın siniri hat safaya çıkıyor. bende de çok oluyor bu durum bazen kendime hakim olamıyorum ama özellikle bu idmanda olduğu için teknik faul almıyorum  yanlız teknik faul verme sınırı biraz düşürülmeli. ben ayrıca all star ile ilgili düzenleme yapardım. bazı organizasyonlar artık sıkmaya başladı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 19 Ekim 2007, 18:29:33 » |
|
t-macci
|
ben 48 dakikayı 40 dakikaya düşürürdüm. nbadeki sakatlık dünyanın hiç bir yerinde olmuyor. ama sayı ortalamaları düşer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|