+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Doğu-Batı Konferansı Ve Gruplar » Batı Konferans Grupları (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Kuzeybatı

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Kuzeybatı  (Okunma Sayısı 564 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Ekim 2007, 04:26:28 »
KE-Billz
hasta la victoria siempre
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW
Kuzeybatı

Utah Jazz
Denver Nuggets
Seattle Supersonics
Portland Trail Blazers
Minnesota Timberwolves

-------------------------------------------------------
Kuzeybatı tartışma topici
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2007, 06:12:30 »
KE-Billz
Admin
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Kuzeybatı

Yeni sezon başlamadan önce zaten uzun uzun nedenlerini yazacağım köşeye..Utah Jazz tabanca gibi bir takım olacak..Herkes bir iniş beklerken çıta yükselecek..Çıtayı yükseltmekten kastım geçen sene deplasmanda zorlanan takım bu sefer deplasmanda da kazanmaya yakın bir oyun ortaya koyacak..
Utah Jazz çok sürpriz bir Normal sezon geçirebilir..Ben 50 galibiyete rahat ulaşacaklar diyorum..
Denver'da Utah'ın arkasından gelen takım olur..Portland ne iyi ne kötü bir performans sergiler..Sonics hala hazır değil ki en az bi 15-20 maç öyle geçer..Savunma S.O.S veriyor..Bunu oturtmak kolay değil..Zaman lazım onlara..
Wolves'a gelince iğrenç bir espri olacak ama Wolves kümeye..
« Yanıtla #2 : 26 Ekim 2007, 13:51:26 »
Kaan Mert
Efsane Çıtır
Yönetici
MVP

Jose Calderon Fan

Üyelik Bilgileri WWW

Tabi Utah'ın geçen yılki performansı ile bu grupta bir anda favori konumuna geldi ancak bir de Denver ihtimali var . Bu ikili arasında geçecek ilk sıra kavgası . Iverson geçen sezonun yarısında gelmişti ki Denver zaten o ara kötüydü . Şimdi ise Melo ve Iverson + Kenyon ile çok daha güçlü tecrübeli bir takım kurdular . Utah'ı en çok onlar zorlar ancak Utah bu grup için favorim bu sene .

Portland ve Seattle Draft meyvelerini topladı ancak Portland bu sene geçen yıldan farksız bir performans sergiler . Seattle Kmeal abinin dediği gibi tam hazır değil . Bol keseden hazırlık maçı oynayıp oyuncuları NBA ritmine hazırlamaya çalıştılar - özellikle Durant'ı - ancak yinede bir 15-20 maçın rahat geçmesi gerek . Ancak yinede Denver ve Utah'In ardından sralanırlar .

Wolves ise grubun ve belkide NBA'in sonunculuk adayı . Gençleri takıma topladılar ancak onların pişmesi birbirine uyumları için bu yılı feda etmeleri gerekecek . elecekelrini garanti altına almaya çalışıyorlar . Onlar için güzel günlere daha var .
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

www.nbatr.com/kaanmert
« Yanıtla #3 : 26 Ekim 2007, 14:44:13 »
Th3STaT
MetalHead
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Bu grubun da ele başları şüphesiz ki Utah Jazz ve Denver Nuggets.Ancak bu ikili çekiştirmede Denver Nuggets'i bir kaç adım daha önde tutuyorum.Çünkü,Answer,Melo ve Martin gibi adamlar Utah Jazz'ı yıkabilecek bir güce sahipler.

Utah Jazz ise bu sezon da diğer sezonlarda olduğu gibi rakiplerine oranla hızlı bir giriş yapacaktır.Ancak bu hızlı giriş fazla uzun sürmeyerek en fazla 1-2 ay sonra liderlik değişecektir.Ancak playoff ertesinde batı finali oynayan Utah Jazz bu sezon gerek KuzeyBatı'da gerekse playoff maçlarında güçlü bir rakip olarak kendini kanıtlayacaktır.KuzeyBatı'da daha önce de dediğim gibi çekişceği tek takım da Denver Nuggetsdir.

Minnesota Timberwolves,Kevin Garnett gibi takımın kolon oyuncularından birini yitirerek zaten sezona buruk bir düşünce ile başlıyacaktır.Ayrıca Ricky Davis gibi bir oyuncuyu da kaptırmanın cezası elbet bu takımdan çıkacaktır.Takım,tamam gençlerin üzerine kurulu eyvallah gençleşmiş takım ama sıkı bir süperstarsız takımın elinden ne gelebilir ki.Smaç şampiyonunun Minnesota'yı zirveye taşıcağını zannedenler yoktur umarım...

Seattle Supersonics ise Nba'in üstün yeteneklilerinden Ray Allen'ı kaybederek sıkı bir şekilde sarsılmış haldeler.Gerçi geçen sezon Ray Allen vardı da Süpersonics nereye geldi ??.Yeni bir takım ama pek ümidim olduğu söylenemez.

Portland Trail Blazers ise geçen sezon ne yapcağını hiç belli olmayan bir takımdı.Bazen sıkı maçlardan galip çıkabiliyor bazen ise güçsüz sayılabilecek rakiplere boyun eğiyordu.Ama sonuçta KuzeyBatı'nın etkisiz bir takımı olarak sayılıyordu.Geçen sezon gibi bir oyun izlersek Blazers'den elde edilir bir gelir karşımıza çıkmaz,çıkamaz...

ThE STaT

Standing Tall and Talented
« Yanıtla #4 : 27 Ekim 2007, 14:14:16 »
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Bu grupta birincilik utah ile denver arasında gider ve utah alır gibi duruyor...3. gençleri ile portland olur..webster ve aldridge dikkat etmek lazım...o walker hamlesinde sonra wolves'ı kimse dipten alamaz..4. ise durant'lı sonics olur...

« Yanıtla #5 : 27 Ekim 2007, 16:54:33 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW

Tahminleriniz bizimkilerin kötü olacağı yönünde en azından Seattle takım olarak Phoenix'i Durantsız yendiğimiz ve Cavs'i evinde devirdiğimiz maç dışında bana çok umut vermedi.Ama yendiğimiz takımlar gerçekten güçlü takımlar...Bu sevindirici.Ama bu sene play-off istiyorum ve bunu başaracaklar inşaallah bu grupta 4.lük garanti gibi en azında T-wolwes'in son hamlesinden sonra ama Carlesimo ve öğrencileri Portlandı'ı da geçip 3.lük koltuğuna oturacağız ve play-off için diğer takımlarla kapışacağız..Bunlardan sonra;
1-Utah
2-Nuggets
3-Sonics
4-Portland
5-Timberwolwes

« Yanıtla #6 : 29 Ekim 2007, 02:34:11 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Utah geçen seneki gibi olursa kirilenkodan biraz daha katkı alabilirlerse boozer sağlam olursa grubun birincisi olur..Denver dada ıverson carmelo sorunsuz oynarlarsa birinciliği zorlayabilirler seatle bile azda olsa birinciliği olmasa bile 2.ciliği zorlar diye düşünüyorum durant takımının skor yükünü kaldırabilirse neden olmasın?

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #7 : 30 Ekim 2007, 21:27:08 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Utah gene iç çekişme yaşamazsa grubu lider bitirir,denver kapalı kutu camby sakatlandı
ne zaman döner belli değil ama karl dan memnun değil oyuncular ama ilk üçte bitirir grubu
büyük ihtimal,portland da oden şoku oldu ama la marcus-webster-jack-roy takımı sırtlıyor
pryzbilla ,frye ve blake de takıma katkı sağlıcak gibi bence denver ile ikincilik için kapışır
hatta en büyük süpriz adayım portland sakatlık yaşamazsa,sonics daha yeniden yapılanma
derdinde green-durant ikilisine güven olmaz ama durant a bişey olursa direk wolwes dan
kötü duruma düşerler,wolwes hakkında yorum yapmak yersiz lotarya ya bir iki oj mayo
yada derrick rose u beklicekler seneye almak için

''Kahırdan öldürceni bilsemde  kalbim seninle ''
« Yanıtla #8 : 08 Kasım 2007, 21:21:41 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW

Seattle'ı şu haliyle Timberwolwes bile geçer,hem de rahatça...Bu ne yav sezona 0-5 başlanılır mı?
Şamar oğlanına dönecez böyle giderse son çeyrekte maç vermekten bunalmaya başladım...Gerçekten ayıp yani...Böyle giderse Carlesimo'ya güle güle denecek/denmeli bir 10 maç sonra...

« Yanıtla #9 : 08 Kasım 2007, 21:26:30 »
KE-Billz
Admin
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Coachun ne suçu var ki..Değil Carlesimo, Popovich-Jackson-Riley gelse üçü bir arada bu takımı bundan iyi oynatamaz.
Takımın tüm kimyası değişmiş..Bir Çaylağın omuzlarına yük bindirilmiş..5 maçta mı ritim bulacak Sonics?
En az 15-20 maç bekleyeceksin ki Sıfır savunma yapan bir takımdı Sonics zaten..Buraya düzen oturtmak hiç kolay iş değil.

Bu sezonu zaten Sonics gözden çıkarttı..Yani Coacha kızacak bir durum yok..Bu sene bu takımdan birşey beklemeyin..Dayak yiye yiye dayak atmayı öğrenecekler.
« Yanıtla #10 : 10 Kasım 2007, 19:12:43 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Valla bir denyoluk olmazsa wolwes ve sonics gelecek sezonlarda lige ağırlığını koycaklar
bence yenilmeleri sorun değil takımlarda stres yok herkez bu senenin kayıp oldunu  biliyor
en azından play off yada başarı baskısı yok bence bu rahatlık iki takımın gençlerinin takım
içinde alışması için güzel bir fırsat oldu

''Kahırdan öldürceni bilsemde  kalbim seninle ''
« Yanıtla #11 : 11 Kasım 2007, 16:21:32 »
lo®d©akabO
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

birinciligi jazz kaptirmaz ne de olsa iyi bi' pg leri war portland ztn güzelim draft hakkini kime kullandi gerci daha erken ama neyse.sonics de ise durant gercekten cok iyi ama durant bi kobe degil utah ın ardından denver gelir minnesota ztn belli
« Yanıtla #12 : 04 Şubat 2008, 14:41:04 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Kuzeybatıda işler iyice kızışıyor bir yanda Portland bir yanda Utah bir yanda biz yani Nuggets.Utah sezona kötü başlamıştı ben onların böyle toparlanmasını beklemiyordum açıkçası ama son dönemde W8 yaparak 2 maç fazlasıyla olsada bizim önümüze 30-18lik dereceyle geçtiler.Grupta Nuggets'ın derecesi 28-18 iken Blazers'ın derecesi 27-19.Bu üç takım Kuzeybatıda çok büyük çekişmeler yaşıyacak gibime geliyor Seattle ve T-Wolves zaten çok kötü bu sezon...
« Yanıtla #13 : 20 Şubat 2008, 13:35:36 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
All-Star

Kg#5

Üyelik Bilgileri

Kuzeybatı
Utah Jazz
Denver Nuggets
Seattle Supersonics
Portland Trail Blazers
Minnesota Timberwolves

Burada 1. olarak utah çıkar bence Daha sonra ise Denver olabilir Favorim utah jazz Denver e dikkat .
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Doğu-Batı Konferansı Ve Gruplar » Batı Konferans Grupları (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Kuzeybatı

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv