+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Los Angeles Lakers (4) - Utah Jazz (2)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Lakers 4-0 - 5 (8.6%)
Lakers 4-1 - 7 (12.1%)
Lakers 4-2 - 16 (27.6%)
Lakers 4-3 - 8 (13.8%)
Utah 4-3 - 14 (24.1%)
Utah 4-2 - 6 (10.3%)
Utah 4-1 - 1 (1.7%)
Utah 4-0 - 1 (1.7%)
Toplam oy: 57

Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Yukarı git
Konu: Los Angeles Lakers (4) - Utah Jazz (2)  (Okunma Sayısı 3903 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #160 : 10 Mayıs 2008, 20:49:43 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Los Angeles Lakers (2) - Utah Jazz (1)

Utah evindeki bilk maçı kazanarak önemli bir avantaj yakaladı ancak herşey burada bitmiyor.Daha sadece bir galibiyet aldılar. Duvarı daha da sağlamlaştırmak için muhakkak önümüzdeki maç kazanılmalı yoksa Lakers o duvara okkalı bir darbe vurur.Maça gelecek olursak ;

-- Lakers her ne kadar ilk iki dakika hücumda oldukça etkili olsada sonradan yaptıkları top kayıpları ile ivme taraftar desteğini de arkasına alan Utah'a geçti.To'larla gelen hızlı hücum olsun Top kayıplarının ardından gelen basketler olsun bukonuda Utah rakibine karşı avantaj yakaladı.
-- Gere serinin ilk iki maçı gerekse Nisan ayından beri gösterdiği performans sıkça eleştrilen Boozer sonunda kendinden beklenen oyunu sahaya yansıttı.27 sayı 20 ribauntluk oyun hafife alınacak bir istatistik değil.Lakers ikinci yarıda ne zaman yaklaşmaya kalksa sahneye çıkan isim yine Boozer oldu.Gerçi Utah maçın başında Boozer'ı motive amaçlı bir kaç hücumu feda etti ancak bunun sonu hem Jazz hemde Boozer için olumlu oldu.
-- Memo'da iyi bir maç çıkarttı Utah'ta.Kaçırdığı ilk üçlüğün ardından hem o konuda hem hücumun diğer alanlarında hem de savunmada Gasol'ün arkasında çok iyi bir maç çıkarttı.Gasol'u yavaşlattı ona Lakers forması ile en kötü maçlarından birini yaşattı.
-- K.Bryant ikinci yarıda açıldı.ilk yarıda takımı oyuna ısındırmak için yapmadığı kalmadı ancak bunun bi çare olmadığını görünce ikinci yarı sazı eline aldı ve inanılmaz bir performans ortaya koydu. Bir ara durdurulamayacak gibiydi. Ne Krilenko ne Brewer ne de Korver bile çare olamadı. Ancak maçın sonunda Korver önünde hücum ederken yaptığı hata performansını gölgeledi.
-- Walton benchten gelip iyi katkı yaptı gibi gözkse de maçın sonunda yaptığı kritik hatalar ile Utah'ın galibiyetini perçinledi. Walton'un top kayıpları Phil Jackson'u çileden çıkarttı kenarda. Bunun dışında Radmanovic ilk 10 dakika oldukça sıcaktı ancak maçın kalanında hiç bir varlık gösteremedi.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #161 : 10 Mayıs 2008, 21:26:29 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Laf sokup duracağına adam akıllı yazdıkalrımı okusaydın,cevabını kendin bulacaktın.

"Kobe sevgisi"="Kobe apaçisi" çarptır lafı bakalım nereye kadar...

"Kobe konsantre olunca ligin en iyi savunmacılarından biri"="AK47 konsantre olursa Kobe'yi savunur"

Kirilenko'nun şu an için savunduğunu falan iddia edemem.Ama konstre olursa -Kobe gibi- Kobe'yide tutar dedim..Söylediklerim anlaşılmıyor galiba...

Şunların cevaplarını biri bana versin lütfen;

-Gasol neden kötü oynadı?(Bence Mehmet savunamda maymun etti ondan.)
-Boozer neden iyi oynadı?(Konsantre idi ondan...O böyle olunca ona cevabı yok Lakers'ın.)
-Boozer geçen 2 maçta kötü oynayınca,Utah takım halinde kötü olunca ben neden çıkıp,Utah kötü olmasa kazanırdı gibi şeyler söylemedi?(Çünkü oynanılan kötü oyunun karşındaki takımın,konsantresi ile alakalı oladuğunu biliyorum.)
-Peki Utah neden konsantre olupta Lakers'ı yendiğinde çatlak sesler oluyor?(Çünkü Lakers ancak kendine kaybeder rakibine değil!)
-Staples'te Jazz'ın oyuncuları vasatı geçemeyince bir şey olmuyor,Lakers'ınkiler geçemedi mi olay oluyor.
-Lakers'ın yaptığı hataları,kim yaptırdı?(Utah JAzz)

Hiçbir zaman Kobe apaçisi olmadım, şunu da belirteyim Shaq ayrıldığından beri de Kobe'yi fazla sevmem. Kirilenko konsantre olursa nasıl tutacak Kobe'yi? Adam konsantre olunca daha mı hızlı koşuyor, atletizmi mi artıyor? Basit bir mantıkla konuşayım, koşarak yetişemediğin adamı nasıl tutacaksın? Arkadaş tutamazsın. Fiziksel özellikleri yeterli değil, istediği kadar konsantre olsun.

Boozer iyi oynadı çünkü konsantre idi, Boozer'a mı cevap yok? Boozer evet, belki durdurulamaz fakat yavaşlatılabilir. Bakınız diyorum ki Lakers, Utah'tan iyi takımdır. Lakers iyi oynarsa, Utah'ın kazanması zordur. Lakers'ın kötü oynamasında belli etkenler var, bu nedenle kaybetti. Seyirci önemli bir faktör, Utah'ın konsantre olması önemli bir faktör ama daha da önemlisi LAkers'ın konsantre olamaması. Şöyle örnekleyeyim, sen iyiysen rakibine bakmazsın kendi oyununu oynar kazanırsın.

Hiç mi takip etmiyorsun geçmiş sayfalarda yazılanları? Burada Lakers oyuncularının kötü oyunu mu fazla konuşulmuş, Utah oyuncularının kötü oyunu mu? Bir bak bakalım hangisi olay olmuş, Boozer ve Deron'un performansları mı, Gasol'unki mi? Ezbere konuşmak güzel tabii.

Lakers'ın yaptığı hataları kim mi yaptırdı? Utah'ın bir bölümünde katkısı var fakat Lakers'ın hatalarının çoğu oyuncuların kendi eşekliği. Şayet maçı izlediysen Kaan Kural'ın da bu konuda söylediklerini duymuşsundur. Odom topu boştaki adam yerine dışarı atıyorsa, hem de rahatken bunu yaptıran Utah mı? Farmar'ın boş üçlüğü, hem de etrafında belki 3 metre yarıçapında bir daire çizildiğinde kimse yokken kaçırması Utah'ın mı savunmasından? Ya da rahat turnikeyi bırakamaması, Gasol'un saçma sapan tercihleri de mi Utah'ın başarısı? Kobe'nin ilk yarı insiyatifi ele almak yerine arkadaşlarını oyuna dahil etme çabası, top kullanmaması da mı Utah'ın başarısı?

Bilmem sorularına cevap buldun mu...
Sevgi=Apaçi mi yav aynı yerdeyim.Ben sana apaçimi dedim?

Kirilenko dün 4 faulünü Kobe daha penetre etmeden yaptı.Yani durduk yere saçma sapan,absürt fauller yaptı.Konsantre olunca daha hızlı koşmuyor ama dünkü gibi yok yere 4 tanede faul yapmıyor anlatabildim mi?

'Tutar'dan kasıt  Kobe'yi sahadan silmek değildir...Kaldı ki böyle bir savunmacı yok...Yavaşlatır...

Come Back Boozer!

« Yanıtla #162 : 11 Mayıs 2008, 05:00:19 »
vence
Persona non grata
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri

Valla bende 16 yaşından beri aktif takip ediyorum ama imkanlarım verdiği fırsatlarda neyse ezmektn kastım şu utah dişini gösterdi yane kobe dışında lakers döküldü.Boozer ve memo konsantreydi maça sonuç olarak maçı kazandı.Utah lobisinden bana ne dersin tabe geçen sene sürünen lakers gizli eller sayesinde aynı boston gibi ivme  kazanması sağlandı neyse derin konular bunlar seri biter lakers alırsa tebrik ederim ama utah alırsa seriyi onuda tebrik ederim daha öncede söledim play off da hornets ı destekliyorum.

Geçen msn'de tartışırken 14 yaşından beri takip ettiğini iddia etmiştin, o nedenle 14 yazdım; senin 14 yaşından beri takip ettiğini yazdım. Bir dahakine 15 de de ortasını tuttur hiç değilse, bilemiyorum biraz daha zorlasak kaç yaşından beri takip ediyor olacaksın. Haa, tabii bir noktadan sonra üçün beşin hesabını yapmamak lazım. Ezmekten kastın mı? Nasıl yani? "Ezmek" kelimesini diş göstermek manasında mı kullandın? Vay anam!

Bu arada öyle bir psikolojidesiniz ki her işi Stern yapıyor gibi düşünüyorsunuz. Madem Boston dirilecekti neden 20 sene beklendi? Utah biraz daha canlansa contender olacak kadro kursa Chicago da mı aynı sezon canlanacak, şampiyonluğa oynayacak takım oluşturacak? Derin konularmış bunlar, gören de devlet sırrı, metafizik vb. sanacak.

@Deron

sevgi=apaçi değil tabii ki. Ben Kobe apaçisi olmadığımı belirttim sadece. 

Dikkat ettin mi bilemiyorum, Kobe ne zaman geri çekilip Kirilenko'yu da beraberinde dışarı çıkartsa, ardından içeriye penetre etti. Bu şekilde birkaç faul aldırdı, Kirilenko ya benche oturdu ya başka adamla eşleşti. Kirilenko Kobe'yi tutamaz, yavaşlatamaz da. Kirilenko pozisyonunda konsantre olduğu zaman ligin belki de en iyisidir, bir beyaza göre fazlaca atletiktir fakat fizik önemlidir, çok çopk önemlidir. Kirilenko Shaq!ı savunabilir mi? Hayır, çünkü herif fazla kalın, inanılmaz fizik farkı var aralarında. Bu da benzer bir durum, Kobe ile aralarında inanılmaz atletizm farkı var.

Konsantre olsa 5 dakikada yapacağı faulü 10 dakikada yapar. Dün gördük, Kobe alev aldığı anlarda karşısındaki adam Kirilenkoydu.
Cobarde Gallina Gasol ( Cesur Yürek Gasol )

« Yanıtla #163 : 11 Mayıs 2008, 12:36:06 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

Yahu Kobe ısındığında tutabilcek bi adam yok ki zaten nba'de....Ama Krilenko'da Kobe'yi savunabilcek daha doğrusu yavaşlatabilcek bi kaç isimden biri.
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2008, 12:38:03 Gönderen: the_apo_1 » Logged
« Yanıtla #164 : 11 Mayıs 2008, 16:12:49 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Gasol ve odom ikilisi kötü bir maç çıkardılar kobee yine elinden geleni yaptı ancak çabaları boşa gitti lakers böylece play off'ta ilk maçını kaybetmiş oldu.
« Yanıtla #165 : 11 Mayıs 2008, 19:55:52 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

Şimdi bu geceki maç çok iyi olacak Utah için çok önemli İlk maçdaki Kobeyi istememeleri lazım kendileri istese engelleyebilirler Kobe geçen maçdaki gibi oynarsa buna Odom Gasol da katılırsa Utah için çok kötü olur gama geçen maçdaki Boozer olursa Utah için harika olur Okur da iyi Ribauntlar alması lazım çünkü Lakers geçen maçda zorladı evinde Utah'ı bu maçıda almak isticekdir evine rahat gitmesi için utahın İlk 5ine daha gayretli bir zaman vermesi lazım maçı almak için..

« Yanıtla #166 : 11 Mayıs 2008, 22:09:54 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Yaklaşık 20 dakika sonra maç başlayacak.Dün gece Pistons-Magic serisi için söylediklerimin aynısını burada da söyleyecem.

Lakers yenerse 3-1 olacağı için seriyi %98 geçeecek. Fakat Jazz alırsa maçı 2-2 olacak ve Batı finali için umutlarını sağlamlaştıracak.Bu maçta D-Will'in performansını merak ediyorum. Bana göre kilit oyuncu o.
« Yanıtla #167 : 11 Mayıs 2008, 22:12:18 »
D-WILL
Starter

bErKaN

Üyelik Bilgileri

Dağlar sen merak etme D-WILL bu maçta coşacak.... Seri 2-2 olacak inş... Yani lakers salt lake' e tekrar gelmek zorunda kalacak en kötü ihtimalle......
GO JAZZ GO

« Yanıtla #168 : 12 Mayıs 2008, 01:42:43 »
--
Ziyaretçi

Son Söz Memo'dan; Çıkış Yok

Son Söz Memo'dan; Çıkış Yok

EnergySolutions Arena'da 20.000 taraftarının önünde Los Angeles Lakers'ı konuk eden Utah Jazz normal süresi 108-108 biten maçta uzatmada güldü ve maçı 123-115 alarak seriyi 2-2'ye getirdi.

Son çeyrekte Lakers 12 sayı geriden gelerek Utah'ı yakaladı ve maçı uzatmaya götürdü. Uzatmalarda Memo sahne alırken kritik sayılarla maça noktayı koydu.

Maçın yıldızı ise ilk çeyrekten itibaren sorumluluğu eline alan Deron Williams oldu. Kobe ise sakat sakat oynadığı maçta yeni bir ''Jordan Hikayesi'' yazmak istemesede Salt Lake'de bunu başaramadı.

Temsilcimiz Mehmet Okur uzatmalarda eli titremeden attığı sayılarla Salt Lake'i ayağa kaldırırken maçı 18 sayı-11 ribaunt-5 asistlik performansla tamamladı.

Deron Williams 29 sayı-14 asistle büyülerken, Carlos Boozer 14 sayı-12 ribaunt yaptı. Andrei Kirilenko 15 sayı-5 blok, Ronnie Brewer 8 sayı-4 ribauntla oynadı.

Benchten gelerek önemli katkılar yapan Matt Harpring 12 sayı, Kyle Korver 14 sayı, Paul Millsap 9 sayı ve Walton'ı yaptığı blokla poster köşesine alan Price 4 sayı ile oynadı.

Lakers'ta Kobe Bryant 33 sayı-10 asist-8 ribaunt'la triple-double'a yakın ortalamarla oynarken, 33 şut denemesinden 13 isabet buldu.

Pau Gasol 23 sayı-10 ribaunt, Lamar Odom 26 sayı-13 ribaunt, Derek Fisher 15 sayı ve benchten gelen Sasha Vujacic 11 sayı yaptı.

LAL (6-2)     21     34     20     33     7     115
UTH (6-4)    31     24     24     29     15     123

-----------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #169 : 12 Mayıs 2008, 02:00:34 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: Los Angeles Lakers (2) - Utah Jazz (2)

Bu aralara izledigim bütün maclar son saniyede bitiyor ve benim icin güzel de oluyor dogrusu Cheesy
-Kobe gözümde ki sayginligi daha da büyüdü sakat sakat inanilmaz isler yapti.Yalniz uzatmalarda ki oyunu o güzelim oyununa gölde düsürdü.Eli sicak Fisher Gasol ve harika bir mac cikarn Odom'a uzatmada sut bile kullandirtmadi ve beni bir kez daha sasirtti.
-İlk yarida suskun bir Boozer-Memo izledik.İkinci yari ile birlikte acildilar.Memo uzatmada maci aldi desek yeridir.
-Utah 12 sayidan 3 dakika icerisinde neredeyse maci verecekti.Dogrusu Utah gibi bir takima yakismadi
-Kirilenko her ne kadar sakat da olsa Kobe'yi yavaslatti,yüzdeli sut atti ve benden macta tam not aldi.Deron gitgide serideki formunu yükseltiyor bu mac harikaya yakin bir oyun cikartti.
-Boozer 3.mac da ki patlamasindan sonra tekrar fetret devrine girdi.İlk yari hic ortalikta gözükmedi
-Fisher da ilk yari faul problemi dolayisiyla yoktu fakat 2.yaridaki 3 tane üstüste dis atisi atarak maci uzatmaya gitmesine sebeb oldu diyebiliriz.Odom hirsi ve enerjisi ile iyi isler cikartti
-Lakers takim olarak gayet hirsliydi.Maci ne kadar istedikleri ortadaydi.Dogrusu yaptiklari mücadele takdir edilecek cinstendi fakat karsilarinda cok iyi home-form'u olan ve güclü bir Utah takim vardi.Utah bu maci alarak seriye ortak oldu olasi bir maglubiyet de seri onlar icin hemen hemen bitmis olacakti.Serinin 5.maci cok önemli bana kalirsa orada maci kim alirsa seriyi de o almis olacak.Yalniz o mac icin artik Boozer devreye girmeli maci uzatmaya götüren son hücumda neredeyse ayakta uyudu Odom'u box-out bile edemedi.Deron'in da bu mactaki formunu o maca yansitmasi gerekli.
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2008, 02:30:53 Gönderen: Langirt22 » Logged

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #170 : 15 Mayıs 2008, 08:42:43 »
--
Ziyaretçi

Utah Kovaladı/Lakers Kaçtı

Utah Kovaladı/Lakers Kaçtı

Staples Center'da Los Angeles Lakers'a konuk olan Utah Jazz, son çeyreği yine müthiş bir heyecana sahne olan maçta sahadan 111-104 mağlup ayrıldı. Lakers seride 3-2 öne geçti.

Serinin 6. maçı için ise Salt Lake City'e gidilecek. Bu gecede Utah'la birlikte deplasman takımları galibiyet çıkaramazken, Detroit deplasmanda kazanan tek takım konumunda devam duruyor.

Deron Williams'ın 27 sayı-10 asist-5 ribaunluk performansı yetmezken, Mehmet Okur 13 sayı-13 ribaunt yaptı.

Carlos Boozer 18 sayı-12 ribaunt, Andrei Kirilenko 12 sayı-3 asist ve Ronnie Brewer 16 sayı-5 asist yaptı.

Lakers'ta Kobe Bryant 26 sayı-7 asist-6 ribauntla oynarken, maçın sonlarında tartışmalı hücum ribauntları ile takımına 4 sayı kazandıran Pau Gasol 21 sayı-8 asist-6 ribaunt yaptı.

Lamar Odom 22 sayı-11 ribaunt, Vladimir Radmanovic 15 sayı ve Derek Fisher 14 sayı-5 asistle oynadı.

UTH (6-5)     26     28     27     23     104
LAL (7-2)    29     32     20     30     111

----------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #171 : 15 Mayıs 2008, 11:29:09 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: Los Angeles Lakers (3) - Utah Jazz (2)

Utah cabaladi kovaladi ama son nefesi Lakers'a yetmedi.
Utah'da Memo az ama öz sut atarak takima katki saglarken Boozer fendi eline geleni atip yine sönük oyununa devam ediyor.Brewer buseride ki en iyi oyunu ortaya koydu fakat yetmedi
Lamar Odom herzaman ki bildik güzel oyununu devam ediyor.Radman gecen maca göre cok daha iyi bir performans gösterdi
Krilenko yine 6 faul alip mactan atildi.Bir rekora dogru gidiyor galiba adam Cheesy
Bu serinin 6.macini yine Utah'in alip 7.maca gidecegini düsünüyorum.Bizi müthis bir 7.mac bekleyebilir

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #172 : 15 Mayıs 2008, 13:19:27 »
BALKI
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

korkarım lakers alacak bu seriyi.kobe ve gasolla birlikte lakers gerçekten çok iyi bir takım oldu.memoyu yine konferans finallerinde görmek isterdik ama pek fazla ihtimal vermiyorum.ama allahtan umut kesilmez grin
« Yanıtla #173 : 15 Mayıs 2008, 13:24:38 »
--
Ziyaretçi

Gasol ittire ittire aldı ribauntları 4 sayı kazandırdı son anlarda..

Utah bu sefer o ilk 2 maçtaki silik görüntüyü üzerinden atmış bir şekilde oynadı ama yetmedi.Salt Lake'de tahminim seri 3-3 olur artık 7. maç ne olur bilemem..Deplasmanda kazanan takım yok..Ya devran değişir ya da Utah veda eder..
« Yanıtla #174 : 15 Mayıs 2008, 13:57:54 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Daha fazla uzatmayin cocuklar, size yarasani yapip, daha fazla uzatmadan, deplasmanda da mac almis olarak bitirin su seriyi...

Bu macta oyle zorlandigimizi dusunmuyorum, bulundugumuz sartlar altinda elbette... Kobe'nin aci cektigi her halinden belliydi, zaten yayin icindeyken bir cok kere de belirtti bunu spikerler.(NTV yayini bilmem) Onun skor katkisindan yoksunduk, Vujacic bile 11 sut denedi, Kobe'den artan sut sanslarini yani. Kobe'nin onemini de belirtmeye gerek yok sanirim.

Okudugum bazi forumlarda ve sitelerde ise Murat Kosova hakkinda elestiriler gordum... NTV'den takip etmedigim icin bilemem ancak bir forumda yazilmis bazi sarfettigi cumleler. Ayiptir, gunahtir yani. Mehmet Okur'u ben de severim, Turk'tur, sevmemek - gurur duymamak olmaz. Ancak mac anlatmanin Turk'lukle, Milliyetcilik'le alakasi olmamali. Ben Fransa kanallarinin verdigi maclarda Turiaf-Parker-Diaw icin sarfedilen sozleri de biliyorum, buradaki yayinlarda Deng ile Gordon icin sarfedilenleri de. Ama kimse takim tutmuyor milli oyunculari icin, en azindan karsi takima daimi hakaretleri yok. Rahatsiz edici bir durum, duzeltir umarim kendini.

Gasol icin laf etmis zannedersem fazlaca... Ayip yani, mac basindan sonuna kadar oynayan, 40-45 dakika mucadele eden bir insan; neymis bir pozisyonda 'tartisilacak' bir itme-itmeme seysi yuzunden elestirilmemeli bu kadar. Kaldi ki pozisyonun ozetini hem NBA.com'daki ozetten 2 farkli acida, hem de KCAL9'in ozetinden baska bir kamera acisiyla seyrettim; faul oldugunu da dusunmuyorum acikcasi. Kolunu dayiyor Gasol Memo'ya, ki faul degildir. Eger kolunda Memo'nun kendini savurdugu yone dogru bir hareket varsa faul calinir, ittigini ima ederekten. Ancak Gasol'un kolu sabit orada, kaldi ki itse bile Memo oyle 2-3 metre savrulacak yapida degil. Faul calinsaydi bir sey demezdim - diyemezdim, o ayri, adi ustunde 'tartisilacak' bir olay. Ama bu tartisilacaksa, EnergySolutionsArena'dan cikan kararlarin da yarisi tartisilmali.

Seriyi alacagimizi dusunuyorum 4-2'lik bir skorla. Ancak Utah'taki maci kaybedersek, seriyi de kaybederiz, hic kuskum yok bundan. Ciddi bir psikolojik sinav verecegiz, bunu atlatirsak, hem deplasmanda bir galibiyet almis olacagiz guclu bir takima karsi, hem de seyirci-hakem gibi faktorleri ilk defa devirmis olacagiz... Bu da sampiyonlugun ciddi adaylarindan biri oldugumuzu resmi olarak kanitlayacaktir, benim de icimi ferahlatacaktir.
« Yanıtla #175 : 15 Mayıs 2008, 14:19:25 »
--
Ziyaretçi

Son maçta Gasol konusunda hem fikirim ortada tartışılır..

Ancak;
EnergySolutionsArena'da son maçta son çeyreğin sonlarında ve uzatmalarda hakem kepaziliği vardı Utah alehine..
Lakers'a avantaj sağlama adına her türlü şey yapıldı..Hele Memo'ya çalınan bir teknik faul vardı ki eğer ona teknik çalınıyorsa çoğu maçta sahada oyuncu kalmaz..
« Yanıtla #176 : 15 Mayıs 2008, 14:53:31 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

Gasol emminin 44 dakika da hiç savunma ribaundu alamadığı istatistiği doğru mu aceba? Enteresan bir durum
Ama son saniyelerde bir Hücum ribaundu yapıp takımını biraz olsun rahatlatmış.

İzlemediğim için fazla konuşmayayım...

« Yanıtla #177 : 15 Mayıs 2008, 15:09:46 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

İzleyemediğim için detaylı yorum yapamıyacağım.Hakemler gene sorun yaratmış anladığım kadarıyla.. Lakers artık geçsin şu seriyi 7.maça uzarsa işler zor..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #178 : 15 Mayıs 2008, 15:45:12 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Bu yorumum 4.maç içindir...

Maça utah çok iyi başladı fırtına gibi girdiler..Lakers neye uğradığını şaşırdı..Deron Willams ve Brewer çok istekliydiler..Ve zaten ilk periyotta gördük lakersii ezildi resmen..Kobe o maçta sakat sakat oynamasında rağmen çok iyi maç çıkarttı(kimse kobe apaçiliği yapıon demesin)..4.çeyrekte kobenin sakatlıgından ötürü lakersi içeri penetre edemedi etsede kobe zateb kirilenko onu blokluyordu...Patlayıcı gücünü ortaya koyamadı..Kirilenko onu çok rahat durdurdu..Şutunu çok zorla atmasını sağladı..Kobe zaten yerden pek yükselemedi,yerden yükselmek ona acı veriyordu..Waltonun o bomboş turnikede priceden yediği blok,maçın en şaçma hareketiydi walton adına..!!!Deron willamsin 4.periyotun son 1dakika 6 saniyesinde gasolun üstünden attığı sayı çok etkileyiciydi..İlk defa hücüm ribauntlarında lakers utahı geçti..Diğer maçlara nazaran.Son saniyede odomun takipçiliği lakersa hayat verdi..Lakers nasıl geri döndü maça uzatmaya götürdü;kobe içeri zorlamadı ardaşalarına pas verip onların pas kanallarını açtı..Bu nedenle lakers geri döndü ve maç uzatmaya gitti..ayrıca fisherin kritik 3,3lüğü lakersa hayat verdi..Bide turiafın oyundan atılması zaten dar olan lakersin uzun rotasyonunda sorun çıkarıdı..Odom lakersin en iyisiydi..Bide Lakers boyalı alan sayılarında 66-48 üstündü o gece utaha karşı...Birinci maçta 56-52 lakers ikini maçta 44-58 utah üçünçü maçta 38-46 utah ve bu maçta 66-48 beşinci maçta ise 48-40 üstündü lakers(ek bilgi)

Gelelim uzatmaya...Memo uzatmada kritik hücüm ribauntu alarak ve 2 kritik ikilik atarak utahı kurtardı..Deron willamsı unutmayalım..Kobe uzatmada kimseye top verdi arkadaşlarına bakmadı ve lakers yenildi..Deron willams bence maçın adamıydı..Lakersi bitiren adamdı..Gasolde artık biraz ribaunt alsa hakemlere mızmızlanmasa çok daha iyi olcak ya hadi hayırlısı..

« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2008, 17:51:05 Gönderen: Zonepress » Logged
« Yanıtla #179 : 15 Mayıs 2008, 16:10:52 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Jerry Sloan'ın maçın bitiminde hakem(ler)e bakışını gördünüz mü?Sanırım o bakışları maçı anlatır nitelikteydi...
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Yarı Final Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 Los Angeles Lakers (4) - Utah Jazz (2)

Gitmek istediğiniz yer: