1-) Melo ile T-Mac'in yaşının ne alaksı var olayımızla? Looser olmak için şarap olmaya gerek yok.
2-) Miller kesinlikle iyi bir oyun kurucu.Sen Melo'nun kötü performansının sebebi olarak organizasyonu sağlayabilecek kalitede bir oyun kurucu olmamasını gösteriyorsun.Halbuki Miller bunu yapıyordu.Yaptığı zaman da kritik zamanlarda kaybolan ve looser damgasını sonuna dek hakeden oyunuyla Melo boynu bükük oradaydı."Miller'ın savunması vs..." ile alakası yok olayın.Hücum organizasyonu nere,savunma nere...
3-) Milli takımdaki perfromansı çok başka bir olay.Alan savunmasına nasıl hücum yapılacağını 1 yıllık NCAA tecrübesi sırasında gayet güzel öğrenen Carmelo,rahat olduğu sığ sularda yüzmeyi iyi biliyor.Neredeydi Yunanistan ve ya Arjantin maçlarında?
4-) LeBron için yaptığın "dan dun" nitelemesinden bu durumu beğenmediğini anlıyorum.Tabi bu bakış açısını anlayamıyorum.Anlamam da.Sürekli potaya saldıran yırtıcı bir mantalite,boğuşmayı sevmeyen,tatlı tatlı şut atan mantaliteden her zaman daha faydalıdır.
5-) J.O'nun bu sezon dışında hiç sakatlandığını gördün mü? Oysa Martin 2 yıldır sahalarda yok.Madem Martin daha sağlam,Denver da deli gibi lüks vergisi ödüyor,yeniden yapılanmayı ya da takasla iyi bir oyun kurucu almayı düşünmeleri gerekirken ne diye beğenmediğin,yatışcı J.O'yu alsınlar?
1)Yav Salihcim

Şimdi 23-24 yaşındaki bir adamla 29-30 yaşındaki bir adamın winnerlık loserlık mevzusu bence aynı değildir ki olmamalıdır da.Aradaki 6-7 senede bu adamın yapacaklarını bir görelim,ondan sonra bu iki oyuncu karşılaştırılabilir bana göre.
2)Burada da ayrılıyoruz maalesef

Çünkü Melo'nun çok çok önemli son saniye atışları vardır.Miller yerine daha iyi dış şutu olan ve "tehtit(d)-neyse işte-" oluşturabilecek oyuncu olsaydı daha iyiydi onu belirtmek istedim.Sistemin parçası olmak Melo'nun lehine olur onu diyorum...
3)O iki maçta bütün takım yoktu zaten,ki genel anlamda en istikrarlısı takımın oydu.Onu belirttim...
4)Beğenmediğimden değil...Lebron'u -bir nevi azılı düşmanımız olmasına rağmen- en çok övenlerden biriyimdir.Onun gibi yırtıcı değil,oyunu o değil demişim ben orda.Melo böyle yaparsa tabiki daha iyi olur,orasına bir şey demiyorum oyunu bu yönde olmadığından iyi bir oyun kurucuya ihtiyaç olduğunu söyledim.
5)Yatışçılığından değil,iki takım içinde yeni bir macera olması adına böyle bir şey yapabilirler diyorum.K-Mart Nugs'da bir şey yapamayacağı belli.(Kidd'i yok takımda,o yüzden bana kalırsa ya neyse.)Alsın demiyorum.Sadece içeriden skor üretibilen oyuncu olduğu için JO ismini söyledim,takas için adı da geçiyordu hazır;böyle bir görüş attım ortaya.Ee K-Mart'ın kontratına denk,içerinden skor üretebilecek pek bir oyuncu da olmadığına da göre...Yanında Kleiza'yı paketleyip verilebililer güzel bile olur.