+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Los Angeles Lakers (4) - Utah Jazz (2)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Lakers 4-0 - 5 (8.6%)
Lakers 4-1 - 7 (12.1%)
Lakers 4-2 - 16 (27.6%)
Lakers 4-3 - 8 (13.8%)
Utah 4-3 - 14 (24.1%)
Utah 4-2 - 6 (10.3%)
Utah 4-1 - 1 (1.7%)
Utah 4-0 - 1 (1.7%)
Toplam oy: 57

Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12   Yukarı git
Konu: Los Angeles Lakers (4) - Utah Jazz (2)  (Okunma Sayısı 3928 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #200 : 15 Mayıs 2008, 19:49:55 »
ZenMaster
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: Los Angeles Lakers (3) - Utah Jazz (2)

Kosova taraflı falan değil..Lakers'lıların uydurması..

Ortak görüş;
farklı renklere gönül verenlerin bir noktada buluşmasıyla olur..Sırf Lakers'lılar adamı etiketledi diyede adamın taraflı olacak hali yok..

Maşallah konuda ince bir manevra ile Kosova'ya kadar geldi..

Kosova taraflı değil mi? Pardon ama Kosova apaçinin allahı ollmuş.Her utah basketinde avazı çıkana kadar bağırıyor.Lakers basketlerinde sussup oturuyor.Bu da yetmezmiş gibi bir de Lakers' lı oyunculara bok atıyor.Alnımızın akıyla aldıgımız maçı gidip hakemlere bağlıyor.

Ulan adam Türk işte...Türklerin olduğu takımı tutuyor...Ne kadar çok ağladınız be siz...Duygusalsa duygusal ulan...Zorunuza mı gitti...Evet son hücum ribaundu faul bana göre...Gasol Memoyu iktirdi ve aldı...Gasol da yapmacık adamın tekidir...Ağlak İspanyol....
Stern Lakers-Boston finali istiyor diye hakemler size arka çıkmasa Utah sizi evire çevire eler...
Ne apaçilikmiş be kardeşim...Kobe,Gasol düne kadar eleştirdiğiniz Odom falan...
Çıkarın atın şu gözlükleri...Memo'nun olduğu,Hedonun olduğu takım elin Amerikasında iş yapsın başarılı olsun isteyen adamlara laf atmayın bari...Bıraktım apaçiliğinizi artık...

Adam türk diye onu tutucaz diye bir kural mı var birader? Konu Lakers oldugunda onların başarısı hiç umrumda değil.Benim için ve çoğu Lakers' lı içinde bu böyle.Ayrıca zorumada Kosova' nın böyle maç anlatıp insanı çileden çıkarması zoruma gidiyo.Hafiften taraflı anlatmasına birşey diyen yok ama Kosova eşşeğin bi tarafına... ehehe burası türkiye değil öyle stern bize arka çıksın falan.
« Yanıtla #201 : 15 Mayıs 2008, 20:02:52 »
--
Ziyaretçi

Kosova taraflı değil mi? Pardon ama Kosova apaçinin allahı ollmuş.Her utah basketinde avazı çıkana kadar bağırıyor.Lakers basketlerinde sussup oturuyor.Bu da yetmezmiş gibi bir de Lakers' lı oyunculara bok atıyor.Alnımızın akıyla aldıgımız maçı gidip hakemlere bağlıyor.

Maçı hakemlere bağladığı bariz ve net bir cümlesini yazar mısın?
Tartışmaya açık demek ya da o tarz konuşmak mı hakemlere maçı bağlamak oluyor..
« Yanıtla #202 : 15 Mayıs 2008, 20:09:37 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Ulan adam Türk işte...Türklerin olduğu takımı tutuyor...Ne kadar çok ağladınız be siz...Duygusalsa duygusal ulan...Zorunuza mı gitti...Evet son hücum ribaundu faul bana göre...Gasol Memoyu iktirdi ve aldı...Gasol da yapmacık adamın tekidir...Ağlak İspanyol....
Stern Lakers-Boston finali istiyor diye hakemler size arka çıkmasa Utah sizi evire çevire eler...
Ne apaçilikmiş be kardeşim...Kobe,Gasol düne kadar eleştirdiğiniz Odom falan...
Çıkarın atın şu gözlükleri...Memo'nun olduğu,Hedonun olduğu takım elin Amerikasında iş yapsın başarılı olsun isteyen adamlara laf atmayın bari...Bıraktım apaçiliğinizi artık...
Milliyetcilik oyle mi? Milliyetciligin bir siniri vardir, o da asiliyor fazlasiyla artik. Mehmet ve Hidayet'in pozisyonlari abartilsin, onlara top geldiginde ses tonlari degissin, hic karismam, hatta desteklerim, olmali cunku. Yayinlar daha fazla Utah-Orlando agirlikli olsun, Turk'lerdir, gurur verirler insana, ama abartilmalidir, ki abartildi.

Ne istiyorsun? FSN, ABC, TNT yayinlarinda da Hedo'ya, Memo'ya mi kufur etsinler? Hani konumuz madem Milliyetcilik, madem Murat Kosova ve turevleri ovuluyor, bu mu yapilmali? Basketbol yayini yaptiklarini, millete basketbolu sevdirdiklerini zannediyorlar. Ancak orada dogru ile yanlisi Milliyetcilik'le takas edip, insanlara yanlislari asiliyorlar. Deron, Kobe vb. adamlarin yaptiklari guzel pozisyonlardan ote, Memo'nun harika attigi faul atisini, Gasol'un aglakligini dinliyoruz, bu mu istegin?

Lakers-Boston finali, Stern filan demeye devam et, gulerim sadece, elestiremem bile... Lakers'a da Gasol'u Jerry West getirmis bedavaya, bunu da soyluyorsunuz. Oysa Jerry West'in Memphis'le bir alakasi bile kalmadi, Lakers'la da iliskileri de rafta, olasi bir GM'lik soruldugunda direk reddetmisti. Derin devlet olaylarini icimizde saklayalim, NBA'i pisletmeyelim. Kobe, Fisher sakat sakat oynuyor; emege yazik kardesim, yazik. Devam bile edemeyecegim bu konuya...

Memo ve Hedo'nun basarisini istemeye laf atan yok, surada 3-4 kisi tartisti, teker teker okuyorum, bir kisi bile laf etmemis. Kaldi ki Turk'lerin basarisizligini yada onlarin basarisini isteyeni neden istememezlik yapalim... Olay maclari rahat seyretmek, hakliyla - haksizi ayirabilmek. Memo'yu ovsun, Memo'nun dinine kadar bilgilerini versin, Memo ile suslensin tum dergiler, Memo ana tema olsun, bunlara degil lafim. Ama Milliyetcilik girmemeli olaya, bir siniri var bunun. Gasol Turk degil diye elestiriliyorsa, Sloan'da Turk'un oldugu takimin kocu diye elestirilmiyorsa, sinirlerim arkadas.

Gasol'e aglak diyen, Sloan'a ne demeli, dusunuyorum dusunuyorum bulamiyorum...

Stern'un eli olaylari olsaydi; yillardir reytingleri 'disiplinli' oyunuyla dusuren, milleti eskimeyen jenerasyonuyla sikan Spurs yerine Suns olurdu gecen sene sampiyon, unutmayalim bazi seyleri. Dinime kufreden Musluman olsa hesabi...

Gasol'un pozisyonunda da faul filan yoktur... Maci seyretmeyen ozeti, onu da seyretmeyen pozisyonu seyretsin, bir baksin. Sabit kolla nasil bir ittirme oluyormus, hala anlayamadim. Hee faul ciksa zerre sinirlenmezdim, ortada olan bir durum, hakem acilari filan da isin icine girince hak verirdim. Ama bir cift gozle nasil boyle bir kaniya vardin, nasil 12 adamin emeklerini hice sayip Utah'i kral yaptin, anlayamiyorum.
« Yanıtla #203 : 15 Mayıs 2008, 20:21:23 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Ulan TY şu foruma geldiğin günden beri bi huzur vermedin kimseye...Çok bilmişlik yapıp durma...Milliyetçiliğin alasını bilirim aklını alırım akıllı ol....
Madem gülceksin eleştirmiceksin gül geç ulan...Cevap yazma...GÜL GEÇ SADECE...ellerini yorma gülüm benim...
Gasol'u eleştiren yok...Ağlak İspanyoldur kendisi...oyununu eleştirmedim ben...Ağlak dedim...Sevmek zorunda mıyım adamı...OÇ da derim...Seni ne bağlıyor ki....Ama bağlar tabi...bi lakerslıya laf at forumda...hooooooooop TY çıksın karşına Cheesy
Sloan'a ağlak dememi bekliyosan-hakemlerden bunca yıldır çeken bi adama- sen bu işten zerre anlamıosun...
Stern'in eli vardır bence bu olaylarda...Geçen sene değil bu sene var bana göre...geçmişi bırakalım şimdi...GEçen sene şampiyon olduğumuz için özür dileriz TYCİM... Cheesy
Gasol pozisyonu da bal gibi fauldur bana göre...
12 adamın emeklerini hiçe saymadım ama APAÇİLİKLERİNİZ beni bezdirdi...ilk defa LAkers konusuna mesaj atıyorum...o raddeye geldim artık...Utah'ı kral yaptığım da yok...Ama sizin şu tavırlarınız artık insanın sinirlerine dokunuyor....
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #204 : 15 Mayıs 2008, 20:33:34 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Ne kıskanılan takımmıs ya.. ulan lı mulan lı mesajlar.. ohh..
« Yanıtla #205 : 15 Mayıs 2008, 20:44:54 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Gasol'e aglak de, deme, umurumda degil zaten... Mesajimi oku tekrardan, Kosova'ya o sozler.

Milliyetciligin alasini bil, bilme, o da umurumda degil. Konumuz bu degil cunku... Konumuz basketbol uzerinde Kosova'nin yaptigi Milliyetcilik, Siyaset Meydani degil burasi.

Sloan'mu hakemlerden bunca sene cekmis? Neyse, senin sozunu dinleyecegim, ellerim yorulmasin hani anladin.

Stern'un elini nasil biliyorsun sen? Gunde bir kac haber okuyup, maclari takip eden insan, Stern'un elini nasil gorur? Gecmisi neden birakiyorsun? Hele de gecen seneyi? Isine mi gelmiyor yahu... Aynisi Utah-Houston topicinde de olmus iste, isine gelince mi oluyor bu isler.

12 adamin da emeklerini hice saydin sen, hatta basarilarini da hice saydin... Ben 'Stern olmasa Utah ezer gecerdi Lakers'i' sozunden bunu anliyorum, ben mi yanlis anladim, yoksa oyun mu oynuyorsun.

Gecen sene sampiyon olmanizi isteyen bendim, Spurs'e killigim da yok, aksine Suns'i - Lebron'u sevmem ben. Atmak serbest elbette, atmaya devam edebilirsin. Ancak o takim senin degil, Lakers'da benim degil. Lakers ve Celtics'i tutup tarihiyle millete hava atmakla elime bir sey gecmez, sana da gecmiyor suan iste o sampiyonlukla hava atarak.

Her konuya atladigim da yok bu arada, madem cekinmissin boyle bir seyden, savunmami yapayim...

Benim su forumda attigim 100 kusur mesajin hepsine bakin. Hayatimda Hawks, Bucks, Kings, Spurs vb. takimlarin tartismasina kac kere girmisim, bir bakin. Kac tane mac topicine mesaj atmisim, bir bakin. Su foruma bakan, benim 10.000 mesajimin oldugunu filan zanneder, bu kadar tartismayla. Ancak bakin, hala 100'lerde. Cunku bilmedigim konulara mesaj atmiyorum Ender. Cunku izlemedigim maclara 'izlemis bir insamisim gibi' mesaj atmiyorum Ender. Istiyorsan, atarim. Ama benim su davranisimi elestirmeye hakkin yok senin. Bilmedigim konulara forumun iyiligi adina mesaj atmiyorsam, sadece bildigim konularda tartisiyorsam bunu ovmelisin sen. Tum Lakers tartismalarinda adimin gecmesinin sebebi de bu, Lakers'i ailem kadar takip ettigim icin tartisiyorum, disaridan bir insan degilim. Sallamak serbest... Lakers'la ilgili 'yanlis buldugum' bir mesaj varsa elestiririm, Detroit icin varsa elestirmem. Cunku emin degilimdir, belki de Detroit'i ailesi gibi takip eden KE'nin o konuda benim bilmedigim bir bilgisi vardir, cekinirim. Mac topiclerine 'Lebron 30 atmis, iyi oynamis; Kobe 10 sut kacirmis, kotu oynamis' tarzi mesajlarin atilmasi da ayni olay. Cok bilmislik denmez, kendini bilmek denir buna, farki anlamak gerek. Apacilik filan da yok yani. Lakers'i elestirdigim mesajlar gormezden mi geliniyor yoksa.

Son olarak, ben sana nasil hitap ediyorsam, sen de bana oyle hitap et lutfen. 'Gülüm' - 'Ulan' filan yakismiyor... Hele de yasca bende buyuksen. Baskasi olsa farkli bir sekilde cevap verirdi, bunu da bil.
« Yanıtla #206 : 15 Mayıs 2008, 20:59:19 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

şimdi birincisi senin basketbol bilgini bilmediğin konulara mesaj atmamanı övmüyor olduğum çıkmasın burdan...Apaçiliğinizi ve herşeyde ZORLA üste çıkma huyunuz artık dokunuyor....basketbol bilgine eyvallah buna laf sölemem zaten...
ikincisi inşallah o maç izlemden mesaj atanlardan kastın ben değilimdir...
üçüncüsü yaşça senden büyüğüm 'Ulan' kelimesi ortaya atılan bi laf..Gülüm kelimesi ise hakaret içeren bi kelime değil kesinlikle...
ordaki 12 adamın emeklerini hiçe saymadım..önceki mesajlarımı oku lakers hakkında- ki daha önce atmışım ilk defa atıyorum demiştim ama- Fisher'ı,Odom'u,Kobe'yi,Gasol'u övdüğümü,beğendiğimi alkışladığımı anlarsın...Yiğidin hakkını yiğide veririm ben...
Ayrıca Detroit'i eleştirmem KE benden daha iyi bişiler bilir çekinirim derken inşallah benim takip ettiğim takıma mesaj atmak haddin değilir demiyosundur...İnşallah ben onu yanlış anlamışımdır...
Ayrıca haber de okuyorum...SAbahlara kadar bekleyip maç da izliyorum...Stern'in eli var gibi geliyor bana...
Stern olması Utah ezer geçerdi lafım o anki sinirimle aşırıya kaçmış olabilir...Geri adım atmam gerekiyor...
Utah-Rox serisinde aynısı olmuş derken neyi ima ettin anlayamadım... :S

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #207 : 15 Mayıs 2008, 21:14:21 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Diyorum ki; -diger sahislari bilemem ama- benim sadece Lakers ve bir kac diger konuda tartistigimi gorenler, Lakers apacisi, uste cikmaya calisan zeytinyagi saniyorlar... Ama oyle degil durum, her tartismada bulunmak de
mek, yanlis bir sey degil aslinda, tarzina gore. Lakers'i biliyorum, diger konularla o konunun taraftarlari kadar ilgilenmiyorum; bu bakimdan da Lakers'a atilan yorumlara karsilik veriyorum. Zorla uste cikmak filan yok, ortada yanlis buldugum bir sey varsa itiraz ediyorum, sonunda da haksiz cikarsam bunu kabullendigim bir mesaj atip susuyorum. Birakin artik bunu lutfen.

Mac izlemeden mesaj atanlar kendilerini bilir, ancak sen degilsin o, ne az mac seyrettigini gordum, ne de Mac Topicleri'ne suruyle mesaj attigini.

Ulan kelimesi ortaya atilsin, atilmasin; sonunda donup dolasip bize geliyor o laf. Ayrica ben sana karsi duzgun bir dille konusurken, 'gulum' filan demeleri yakistiramadim. Hakaretle alakasi yok yani. Rahatsiz oldum biraz, cunku aramizdaki arkadaslik boyutu 'gulum' kadar gelismis degil.

12 adamin emeklerini hice saydin, hem de oyle bir saydin ki... Resmen Stern sayesinde buralara geldigimizi belirtmissin, bundan alasi var mi yahu? Lakers Stern olmasa ezilecekmis... Ancak suan 3-2 onde. O maclari kazandiran da, kaybeden de emek sarfetmis adamlar. Stern'in eli olsa bile nereye uzanir allahaskina. Yapmayalim yahu...

Yanlis anlamissin, konu o degil, icini ferah tutabilirsin yani, oyle bir sey demem asla. Apacilikle sucladigin icin dedim onu, hani 'her yerde karsima cikiyorsun Ty' olayi.

Utah-Rox serisinde de ayni kavgalar yasandi, Spurs-gecmis olaylari gundeme gelindi. Pek bir farki yok suanki durumla. Eger Spurs'un gecmisini bir kenara atacaksaniz, hakemleri elestirmeyin. Hele de mac degistiren bir karar yokken henuz su seride. Kaldi ki, EnergySolutions Arena'da cok daha fazla sertlige izin verdi hakemler ama maci katleden bir durum yoktu ortada, toplasan 3-4 tartisilacak pozisyon vardi, buraya gelip aglamadim zaten farkettiysen.

Neyse son mesajim bu 'konusuzluk' hakkinda... Basketbolla alakali olan durumlari; Stern, Jazz, Lakers'i tartismaya devam etmek istiyorsan, edebiliriz elbette.
« Yanıtla #208 : 15 Mayıs 2008, 21:23:56 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Lakers kaçtı utah kovaladı lakers maçı aldı yane kobe varsa sorun yok yane hakemler nba de her zaman böle  tartışmak yersiz ama lakers kazanmayı hak etti bence bütün suçlu boozer malı yane 2 maçtır derin uykuda.
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2008, 21:25:29 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #209 : 15 Mayıs 2008, 21:53:39 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Maçın tekrarını izledim. Gasol her pozizyonda israr etti.. haklı olduğu yerlerde vardı ama genelde haksız yere ağzını yordu.Kobe'nin tam anlamıyla kobe olmadığı pozizyonları aşırı zorlamayışından belliydi kafasını kullanarak oynadı zorlamadı ass yaptı gerektiğinde kritik topları attı. Fisher bu serinin en kritik oyuncularından bence Utah takımını tanıyor Deron'u çok iyi tanıyor ve inanılmaz toplar kapmaya devam ediyor bu Lakers için büyük bir artı.. ayrıca hücumdada dengesiz şutlar atmasına rağmen zor şutlar atmasına rağmen isabet buluyor.. Farmar'da diğer serilere oranla kendine gelmişe benziyordu kritik basket faülü var. Lamar'ı ayakta alkışlamak lazım inanılmaz savaşıyor hücumdada savunmadada..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #210 : 16 Mayıs 2008, 09:35:46 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

O bu pozisyonu izlemeye gerek yok...Hakemler Utah ne zaman tempo bulup skoru eşitlese,her temasa faul çaldılar.Bu kadar bariz belli olmaz...

Burda çıkıp Gasol'ü savunan olmaz heralde...Boozer'ın 2.sırt darbesine nasıl dayandı diye düşünüyordum,3. yere uçtu böyle bir adam.Ben o topu adlığında orkestra şefi istemiyorum"Ah -uh.".Sevmiyorum...Sinir bozucudur,okadar sinir bozucudur ki bu M.Kosava gibi duygularıyla maç anlatan bir adamı etkilemiştir.

Kosova şampiyonada Gasol'ün azına sıçtı aynı şekilde İspn.Kimse çıkıp bir şey demedi...LAkers forması giyince bu adam melek mi oluyor?Yoksa Lakers forması giyince,Kosova korkucak mı Gasol'e 'ağlak' demekten...Eleştiryorsunuz ama ben netten maç izlediğinde,adamların nasıl maç anlattığını görüyoruz.Adam kendi takımını ne şekilde övüyor.Hiç mi izlemiyosunuz?Türk bir oyuncunun takımana duyulan bir sempatimi çok geliyor sizi.(ki öyle bir şey yok.)

Ben herşeyi takip ediyorum merak etmeyin...Lakers'ın yenildiği maç topiclerinde,Kosova'nın anasına varan küfürlerde görüyorum.Ama Lakers rahat oynarsa,Kobe'yi anlatan topiclerde görüyorum...İki dakika önce "aslanım Walton" diyipte iki dakika sonra "Alla belanı versin Walton" mesajları görüyorum..

Adama sövenlerin onun bildiğini kaçta kaçını biliyor merak ediyorum...Şu Mehmet takımımdan gitsede kurtulsam şu muhabbetlerden...Yok "yanlı anlatım" yok "yanlı maç seçimi".İzlemeyin ozaman açın bilgisayardan izleyin...Bakalım aradığınız adeleti FSN'de bulacabicek misiniz?Sanmam.

Maçta Lakers her isteiğinde pota altımıza girdi ve sayı yaptı...Boozer'ın denyoluğunu hiç bukadar görmemiştim desem yeridir..Odom'u tebrik etmek lazım oraya işledi...İkinci yarıda Deron'un yaptığı denyoluk maçı bize verdirdi.SG gibi oynaması...

Durun geçenki mesajlardan bende bir mantık kuruyum ve avunuyum..."Boozer bukadar kötü,Memo bu kadar kötü,Basit top kayıpları...Yine maçı buralara kadar getirdik HELAL OLSUN!"

Bu sene geçen seneden farkımız:Derek Fisher.Kim ne derse desin,onun tecrübesi özellikle playofflarda farklı işliyor.."Turnike atamazken!" "Kritik üçlükler atıyor"."SAvunma bilmezken 4,0 top çalma ortalaması ile oynuyor"Takıma bir tane vetaran almazsak böyle deplasmanlarda kaybetmeye mahkumuz...Adamlar felç oluyor dışarda...

Son olarak aklıma geldi.Aynı ribaun pozisyonunda Gasol olsaydı.LAkers potasında.Mehmet hafif Gasol'u ittirseydi.2,80 yere yatsaydı Gasol-ki yatardı- o zamanki tepkiniz ne olacaktı?Yada söyle diyim müdalenin sertliği,karşıdakinin tiyatro değeri ile mi ölçülüyor?
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2008, 09:41:39 Gönderen: Deron Williams » Logged

Come Back Boozer!

« Yanıtla #211 : 16 Mayıs 2008, 11:12:00 »
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
*

bu oyunu sewiyorum...(NBA)

Üyelik Bilgileri

maçı başından sonuna kadar izledim...lakers hep üstün oynadı utahtan ama utah ta hiç bırakmadı özelikle deron williams çok çok iyiydi adamın yapmadığı şey kalmadı utahın en zor anlarında yetişki...kobe sakat sakat oynamaya devam ediyor bence bu çok büyük bir özveridir arkadaşlar her adam yapmaz bunu sonuçta kimse kobe olamaz bide arkadaşlar memo- gasol çekişmesini baya tartışmışlar şöyle söyliyim ben gasol taraftarıyım hala da öyleyim ama adamın yaptığını memo yapsaydı orda faul çalınırdı yani memo sonuna kadar haklı herkes doğru konuşsun burda yalan yok( bu arada ağlak fln demiişler gasola bunlar güsel şeyler değil bu adam lakersa  geldiğinden beri nası katıkı yapıyor ne kadar isyan etsede bişeylere saygıyı hak eden bir oyuncu tüm oyuncular gibi...yapmayın arkadaşlar) ayrıca lamar odom çok iyidi gerçekten kobe biraz daha güvense top verse ona adam aslında çok iyi şeyler yapıcak.....
« Yanıtla #212 : 16 Mayıs 2008, 17:31:44 »
D-WILL
Starter

bErKaN

Üyelik Bilgileri

Utah kendi evinde büyük ihtimal kazanacak ve seri 7. maça gidecek.. Son maç çok heyecanlı olacak... Yine kilit isim DERON WİLLİAMS.. Boozer ın da biraz toparlanması lazım berbat oynuo çok istikrarsız daha 1 maç iyi oynadı...

« Yanıtla #213 : 16 Mayıs 2008, 18:22:37 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Gelelim bu 5.maçın yorumuna

İlk periyotta lakers fastbreaklerde fazla geri koşamadı utah çok iyi ileri koştular ve sayılarını buldular...Ayrıca ilk periyotta lakersin gömülü savunması utahı dış atışlara zorladı..Başarılıda oldular..İlk periyotta çok top kaybı yaptılar iki ekiptee 6-6...Gasol teması sevmediği için utah deplasmanlarında,utah gasolü çok iyi durdurdu.(staplesta tam tersi oluyor)..Kobe gene bedenen bu maçta pek yoktu,kendini çok sakındı..gasol 15 sayısını 2.periyotta attı zaten maçı 21 sayı ile bitirdi...Fisher seri boyunca(5 maç boyunca)toplam 19-20 top çaldı...2.periyot bittiğinde 15 top kaybı vardı utahın..Brewer özellikle 3.periyota ve maçın başında çok iyi katkılar yaptı utaha...Top kayıpları her iki takımıda etkiledi 18-14 utah öndeydi..Top çalmada ise eşitlik vardı 9-9...Top kayıpları maçın daha büyük skorla bitmesini engelledi..Lakers %47 ile utah ise %45 ile hücüm ettiğini düşünerek söyledim..Çok ilgimi çekti utah zaman zaman özellikle 3.periyottun zaman dilimlerinde hiç yapmadığı seyi yaptı alan savunmasını..Lakers gibi iyi paşlaşan bir takıma karşi hemde..zaten odom cezayı kesti..Genel olarak Lakers üstün bir oyun çıkardı zaten utah maç boyunca hiç öne geçemedi..Buqun sabaha karşı oynanacak maç yok kritik ya tamam yada devam maçı utah için..Kobenin her açıdan bu maça konsantre olması gerekiyor,gerekiyorki batı finaline çıkalım...
« Yanıtla #214 : 16 Mayıs 2008, 19:19:48 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

boozer oynamayınca ne yapsa utah fark etmez bazen top almaya bile uğraşmıyo ya zaten savunma 1500 olmuş uçmuş bide hücumda etkisiz kalınca memo pota altında bi yerlerini yırtsa  bile gasol ve odom ağır basıyo ve utah'ın lakers karşısındaki tek üstünlüğü ortadan kalkıyo seri  3-3 'e uzar yüksek ihtimal ama 7. maç boozer oynamalı
« Yanıtla #215 : 16 Mayıs 2008, 20:57:26 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

utah lakersdan daha iyi savunma yapmasına rağmen pota altını istediği gibi kullanamayınca galibiyetten oldu...carlos boozer neredeysse hiç oynamadı...utah savunması kobeyi iyi marke etti.-bunda belki kobenin sakat olmasının payı da var-deron williams üst üste attığı üçlüklerle farkı 1e indirdi ama odom-gasol ikilisi maçı kopardı...tabi hakemlerin fauller konusunda evsahibi lakersa biraz daha müsamaha gösterdiği bir gerçek...
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #216 : 16 Mayıs 2008, 21:08:58 »
D-WILL
Starter

bErKaN

Üyelik Bilgileri

boozer berbat oynuyor... Hakemler sanki lakers ın fanatik taraftarları.. Maçı katlediolar.. Ama yine de utah alacak bu maçı..
Welcome to SALT LAKE HELL

« Yanıtla #217 : 16 Mayıs 2008, 21:15:11 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

zaten utahın iç saha performansı gözönüne alınırsa ve staplesdaki başa baş oyunuda hesaba katılırsa jazz bu maçı alabilir sadece formda bir boozera ihtiyaçları var...
« Yanıtla #218 : 16 Mayıs 2008, 21:19:11 »
D-WILL
Starter

bErKaN

Üyelik Bilgileri

zaten utahın iç saha performansı gözönüne alınırsa ve staplesdaki başa baş oyunuda hesaba katılırsa jazz bu maçı alabilir sadece formda bir boozera ihtiyaçları var...

Bu maçı alacaz inşallah ama formda bir boozer ı daha bir maç görebildik.. Utah kendi evinde kazanacaktır büyük ihtimal ama boozer ın kendine gelmesi lazım.. Boozer ı hiç sevmesemde başka pota altı oyuncusu yok... Mutlaka toparlamalı

« Yanıtla #219 : 16 Mayıs 2008, 21:21:13 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

Boozerdan başka pota altı oyuncusu olmaması yüzünden herhalde sloan benche almadı onu ve o berbat performnasıyla devam etmesini sağladı...ama boozer bir brewer kadar olsa bile yeter...bu arada deronun üçlüklerine ihtiyacımız olacak tabiiki
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Los Angeles Lakers (4) - Utah Jazz (2)

Gitmek istediğiniz yer: