+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Los Angeles Lakers (4) - Utah Jazz (2)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Lakers 4-0 - 5 (8.6%)
Lakers 4-1 - 7 (12.1%)
Lakers 4-2 - 16 (27.6%)
Lakers 4-3 - 8 (13.8%)
Utah 4-3 - 14 (24.1%)
Utah 4-2 - 6 (10.3%)
Utah 4-1 - 1 (1.7%)
Utah 4-0 - 1 (1.7%)
Toplam oy: 58

Sayfa: 1 ... 10 11 [12]   Yukarı git
Konu: Los Angeles Lakers (4) - Utah Jazz (2)  (Okunma Sayısı 3749 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #220 : 16 Mayıs 2008, 22:23:09 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Los Angeles Lakers (3) - Utah Jazz (2)

Boozer'ı hiç bi maçta adam akıllı göremedik ki 3. maç dışında. O yüzden bu gece çıkıpta ortamı estirmesi benim için sürprizden öteye gitmez. Ha sergileyebilir de yine 3. maçtaki gibi bir performans ancak benim için sürpriz olur bu. Hoş adam kötü oynadığı bir maçta bile 18 sayı 12 riba yapabiliyor sessiz sedasız ama kendini oyun içinde kabul ettirmeli benim için Boozer ozaman değerli hale gelir.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #221 : 17 Mayıs 2008, 08:24:11 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri
Ynt: Los Angeles Lakers (3) - Utah Jazz (2)

4-3 Lakers Konferans Finaline gitti öncelikle üzülerek ve istemeyerek Lakers'ı tebrik ilk önce İlk ama ilk önce bu Seride Koskoca Boozer nerdeydi nerdeydi bi söleyin ya adam bir maç iyi çıkardı ya başka maçlar Utah İlk5'e kesinlikle daha çok zaman vermesi gerekir maçı alması için Korver Millsap falan neysede o birleri ney şimdi Millsap da çok iyi bi seri çıkardı benchden gelerek Deron Williams Mehmet Okur AK-47 bunlarıda tebrik etmek lazım iyi bi seri çıkardılasr ama Finale gitmeye yetmedi Son maçda 4.Periyot da Kobe harici kim oynadı acaba Gasol desen ayakda duramiyordu Fisher desen topu hemen Kobe ile buluşduruyordu Odom da Potaya gidiyor amaçsız ama Odom ve Kobe de çok iyi seri çıkardı Lakers'ı tebrik etmek lazım

« Yanıtla #222 : 17 Mayıs 2008, 08:42:58 »
vence
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
Ynt: Los Angeles Lakers (4) - Utah Jazz (2)

Bilemiyorum geçmişte yazdıklarımızdan sonra bize apaçi damgası vuranlar bugün gerçekleri biraz daha net görebiliyorlar mı. Gidip bakınız önceki sayfalardaki tartışmalara, neredeyse her dediğimiz tutmuş. Şimdi apaçi miyiz biz? Boozer yok dedik, var mıydı 3. maç dışında? Mehmet 3'lük sallamak dışında ne yaptı mücadele etmekten başka? Kirilenko sakat maçı dışında savunabildi mi Kobe'yi? Seri çok mu heyecanlı seri oldu? Bu sorular uzar gider, birdahakine sapla samanı karıştırmamanızı temenni ederim.

Seriye gelince, Utah'ın Kobe'yi savunamayacağı belliydi. Gasol kötü bir seri geçirdi, Farmar hiç yoktu, Radman son maçlarda toparladı. Lakers en kötü oynadığı maçta bile son saniyeye kadar oyunun içindeydi. Kobe sakatlanmasaydı seri büyük ihtimal 5 maçta biterdi. Utah'ta Boozer 3. maç dışında ortada yoktu, kötüydü. Mehmet çok mücadele etti, o kadar. Deron ilk 2 maç yoktu, sonradan oynaması gerektiği gibi oynadı. Dönüp 6 maçlık seriye baktığımızda şans Utah'ın biraz yanında olsaydı şu maçı alırdı diyebileceğimiz maç var mı? Peki aynısı Lakers için geçerli olsa hangisini alamazdı? İşte fark burada.

kaybetmeye başlayınca değil, çaptan düşmeye başlayınca yaşlı takım olursun.
« Yanıtla #223 : 17 Mayıs 2008, 08:52:20 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW
Utah Tatile/Lakers Finale!

Utah Tatile/Lakers Finale!

EnergySolutions Arena'da oyanan serinin 6. maçında Utah Jazz evinde konuk ettiği Los Angeles Lakers'a 108-105 yenilerek,sezonu noktalamış oldu.Lakers ise Batı Finali'ne çıkarak rakibini beklemeye başladı.
Maça fırtına gibi başlıyan Lakers ilk periyodu 33-20 önde kapattı.İkinci periyodtada oyunun hakimi olan Lakers ilk yarıyı 62-43 ile 19 sayı önde kapattı.İkinci yarı ile birlikte atağa kalkan Utah son periyoda 86-70 geride girdi.Utah son periyodta Millsap,Memo,Kirilenko'nun çabasına rağmen maçı kaybederek sezona noktayı koymuş oldu.

Lakers'ta kritik zamanlarda ortaya çıkan Kobe Bryant 9/19 isabet oranı ile 34 sayı-8 ribaunt-6 asist ile şov yaptı.Lakers'ta D-Will 21 sayı-14 asist ile maçı tamamlarken,Stockton'un rekorunu egale etmiş oldu.

Lakers'ta 44 dakika süre alan Gasol 17 sayı-13 ribaunt ile yıldızlaştı.Lakers'ta 6 oyunu çift hanelere ulaşırken,Odom 13 sayı-9 ribaunt,Radmanovic 12 sayı,Fisher 16 sayı-3 top çalma ile maçı tamamladı.Benchten gelen Vujacic 13 sayı ile katkı getirken,Lakers benchinden 16 sayı geldi.

Jazz'da ilk yarıyı felaker geçiren Mehmet Okur ikinci yarıda açılırken 16 sayı-10 ribaunt ile double-double yaptı.Kritik anlarda sahneye çıkan Kirilenko 12 sayı-3 top çalma ile maçı tamamladı.6 fauller oyun dışı kalan Boozer 12 sayı-14 ribaunt ile vasatı geçemedi.Brewe 13 sayı,benchten gelen Harpling 7 sayı,oyunun sonuna direnç katan Millsap 15 sayı-8 ribautn ile katkı verdi.

Bu sene yarı final eşleşmelerinde Detroit'ten sonra deplasmanda maç kazanan takım Lakers oldu.Lakers bu galibiyetle seriyi 4-2 geçerken,yarı finaledeki rakibini beklemeye başladı.Lakers'ın rakibi Spurs-Hornets eşleşmesinin son maçından sonra belli olucak(3-3).

Come Back Boozer!

« Yanıtla #224 : 17 Mayıs 2008, 10:03:12 »
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
*

bu oyunu sewiyorum...(NBA)

Üyelik Bilgileri

sonunda çıktık batı finaline yaaa...maçı başından sonuna kadar izledim hep lakers üstündü hiç açık kapı bırakmadık ve bence gerçekten çok iyi oynadık mesela eskiden hızlı bi şekilde geriye dönemiyoduk ama bu maçta onu da kapattık...ama utahta kötüydü bugün deron williams geçen maçta yaptıklarını pek yapamadı veya broozer ın 6 faul yapması utah adına baya kötü oldu (ztn maç içinde de pek etkili olamadı)..o son 1 dk varya orda ben bittim arkadaşlar yaa kalbim durcaktı sanki çok heyecanlıydı gerçekten...lakersımı bi kere daha tebrik ediyorumm.....
« Yanıtla #225 : 17 Mayıs 2008, 12:34:27 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Maci izlemedim ama istatistiklere baktigimda cok ilginc seyler gördüm
-Lakers 70 sut Utah 97 sut(!)
-Lakers 33 defans 5 ofans ribaund Utah 32 defans 20(!) ofans ribaund almis
-Lakers 14 top kaybi Utah 11 top kaybi
Demek istedigim Utah bunlara ragmen yenilmis tam 27 tane fazla sut kullanmis.Dogrusu benim cok garibime gitti.Bu arada Lakersli arkadaslari tebrik ederim

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #226 : 17 Mayıs 2008, 12:36:36 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Lakers çok güzel oynadı hakkını vermek lazım bench'tende gerekli katkıyı aldılar takım oyunu oynuyarak utah'u geçtiler jazz'da memo ilk yarıda kayıptı ama ikinci yarıda takımını sırtlayan isim oldu boozer'în 6 faulle çıkması iyi olmadı sonuçta lakers filane uzandı tebrikler smiley
« Yanıtla #227 : 17 Mayıs 2008, 12:57:38 »
hasan1299
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

ben serinin son maçını izleyemedim izleyen arkadaşalr var galiba hangi kanal verdi maçı hiç haberim yoktu
serinin diğer maçlarına gelirsek ilk 2 maçta laker utah ı rahat geçmişti iyi bir takım oyunu çıkararak galip gelmişti.3 maçta başabaş bir mücadele sonunda utah kendi sahasında kazandı.4 maçta ise maçın başında kobe sakatlandı herşey utah ın lehine döndü yinede o sakat haliyle kobe elinden gelenin en iyisini yaptı uzatmalara giden maçı kazandı utah.zaten utah bu kadarını yapabilirdi 2 maçtan fazla kazanamazdı seri bunu gösteriyordu kobe nin sakatlandığı maçta lakers ı rahat geçemeyen bir takım daha fazlasını yapamazdı.kobe,odom,gasol ve fısher iyi seri çıkardılar biri durduğunda diğer canla başla mücadele etti.
utah a gelince utah boozer dan kesinlikle kurtulmalı bu seride 6 maçta hiçbişey yapmadı takıma zarar verdi.boozer takasta kullanılıp yerine takım için oynayaak biri alınmalı.deron wıllıams oyunkurucumu şutörmü anlayamadım takımı yönlendirmekten çok sayı atmaya oynadı kahraman olmaya çalıştı.mehmet ve krilenko elindne geleni yapmaya çalıştı.krilenkonun şansızlığı karşısında kobe vardı.kobe sakat olduğu maçta bile 33 sayı attı bu adamı tutmak kolay değil
lakers önündeki 5 günü iyi değerlenidirirse seriye iyi başlar ve finale çıkar diye düşünüyorum
« Yanıtla #228 : 17 Mayıs 2008, 13:50:57 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Maçı izlemek kısmet olmadı dersane husumetiyle...
Ama Utah'ı evinde devirdiyse, maçın gidişatı ne olursa olsun Lakers tebrik edilesi iş yapmıştır.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #229 : 17 Mayıs 2008, 14:04:23 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW

3. çeyreği izleme fırsatı buldum dersaneye gitmeden önce. Lakers Salt Lake'te farkı 18 e kadar çıkarmıştı. Gasol nerdeyse hiç çıkmamış oyundan 44 dakika oynamış. Ayrıca 6 oyuncu birden çift haneli rakamlara ulaşmış, beklenmyene birşeyde Radmonovic gününde sayılırdı. Olmaz denen oldu sanki Lakers deplasmanda aldı seriyi..

www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #230 : 17 Mayıs 2008, 14:52:23 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Maçın tekrarını seyrettim;

-Kendi evinde Lakers'a karşı bu kadar çaresiz kalırsan (özellikle ilk 3 çeyrek) kaybedersin.
-Lakers rakibi iyi kitledi..Zaman zaman bunalttı..Beklediğimin çok üstünde bir deplasman performansı gösterdi.
-Utah da bu maç sonrası sorunlar çıkacaktır..Bu kadro bu şekli ile daha devam etmez..
-Takım halinde (Memo ve D-Will'i kenara koyuyorum) kötüydüler ve bu sefer günah keçileri kim olacak merakla bekliyorum..
-Memo ve D-Will'de belki aman aman çok çok üst düzey oynamadılar seri boyunca ancak çok çabaladılar..
-Kirilenko kendi kendini yedi bitirdi..Geleceği nolur bilinmez..
-Utah'ta radikal bir karar alınmalı bana göre sadece oyuncular değil coach koltuğunda da bir değişim şart..Jerry Sloan'ı severim saygıda duyarım ama artık miladı doldu diye düşünüyorum..
-Utah'ın yeni şeylere ihtiyacı var..
-Lakers'a gelince NBA Finali artık bir adım uzakta..
« Yanıtla #231 : 17 Mayıs 2008, 15:16:23 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

2004ten sonra ilk Batı Finali... O dönem T'Wolves'u 4-2 ile geçen bir Lakers ve.. Indiana'yı 4-2 ile geçen Detroit finali. Smiley
« Yanıtla #232 : 17 Mayıs 2008, 15:32:31 »
vence
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

-Utah da bu maç sonrası sorunlar çıkacaktır..Bu kadro bu şekli ile daha devam etmez..
-Kirilenko kendi kendini yedi bitirdi..Geleceği nolur bilinmez..
-Utah'ta radikal bir karar alınmalı bana göre sadece oyuncular değil coach koltuğunda da bir değişim şart..Jerry Sloan'ı severim saygıda duyarım ama artık miladı doldu diye düşünüyorum..
-Utah'ın yeni şeylere ihtiyacı var..

Dediğin gibi Utah'ta ciddi sorunlar çıkacaktır. Kirilenko geçen sene başında takas istediğini belirtmişti, bu sene gider büyük ihtimalle. Deron Boozer ikilisi muhakkak kalacaklardır, onların istemediklerine de yol görünür. Utah'ın ne yapıp edip 2 numara savunmasına çare bulması lazım. Bench kalitesinin mutlak suretle artması lazım.

Bu saatten sonra Sloan'ın mentalitesini değiştirmesi imkan dahilinde değil. En sevdiğim coachlardan biri, çok büyük saygı da duyarım. Utah'tan kendi isteğiyle ayrılmadıkça gönderilmesi de pek mümkün değil.
Bir de;
Einstein'a göre delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir. Sloan'a selam olsun.
kaybetmeye başlayınca değil, çaptan düşmeye başlayınca yaşlı takım olursun.
« Yanıtla #233 : 17 Mayıs 2008, 15:59:30 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Lakers, Jazz gibi bir deplasamdna rakibi eze eze oynadı adeta dün gece. İstedikleri her şeyi yaptılar. Son çeyrektki kriz anları olmasaydı daha rahat bir galibiyet ile de dönebilirlerdi.Son 1.15'e 9 sayı önde giriyorsun ve maçı son topa bırakıyorsun. Garip . Maça gelirsek;
 -- Lakers daha maçın başında üstünlüğü eline aldı. Utah'ın daha önce evinde sergilediği açılış performanslarından birini daha göremedik. Hem rakibi hem de taraftarı oyunu ile susturmayı başardı Lakers henüz ilk dakikalardan daha.
 -- İlk yarı Jazz deplasmanında elini kolunu sallayarak oynayan Lakers üçüncü çeyrek skoru korumayı başarsada son çeyrekte başta Millsap'ın verdiği gaz ile bir anda işi tehlikeye soktu. Ancak gerek Kobe'nin son çeyrek performansı gerek son serbest atışlardaki başarılar bir kaza olmasını önledi. Ama dediğim gibi son 1.15'e 9 sayı önde girmene rağmen maç son topa kalıyor.
 -- Krilenko hayatında sokamayacağı kadar boş üçlükler buldu. Hemde önünde bir el bile olmadan. Lakers'ın son anlardaki savunma hataları kötü sonuçlar doğurabilirdi. Utah son topu biraz acele kullandı bir hücum ribauntu daha verdiler son topta ancak bir kez daha şans onlardan yanaydı.
 -- Hücum ribauntlerı demişken Lakers'ın en büyük sıkıntılarından biri oldu seride rakibe bu kadar hücum ribauntu vermek. Utah 27 fazla hücum etti Lakers'tan yahu. Kabul edilebilir bir şey dğeil. Üstüne üstlük Lakers galip ayrılmakta maçtan. Son çeyrekteki To'lar olmasa Gasol ribaunt işini biraz daha ciddiye alsa Lakers daha rahat olabilirdi.
 -- Kobe yine kendinden beklenen görevi yerine getirdi. Sakatlığı tam olarak geçmediği belliydi ancak Kobe zamanı geldiğinde sahneye çıktı gerekeni yaptı. Bunun dışında Fisher serinin kaderini çizdi belkide. Gerek üç sayı çizgisinin arkasındna yakaladığı başrı gerek top çalma istatistikleri ile. Lakers Çarşamba'ya kadar dinlenecek. Bu hem yenilenme hemde Kobe'nin sakatlığı açısından oldukça verimli olacaktır.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #234 : 17 Mayıs 2008, 18:53:23 »
koobee24
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

şu kobenin sakat oynadığı maçta şans yaver gitseydi daha çok dinlenme fırsatı bulurduk ya neyse. sonuçta 7. maça taşımadan işi bitirdik. bakalım konferans finalindekim gelecek.
« Yanıtla #235 : 17 Mayıs 2008, 19:08:22 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

maçın sonuna kadar los lakers üstündü ama farkı 12den 3e kadar indiren utah geç kaldı yinede kutlamak lazım hiç ezilmediler....boozer dışında bir oyuncuları olsaydı maçı bile alabilirlerdi brewer deronla birlikte maçın yıldızı oldu-utah açısından- kobe yine şov yaptı...bence maçın koptuğu an kobenin el üstünden attığı üçlüktü -basketfaul oldu ve durduk yerde 4 sayı yemiş olduk...son hücumda bana göre korver son topu kullanma riskine girmek istemedi ve zor durumdaki memoya pasladı...keşke deronun son üçlüğü girseydi o zaman uzatmada bu enerjiyle kesin kazanırdı jazz...yinede bu takımda bir ışık var seneye çok büyük çıkış yapacağımızı düşünüyorum...ama lakersın bu inişli-çıkışlı performansıyla şampiyon olması bana göre çok zor...hele kobeyi dinlendirirken gasolu neredeyse bütün maç oynatan jackson saçmalığın kralını yaptı lakers resmen 4 kişi oynadı gasolun heryerinden yorgunluk akıyordu...neyse yinede lakersa başarılar... <utah>bence lakersda vujacic maçın adamı oldu özellikle kobesiz anlarda yaptığı katkıyla....ya şu adam saçına bir bant taksın grin
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2008, 19:09:59 Gönderen: utah-mania » Logged
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #236 : 17 Mayıs 2008, 19:55:25 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

MVP yine MVP yine Kobe. Bu yıl gerçekten hayran kaldım.
Lakers, Jazz'ı kendi evinde yendi helal olsun. Maçın her dakikasında üstündü. Son dakikalarda erimesine rağmen Energy Solutions Arena'da azımsanmayacak bir fark oluştu. Lakers hem görsel olarak hem tekik olarak muazzam oynuyor. İzlerken ayrı bir keyif alıyorum.
Şimdi Batı Finalleri var. Batı Finali için şimdiden birşeyler söylemek yanlış olur. Fakat bir şampiyon takımın içinde bulunması gereken her türlü oyuncuyu barındırıyor Lakers.
« Yanıtla #237 : 20 Mayıs 2008, 21:57:34 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Sonuç : Utah 4 - Lakers 3

İtiraf ediyorum : sevmiyorum Lakers'ı.İlk defa duygusal bir yorum yaptım ve mantığımın sesi yerine duygularıma kulak verdim.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #238 : 20 Mayıs 2008, 22:04:39 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

geç gelen bir itiraf olmuş...ama zararın neresinden dönersen kar..
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Sayfa: 1 ... 10 11 [12]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Los Angeles Lakers (4) - Utah Jazz (2)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv