« Yanıtla #20 : 20 Haziran 2007, 17:09:15 » |
|
Mustafa
|
Gordon'un şütör özelliğini oyun kuruu özelliğinden daha çok isterim.Hiç olmazsa Gordon 2 oynar,Deng 3,Odom 4 ve Bynum 5.Pg ye de artık takasla falan olmazsa free agent dan bir şeyler yapacağız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 20 Haziran 2007, 17:21:46 » |
|
Kenyon_Martin
|
free-agent piyasasında bu sene Los angeles Lakers'ın işini görebilecek kalbur üstü oyun kurucu Steve Blake var.Lakers bu oyuncuyu kadrolarına katarlarsa gerçekten çok iyi eder.Genç olmasının yanında şutu düzgün üçlük yüzdesi yüksek takımı gerektiğinde oynatabilen bir oyun kurucu.Özellikle bu sezon Nuggets'a geçtikten sonra performansını çok yükseltti hemen hemen herkes onun nasıl kalitede bir oyuncu olduğunu çok iyi biliyor.Bende bu sene Steve Blake Nuggets'la nikah tazeledimi bilmiyorum ama kontrat imzalamadı ise ona en yakın takım Lakers olarak görüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 20 Haziran 2007, 17:24:59 » |
|
Mustafa
|
Abi Slam'de okmuştum.Ben takımdan memnunum ve Denver beni bırakmadan ayrılmam dediğini hatırlıyorum.AI ve Carmelo ile oynamak benim için bir zevk tipi şeyler söylemişti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 20 Haziran 2007, 17:32:09 » |
|
Eralp
|
Onu bir kenara bırak Mustafa da Blake'i geri plana ittirecek ve unutturacak bir free-agent var piyasada Lakers için.Bence Steve Blake'ten önce bir Jannero Pargo düşünülmelidir.Şut deyince Pargo 3-4 kat üstündür Blake'ten.Hem çok düzgün bir şutu hem de müthiş bir bilek hassasiyeti var.Pas dağıtımını da iyi yapar.New Orleans Hornets'a gelmesi ile daha da ortaya çıkan bir adam oldu.Geride bıraktığımız yıl içerisinde takımın skorunu sırtladığı maçlar oldu.Zaman zaman benchten gelerek harikalar yarattı.Chicago Bulls'ta yapamadıklarını kısmen Hornets'ta yaptı.Ben hep söylemiştim yine söylüyorum,başta şutu olması nedeni ile Lakers,free-agent point guard'lar içerisinde öncelikle Pargo'yu düşünmeli.Kobe kalacaksa ve Pargo gelecekse yine iyi iş çıkarmış olurlar.Eminim ki;Sasha ve Smush'ın sıçıp batırdığı Bryant pasları,Pargo ile yeniden üst raddeye gelip,asist olarak Kobe'nin hanesine yazılacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 20 Haziran 2007, 17:44:53 » |
|
RaRe
|
pargo düşünülmeli kesinlikle bence de...olmadı bibby diyesim var ama ...  neyse ama zaten bu takas biraz hayal...bulls ilgilenmicek sanırım kobeyle bakalım nereye gidicek...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #25 : 20 Haziran 2007, 18:05:40 » |
|
NaturalBornKilleR
|
Bibby mi?Bibby bi takımın başına gelebilecek en kötü şey.Her hangi bir takası (adamlar önemli değil) Sacremento hemen kabul eder.Zaten o kontrata takas bile zor.Bibby de ne savunma, ne hücum.Sayı ortalamasına bakmayın.Maç başına şut ve yüzdesi açıklıyor olayı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 20 Haziran 2007, 18:08:30 » |
|
RaRe
|
ya geyik olsun diye söledim...gülücük var yaında zaten...ayrıca diyesim var dedim...ciddiye almayın hemen... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #27 : 20 Haziran 2007, 21:07:46 » |
|
lordapo
|
Bibby mi?Bibby bi takımın başına gelebilecek en kötü şey.Her hangi bir takası (adamlar önemli değil) Sacremento hemen kabul eder.Zaten o kontrata takas bile zor.Bibby de ne savunma, ne hücum.Sayı ortalamasına bakmayın.Maç başına şut ve yüzdesi açıklıyor olayı.
Valla bibby içibn en uygun takım cavs yane onun gibi savruk bir guarda anca onlar adepte olur en azından hücum gücünü kullanırlar ya geyik olsun diye söledim...gülücük var yaında zaten...ayrıca diyesim var dedim...ciddiye almayın hemen...  Ender geyik yada espiri konu dışında yapılır burda ciddi ciddi biz ihtimalleri konuşuyoz sapan saçma şeyleri ortaya sürmenin ne yeri ne de konusu bura
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 21 Haziran 2007, 20:35:57 » |
|
Can Çetin
|
lakersda bence eğer kobe de gidecekse adam gibi bir tek odom var bynum falan hikaye gelişeceği yok en iyi ihtimal bir haywood olur ya da dalambert o seviyede kalır ha simdi de o seviyede mi tartışılır neyse giden bir 10 numara hakkı oldu;)geleceğe bakalım bu bynum ı herkes bulunmaz hint kumaşı sanyor ya bunu bence birine "kakalayabilir" ise-ki zor değil-kontratı olan radmanovic ki niye aldılarsa bunu=)onunla birlikte bir de iste dengelemek için falan bir pg eksikliği olan takıma delento west ve al jefferson ilaç gibi gelecektir denge için oynamayan wally szczerbiak ve kwame karşılıkılı verilebilir boston a da iyi sattım he=)hem savunmacı 3 lükçü+blokçu=)west,hem geleceği bence bynum dan daha fazla olan-en azından lise kariyerine baksak bile yeter-jefferson,ve olur ya oynayacağı tuturasa-wally nin dünyasını bilemeyiz çünkü-iyi bir şütör ve kontrat almış olurular ama şöyle bisey var iki sezon sonra wally nin 1 sezon sonrada brown ın bitecek ki kaybedilecek pek bir şay yok(yani önümüzdeki sezon için kontrat kalma sayısı)boston için kötü oldu ama neyse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 21 Haziran 2007, 22:49:32 » |
pen
Yeni Üye
"KB24 is the black mamba"
|
aslında kobe şöyle miamiye veya orlandoya gelsede birkaç maçına gitsek. şaka bir yana ben kobe nin los angeles dan ayrılacağını sanmıyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 23 Haziran 2007, 14:41:36 » |
|
Mustafa
|
Geyik olsun diye söyledin ama bu doğru olabilrimş.Lakers 4 lü takasa girebilirmiş deniliyor.O zaman Mike Bibby Lakers'ın yollunu tutabilirmiş.Başım şişti bu takas senaryolarından.Bir tane daha var ya.Bu sefer uzak bşr yere gitmiyormuş Kobe aynı şehir de kalıyor ama diğer takıma gidiyor  Los Angeles Lakers Corey Maggette 6-6 SG from Duke 16.9 ppg, 5.9 rpg, 2.8 apg in 30.6 minutes Sam Cassell 6-3 PG from Florida State 12.3 ppg, 2.9 rpg, 4.7 apg in 24.3 minutes Shaun Livingston 6-7 PG from Peoria Central (HS) 9.3 ppg, 3.4 rpg, 5.1 apg in 29.9 minutes Los Angeles Clippers Kobe Bryant 6-6 SG from Lower Merion (HS) 31.6 ppg, 5.7 rpg, 5.4 apg in 40.8 minutes Şu da dediğim Bibby takası falan.Batug'da Kensai yazmış; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYepyeni bir Kobe-Garnett senaryosuyla yine karşınızdayız. Bu senaryomuzda Lakers Kobe'nin yanına Kwame ve Radman'ı ekleyip; Pierce, Bibby ve Ricky Davis'i alıyorlar. Böylece hem ortada dolaşan patron Buss'ın Kobe'nin yerini başka bir yıldızla doldurma isteğini karşılıyoruz, hem de Kobe'ye sağlanamayan yardımcı skorerleri getirmiş oluyoruz. LA'in Bibby'e karşı çıkacağını sanmıyorum, Davis'in de kontratı son senesinde, beğenmezlerse sene sonunda yolcu olur, Radman'ın kontratının gitmesi de ayrı bi güzellik. Bu durumda olası beş Bibby - Davis - Pierce - Odom - Bynum oluyor ki bence şu andakinden çok daha iyi bir beş. Reggie Theus'u koçluğa getirip baştan bir yapılanmaya giren Kings, zaten takımdan ayrılması beklenen Bibby ve Artest'in yanına Brad Miller'ın kontratını da iteleyip; Kwame ve Ratliff'in biten kontratlarını, uslu durursa önemli yerlere gelebilecek Telfair'i, capfiller olarak takasa giren ama dış şut problemlerine de yardımcı olabilecek Radmanovic'i ve de en önemlisi Minny'nin 7. sıra pickini alıyorlar. Böylece oldukça ciddi bir şekilde cap boşaltıp Telfair, Martin ve draftten 7. ile 10. picklerle geleceği parlak bir takım olma yoluna giriyorlar. Minnesota ise Garnett'in yanına Ricky Davis ve 7. picki koyup Boston'ın 5. sıra pickini, Al Jefferson gibi geleceğin önemli pota altı oyuncularından birini, savunma profesörü Artest'i, dış skorer olarak Wally'i ve pota altındaki boşluğa da Brad Miller'ı alarak yepyeni bir çehreye bürünüyor. Bu durumda potansiyel beş Foye - Sczerbiak - Artest - Jefferson - Brad Miller şeklinde oluyor, ayrıca 5. sıradan gelecek bir oyuncu daha var tabii 5'e girebilecek. Bunun da şu ankinden daha çok parçaya sahip bir takım olduğunu düşünüyorum. Eğer kimyayı oturtabilirlerse play-offa girebilecek bir kadro. Takasın doğu yakasındaki Boston ise bence bu takasla Doğu şampiyonluğu için en ciddi aday oluyor. Takımdaki bir çok önemli parça(Pierce, Sczerbiak, Jefferson), ayrıca sıra 5. picki, Ratliff'in biten kontratı ve zaten yolcu Telfair ayrılıyor. Fakat karşılığında belki de NBA'in en iyi 5 oyuncusundan 2'sini alıyorlar; Garnett ve Kobe. Böylece potansiyel beş Delonte/Rondo - Kobe - Gomes/Green - Garnett - Perkins şeklinde oluyor. Görüldüğü gibi Rondo, Green, Allen gibi yararlı olabilecek yedekler de kalıyor takımda. Tek eksik nokta Garnett ve Perkins'i yedekleyecek bir uzun, onu da MLE ile çözsünler artık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 23 Haziran 2007, 15:02:15 » |
|
Eren
|
Güzel 2 senaryo Mustafa ama ilginç özellikle Clippers takası bana göre tam bi felaket Cassel zaten ölmüş geç onu sayma bile Livingston tamam şuan elimizde olan guard dan iyi ama bizim ihtiyacımız olan guard tipi değil bence Maggatte ye gelince hiç bir zaman güvenemediğim bir oyuncu olmuştur,dış şutu iyi değil ama eğer kendini verip oynarsa neler yapabileceğini yaklaşık 3 sene önceki frmuyla bana göstermişti şahsen döt olmuştum ama hala da güvenmiyorum.
Şu en son batug taki takasa gelince eğer Kobe ye gerçekten çok sevmeseydim şu kadroya(Bibby - Davis - Pierce - Odom - Bynum ) hayır diyemezdim,bana göe gerçekten çok iyi bi kadro ana skorer Pierce Biby ve Davis 2 iyi opsiyon ve Odom Bynum daha ne olsun ? Bench sağlam olmaz yine derinlik yok ama bu seneki kadrodan çok çok üstün olacağı kesin ama bu takasta kafama takılan bi şey var.Sacremento Kobe'nin gelişiyle geleceğe yönelik bi karo kurulcak felan yazmışlar Kobe artık geleceği değil bugünü düşünüyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 23 Haziran 2007, 15:05:36 » |
|
Mustafa
|
O ikinci takas senaryosu zaten 3 takımıda alır götürür.Hatta play-off ta 1. turu bile geçerler o kadroyla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 23 Haziran 2007, 15:07:12 » |
|
Eren
|
O ikinci takas senaryosu zaten 3 takımıda alır götürür.Hatta play-off ta 1. turu bile geçerler o kadroyla.
Sacremento yalan olur bence ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 23 Haziran 2007, 15:15:53 » |
|
Torres#9
|
İlk önce Clippers takasından başlayayım sonra diğer 4'lü takasa geçiş yaparım.Öncelikle Clippers'ın bu işe başka elemanlarla girmesi gerekir,Maggette'yi ben Spurs'a istiyorum olmaz diyorum o yüzden,şaka bir yana Mobley-Kobe ikiliside 2 numarada ellerinde kalacaklar,ayrıca guard konusunda da ellerindeki iki iyi guardı vermiş olacaklar,geriye sadece Hart kalıyor ki bu da istenmeyecek bir durum,aslında Hart o işin üstesinden çok iyi kalkar ama ben bu takasa sıcak bakmıyorum.Sonradan Mobley'i yollayarak 3 numara alırlarsa iyi olur o zaman bu takaslar Clippers için ama şu senaryoda hem 3 numarasız hem de tek adama düşmüş guard rotasyonu kalacak ellerinde...
Şu dörtlü takasa bakalım bir de,bu takas senaryosu ligde çok şeyi değiştirecek bir senaryo,her takımın çehresi değişiyor bu takas sonunda,Boston 2 süperyıldıza sahip oluyor,diğer takımlarda iyi beşlere sahip oluyor,kısacası her takım için iyi takas gibi göze çarpıyor... Lakers >> Çok delici bir beşe sahip oluyor bu oyuncularla,her ismin skor potansiyeli var ve can yakan anlarda çok avantajlı olurlar,ayrıca Davis'in son senesi olması da onlar için bir avantaj,takımda sisteme uymazsa filan seneye postalanır,böylelikle hem Kobe gitmiş oluyor hem de snowboard'cu kontrat avcısı Radman postalanmış oluyor,kısacası Kobe gidiyor ama ellerine çok iyi bir beş ve bir de yıldız geçiyor... Boston >> Ligin 2 süperstarına kavuşmuş oluyor manevi takımım,şu draft hakkını vermesek iyiydi ama 2 süperstar için çok iyi bir paket,Al Jefferson'ı çok sevsemde,geleceği çok iyi olsada Kobe-Garnett'i bir arada görmek için hepsi değer açıkcası.Takasdan sonraki kadroya bakacak olursak dış mevkilerinde alternatifi bol bir kadro oluyor,uzun rotasyonuna da isim bulduk mu iş halloldu demektir.Rondo-Allen ikiside bu sene çok iyi yıl geçirdiler,Allen sakatlıktan dönüyor,umarım yine aynı şekilde sahalara döner,Rondo'da seneyi çok formda kapattı.Kobe-Green-Gomes,Kobe için bir şey demeye gerek yok,zaten biliyoruz,Green'de ilerisi için çok umutlu olduğum bir isim.Gomes'de Green gibi ilerisi için umut vadeden bir genç,kısacası bu takas bizi uçurur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 23 Haziran 2007, 15:17:05 » |
|
Mustafa
|
Sacremento yalan olur bence ... 3 takım dediğim.Lakers,Wolves ve Boston.Belkide Boston yüz yıl sonra şampiyon bile olabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 23 Haziran 2007, 15:21:06 » |
|
Eren
|
Sacremento yalan olur bence ... 3 takım dediğim.Lakers,Wolves ve Boston.Belkide Boston yüz yıl sonra şampiyon bile olabilir  He evet o konuda haklısın ama Kobe böyle bi şey yapmaz eminim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 23 Haziran 2007, 15:27:50 » |
|
Mustafa
|
Bir haber daha geldi.Ayaklı gazete gibi hissettim kendimi.Boykins Bucks'la olan sözleşmesindeki opisyonu kullanmayıp Temmuz ayında serbest kalabilirmiş.İlgilenen takımlar arasında bizim dışımızda Cavs ve Denver'da varmış.Aldığı parada yıllık yıllık 3 milyon $ civarı.Eğer alırsak bizim için ço iyi bir transfer olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 23 Haziran 2007, 15:31:18 » |
|
Eren
|
Bir haber daha geldi.Ayaklı gazete gibi hissettim kendimi.Boykins Bucks'la olan sözleşmesindeki opisyonu kullanmayıp Temmuz ayında serbest kalabilirmiş.İlgilenen takımlar arasında bizim dışımızda Cavs ve Denver'da varmış.Aldığı parada yıllık yıllık 3 milyon $ civarı.Eğer alırsak bizim için ço iyi bir transfer olur.
Boykins guard problemimizi çözecektir en azından şu andan çok iyi olcağı kesin inş. alırız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 25 Haziran 2007, 16:22:56 » |
|
lordapo
|
Ama boykins in peşinde cavs da var ama bence daha iddaa lı bir takım olan lakers a gitme olasılığı yüksek hemde üçgen hücumdan döncek olan ceza şutlarını değerlendirme konusunda en güvenikcek isimlerden biri earl boykins bence lakers a gelirse en azından hem takım oynatma hemde skor bakımından yararı çok olur takıma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|