+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Los Angeles Lakers (4) - Denver Nuggets (0)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Lakers 4-0 Nuggets
Lakers 4-1 Nuggets
Lakers 4-2 Nuggets
Lakers 4-3 Nuggets
Nuggets 4-3 Lakers
Nuggets 4-2 Lakers
Nuggets 4-1 Lakers
Nuggets 4-0 Lakers

Sayfa: [1] 2 3 ... 11   Yukarı git
Konu: Los Angeles Lakers (4) - Denver Nuggets (0)  (Okunma Sayısı 4068 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 17 Nisan 2008, 05:46:00 »
Torres#9
" El Nino "
Editör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Batı Konferansı Play-Off İlk Turu
Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets

1. Paz, 20 Nis – at LAL, 22.00
2. Per, 24 Nis – at LAL, 05.30
3. Paz, 27 Nis – at Den, 00.30
4. Sal, 29 Nis – at Den, 05.30

*5. Per, 1 May – at LAL 
*6. Cts, 3 May – at Den 

*7. Pzt, 5 May – at LAL

..::İstatistikler::..

57-25

50-32

K.Bryant = 28.3 pts 6.3 reb 5.4 ass
P.Gasol = 18.8 pts 7.8 reb 3.5 ass
L.Odom = 14.2 pts 10.6 reb 3.6 ass

A.Iverson = 26.4 pts 3.0 reb 7.2 ass
C.Anthony = 25.7 pts 7.4 reb 3.4 ass
K.Martin = 12.4 pts 6.5 reb 1.3 ass

108.6 pts 44.2 reb 24.4 ass 13.6 to 8.0 stl

110.7 pts 44.1 reb 24.7 ass 14.4 to 9.2 stl

« Son Düzenleme: 29 Nisan 2008, 09:01:45 Gönderen: Deron Williams » Logged
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2008, 13:38:08 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri
Ynt: Los Angeles Lakers - Denver Nuggets

Şaka maka başladı playofflar ha Cheesy 3 gün sonra mükemmel mücadeleler bizi bekliyor Cheesy

Lakers bu sene finala çıkacakmış gibi hissediyorum.. Öyle bir ışık görüyorum onlarda Cheesy Kobe normal sezon mvp si olamassa bile finallerin mvpsi olur gibime geliyor Cheesy

Neyse fazla abartmıyım..
Lakers bu sene Fisher'dan başlayarak Gasol'a kadar tecrübeli sistemli birbirine uyumlu bir takım oluşturdu.. Kobe'nin istekkleri yerine getirilince onunda keyfi yerine geldi aylardır 9 parmakla oynuyor.. Gasol'un sağlam kalması.. Kobe'nin ağrılarının artmaması gerekiyor Bunun yanında Bynum gelecek ve Gasol-Bynum ikilisi birbirleriyle anlaşır sisteme iyi oturtulurlarsa Denver 1 maçtan fazlasını kazanamayabilir..

Denver'a gelince.. Iverson-Melo her maç ortalığı coşturuyorlar.. Playofflarda camby'nin savunmasına ihtiyaçları var.. Martin'den biraz olsun katkıya ve bench'Tende her maç genel olarak aynı performansları görmek zorundalar.. Denver'ın istikrarı yok Iverson'melo ikilisiyle sadece bu iki oyuncuyla bu işler yürümez gibime geliyor..
Aslında 1 maç kazanır diyordum Denver ama 2 maç kazanabilirler.. 
4-2 Lakers..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2008, 13:39:16 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

Lakers Gasol takasından sonra çok iyi bir ivme yakaladı ve batıyı lider tamamladı. Kobe takımın lideri gibi oynuyor Odom üzerine düşen işleri yapıyor Lakers'da işler tıkırında. Denver'a gelince herkesin malumu o kadro ile neden başarı gelmiyor sorusu akıllara geliyor. İstikrarlı bir takım değiller ve savunma anlamında özellikle dış savunma da zorluklar yaşıyorlar. Seyir zevki yüksek görsel öğeleri bol bir seri olacaktır. Lakers 4-1 en kötü 4-2 alır diye düşünüyorum.

« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2008, 13:50:19 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Lakers gasol ve fisher'ı takıma katarak büyük bir adım attı şu an oturtmuş oldukları bir sistemleri var kobee MVP yi göze alırsak
kobee yine damgasını vuracaktır bunun yanında bynum ve gasol ikilisi iyi anlaşacağına inanıyorum lakers in ilk 5 gözümün önünde smiley güzel bir ilk 5
Denver ise Melo Ai ikilisine iş düşüyor bu iki oyuncu takıma adına elinden geleni yapıyor son maçlarda bench'ten gelen oyuncular dikkat çekiyor JR smith Kleize gibi ama lakers buaraya kadar gelmişken denvere şans tanımıyacağına inanıyorum. 
« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2008, 15:26:51 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

4-2 LAL dedim...O 2 maçıda süperstar faktörü yoğun olan Denver'a verdim...Şampiyonluğuna takımın tek lideri konumuna geldiğinden beri hiç bu kadar yakın olmayan Kobe' nin pek de sevmediği şehir Denver'a tokat gibi bir iki maç çıkartacağına inanaıyorum...Açıkcası Odomun K-Mart a büyük üstünlük kuracağına da inancım tam....Ancak Iverson gibi bir yaşlı kurtun orada olması bile Denver'ın 2 maç çalmasına yardımcı olabilir....

genede P-Jack, Fisher, Kobe ve Odom başarılı olursa Lakers alır gider başını

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2008, 15:37:15 »
delyvaldes
Return The Dely
All-Star

Acid Boys

Üyelik Bilgileri

Lakers : Sezonun flaş takımlarından batının lideri bakalım güzel performansını devam ettirecekler mi.Gasol - Bryant - Odom triosu seriyi alıp götürcek güçte fakat bu seride sadece hücüm ile iş bitmeyecek savunma mutlaka belirleyici olucak bu yüzden Lakers bir adım hatta iki adım önde.

Nuggets : Savaşarak bu yeri aldılar.Iverson önderlik etti ve arkadaşları ona icap etti işte uzun lafın kısası.Hücüm anlamında istedikleri performansı sergileyebilecek bir kadroları var fakat dış adam savunmada bu seride zorluk çekecekler ve bench de sorun yaşayabilirler.Pota altında savaşırlarsa saha avantajını kapabilirler fakat kendi evlerinde daha da dikkatli olmalılar.

Tahminim: Lakers : 4
              Nuggets : 1
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
« Yanıtla #6 : 17 Nisan 2008, 17:22:15 »
MCGRaDYMaNia
Rookie
**

"Wild Wild West"

Üyelik Bilgileri WWW

4-2 Lakers alır diye düşünüyorum. ancak Denver iyi oyunculardan kurulu bir ekip ve istedikleri zaman hücum gücünü yukarılara çekebiliyorlar. en büyük handikapları Camby dışında savunmayı umursayanın çok olmayışı. eğer bunu atlatabilirlerse Lakers'a direnebilirler. benim düşüncem LA'den sadece serideki maçlardan 2'sini alabilirler ancak Lakers turu 4-2 ile geçer. Kobe artık elindeki sakatlıkla neredeyse bir sezonu geçirmiş, takım ritim bulmuş artı bir de normal sezonu Batı'da 1. kapatmışlar. bu fırsatı cömertçe harcayacaklarını sanmıyorum...
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2008, 17:57:32 »
Ty
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri

Korkmuyorum Denver'dan... Lakers burada contender olan bir takim, yani onemli olan sey rakibin Lakers'i rahatsiz edebilecegi becerileri. Acikcasi ben Denver'in tehlike yaratacak bir etkisini goremiyorum bize karsi.

Guard savunmamiz kotudur, iceride de disaridan gireni disari salacak bir boyali adamimiz yoktur, Bynum sakatlandiktan sonra da gorduk bunu bircok macta. Ancak Denver'da ne Carmelo, ne de Iverson bize tehlikeye atacak stilde oynamiyorlar. Philadelphia zamanindaki Iverson olsaydi, tamam ama Denver'da cok daha fazla alan bosaltmali - Camby'nin koydugu picklerle acilan ekstra adama pas ulastirma sistemini benimsemisler. Oysa Lakers'in dis savunmasi, pota alti savunmasindan daha iyidir; Kobe istedigi zaman savunmaya konsantre olabilen, en iyi savunmaci guard'lardan biridir, Fisher'da Carter'la basa cikar en azindan, bu bakimdan bir sorun gormuyorum. Camby-Martin'in de soruna yol acacaklarini zannetmiyorum; ozellikle Camby'nin oyunun iki bolumunde de normal bir adam oldugunu dusundugumu, overrated oldugunu belirtmek isterim. Istatik degil her sey. Tek kuskulandigim sey, Carmelo'nun son 4-5 macta adeta durmasi, kosmaya bile yeltenmemesi. Bireysellik on plana cikabilir Melo adina, bu da bize yarar bir bakima.

Neyse, analize-yoruma da pek gerek duymuyorum. Denver'i zorlanmadan geceriz... Sahamizdaki ucuncu macta bitiririz, 4-1 yani.
« Yanıtla #8 : 17 Nisan 2008, 18:04:39 »
BiG NuGGeT
Superstar

carme"LO"ve

Üyelik Bilgileri

Forumda aylar sonraki ilk postuma,"Alacağız bu seriyi" diye başlamak isterdim ama kafam karışık.Spurs tamam,Play-Off takımıydı ama Lakers kapalı bir kutu gibi görünüyor bana.Açıkcası Kobe'nin ve Gasol'un açlığı beni korkutuyor..

Dün NOH'ın yenmesini o kadar isterdim ki..En zayıf pozsiyonları 2 numara zira.Sezon içinde top paylaşımı sorun olmasın diye,Karl'ın J.R'ı yedeğe çekip Carter'ı ilk 5 sürmesini anlayabiliyorduk..Fakat play-off'larda bunun böyle olacağını düşünmek mantıksız..Kobe'nin karşısında IVy'nin savunmada düşeceği durumları düşünebiliyor musunuz?

Naçizane bir değerlendirme yapacak olursak;

Iverson geçen sene geldiğinde "bizi 7 maçlık bir seride 4 kere yenmek kolay olmayacak" tarzından iddialı bir açıklama yapmıştı.Geçen sene Spurs karşısında oldukça dağınık bir oyun ortaya koyarken sözünü unutmuş muydu acaba Allen efendi diye sorabilirz..Bu seride 1 numaraya çekileceğini,Fisher'a karşı oynayacağını düşünüyorum.Ne diyelim,performansını en çok merak etiğim oyuncu.

J.R. Smith yukarıda da dediğim gibi ilk 5 çıkacağını düşündüğüm adam.Ondan savunmada atletik özellikleriyle Kobe'yi yavaşlatmasını bekliyoruz.Savunmada takılmayan bir oyuncu bile olsa,malzemesi iyi aslında.Ayrıca,hücumda da istatistikleri iyi görünmesine rağmen bazı maçlarda çok savruk oynuyor.Play-off'larda elinin cayır cayır yanmasını dileyerek onu da geçiyoruz.

Melo'nun arası çok iyi görünmesini rağmen,IVy'den gerçekten hoşlanıyor mu diye merak ediyorum.Bana sorarsanız takımda Ray Allen gibi bir oyuncu bulunmasını daha çok istiyordur..İlk periyotlarda 13 sayı atıp sonra maç boyu yatan Melo'yu çok izledik sezon boyu.Bana bu oyunu sevdiren adamdan,6 senedir yapamadığı şeyi yapıp tur atlatmasını istiyoruz..

Kenyon ne kadar eski yırtıcılığı olmasa da önemli bir oyuncu bence.Play-Off'larda kiminle karşılacağını merak ediyorum..Ama bir kere onun 30 Sayı 11 Reboundluk maçını izlemiştim..Ondan sonra daha derli toplu görünmüştü.Savunmada ve hücumda katkı bekliyoruz ondan.

Pota altı direğimiz Camby,son maçlarda düşük bir performans göstermişti..Play-Off'larda şu blok sevdasından vazgeçip gerçek bir savunmacı gibi Gasol'a potayı göstermemesini,Kobe'yi birkaç kere kıçının üstüne oturtmasını diliyoruz.

Bench'den ise özellikle Najera son zamanlarda istim üstünde.İstatistiklerine bakınca anlayamazsınız ama,Denver maçlarını izleyenler varsa hak verecektir bana.Formunu play-off'lara taşımasını diliyoruz.Kleiza,ilk yarıdaki oyununu oynayamıyor,ama uluslararası arena'da heyecanlar yaşamış bir oyuncu olarak play-off atmosferine uyum göstereceğini düşünüyorum.Muhtemelen benche çekilecek olan Carter da 20 civarı dakikalar süre bulacaktır tahminim.Ivy-Melo'ya gelecek ikili sıkıştırmalarda sokacağı/sokamaycağı şutlar takımın gidişatını etkileyecektir.Nene ise,henüz hazır değil gibi göründü,kolay değil tabi sezon boyu antreman bile yapamamak.Play-off'larda Karl'ın onu kullanıp kullanmayacağını görücez.

Açıkcası,ben daha oyumu kullanmadım.İlk maç bakıp ona göre bir daha yorum yapmayı düşünüyorum.Ne diyelim,hayırlısı olsun

Bu arada,Lakers'da Bynum'un oynamayacapı kesinleşti mi.Bi de o çıkmasın başımıza Smiley Yani,Lakers'ın dizilişinin Fisher-Kobe-Radman-Odom-Gasol olacağını mı düşünüyorsunuz?
  Kick Out Karl
« Yanıtla #9 : 17 Nisan 2008, 18:54:22 »
Ty
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri

Bynum yok, buyuk bir ihtimalle konferans finalinde donecek.
« Yanıtla #10 : 17 Nisan 2008, 19:33:04 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

Konferans finalinde dönse de o tam kondisyona ulaşana kadar zaten Finallerin sonu gelir.

Eşleşmeye gelirsek Lakers'ın üstün olduğu çok nokta var. Denver'ın savunmada çözüm üretmesi gereken bi Kobe var ki öyle bi çözüm henüz üretilemedi Smiley . Pota altında Camby K-Mart bi şekil başa çıkabilirler gibi geliyor bana ama dışardan savunma konusunda çok isteksizler. Kobe'yi kim tutacak önemli bi soru. Ben olsam JR Smith'e veririm, bu kadroda onu yavaşlatma ihtimali olan tek oyuncu. Ayrıca Kobe'nin şut imkanını değil pas kanallarını da kapamaları lazım. Hücum ondan başlıyor, eskisi gibi sadece kendisi atmıyor. Denver içerde 1 ya da 2 maçı hücumda atarak kazanır ama daha fazlasına nefesi yetmez gibi. 4-2 Lakers
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

« Yanıtla #11 : 17 Nisan 2008, 20:44:37 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

İki takımın kadrolarına baktığımızda öyle pek fark görünmüyor ama işte durum öyle değil. Sezon içinde Nuggets, Lakers'ın yanında bir hiç.Lakers geçecek bu seriden. Kobe'nin şampiyonluk ateşini de hesaba katmak gerek.
« Yanıtla #12 : 18 Nisan 2008, 05:43:40 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Sürpriz olabileceğini düşündüğüm bir seri.

Los Angeles Lakers'ın guard savunmasının iyi olmadığını düşünüyorum ve Çağatay'ın yukarda söylediği üzere boyalı alan savunmasında da rakip guardları özellikle püskürtecek bir oyuncunun eksikliğini yaşıyor Lakers..Bynum'ın yokluğu bu yönde Lakers'ı olumsuz etkiliyor..Gasol'ün savunma konusundaki istikrarsızlığı ki istese aslında yapar savunma ama genelde hücumu daha çok düşünüyor Nuggets'ın sürpriz yapacağına dair içimdeki sesi yüksek sesli bir hale getiriyor.

Allen Iverson'ın bu serinin kahramanı olacağını düşünüyorum eğer Nuggets seriyi geçerse.Iverson isteyecektir bu seriyi ve extra oynayacaktır..Rakibin zaaflarını illa analiz edecekler..İçeri devrilerek oynayacak bir Iverson sadece içerden sayı üretmekle kalmaz aynı zamanda alacağı basket-faullerle uzunları faul problemine sokabilir..Gasol'ün üzerine oynayabilirse her içeri dalışında Iverson, Denver buradan bir avantaj sağlayabilir..Savunmayı pek sevmeyen Gasol'ün zamanlama hatası yapabilmesi muhtemel hatalardan doğacak faul problemi yaratabilirler.Ki sadece Iverson değil burada Melo'ya da iş düşüyor..Fakat Denver'ın içeriyi kullanmayı düşündüklerinde rakip uzunları faul problemine sokacak olan iki etkili oyuncusu olmasına rağmen bu tip setler kullanmaması handikapı..Ancak play-off'ta sürpriz oyun düzeni yaratabilirse Karl Nuggets bu seriyi geçebilir.

Tabii biz Nuggets kısaları içeri dalarsa Lakers uzunlarını faul problemine sokabilir diyoruz ama içeriye girmekte mesele..Lakers dış savunmayı iyi yapıyor..Rakibi potadan uzak savunma işinde iyiler ve dışarda boğmaya başlayarak düzenli setlere izin vermiyorlar..Zaten Nuggets dışardan oynamayı seven ve içerden oynamayı pek sevmeyen bir takım..Lakers dış savunmasını içeri doğru gömmeye yönelik gayret göstermezlerse işte o zaman kolay lokma olurlar.

Ancak play-off'ta extra işler yapacaklarını ve bazı extra setleri uygulayacaklarını tahmin ediyorum zaten böylede olmalı..Lakers'ın favori olduğu bir seri elbette ama ben tahminimde Denver lehine oy kullandım.

Tahminim;
4-3 Nuggets
« Yanıtla #13 : 18 Nisan 2008, 11:01:42 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Lakers'ta Bynum yoksa zorlanacaktır diye düşünüyorum..Lakers konferans finallerine oynar ama bu eşleşme 7 maça uzarsa Lakers'ta yorgunluk baş gösterebilir..Derek Fisher bu konuda kritik isim.. Bence Lakers 2 maçtan fazla vermez Denver'a..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #14 : 18 Nisan 2008, 11:30:19 »
Endles_Rain
NBA Draft'ında

Endles_Rain

Üyelik Bilgileri WWW

Sanki lal alcak gibi kobe zaten lider.Gasol pota altında iyi işler yapar.Odom hem sayı hem ribaund da çok iyi.Vujacic falan da 3, lük falan atıyolar işte lal 4-2 alır heralde
Gözlerime bak ve yalanını söyle evlat eleştir wizards ı dilini kilide vurma...
« Yanıtla #15 : 18 Nisan 2008, 20:10:18 »
MeL0
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Gönlüm nuggets alsın diyor.Ama objektif olursak lakers fazla uzatmadan bitirir.Kobe-Odom-Fisher-Gasol bu 4'lü bırakmaz ki bence bu 4 'lü ile finalede giderler.
( Parmak )
« Yanıtla #16 : 18 Nisan 2008, 21:21:01 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Lakers kolay vermez bu seriyi ama guard eşleşmesi sakat helede jr smith ve allan iverson un patlamaya hazır
bomba olmaları handikap,maçın kilit noktası kobe -gasol ki denver ın gasol u savuncak tek uzunu camby ama
diğer oyuncuların savunma ile pek haşır neşir olduğu sölenemez.Bence maçın gidişatını ilk maç belirler eğer lakers
eze eze yenerse denver çabuk dağılır ama melo kendini kobeye karşı ispat etmek isteyecektir.

« Yanıtla #17 : 18 Nisan 2008, 22:20:01 »
Torres#9
" El Nino "
Editör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Lakers'ın Denver'ı çok rahat geçeceğini düşünüyorum,skor olarak bazı maçlar başa baş bitebilir ama seri tahminen 4-1,en kötü ihtimalle altıncı maçta Kobe'li Gasol'lu Lakers lehine sonuçlanacaktır.

Lakers'ın rakibine nazaran çok büyük artıları var,pota altından skor üretmek olsun,Kobe olsun,koç faktörü olsun.Bu avantajların Lakers'a yol,su,elektrik olarak geri döneceğini ve bu avantajları Lakers'ın kullanacağını düşünüyorum.
Ama Lakers'ın eksikleri de yok değil hani,özellikle önceki post'larda bahsedilmiş (Kemal abi ve Çağatay üzerinde durmuş)Bynum'suz Lakers pota altı adamı geri püskürtemiyor ve zaman zaman bunun eksikliğini yaşıyorlar,bkz. Lakers-Spurs ilk yarı Parker performansı. Denver'ın buradan vurmaya çalışması lazım Lakers'ı ama o da kolay bir iş değil,çünkü Lakers gerçekten bu eksiğinin yanında guard sorunu da yaşasada güçlü,kuvvetli bir takım.Farmar'ı beğenenlerdenim ama son aylarda formu giderek beni endişelendiriyor,özellikle içeri dalışları azaldı gibi.Neyse bu eksiklerine rağmen Lakers'ın artıları,eksilerinin yanında çok daha önde gidiyor bana göre.Bunda rakibin dağınık Denver olmasının etkiside kuvvetli bir etken.

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #18 : 18 Nisan 2008, 22:29:48 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Dallas son maç Hornets'e yenilseydi biz Hornets'le karşılaşıcaktık.Lakers'a göre Hornets daha kolay bir rakip.Lakers Gasol'ün gelmesinden sonra müthiş bir kimya oturttu ve ligde iyi bir ivme yakalayarak çılgın batı konferansında liderlik koltuğuna oturdu.İşimiz çok ama çok zor.Bu serinin favorisi Lakers ama bir Denver sürprizinin olmaması için sebep yok.Neden olmasın??

Öncelikle sahamızdaki ilk 2 maçı almamız gerek.Eğer sahamızda bir maç bile yenilirsek işi çok zora sokarız.Geçen seneki Spurs şokundan sonra artık Nuggets'ın taraftarları sevindirmesi gerekiyor.Serinin kilit isimleri Allen Iverson ve Kobe Bryant.Duyduğum kadarıyla Iverson '' Kobe için dünyanın en iyi oyuncusu diyorlar.Görücez.. '' gibisinden bir laf etmiş.Iverson ve Carmelo sezondaki iyi maçlarındaki gibi iyi ikili oluşturarak gerçek dynamıc duo'yu sergileyerek oynarlarsa bu seriyi alma şansımız oldukça yükselir.

Takımımdan beklediğim şey iyi savunma yapmaları ve organize hücum etmeleri.Rakip skorer Kobe Bryant'ı JR Smith savunacak gibi görünüyor.Büyük ihtimalle sezonda ilk 5 başlayan Anthony Carter Lakers serisinde bench'e oturacaktır ve ilk 5 JR başlayacaktır.JR Smith'in sezondaki son maçlarındaki gibi skora katkısı ve Kobe'ye savunmak için konsantrasyonu tam olursa bu bize büyük artı getirir.Kobe'nin yanında Gasol'ü savunma işide K-Mart ve Camby'e düşüyor.Camby'nin Gasol'e pota altını dar edeceğini düşünüyorum.K-Mart'ta Gasol'e karşı atletik oyununu sergileyebilir.Iverson Fisher eşleşmesinde ise Fısher'a acıyorum.Bir başka Tyron Lue vakası yaşanabilir.Iverson'un hücum ederken sorun yaşamayacağını düşünüyorum.( Double Team'ler yada başka taktikler olursa iş değişir tabi) Yukarıda da bir kaç arkadaş belirtmiş.Andrew Bynum'un olmaması bize büyük bir artı getirir.Karl bunu düşünmüş olmalı.Lakers'ı geçmek istiyorsak pota altından hücumlarımızda bu boşluğu değerlendirmemiz şart.Bynum'un olmaması sırf pota altlarımız için değil Melo-A.I-JR gibi içeriye iyi penetre eden oyuncular içinde büyük avantaj bunları değerlendirmemiz lazım.İlk 5 oyuncularımızın yanında sezonda başarılı grafik çizen bench tehtidlerimizinde serinin akışında önemli rolleri olacak.Örneğin Linas Kleiza,Eduardo Najera gibi isimler iyi katkı yapabilir ve bir Nugs sürprizinde önemli rol oynayabilir.Lakers'ı devirecek gücümüz var ben iki takımı oyuncu kaliteleri bakımından karşılaştırdığımda fark olmadığını görüyorum.İş Kobe'yi savunmada bitiyor.Kobe durdumu bu seri bizimdir.

Serinin nasıl sonlanacağını tahmin etmek zor ben bir Nuggets'lı olarak gönlümden geçeni söylüyorum ama ilk maç bu tahminimde değişikliklere yol açabilir -> 4-2 Nuggets
« Yanıtla #19 : 18 Nisan 2008, 23:18:09 »
magic mania
Magic Johnson #32
Editör
All-Star

Üyelik Bilgileri

1-) İverson,Fish eşleşmez sanırım.Kobe'yle tutacaktır P-Jax AI'ı.Özellikle oyunun kritik anlarında.
2-) Kobe'yi savunmayı çok kolay bi iş gibi belirtmişsin Arda,eğer ilk turda birde Mvp açıklanırsa,aman da aman.
3-) Denver ne zaman iyi savunma yaptı ki,şimdi iyi savunma yapsın.Burası playofflar derseniz adamların elinde savunma adına Najera'nın dışında adam gibi bir parça yok.Camby ve AI'ı savunmacı olarak görmüyorum Camby çok iyi bir blokçu ama iyi bir birebir savunmacı değil.AI'da pas kanallarına ağırlıklı işte biliyosunuz..
4-)Jr Smith Kobe'yi savunsun,güzel olur baya.
5-) İverson Kobe düellosu çok güzel olur,sabırsızlıkla bekliyorum.
6-) İlk maçı Pazar günü 22.30'da NtvSpor veriyor,ilk maçtan mesajımızı verelim çocuğu koyalım diyorum.
7-)Radman'ın savunacağı Melo'dan çok korkuyorum.Ariza'yı çok arıcaz sanırım.
8 -) Son olarak önce 4-1,sonra 4-2 Lakers diyorum.İnşallah yamulmam.

Bu arada sezon içindeki 3 maçıda Lakers kazanırken,Ai 32 Kobe 20 küsür sayıyla oynamış.Yani neymiş,Sadece İverson'la olmazmış.

Ha bide ;

Coach Comparing: "Karl is good at creating mismatches; Phil has nine rings" LaTr'den.
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2008, 23:30:52 Gönderen: magic mania » Logged

Sayfa: [1] 2 3 ... 11   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer: