+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » ArşivKonu:
 Lakers Takas Senaryoları

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
Konu: Lakers Takas Senaryoları  (Okunma Sayısı 3091 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 09 Haziran 2007, 12:34:13 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW
Lakers Takas Senaryoları

Evet bir sürü oyuncunun takımdan ayrılacağı söyleniyor  bir çok haber var.Sürekli yaptığımız bu takas senaryolarını Lakers için burada yapalım. Smiley

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2007, 15:07:36 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Lakers Takas Senaryoları

İlk senaryo benden. Shawn Marion'ın serbest bırakılma ihtimali var.Odom+Bynum=Marion olabilir.Ama Marion takası Salary boşaltmak için yapılmak isteniyorsa Bynum+farmar ikilisinide verebiliriz.Ama bu seferde Lakers'ın Salary sorunu olur.Marion bize ilaç olur.Ama daha önce olduğu gibi yönetim Bynum'dan vazgeçemezse zor.Düşünmesi bile güzel Marion ve Kobe.Ama sadece hayal. undecided

www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2007, 18:01:24 »
kryptonite
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Bence gereksiz bir takas olur. Çünkü Marion'ın Odom'dan pek bir fazlası olduğunu düşünmüyorum, aralarında sadece savunma yönünden belirli bir fark var bence. Bir de üstüne Bynum'ı vererek elimizdeki en iyi 2 takas malzemesini de bize pek getirisi olmayacak bir takas için harcamış oluruz. Ha o ikiliye karşılık(Yanına radman falan da koyabiliriz) Amare'yi alabilirsek çok iyi olur. Ama o da zor, Amare'yi kolay kolay bırakacaklarını sanmıyorum. Ayrıca o zaman da  pota altları istedikleri seviyede olmaz ve Marion varken Odom'a da pek ihtiyaçları yok.
« Yanıtla #3 : 12 Haziran 2007, 20:32:38 »
lakerhakan
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

bence en iyi seneryo jermaine veya gasol'un gelmesi. bide bunlara alternatif rashed lewis olabilir. bence kwame+cook+walton üçlüsüne jermaine+orien greene olabilir bu espn'in seneryosunun kendimce uyarlanmışı onlar cook yerine lamarı koymuşlar haklı olarak:)... bu takasda waltonuda sign and trade yoluyla trade ettiğimizde salary kafa kafaya geliyo nerdeyse. aynı seneryo gasol içinde olabilir bu 4 oyuncunun kullanılabilceği ama takımlar ısrarla farmar ve bynum istiolar bana göre farmar değilde bynumda kullanılabilir çünkü ben bynumun hiç bizaman büyük bi oyuncu olabilceğine inanamıyorum. rashed lewisde laker için çok iyibi trade olabilir!!!
« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2007, 21:11:23 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

marion bu takıma gelirse hiçbişi düzelmez gereksiz saçma sapan bi takas olmuş olur...hatta odom bence bu takımda mariondan daha yararlı bi oyuncudur...marion bu takıma bişi katamaz...sadece savunması biraz daha iyi o kadar ...jo ya da kg gelmeli bu takıma...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2007, 21:27:42 »
magic mania
Magic Johnson #32
All-Star

Üyelik Bilgileri

İlk senaryo benden. Shawn Marion'ın serbest bırakılma ihtimali var.Odom+Bynum=Marion olabilir.Ama Marion takası Salary boşaltmak için yapılmak isteniyorsa Bynum+farmar ikilisinide verebiliriz.Ama bu seferde Lakers'ın Salary sorunu olur.Marion bize ilaç olur.Ama daha önce olduğu gibi yönetim Bynum'dan vazgeçemezse zor.Düşünmesi bile güzel Marion ve Kobe.Ama sadece hayal. undecided
Neresi güzel ya,şu Marion hani her playoff kaçmak için delikten deliğe giren Marion mu ? Bynum ve Odom'u verip üstüne kol gibi kontratı alıcaz,Bynum beklenilen seviyeye gelmeyecek olsada sonuçta saf bir pivot,üstüne bide Odom.Hedeflerimiz playoffta olunca playofflarda ortadan kaybolan adamlar işimize yaramaz.

« Yanıtla #6 : 17 Haziran 2007, 20:58:27 »
NaturalBornKilleR
Üstün İnsan
All-Star

Üyelik Bilgileri

farmar değilde bynumda kullanılabilir çünkü ben bynumun hiç bizaman büyük bi oyuncu olabilceğine inanamıyorum. rashed lewisde laker için çok iyibi trade olabilir!!!
Ben öyle düşünmüyorum.Bence Lakers Bynum hakkındaki tutumunda haklı.Belki Bynum bi Shaq etkisi yaratmayacak ama kendisini hissettirecek.87li bir çocuk, uzunlarında geç olgunlaştığını düşünürsek hala öğreneceği şeyler var.Unutmayın ki Bynum geçen sezon çok iyi maçlar çıkardı.Bence kesinlikle takasta kullanılmamalı.

Ayrıca kendisini Jabbar'ın çalıştırdığını unutmayın.Basketbolda eğitimin ne kadar etkili olduğunu Amare-Howard arasındaki gelişme farkından görebiliyoruz.
« Yanıtla #7 : 17 Haziran 2007, 21:09:03 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Bunun yanı sıra Yao'nun gelişiminde çok büyük rol oynayan Patrick Ewing akıllara gelebilir.Eğitim gerçekten de çok önemli Yunus'un belirttiği gibi.Bizim Yao zaten önce Ewing'le çalıştı adam gitti takımdan.Şimdi de Olajuwon gibi bir efsane ona dersler veriyor.Gerçi bu dersler öyle yıla dayanmayacak yani Off-Season içerisinde kısmi olarak verilen dersler bunlar.Zaten bu sebeple Seattle'ın former player kategorisindeki oyuncusu Jack Sikma bizim takımda asistanlık görevine getirildi.Gelmesinin en önemli nedeni de Yao'yu geliştirmeye devam etmektir.

Not;Her oyuncunun bir takıma takas olabilme ihtimali olduğunda özel olarak anket açmayalım,ilgili topic içerisinde görüşlerimizi belirtmemiz yeterli olacaktır...
« Yanıtla #8 : 17 Haziran 2007, 21:09:50 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Ya bence lakers re-building yapacaksa bu çocuğun üstünden başlamaları lazım,mesela kobesiz
yada kobe ile bu takımın geleceğinin şekilleneceği yunus iyi sölemiş bu daha 20 yaşında onun olgun
laşması için 3-4 sene oynaması lazım yane howard ile ligin tozunu attırmaya aday

« Yanıtla #9 : 20 Haziran 2007, 14:14:19 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Şu anki en iyi Kobe takas dedikodularından biri;

Kobe+Radman for Deng + Hinrich + NY Pick + 2008 pick
« Yanıtla #10 : 20 Haziran 2007, 15:26:48 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Şu anki en iyi Kobe takas dedikodularından biri;

Kobe+Radman for Deng + Hinrich + NY Pick + 2008 pick
Duymadın mı mustafa kaptan kirk un dokunulmazlığı var hatta chicago tribune da yazmışlar anca kobe serbest kalırsa takıma dahil olmasını düşünüyor bulls yönetimi

« Yanıtla #11 : 20 Haziran 2007, 15:45:11 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Kobe için mecburen yollayacaklardır bir de o takasın içine ben de eklenebilirmiş diyorlar.
« Yanıtla #12 : 20 Haziran 2007, 15:52:32 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Kobe için mecburen yollayacaklardır bir de o takasın içine ben de eklenebilirmiş diyorlar.
   Valla ne blim ben chicago tribune un yalancısıyım ama kobe gibi süperstar ın los angeles gibi metropolden chicsgo gibi orta sınıfın yoğun olduğu bir şehri tercih etmesi zor ama onun new york u çok istedini biliyorum

« Yanıtla #13 : 20 Haziran 2007, 16:32:21 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Üyelik Bilgileri

kobe için kirk değil de bence gordonu verirler...iki skorer yerine 1 skorer 1 oyun kurucu olur ellerinde...daha akıllıca olur bence...

« Yanıtla #14 : 20 Haziran 2007, 16:34:42 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Bizimkilerin takastan istedikleri şey zaten pg pozisyonunda adam akıllı birini almak.Eğer olmazsa zaten o takas olmaz.Hem Deng2i hem Gordon'u ben ne yapayım.
« Yanıtla #15 : 20 Haziran 2007, 16:51:35 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Üyelik Bilgileri

deng 3 numarada olacak...gordon 2 numara oynar...bence kirk gibi bi pg yi size vermezler...ama kobeyi almak istiosanız da fedakarlık etmeniz gerekir tabi...

« Yanıtla #16 : 20 Haziran 2007, 16:55:13 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

JO'nun geleceğine kesin gözüyle baktığım için.Deng gereksiz.Odom'u 3 numarada oynatırız.JO zaten 4 numara oynuyor.Hinrich 1 numara Deng de gelirse 2 oynar.
« Yanıtla #17 : 20 Haziran 2007, 16:59:08 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

JO-Odom-Hinrich-Deng bunlar nasıl bir arada olacak...

Ayrıca Deng iki oynasın o fizikle ve o şutu kısır oyunu ile ben intihar ederim...

Deng 3-4 oynar kardeşim ama 2 kasar onu baya..
« Yanıtla #18 : 20 Haziran 2007, 17:01:48 »
Kenyon_Martin
Detroit Bad Boys
All-Star

Ya Sev Ya Terk Et!....

Üyelik Bilgileri

Yanlız şöyle bir şey var Ben Gordon hem sg hem pg oynaya bilen bir oyuncu.Ben Gordon Connecticut yıllarında takımın oyun kurucu rolünü üstleniyordu.Chicago'ya geldiğinde Kirk Hinrich'ten dolayı onada yer açmak için onu skorer bir 2 numaraya çevirdiler.Çoğu maçtada maçın ilerliyen bölümlerine pg pozisyonuna geçtiğini gördüm.Bu yüzden Lakers Hinrich diye yanıp tutuşacağına Gordon'u pg de kullancaktır zaten Kirk Hincrih Chicago adına takasın dokunulmaz elemanı...

« Yanıtla #19 : 20 Haziran 2007, 17:07:35 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Ya arkadaşlar biz konuşuyoruz da ben yüz kere yazdım Chicago Tribune böyle bir takasın bu yaz olmasına imkan vermemiş.En erken 08-09 diyorlar..Kobe'nin Knicks mevzunu konuşacağımız her saniye Bulls'tan bahsediyoruz.

Bu arada Gordon gibi bir örnek de Joe Johnson hemen hemen benzer fizikte oyuncular,o da asıl mevkisi iki olmak üzere oyun kurucu da rahat oynayan bir eleman..
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » ArşivKonu:
 Lakers Takas Senaryoları

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv