+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Los Angeles Lakers (4) - Denver Nuggets (0)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Lakers 4-0 Nuggets
Lakers 4-1 Nuggets
Lakers 4-2 Nuggets
Lakers 4-3 Nuggets
Nuggets 4-3 Lakers
Nuggets 4-2 Lakers
Nuggets 4-1 Lakers
Nuggets 4-0 Lakers

Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11   Yukarı git
Konu: Los Angeles Lakers (4) - Denver Nuggets (0)  (Okunma Sayısı 4083 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #180 : 30 Nisan 2008, 19:34:44 »
Dağlar
spontaneously sportsman
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Los Angeles Lakers (4) - Denver Nuggets (0)

'Süpürülmek' kelimesinin anlamanın en güzel şekilde gördüğümüz bir seriydi bu. Tam anlamıyla Denver süpürüldü. Büyük bir hüsran. İnsan 1 maç bile alamaz mı? Savunma yapmazsan tabii ki alamaz.
Neyse seri boyunca konuştuk hem de aynı şeyleri. Tekrarlamak saçma olur
Lakers tam yol ileri...
« Yanıtla #181 : 30 Nisan 2008, 21:32:10 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

1-) Melo ile T-Mac'in yaşının ne alaksı var olayımızla? Looser olmak için şarap olmaya gerek yok.

2-) Miller kesinlikle iyi bir oyun kurucu.Sen Melo'nun kötü performansının sebebi olarak organizasyonu sağlayabilecek kalitede bir oyun kurucu olmamasını gösteriyorsun.Halbuki Miller bunu yapıyordu.Yaptığı zaman da kritik zamanlarda kaybolan ve looser damgasını sonuna dek hakeden oyunuyla Melo boynu bükük oradaydı."Miller'ın savunması vs..." ile alakası yok olayın.Hücum organizasyonu nere,savunma nere...

3-) Milli takımdaki perfromansı çok başka bir olay.Alan savunmasına nasıl hücum yapılacağını 1 yıllık NCAA tecrübesi sırasında gayet güzel öğrenen Carmelo,rahat olduğu sığ sularda yüzmeyi iyi biliyor.Neredeydi Yunanistan ve ya Arjantin maçlarında?

4-) LeBron için yaptığın "dan dun" nitelemesinden bu durumu beğenmediğini anlıyorum.Tabi bu bakış açısını anlayamıyorum.Anlamam da.Sürekli potaya saldıran yırtıcı bir mantalite,boğuşmayı sevmeyen,tatlı tatlı şut atan mantaliteden her zaman daha faydalıdır.

5-) J.O'nun bu sezon dışında hiç sakatlandığını gördün mü? Oysa Martin 2 yıldır sahalarda yok.Madem Martin daha sağlam,Denver da deli gibi lüks vergisi ödüyor,yeniden yapılanmayı ya da takasla iyi bir oyun kurucu almayı düşünmeleri gerekirken ne diye beğenmediğin,yatışcı J.O'yu alsınlar?

1)Yav Salihcim grin Şimdi 23-24 yaşındaki bir adamla 29-30 yaşındaki bir adamın winnerlık loserlık mevzusu bence aynı değildir ki olmamalıdır da.Aradaki 6-7 senede bu adamın yapacaklarını bir görelim,ondan sonra bu iki oyuncu karşılaştırılabilir bana göre.

2)Burada da ayrılıyoruz maalesef smiley Çünkü Melo'nun çok çok önemli son saniye atışları vardır.Miller yerine daha iyi dış şutu olan ve "tehtit(d)-neyse işte-" oluşturabilecek oyuncu olsaydı daha iyiydi onu belirtmek istedim.Sistemin parçası olmak Melo'nun lehine olur onu diyorum...

3)O iki maçta bütün takım yoktu zaten,ki genel anlamda en istikrarlısı takımın oydu.Onu belirttim...

4)Beğenmediğimden değil...Lebron'u -bir nevi azılı düşmanımız olmasına rağmen- en çok övenlerden biriyimdir.Onun gibi yırtıcı değil,oyunu o değil demişim ben orda.Melo böyle yaparsa tabiki daha iyi olur,orasına bir şey demiyorum oyunu bu yönde olmadığından iyi bir oyun kurucuya ihtiyaç olduğunu söyledim.

5)Yatışçılığından değil,iki takım içinde yeni bir macera olması adına böyle bir şey yapabilirler diyorum.K-Mart Nugs'da bir şey yapamayacağı belli.(Kidd'i yok takımda,o yüzden bana kalırsa ya neyse.)Alsın demiyorum.Sadece içeriden skor üretibilen oyuncu olduğu için JO ismini söyledim,takas için adı da geçiyordu hazır;böyle bir görüş attım ortaya.Ee K-Mart'ın kontratına denk,içerinden skor üretebilecek pek bir oyuncu da olmadığına da göre...Yanında Kleiza'yı paketleyip verilebililer güzel bile olur.
« Yanıtla #182 : 30 Nisan 2008, 21:44:51 »
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
*

bu oyunu sewiyorum...(NBA)

Üyelik Bilgileri

lakersım denverı resmen ezdi geçti...denver savunma yapamıyor ama biran önce kendini toparlaması lazım basketbolun güzelliği zevki için....umarım finallere kadar çıkabiliriz.....lakers lakers lakers lakers lakers.....
« Yanıtla #183 : 30 Nisan 2008, 21:58:46 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Son maç serinin diğer maçlarına göre çok daha iyi oynadık.Maç boyunca Lakers'la kafa kafaya gittik,onlardan üstün olduğumuz noktalar fazlaydı ama zaten 1 maç alsak bile birşey değiştirmezdi geri dönmemiz ve seriyi almamız çok zordu.Sonlarda yüksek adrenalinli anlar yaşadık ama Lakers'ta Kobe faktörü olunca şanslı basket fauller el üstünden şutlar vs. derken bu maçta gitti.Bu takımla birşeyler yapamayan ve savunmayı bir türlü oturtamayan George Karl'ın artık Nugs'tan gitme zamanı geldi diye düşünüyorum.Hücum ve Savunma dengelerini oturtacak disiplinli yeni bir koç gelmesi lazım.

Maça baktığımızda J.R Smith Denver adına bu seride çok iyi işler yaptı.J.R bu yaz free-agent.Onunla kontrat yapmamız lazım.Eduardo Najera ve Linas Kleiza'da aynı şekilde.Allen Iverson bu seride yine liderlik vasıflarını ortaya koydu ve J.R ile birlikte Denver'ın ayakta kalan nadir isimlerindendi..Carmelo Anthony bu seride biraz fazla top kullandı.Camby'nin ise artık yaşı nedeniyle performansı düşüyor.Neyse daha fazla yazmak istemiyorum bu seriyi unutmak istiyorum,artık seneye..
« Yanıtla #184 : 30 Nisan 2008, 22:24:06 »
MeL0
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Bu seri ile herşeyin iyi kadrodan kaynaklanmadığını anladık.İyi bir koç ile çok işler başarır Denver.
( Parmak )
« Yanıtla #185 : 01 Mayıs 2008, 02:28:12 »
streetglow
NBA Oyuncusu
*

The Answer,u know!

Üyelik Bilgileri WWW

ah denver vah denver!ben bu seriye halâ inanamıyorum,inanmak istemiyorum...
4-0 nedir yahu!en çok sayı atan/yiyen takım.adam akıllı savunma lâzım bu takıma ki az yesinler.az atacaklarsa bile az yesinler de yensinler bi şekilde.NBA'in belkide Boston'dan sonraki en muhteşem kadrosu fakat,Kobe'nin de dediği gibi>''Takım kimyası''   :$

Denver Nuggets
« Yanıtla #186 : 01 Mayıs 2008, 17:23:32 »
Dağlar
spontaneously sportsman
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Bu seri ile herşeyin iyi kadrodan kaynaklanmadığını anladık.İyi bir koç ile çok işler başarır Denver.

Coach değişikliği olsa bile yeni gelen coach takıma savunmayı benimsetemezse Nyggets yerinde sayar hatta Playoff bile yapamaz. Ucu ucuna girdiler zaten. Warriors'a yazık oldu keşke onlar girseydi. Ayrı bir zevk katarlardı.
« Yanıtla #187 : 01 Mayıs 2008, 17:26:30 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Bencede warriors un gecen sene ne kadar hırslı oynadiklarini gördük.en azindan daha zevkli bir seri izlerdik.Denver in kadrosu ne kadar iyi olursa olsun bu defansla isleri zor

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #188 : 01 Mayıs 2008, 17:34:08 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

Yani,Lakers, Nuggets'ı kendi silahları ile vurdu. Hani hep deriz ya,''bu tip takımlara karşı ,onların oyunlarının tam aksini benimsemek gerekli ki durudurulabilsinler'' diye..Lakers, gerçekten büyük iş başardı.Tam hatırlayamıyorum(üst sıralarda bir post) ama birisi '' New Loser Melo'' gibi birşey söylemişti.Bu da yani adım adım gerçekleşmeye doğru yol alyıor.AI da,kariyerinin -Lakers final serisi çevresinde ki yakın zamanlar hariç-  hemen hemen çoğunda loser dı.Melo da onun izinden gidiyor maşallah. Takımla birlikte o da aciziyet göstermekte maharetlerini sergiledi.

Bir stuff,bu kadar aciz kalabilir ancak.Sadece Corç ile olacak iş değil başarı.
Ben corç Karl'ı bizdeyken de sevmezdim.(Tesadüf işte,AI'a son maçta nasıl 40 sayı attırıp da seriyi 4-3 verdi hala anlamıyorum.Hayır yani,o zaman,Lakers'ı hakkıyla yenebilecek yegane takımdık,zira gördük 76ers'i de onların karşısında,Ah Corç Ahh!!)
Oyuna nokta değişiklikler yapamamakta,devamlılığı takımda sağlayamamakta,Rotasyon seçimleri çoğu zaman sıkıntı...

« Yanıtla #189 : 01 Mayıs 2008, 21:09:55 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Tam hatırlayamıyorum(üst sıralarda bir post) ama birisi '' New Loser Melo'' gibi birşey söylemişti.

Ben demiştim onu.Her ne kadar şu ana dek senden başka bu fikrime iştirak eden olmasa da ve yabancı kaynaklarda da savınma ypmadığı dışında eleştiri getirilmese de "yüreksiz" etiketini yemiştir benim gözümde.

Tabi ki yüreksiz = looser
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #190 : 01 Mayıs 2008, 21:12:44 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla kavgadan sora birşeyler oldu ona bir türlü toparlayamadı bence en kısa zamanda takas olmalı başka takıma
yada re building en kısa zamanda yoksa denver in işi çok zor seneye.

« Yanıtla #191 : 01 Mayıs 2008, 21:23:40 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

bu seriyle ilgili üzüldüğüm iki şey var birisi:lakersın eşleşmeyi galip bitirmesi diğeri hayranı olduğum the answer'ın böyle zavallı bir takımda olduğunu görmek yazık çok yazık ...

Sulu ve lüzumsuz şakalar yapma  ----  NYK
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2008, 21:26:05 Gönderen: NYK » Logged
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #192 : 01 Mayıs 2008, 22:05:26 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

zavalli demeyelim de rebuilding e ve savunma yapmayi ögrenmeye ihtiyaclari var diyelim

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
« Yanıtla #193 : 01 Mayıs 2008, 22:08:32 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

salih abi o sulu şaka falan değildi ki grin bu oyunla hakediyorlar...ama yinede re-buildinge ihtiyaçları var diyelim bu gidişle hangi architect built edecek onları merak ediyorum... undecided
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #194 : 01 Mayıs 2008, 22:15:16 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

re-building mi? Anlamını bildiğinize emin misiniz.Re-building yani yeniden yapılanma??? Saçmalamayalım arkadaşlar ne rebuildingi Nuggets'ın şu an ihtiyacı olan tek şey adam gibi bir koç.Ayrıca zavallı takım kim oluyor Denver mı?? Savunmamız kötü olabilir ama hiçbir zaman zavallı bir takım değiliz..
« Yanıtla #195 : 01 Mayıs 2008, 22:30:17 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

salih abi o sulu şaka falan değildi ki grin bu oyunla hakediyorlar...ama yinede re-buildinge ihtiyaçları var diyelim bu gidişle hangi architect built edecek onları merak ediyorum... undecided

Sildiğim kısım için kullandım "sulu" ifadesini.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #196 : 01 Mayıs 2008, 22:49:34 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

re-building mi? Anlamını bildiğinize emin misiniz.Re-building yani yeniden yapılanma??? Saçmalamayalım arkadaşlar ne rebuildingi Nuggets'ın şu an ihtiyacı olan tek şey adam gibi bir koç.Ayrıca zavallı takım kim oluyor Denver mı?? Savunmamız kötü olabilir ama hiçbir zaman zavallı bir takım değiliz..
Niye öyle diyosun ki bence carmelo bu siteden biri de bahsetmisti simdi hatirlayamiyorum kusura bakmasin carmelo yeni loser olma yolunda demisti ve aynen katiliyorum tabi bu görüsüme katilmayanlar muhakkak olacaktir saygi da duyarim

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
« Yanıtla #197 : 01 Mayıs 2008, 22:53:36 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

melo ve ıverson aynı takımda olmuyo ya bence biri gitsinki takım ve savunma olgusu netleşsin takas malzemesi olarak melo şuan baya bi değerlidir ıvy ye göre o gitsin güzel isimler eklenebilir ki + jr,kleiza,najera,camby hepsi bi takasta çok iyi malzeme olurlar ama denverda hangi birine kıyabilir orasıda soru işareti
« Yanıtla #198 : 02 Mayıs 2008, 07:10:47 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Neden bu iş Warriors'a yazık oldu diye nitelendirilmekte ki. Denver'dea sezonu 50 küsür galibiyet alarak noktalamadı mı.Play-off'ta birşeyler başarır yada başarmaz o ayrı ama normal sezonki performansı ile burayı hakettiler. Golden State olsaydı olmasaydı falanı yok.Denver oldu bitti.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #199 : 02 Mayıs 2008, 17:35:39 »
streetglow
NBA Oyuncusu
*

The Answer,u know!

Üyelik Bilgileri WWW

iverson'un ya bu takımdan gitmesi lâzım ya da melo'nun gidip adam akıllı birinin gelip takıma savunma öğretilmesi lâzım.

çünkü ivy'nin son yılları artık,kendini düşünmeli ve birşeyler yapmalı...

Denver Nuggets
Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Los Angeles Lakers (4) - Denver Nuggets (0)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv