+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » Biyografiler ve Oyuncu Analizleri » Aktif Oyuncular (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Lebron James

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Konu: Lebron James  (Okunma Sayısı 2144 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 24 Şubat 2007, 17:38:17 »
LeBron James
Starter

GO SPURS!!!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Lebron James

daha 4. senesinde binlerce kişinin hayranı olduğu ve binlerce kişinin de nefret ettiği bir adam.daha 4. senesinde nba in en büyük reklamı potansiyeli oldu.nba in pek çok kişiye göre en iyi oyuncusu pek çok kişiye göre de sönüp gidecek bir oyuncu.o kadar çabuk yükseldi ki diğer oyuncu hayranları onu kıskanmaya başladılar sebebi de bu pek çok kişinin sevmemesinin.çünkü gerçekten çok çabuk nba in en önemli oyuncusu oldu.t-mac,kobe,carter hayranlarının ondan nefret etmesinin sebebi bir anda lebron gelince onların pek çok anlamda pabucu dama atıldı.all star maçında geçen sene kötü bir tecrübesi olmasına rağmen en fazla oyu o aldı.pek çok kişi bu yüzden onu sevmiyor.wade çilerde sevmiyor çünkü birbirine yakın oyuncular olmasına rağmen her yönden onu geçiyor.aslında lebron hayranları hariç kimse onu sevmiyor,ama lebron un dünyadaki en büyük hayran kitlesine sahip olması ona yetiyor
OnE tEaM ONe GoALLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
http://img521.imageshack.us/my.php?image=lebronjames3yq9eyzi2jc1.jpg
« Yanıtla #21 : 24 Şubat 2007, 17:46:23 »
Tolga_SAS
Starter

3 times playoff MVP - 2 times regular season MVP

Üyelik Bilgileri

gerçekten bi süper star ama kendisini nedense hiç sevmem şut stili olsun kişiliği olsun kendini herkesten çok çok üstün görmesi olsun  falafilan  işte  lordaponun dediği söze çok katılıyorum NBA ne MJ ler yedi  eminim lebronuda hapur hupur yiycektir

böyle diyosun ama bu adam all-star oylamasında 2.5 milyon oy alıyor. koca çinlinin oyundan fazla oyu herkesden den fazla hayranı var. Yani bu adama en yakın rakibi carmelo bile şöyle demiş " Bu adama kimse bir şey söyleyemez" yani carmelo bile böyle diyorsa... nba böyle bi adamı asla yiyemez. böyle bi şey imkansız. lütfen böyle saçma yorumlar yapmayalım. Lebronun nba de yenmesi kadar komik bir yorum olabilir mi ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

« Yanıtla #22 : 24 Şubat 2007, 17:58:51 »
garnetttt_06
All-Star

Kamyoncu değilde ne bu adam?

Üyelik Bilgileri

lebron james bence ligin en güçlü oyuncularından biri ama çok bencil bir oyuncu. all-starı bile kendi maçına çevirip içine etmeyi başarmış bir oyuncu. umarım her zaman süper istatistikleri ve büyük bir hayran kitlesinin yanında onu sevmeyen takım arkadaşları olur tüm kariyeri boyunca.
« Yanıtla #23 : 01 Mart 2007, 22:55:13 »
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi

daha 4. senesinde binlerce kişinin hayranı olduğu ve binlerce kişinin de nefret ettiği bir adam.daha 4. senesinde nba in en büyük reklamı potansiyeli oldu.nba in pek çok kişiye göre en iyi oyuncusu pek çok kişiye göre de sönüp gidecek bir oyuncu.o kadar çabuk yükseldi ki diğer oyuncu hayranları onu kıskanmaya başladılar sebebi de bu pek çok kişinin sevmemesinin.çünkü gerçekten çok çabuk nba in en önemli oyuncusu oldu.t-mac,kobe,carter hayranlarının ondan nefret etmesinin sebebi bir anda lebron gelince onların pek çok anlamda pabucu dama atıldı.all star maçında geçen sene kötü bir tecrübesi olmasına rağmen en fazla oyu o aldı.pek çok kişi bu yüzden onu sevmiyor.wade çilerde sevmiyor çünkü birbirine yakın oyuncular olmasına rağmen her yönden onu geçiyor.aslında lebron hayranları hariç kimse onu sevmiyor,ama lebron un dünyadaki en büyük hayran kitlesine sahip olması ona yetiyor
Bu dediklerine baştan sona kadar katlıyorum Kral fanları dışında nerdeyse hiç seveni yok
Kral olmasını çekemeyenler var
Bi de beyler LeBron NBA de nasıl yensin yani o kadar komikki yani kendini hiç geliştirmese hep böle kalsa zaten yine süper
Kobe ye veya Wade ye MJ nin 22 yaşındaki halinden üstün denmedi sadece Kral a dendi
Türkiyede basketten en çok anlayan isimler Murat Murathanoğlu Kaan Kural ve Murat Kosova da bunu yeri geldi mi hep söylüyor LeBron şu an dünyanın en iyisi diye
Zaten dünyanın en çok satan basketbol dergisi SLAM de de bunu yazdı en iyisi Wade-Kobe falan olsaydı onu kapakta NBA logosu yerine koyarlardı zaten LeBron'u koyma sebebinide şu an dünyanın en iyisi diye açıkladı
« Yanıtla #24 : 03 Mart 2007, 16:45:34 »
T.10ur
Big Mac
Starter

''ıceman'' şampiyonnnnnnn

Üyelik Bilgileri

ya nasıl anlıyorsunuz  bilimiyorum ben o yeme lafını şu şekilde söledim zamanında ıversona  kobeyide t-mac e cartere veliahtdediler  ama şimdi hiç veliaht diye adları geçmiyo yani binevi yendiler.yendiler diye grant hill mi oldular hayır lebronu yerler derken ben bunu kastetdim. yoksa şimdi böle bugün yarın berbat bi oyuncu olacak siz onun şimdiki haline bakmayın ilerde normal bi oyuncu alacak diye bişey demedim en azından bunu kastetmedim
« Yanıtla #25 : 07 Haziran 2007, 16:26:33 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

LeBron için kritik günleer başlıyor . Büyük oyuncu olduğunu göstermek için en iyi noktada ve artık başardığını bir winner olduğunu göstermesi gerek . artıları büyük gerek fiziği gerek hücum yönü gerek takımdaki liderliği ile buralara gelene kadar naçizane işleri  başardılar zaten . Onu durdurmak elbette çok zor ancak LeBron Cleveland tarihine geçip seriyi kazanmak istiyorsa savunma yapmak zorunda . Finaller hücumla kazanılmıyor . Bende merak ediyorum şu maçlardaki performansını . Bakalıım neler gösterecek bizlere .
« Yanıtla #26 : 01 Şubat 2008, 20:20:41 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Mr Kinq James başLı başına sayı makinesi Örnek aldıqım isimlerin başında 2.sırada SmileyWink oNu islediqim zman mutlu olyrm her ne oLursa oLsun
« Yanıtla #27 : 05 Şubat 2008, 01:51:50 »
Lebron James Koray
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

lebron bence şu anda bile wade den daha iyi bence hiçbir zaman wade gibi olamaz falan demek yersiz bence...yaşına göre çok olgun şimdiden birçok başarısı var kimine göre itici biri gibi geliyor ve bazı insalar onun bu kadar iyi olmasını kabullenemiyor bence...MJ gibi olabilir mi bilmiyorum ama bence olmaya en büyük aday ve emin adımlarla ilerliyor...her an herşeyi yapabilecek biri maçın gidişatını her an değiştirebilecek biri ve inanılmaz bir yetenek bence...cleveland ı geçen sene doğu finaline taşıması bir tesadüf değil bence ve aynı başarıyı bu senede gösterebilir...lakabındanda anlaşılacağı gibi KING JAMES....
« Yanıtla #28 : 08 Şubat 2008, 14:32:22 »
cavaliers_23
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

lebron jamese sölencek bişey yok onun gibisi zor bulunur bence nba tarihindeki en iyi oyunculardan birisi tabi tarihe girerse
« Yanıtla #29 : 31 Temmuz 2008, 18:42:45 »
hallowed
NBA Oyuncusu
*

You know what..Never fear..Magic is here !

Üyelik Bilgileri

Lebron çok iyi oyuncu bugünde gördük,çok güçlü bir kere.Ben pek sevmiyorum kendisini o malum All Star maçından dolayı ama hakkınıda yemem..Fakat MJ'ın veliahtı diyorsunuzda neye göre ? Bi kere oyun stilinin uzaktan yakından alakası yok..Eğer başarı olarak kastediyorsanız yanına bir yıldız daha olmazsa şampiyonluk şansıda çok az gibi..Bu yüzden Lebron bu gidişle sadece istatistik yakalayan bi oyuncu olarak kalır (Yanına yıldız alınmadıkça)..Tamam takımını playoffa sokuyo finale taşıyo ama nereye kadar..Jordan la kıyaslanması kadar saçma bişey de yok.Benzeyen tek yönleri var,numaraları..
'                                                                             
« Yanıtla #30 : 14 Ağustos 2008, 17:41:36 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Tüm repertuarı smaclar,iceri zorlamalar olan..potadan uzaklastıkca etkisi azalan bir arkadas..
« Yanıtla #31 : 14 Ağustos 2008, 17:45:15 »
tmacfatih
Rookie
**

geç artıq şu ilk turu!!!!

Üyelik Bilgileri

çok iyi bir oyuncu kesinlikle ama bana göre takım arkadaşlarına sınıf atlatmıyor onları sıradanlaştırıyor istatistikleri inanılmaz gözüksede ayrıca Wade bu sene çok iyi dönüyor:D

« Yanıtla #32 : 14 Ağustos 2008, 19:04:52 »
Anto James
Brotherhood
Rookie
**

T-mac LeBron Fan

Üyelik Bilgileri

Tüm repertuarı smaclar,iceri zorlamalar olan..potadan uzaklastıkca etkisi azalan bir arkadas..
LeBron asla bir şutör değil ama uzak mesafeden artık üçlük atabildiğini gördük bu sezon...Belki her yerden atamıyor ama belli noktalardan üçlük atıyor...LeBron'u bu kadar cümleyle sınırlandıramazsın...
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

« Yanıtla #33 : 14 Ağustos 2008, 19:07:41 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

LeBron asla bir şutör değil ama uzak mesafeden artık üçlük atabildiğini gördük bu sezon...Belki her yerden atamıyor ama belli noktalardan üçlük atıyor...LeBron'u bu kadar cümleyle sınırlandıramazsın...

Üçlük atmak marifet değil pota altındaki,drive daki başarılarını dışarı çıktığında gösteremiyor..
« Yanıtla #34 : 14 Ağustos 2008, 20:13:57 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Yani..kısıtlı oldugunu soyluyorum daha ne diyeyim.. son saniye topu elinde olsa onu da bam güm iceri girip smac vurur.. şutu yok.. (hala) bakalım eli top tutan bir pg geldi yanına (Mo Will)..yine iş yapamazsa artık..
« Yanıtla #35 : 14 Ağustos 2008, 20:28:24 »
Young Rocket
NBA Oyuncusu
*

Live It.Every Game,Every Day...

Üyelik Bilgileri

Yani..kısıtlı oldugunu soyluyorum daha ne diyeyim.. son saniye topu elinde olsa onu da bam güm iceri girip smac vurur.. şutu yok.. (hala) bakalım eli top tutan bir pg geldi yanına (Mo Will)..yine iş yapamazsa artık..

Bak kardeşim şutu yok diyorsun ama adamın 2007 playofflarında detroit serisinde(yanılmıyorsam 6.maçtı) 10 da 7 üç sayı isabeti vardı.Yani ısındı mı kimse tutamıyor.Regular Sezonun sayı kralıydı.Anto James inde dediği gibi.LeBron şutör değil ama uzak mesafelerden de atabildiğini gösterdi.Şutör diyorsan Peja ve Micheal Redd e bakmanı isterim
« Yanıtla #36 : 14 Ağustos 2008, 20:42:18 »
Ilkkan
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

LeBron ' un en sevmediğim özelliği , şutudur . Zaten tek eksiği de bu , şutu da olsa tadından yenmez . Ama şutunu da kendi mahvetti , bunun nedeni de o çalıştığı ağırlıklar . Lisedeyken çok iyi 3 ' lük atardı , hatta neredeyse orta sahadan sallardı 3 ' lüklerini , girerdi de . Tabi o zamanlar çok da güçlü değildi , sadece bir gard - forvet için güçlü sayılırdı . NBA ' ye geldikten sonra , inanılmaz çalıştı , özellikle ağırlık . Yani 35 - 40 yaşına geldiğinde bile bu kadar güçlü olacağı aklıma gelmezdi . Zaten NBA ' ye ilk adım attığı zaman ki fotoğrafıyla , şimdiki haline bakınca , ne kadar çok ağırlık çalıştığı anlaşılıyor . Bu ağırlıkların avantajlarıyla beraber , dezavantajları da geldi . LeBron şu an 115 kilo olmasına karşın NBA ' in en hızlı ve sıçrama kabiliyeti en yüksek oyunculardan birisi , aynı zamanda çok da güçlü , özellikle kanat bölgeleri . Ağırlık çalışması çok işine yaradı ama şutunu da bozdu . Ağırlık çalışmak zaten şutu bozar ve omuzlar da bozar . Şimdi şut çekerken omuzları sığmıyor . Unutmadan , LeBron ' un şut stili de değişti , eskiden düzgün bilek atarken , şimdi dirseklerini biraz daha yana açmak zorunda kalıyor , omuzları yüzünden . Bu adam ağırlık çalışmasaydı , şu an daha iyi şut atabilirdi , evet . Ama şimdiki kadar hızlı , atletik , güçlü , dayanıklı bir insan olamazdı . Bu yüzden de insanlar LeBron ' u '' kas yığını '' biri hatta '' kas yığını bir kalas '' olarak görüyor . Yani tabi , oturulduğu yerden yorum yapmak böyle bir şey olsa gerek . Shaq , Howard , Wilt gibi oyuncuları da o zaman böyle görmemiz gerek demek ki . LeBron ' un o 115 kiloluk vücuduna göre çok iyi bir top kabiliyet , çok üst düzey pas görüşü var . Yani bu adamın en sevdiğim özelliği sadece 30 sayı ortalamasıyla oynaması değil 30 sayının yanında 8 riband ve 7 . 5 asist ortalamasıyla oynaması , yani all - around olması . Eğer vücut çalışmakla bunlar olacaksa , ben şu an başlayayım gerçekten . Sadece o 7 . 5 asist ortalamasını bile yapmaya razıyım . LeBron şu an 23 yaşında ve NBA ' de 30 - 8 - 7 yapabilen 3 oyuncudan biri , Jordan ' dan sonra bunu yapabilen tek oyuncu . Yani bu kalaslık ise , ben seve seve kalas olabilirim , gerçekten . Forvetler arasında en çok asist yapan adam , yaptığı asistler de ortada , yani bunlar vücut yapmakla olacak şeyler mi ? Ama şutunun kötü olduğu fikri hakkında insanlarla hemfikirim . Yani LeBron şut için kalktığında bile '' keşke çekmeseydim '' dediğim oluyor . Şu an % 31 üçlük yüzdesiyle oynuyor . Bunu 40 yapabilse zaten önünde kimse kalamayacak . Ama o vücutla bunun olması imkansıza yakın . Denebilir ki '' Yao , Gherge Muresan ve Nowitzki de kalıplı , onlar nasıl atıyor ? '' . Tabi ki onlarda kalıplı ama , bu adamın gerçekten çok kaba ( güç anlamında ) bir vücudu var , elleri de aynen öyle , diğerleri gibi yumuşak değil . LeBron elbette ki şutunu geliştirecektir , hiç çalışmasa bile yıllar geçince bu kendiliğinden gelir , tabi ki bir şutör kadar iyi atabileceğini sanmıyorum .

NBA ' ye ilk adım attığından beri çok fazla nefret edeni var ( özellikle Jordan , Kobe fanları ) . Tabi bunun olması normal , hele ki Stern ' in onun paso reklamlarını yapması yüzünden bu onu insanların '' balon '' gibi görmesini sağlıyor . İnsanların nefret etmesi normaldir , hele ki oyuncunun yakın bir rakibinin fanısınız . Bu sürekli kıyaslamalardan dolayı insanlarda nefret ediyor artık oyunculardan . Mesela ilk zamanlar insanlar bana Wade ' den çok nefret ettirmişti , artık nefret ettiren biri kalmadığından bu adamı çok sevmeye başladım , zaten çok efendi ve mütevazi bir kişilik . Neyse , tabi bir de LeBron ' un estetik olmamasından dolayı oyun stili de insanlara hoş gelmiyor , çoğu insan estetik meraklısı olduğundan dolayı . Tabi ben estetiğe önem vermem , verseydim gider bale izlerdim , yada sert savunma ilgimi çekmezdi , her neyse . İtici olduğu düşünüldüğünden dolayı da sevilmiyor - ki bir bunun yanlış olduğunu düşünüyorum , estetik falan doğru yani - . Yani kısacası bu adamdan nefret eden çok , çekemeyende . Neredeyse sadece LeBron fanları seviyor , onlarım dışında nadiren var . İlk geldiğinden beri pohpohlanması en büyük sebep tabii ki .

NBA ' ye ilk geldiğinde , daha doğrusu Draftta 18 yaşındaydı . İlk maçını Sacramento Kings ' e karşı oynamıştı ve 24 sayı 6 riband 9 asist 4 top çalmayla oynamıştı . Daha ilk maçından '' büyük adam olacağım '' sinyallerini vermişti , Unutmadan , Cleveland , LeBron gelmeden önce 17 galibiyetle NBA sonuncusuydu . 18 yaşında da LeBron geldi takımın başına . 4 senede ise takımı en tepeye taşıdı , finalleri kaybettiler . Çocuk denecek yaşta yaptı bunları üstelik . Dünyanın gelmiş geçmiş  en iyi oyuncu olarak gösterilen Micheal Jordan bile LeBron James ' in  yaşındayken takımını sadece ilk tura çıkarabildi . İlk turda da Milwakuee  Bucks ' a karşı kaybetti . Tabi bu demek olmuyor ki LeBron James , Micheal  Jordan ' dan daha iyi oyuncu . Sadece Micheal Jordan bile LeBron  James'in yaşındayken , LeBron ' un yaptıklarının yarısını bile yapamadı . Ha  unutmadan söyleyeyim , Cleveland ' da Eric Snow dışında daha hiç kimse  final oynayamamıştır . Buna takımın yıldızı LeBron James de dahil . Bu büyük  dezavataja rağmen LeBron yine finale çıkardı .

Çok güçlü olmayan bir konferans da güçlü olmayan bir takımla playoff ' a başladılar . Takımda sadece orta mesafe şutu iyi olan , diğer yönlerde pek varlık gösteremeyen 221 cm ' lik bir Ilgauskas , bir maç 15 riband alıp , öbür maç yokları oynayan bir Gooden ,  pis işleri seve seve yapan ve pota altından airball atabilme yeteneğine sahip bir PF , Varejao .
Playoff ' larda LeBron James ' e en çok yardım eden kuşkusuz çaylak  Daniel Gibson ' du . O da 2 - 3 maç adam gibi katkı yapabildi tabi , Detroit karşısında . Ama o da finale çıkmalarında çok yardımcı oldu , Allah için . Takımda tek final tecrübesine sahip Eric Snow ( 2001 - Philadelphia ) hiç ortalıklarda  gözükmedi . Playoff ' larda doğru dürüst katkı yapamadı ki bu oyuncu takımında en tecrübeli ismi .

Washington Wizards serisini zorlanmadan geçtiler , Arenas ve Jamison yoktu diye hiç zorlanmadılar . 4 - 0 ile Cleveland ilk turu geçmişti . Tabi bir çok insanın ağzında '' Arenas ve Jamison olsa geçemezlerdi '' lafları vardı , tabi bu Detroit serisini geçmeleriyle son buldu .

New Jersey Nets serisine geldiklerinde , ben pek bir ihtimal vermemiştim . Yani belki LeBron takımını çıkarır ama karşılarındaki de Jason Kidd başta olmak üzere Vince Carter ve Richard Jefferson . Uzunlarının olmamasından yakınan Nets , bu seride Mikki Moore ' un coşmasıyla yüzlerini güldürdü , ama bu yine de fazla bir şeye yetmedi . Jason Kidd zaten klasını konuşturarak , seriyi Triple Double ortalamasıyla bitirdi , neredeyse her maç Triple Double yaptı , bu da yetmezmiş gibi Larry Bird ' ün Triple Double yapma rekorunu da egale etti . Diğer 2 oyuncu da her zaman ki hallerindeydiler . Ama sanırım beklenildiğinden daha az performans gösterdi , Vince ve Jefferson . Bunlara rağmen tabii ki LeBron takımını sırtladı ve Nets ' i de geçtiler , buna çok şaşırmıştım gerçeken . Heralde Detroit serisine gelince , bu playoff burada son olur demiştim .

Detroit Pistons serisine gelindiğinde , Rasheed ' in geçen sene çok haklı olduğu bir söz geldi aklıma , '' 1 oyuncu , 1 takımı asla yenemez '' diye . Gerçekten de öyle , denebilir . Tabii Detroit ' in ilk 5 oyuncusunun 5 ' i de yıldızdı , Chris Webber , Rasheed Wallace , Tayshaun Prince , Richard Hamilton ve Chauncey Billups . Hepsi işleri de çok iyiler . Sonuçta 1 süperstar , 5 yıldızı yenemezdi sonuçta , düşüncem seri başında böyleydi , tabi gene de değişmedi fikrim . İlk 2 maç yenildiler ve seriye 2 - 0 geride başladılar , bu benim fikrimi iyice güçlendirmişti . LeBron bu maçlarda kötü oynamıştı , zaten yenildiklerinde gerçekten kötü , yendiklerinde de iyi oynuyor bu adam . Neyse , 2 - 0 geride başladılar seriye , ama LeBron , Detroit ' e , üstelik 6 yıldır üst üste konferans finali yapmasına karşın ve inanılmaz bir savunmaları olmalarına karşın , 4 kez üst üste yenildiler . Kimse de buna ihtimal vermiyordu , en azından çoğu insan , ben de . Hele zaten serinin  ünlü bir 5.maçı var . Seri 2 - 2 ydi ve favori olan taraf Detroit Pistons ' du . 22  kez galip değiştirdi ve 16 kez de beraberlik oldu bu maçta . Takımının son  30 sayısının 29 ' una , son 25 sayısının da 25 ' ine imza attı . Maçta her şeyi  yaptı . Üstelik bunu Detroit gibi bir savunmaya karşı yaptı . Maç 2 kez  uzatmaya gitti . En sonunda maçın galibi LeBron James ' li Cleveland  Cavaliers oldu . LeBron ilk defa oynadığı bir doğu finalinde 22 yaşında  olmasına rağmen Detroit gibi bir savunmaya 48 sayı 9 riband 7 asist 2 top çalma ile bitirmiş oldu . Bana kalırsa bu çaylak sezonundayken finallerde  Magic Johnson ' ın Philadelpia 76ers ' e karşı Kareem Abdul - Jabbar  sakatlandıktan sonra oyun kuruculuktan pivotluğa geçip 42 sayı 15 riband ve  7 asistle bitirdiği maçtan sonra en etkileyici performansdır ( Playoff tarihinin ) benim için .

En sonunda LeBron , neredeyse tek başına takımını finale çıkarttı . Neredeyse diyorum , çünkü hesapta olmayan çaylak bir Gibson vardı . O da olmasaydı zaten sanırım LeBron kıl payı finallere çıkmayı başaramayacaktı , büyük ihtimal . Gibson sezon boyunca bir şey yapmadı ama 2 maç iyi oynadı ve seride resmen kilit adam oldu . Hele ki bir tanesinde çaylak olmasına rağmen 29 dakika da 31 sayı atması hala aklımdan çıkmıyor .

San Antonio Spurs , son 7 sezondur 3 şampiyonlukları vardı - bunla beraber son 8 yılda 4 şampiyonluk oldu - . NBA ' in en  tecrübeli takımıydı . NBA ' in en iyi savunma yapan takımlarından belki de en  iyi savunma yapan takımıydı . Cleveland ' ın herşeyi olan LeBron James ' i NBA'in en iyi yapışkan savunması yapan Bruce Bowen savundu . Onun  üstüne Manu Ginobili gibi bir savunmacı daha . İçeri girdiğinde de onu  karşılayan Tim Duncan ve Robert Horry gibi 2 uzun . Ayrıca karşılarındaki  Cleveland ' ın da takımdakilerin daha hiç birinin ( Eric Snow dışında ) final oynamadığını unutmayalım . En çok final tecrübesi olan takım final tecrübesi hiç olmayan bir takıma karşı . Üstelik takımın yıldızı bile 22 yaşında ve finallere ilk defa geliyor . Spurs çok akıllıca bir savunma yaptı , neredeyse tüm takım bu adamı tuttu , Bowen değil , hepsi . Ama yine de 4 - 0 olması biraz kötü bir durumdu . 

http://img512.imageshack.us/img512/7681/jamesspursjm627070614adcx5.jpg

5 . senesinde ise - yani bu sene - yarı finalde Boston ' a kadar geldiler , ama 5 sayı farkla kaybettiler , belki de Daniel Gibson olsa o maç farklı olabilirdi ama neyse artık . Boston ' da tabi şampiyon oldu finallerde . Sezonu da 30 sayı 8 riband 7 asist ortalamasıyla oynadı .

Gelince değiştir , devam ederim .
Lebron James
« Son Düzenleme: 14 Ağustos 2008, 23:08:52 Gönderen: Ilkkan » Logged
« Yanıtla #37 : 14 Ağustos 2008, 20:51:06 »
BlacK_SmokE
Ayın Üyesi / SixouL
All-Star

Üyelik Bilgileri

Bak kardeşim şutu yok diyorsun ama adamın 2007 playofflarında detroit serisinde(yanılmıyorsam 6.maçtı) 10 da 7 üç sayı isabeti vardı.Yani ısındı mı kimse tutamıyor.Regular Sezonun sayı kralıydı.Anto James inde dediği gibi.LeBron şutör değil ama uzak mesafelerden de atabildiğini gösterdi.Şutör diyorsan Peja ve Micheal Redd e bakmanı isterim

Kobe, t-mac, Carmelo nasıl iyi birer şutörse LeBron'un da öyle şutör olması gerektiğini söylüyor, ama LeBron'un hepsinden üstün fiziği olması gibi bi fark var arada ve LeBron'un bu özelliği, onlar gibi bir şutör olmasını gerektirmiyor. Yani pozisyonuna göre böyle iri  fizikli bir insanın, şutunun ikinci planda kalması normal, ki kötü de değil yani şutu.
« Yanıtla #38 : 04 Ekim 2008, 14:27:24 »
bg-nike
Yeni Üye

SLam DunK MoTHe FucKaa .! eRken çeKim

Üyelik Bilgileri

ilkkan arkdasmız dogru selere deynmıs lebron bu kadar guclenırken bırseylerı kaybettı lebron lıse maclarının nerdeyse hepsını ızledım fadeawaylar pump shotlar 3 lkler cdden ınanılmaz sshooter ama nba'e 3 numaryaa gore fızıgı yktu fızık yaptı en atletk oyncu oldu amaa buda bırseylere maaal oldu tabı bılıorz kıe kobe lebron yaslarndayken oda atlektıklıgıyle on plandaydı ki mj dea ole .lebron sutunu duzeltme yıllarına gırdı ama bu sefer eskısı gıbı penetrelerle yuklenmeyı azalttı dengeyı bulucagına ınanıorm buda zaten ona sampıynluk mwp odulu felan getırır . ck cabuk efsane olanbılıcek bır oyuncu . taraftar kıtlesıne gelınce HUMMER olayı . 2006 houston all star macı . lebrondan nefret etmeler dogurdu we bnlarn en buyuk sebeplern bırıde 2003 dea onca yıldızla lıge gırmıs olması suan bana wade - carmelo - bosh ws oyncular lebrondan ıyı dıyebılırmısnız hayır lebrondan nefret eden kısıler dıkkat edın hep kobeyı - wade - wbenzerı super starları sewen ınsanlar .! ama onlarda farknda gurur yapıyrlar nese lebronun onu parlakk daha konusmayaa gerek yok
« Yanıtla #39 : 23 Ekim 2008, 21:01:20 »
losangeleslakers
NBA Draft'ında

I LOVE YOU LAKERS ÖLÜMÜNE LAKERS!!!

Üyelik Bilgileri

muthıs bır oyuncu!adı ustunde kral.ama kobeden daha iyi deqil
BU ALEMDE LAKERS VARKEN  BAŞKA LAFA GEREK YOK!
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » Biyografiler ve Oyuncu Analizleri » Aktif Oyuncular (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Lebron James

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv