« Yanıtla #40 : 19 Ekim 2007, 19:10:02 » |
|
hot_sizzle3
|
öncelikle teknik faulller yani sıfır tölerans ve çin e olan bu büyük hayranlığı ortadan kaldırıdım
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
« Yanıtla #41 : 19 Ekim 2007, 19:24:40 » |
|
El C3m0
|
öncelikle teknik faulller yani sıfır tölerans ve çin e olan bu büyük hayranlığı ortadan kaldırıdım
Çin e olan ilgiyi kaldırman çok saçma olurdu,NBA ordan büyük gelir kaydediyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 19 Ekim 2007, 19:33:41 » |
|
hot_sizzle3
|
benim kişisel görüşüm evet büyük gelir kaydettiği doğru ama diğer ülkelere çok büyük haksızlık oluyor bence bugün o pazar neden türkiyeye kurulmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 19 Ekim 2007, 19:58:52 » |
|
El C3m0
|
benim kişisel görüşüm evet büyük gelir kaydettiği doğru ama diğer ülkelere çok büyük haksızlık oluyor bence bugün o pazar neden türkiyeye kurulmasın
Türkiye nin 2 milyar nüfusu olsa buraya da kurulur merak etme 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : 19 Ekim 2007, 20:01:11 » |
|
hot_sizzle3
|
Türkiye nin 2 milyar nüfusu olsa buraya da kurulur merak etme  nüfusu bende biliyorum ama yinede diğer ülkelere bu kadar yönelmemesi bence biraz saçma neyse konuyu dağıtmayalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #45 : 18 Aralık 2007, 10:07:35 » |
|
TP
|
ooooo okadar dertliyimki bu konuda.İlk aklıma gelen hakemleir değiştirirdim.Yeni nesil hakem arardım.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #46 : 24 Ocak 2008, 23:22:04 » |
|
Flash
|
Ben önce hakem kadrosunu değiştirir ve çok özel yetenekler olmadıkça avrupaya bu kadar açılma işini azaltırdım..Öyleki ligin sahibi amerikalı ve afrikalı yetenekler köreldi yani  Bİr All-Star haftasonunda..Legends maçları düzenlerdim..Bir bakıma Charity Game ama NBA Efsanelerinin olduğu..... Comeback of the year sophomore of the year ödülleri eklerdim... Smaç ve üçlük şampiyonalarını eskisi gibi 8 kişi yapardım.... Sponsor firmaları birazda olsa dönem dönem...ilişkilerde aralar bırakır...Ve hızlı sektörleşmenin önüne geçerdim.... Kesinlikle kıyafet yönetmeliğini daha disiplinle uygularım...Arkadaşının bile olsa  (hiç inanmadık mmelo ve randhoph) uyuşturucu ve zararlı maddelerle ilişkisini duysam uzaklaştırırım... TV kanalları ile sözleşmelerde rahat ve dengeli bir dağılım sağlarım..Storeları ve maçları dünyaya yayarım....vsvsvs
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #47 : 28 Ocak 2008, 22:10:34 » |
NBA Oyuncusu
He isn't a Team Player...
|
all star weekend ile birlikte nhl deki gibi internatinol all stars vs nba all stars yada europen all stars die organizasyonlar düzenlerdim
Eger bunu yaparsanız zaten baslamıs bi ırkcılıgı koruklersiniz.Bu durumda hic hoş karşılanmaz. Ama bir cok arkadasın da dedigi gibi bi cok organizasyonu avrupayı da katarak yapardım bu etkilesimi hızlandırı ve Her sene en az bi Avrupalı oyuncuyu bi takımın draft etmesini Saglardım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 28 Ocak 2008, 22:48:53 » |
|
Dağlar
|
Şu aralar düşünüyorumda Yao'ya All Star maçı için oy atılmasını yasaklardım veya kısıtlardım  . Yada ona özel bişey ayarlamak gerekirdi. Dediğim saçma oldu ama kıl(sakal) oluyorum Yao'nun en yüksek oyu aldığını görünce. Biz de organize olum Hido'ya veremiyoruz ya helal olsun bize. Adamlar gece gündüz çalışıyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 29 Ocak 2008, 09:41:40 » |
|
Nihat Emre
|
Ya şimdi söyle hocam,sen Yao'ya oy atılmasını kısıtlayalım demişsinde;Yao yine birşeyler yapıyor Rockets'da işe yarıyor..Yianlian'a ne demeli...O,hiçbir şey yapmadan All-Star oylamasına katılıp 350.000 küsür oy alıyor..Yazık Hido gibi hakedenlere..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2008, 10:40:10 Gönderen: nash 13 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #50 : 29 Ocak 2008, 22:41:46 » |
NBA Oyuncusu
He isn't a Team Player...
|
Ya şimdi söyle hocam,sen Yao'ya oy atılmasını kısıtlayalım demişsinde;Yao yine birşeyler yapıyor Rockets'da işe yarıyor..Yianlian'a ne demeli...O,hiçbir şey yapmadan All-Star oylamasına katılıp 350.000 küsür oy alıyor..Yazık Hido gibi hakedenlere..
Cok dogru söylüyosunz ama suc bizdeki bi kişi de cıkıp hadi organize olup temsilcilerimize oy atalım demiyor.(bizde dahil) Ama adamlar catır catır her gun atıolar oyları. Yao butun sezon oynamasa ve sağlık durumu iyi olsa mutlaka All-Star'da gene oynar! Bu nası adalet???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : 07 Şubat 2008, 15:29:50 » |
chosen1_23_james
NBA Draft'ında
|
ben olsam avrupanın bilindik takımlarını(efes pilsen,panatinakos,tau,kinder)gibi takımlala maç yaptırırdım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #52 : 21 Şubat 2008, 00:15:09 » |
|
day worker
|
ben olsam avrupanın bilindik takımlarını(efes pilsen,panatinakos,tau,kinder)gibi takımlala maç yaptırırdım
Bencede avrupayla birleştirelim derken kaliteyi dibe vurdurmasınlar her önüne gelen avrupa takımıyla oynanmasın örneğin son sekiz takım arasına giren takımlarla oynansın bi lig gibi yada eleme ile oynansın her sene yapılan birşey olsun yada futboldaki gibi nba şampiyonu ile avrupa şampiyonu oynasın en iyi belli olsun çok zevkli olur valla zaten bazı hazırlık maçları bunu gösterdi..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 05 Nisan 2008, 15:24:47 » |
|
|
|
« Yanıtla #54 : 05 Nisan 2008, 15:29:16 » |
|
Kq5
|
Komisyoner olsam ben ilk önce hakemlere el atardım sakin bir maç yönetmelerini emrederdim  o olmuyorsa hepsini değiştirirdim çünkü insanları yavaş yavaş soğutmaya başlıyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #55 : 27 Mayıs 2008, 22:49:00 » |
|
DaviD#Villa
|
ben maçların süresini arttırır molaları kısaltırım bi mola oluyo 48 dk'lık maç 2.5 saat sürüyo ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 03 Haziran 2008, 06:55:40 » |
|
RenascenT
|
herkes stern'in daha fazla insan daha fazla para mantığı yüzünden yaptıklarını eleştirmiş. Ama bir yerde bu kadar büyük bir organizasyon olması gerektiğinde ayağımıza kadar gelmesi bu maddi imkanlardan kaynaklanıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #57 : 23 Haziran 2008, 19:19:45 » |
lunatic_1994
NBA Oyuncusu
Phoneix Suns
|
ben bir bölümden takım çıkarmak yerine her yerden gerek afrika gerek asya hatta avusturalya her yere oyuncu arama görevlileri gönderirdim nba'de yabancı sayısını çoğaltırdım çünkü ancak böyle değişik oyunlar ortaya çıkar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #58 : 24 Haziran 2008, 09:56:40 » |
pardus
NBA Draft'ında
I Love You NBA
|
Bencede NBA'e tutunamayacak oyuncuların gelmesi yerine kaliteli ve daha iyi oyuncuların gelmesi lig kalitesini artırır her drafta 3 5 iyi oyncu olmuyır ama 
|
|
|
|
|
|
Hayat Kendisini Alt Edenindir.D-Wade-GilbertArenas
|
|
|
« Yanıtla #59 : 07 Temmuz 2008, 17:27:27 » |
|
BlacK_SmokE
|
ben, hakemlerden oyundaki sertliklere biraz daha göz yummalarını isterdim (başkası söylediyse kusura bakmayın) çünkü oyun sürekli durunca oyunun tadı kaçıyor, bir de doğu takımlarının doğu takımlarıyla daha çok, batı takımlarının batı takımlarıyla daha çok oynamamalarını playoff'un da karışık olmasını sağlardım bu sayede doğu batı arasındaki uçurum da ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|