« : 01 Şubat 2008, 23:05:11 » |
|
-Curtis-
|
Bu anket'in tutmasını bekliyorum. Bana göre zor bir anket.
Ek Bilgiler
Takım Bilgileri: Kareem Abdul-Jabbar, Magic Jonhson'lı dönemde Lakers 5 şampiyonluk yaşadı Shaquille O'Neal, Kobe Bryant'lı dönemde Lakers 3 şampiyonluk yaşadı
Oyuncu Bilgileri: Wilt Chamberlain 100 Sayı ile NBA tarihinin bir maçta en çok sayı atan oyuncusudur. ( Philadelphia Warriors Formasıyla ) Jerry West NBA'in ilk MVP'sidir. Aynı zamanda NBA logosundaki basketbolcu odur. Kobe Bryant 81 sayı ile Lakers tarihinin bir maçta en çok sayı atma rekoruna sahiptir. Daha önce bunu 71 sayı ile Elgin Baylor yapmıştı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2008, 21:32:47 » |
|
KE-Billz
|
Öncelikle güzel bir anket..Anket bölümünü açalı çok oldu ama bir türlü bizde konu açmadık. Ankete gelirsek Kareem Abdul-Jabbar ve Magic Jonhson'lı döneme gidiyor oyum..Nedenleri ise aslında basit benim ölçülerimde;
Kareem-Magic döneminde rekabet ortamı ve oyun içi sertlik çok daha fazlaydı ve süper star korumaları da Kobe-Shaq'lı döneme nazaran daha azdı. Zaten şu Süper Star koruma olayı da Jordan'ın şampiyonlukları döneminde geldi bunu da dip not olarak ekleyeyim. Jerry West'lerin dönemi ise hala daha dillere destan olan söylemlerle anlatılır ancak onların dönemi de bana göre bir geçiş dönemiydi. Kareem ve Magic'in çıkış dönemleri NBA'in rekabet anlamında en sert dönemlerine denk geldi..Bir çok takım iyi olmasına rağmen rekabet içinde var olamadı.
Zoruluk derecesine göre bakınca olaya şahsi görüşüm Magic-Jabbar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2008, 01:39:04 » |
|
magic mania
|
Güzel anket olmuş ancak cevap biraz basit..
Alemin en değişik topçusu ve Laker olma sebebim Magic ve show time ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 03 Şubat 2008, 03:37:33 » |
|
shaq_32
|
Lakers'ın tarihi boyunca takımın elinden birçok süperstar gelip geçmiştir.Fakat Magic - Jabbar dönemi ayrı bir değer taşıyo.Çoğu basketbol severler içinde bu adamlar ayrı bi değer taşıyodur diye düşünüyorum.O yüzden oyum ShowTime'a
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 03 Şubat 2008, 04:03:39 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Kobeli shaqlı dönemleri yarıdan yakalama fırsatım oldu..Yeni başlamıştım Nba'yi takip etmeye Lakers tuttuğum ilk takımdı o zaman çok konuşulan bir takımdı şampiyonluklarıyla kobeyle shaqla ondan bende o takımı tutmaya başladım. Neyse eskileri izleme şansım olmadı malesef keşke olsaydı ... ben wilt c. li dönemleri seçiyorum 100 sayı atması yeter diyecek birşey yok şampiyonluklar mükemmel bir pivot.. Show anlamında ise magic li zamanlar derdim nbatv nin verdiği maçlar sayesinde izlediğim maçlar oldu kobeli shaqlı dönem ise diğerleri kadar başarılı olamasada üstüste şampiyonlukları çok konuşuldu ve keyifli basketbol izletiyorlardı oyum w.c ye ..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #5 : 04 Şubat 2008, 02:24:42 » |
|
Kq5
|
Abdul jabbarlı Magicli lakers hiç aklımdan çıkmıyorki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 04 Şubat 2008, 11:33:17 » |
meLo_koLik
NBA Oyuncusu
Nba Best Player CARMELO ANTHONY
|
Shaquille O'Neal, Kobe Bryant'lı bu ikilinin yanına bide Gary Payton koysaydın ii oLurmus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 04 Şubat 2008, 11:35:34 » |
Mamaluj
NBA Oyuncusu
Türkçe yazın!
|
Shaq & Kobe fena değildi fakat. Magic Johnson'lı dönem tabiki ağır basar benim için. Öyle bir LAL kolay kolay gelmez bir daha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2008, 03:15:17 » |
ergün_kobe
NBA Oyuncusu
4EVER (( lakers & kobe )) The Black Mamba ''Kobe"
|
jabbar lı magic li lakers ı dışarı tutmak lazım onlar bir numara ikinciyi aramak lazım.shaq-kobe de süperdi.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın(Her linki vermek yasak)
|
|
|
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2008, 23:48:29 » |
|
Flash
|
Wilt ve Shaq gerçek Laker"lar değildir zaten....Başka takımlardan oraya geldiler..(Kareem de 1 yıl gecikmeli geldi) ...Burada Magic ve Kareemli ,showtimelı,B.McAdoo,B.Scott,J.Worthy,K.A.Jabbar,M.Johnson gibi skorerlerle dolu, Rambis,Cooper,Green,Divac gibi rol adamları ile işbirliğinde bulunmuş.....Yani gerçek bir ekoldür.....Ve bu takımın adı vardır..Showtime.....diğerleri kimliksiz diyebiliriz bunun yanında.....
O yüzden bende Magicli 80 ler diyorum.....
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #10 : 09 Şubat 2008, 14:28:06 » |
|
day worker
|
Valla yaşım gereği kobeli shaq lı döneme yetiştim bende  Aklımda onları demek ardı ama bilgiyi ve yorumlarınızı okuduktan sonra size uyup jabbar-magic diyorum ..! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 10 Şubat 2008, 13:21:31 » |
|
-Curtis-
|
Wilt ve Shaq gerçek Laker"lar değildir zaten....Başka takımlardan oraya geldiler..(Kareem de 1 yıl gecikmeli geldi) ...Burada Magic ve Kareemli ,showtimelı,B.McAdoo,B.Scott,J.Worthy,K.A.Jabbar,M.Johnson gibi skorerlerle dolu, Rambis,Cooper,Green,Divac gibi rol adamları ile işbirliğinde bulunmuş.....Yani gerçek bir ekoldür.....Ve bu takımın adı vardır..Showtime.....diğerleri kimliksiz diyebiliriz bunun yanında.....
Wilt ve Shaq gerçek Laker'lar değiller derken neyi kastediyorsun? Takıma sonradan gelen o takımlı demek değil mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 17 Şubat 2008, 15:33:25 » |
|
lordapo
|
Açıkcası jerry west li zamanlarında daha dominant bir lakers vardı hatta baylor ve wilt takımların korkulu rüyası idi yane eskiye olan saygımdan onlara verdim ama çocukluğumun lakers ı olan magic-worthy-cooper-kareem-scoot lı lakersball ın mucidi takım her zaman efsanedir ama dedim gibi eskiye olan özlemim beni jerry west e oy vermeye zorladı.
|
|
|
|
|
|
  ''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
|
|
|
« Yanıtla #13 : 17 Şubat 2008, 22:12:34 » |
|
Michael 23 JORDAN
|
Kareem Abdul-Jabbar, Magic Jonhson'lı diyorum kesinlikle Jabbar ve magic 80lerdeki en favori efsane oyuncuları benim için Shaq'ı ne kadar sevsemde Jabbar'ın Ve Magic Hakkını yiyemem
|
|
|
|
|
|
 Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
|
|
|
« Yanıtla #14 : 24 Şubat 2008, 03:28:06 » |
|
Kq5
|
Açıkçası benim aklımda hala Kareem Abdul-Jabbar, Magic Jonhson var unutamıyorum izlediğim maçları tekrar tekrar izliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 04 Mart 2008, 22:04:13 » |
|
OğuzCan
|
Lakers deyince akla gelen ilk isim Magic Johnson oyum onlara gidiyor. Ayrıca Kemal abinin söyledikleri çok doğru. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 04 Mart 2008, 22:17:36 » |
|
Flash
|
Wilt ve Shaq gerçek Laker'lar değiller derken neyi kastediyorsun? Takıma sonradan gelen o takımlı demek değil mi? magic,west,baylor,mikan,kobe gibi lakerlar varken wilt ve shaq 2. sınıf biraz....bunda şaşlıp alınacak bi durum yok
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #17 : 17 Mart 2008, 16:12:56 » |
ßy_Chief
Yeni Üye
|
magicli takımı izlemedim ancak Kove Shaq lı takımın geçmiş senelere göre daha başarılı olduğunu sanmıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 22 Nisan 2008, 09:42:00 » |
TOHA
NBA Draft'ında
AK47
|
Aslında lakers her zaman iyi bir takımdı.Fakat Chamberlain zamanında inanılmazdı.Lakers pivotlar konusunda her zaman şanslıydı.Harika bir iç dış dengesi ve güçlü bir teknik kadro,daha ne olsun. Büyük harfle yazmak yasaktır.Bu defalık mesajını düzenliyorum the_apo_1
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2008, 00:33:31 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 27 Mayıs 2008, 23:24:14 » |
DontTouchM3
NBA Draft'ında
|
abdul lü ve magic li lakersı kim nasıl unutabilir ya ne maç çıkarırdı o 2 mükemmel oyuncu hey gidi günler hey 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|