« Yanıtla #180 : 15 Mayıs 2008, 16:13:25 » |
--
Ziyaretçi
|
Jerry Sloan kariyeri boyunca hakemlere bakıyor..Bu da onun kaderi..Tabi hiç birşey o malum Bulls serisinin yerini tutmaz..
Tabi burda şu da var; Sloan hakemler kadar kendinede biraz baksın ve bazı kritik anlarda inatlarından vazgeçsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #181 : 15 Mayıs 2008, 17:15:53 » |
|
D-WILL
|
hakemler işi iyice abarttı ama gasol ün ribaundları fauldü... Yine hakkımız yenildi. Ama buna rağmen eleyeceğiz lakers ı.... GO JAZZ GO ALLAH SİZİ DERON WİLLİAMS ŞERRİNDEN KORUSUN:D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #182 : 15 Mayıs 2008, 17:20:09 » |
|
Suns Fan
|
Yedinci maça gidilmesi büyük ihtimal. Utah evinde vermez seriyi. Tek isteğim hakemlerin son maçı iyi yönetmesi.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2008, 17:50:49 Gönderen: Suns Fan »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #183 : 15 Mayıs 2008, 17:25:34 » |
|
D-WILL
|
Valla bu serideki hakemler felaket.... Benim hakemlerden hiç umudum yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #184 : 15 Mayıs 2008, 17:33:06 » |
|
Murat
|
Hakemler evet çok kötü yönetiyorlar sırf bu seri de değil..Ev sahipleri hep ön plana koyuyorlar..Bu çok saçma bir hareket..Maçı katletiyorlar ve maçın zevkini alıyorlar..Biz izleyiciler olarakta bu durumdan hoşnut olmuyoruz ve sevmiyoruz..Bir maç zevkimiz var onuda katletmeye hakları yok...İnşallah final serisinde hakem hataları görmeyiz...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2008, 19:03:32 Gönderen: Zonepress »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #185 : 15 Mayıs 2008, 17:38:44 » |
|
Kaan Mert
|
Benim kafam Boozer'a takıldı maç boyu. Adam sahada ama onu göremiyorsunuz bir türlü oyunun içinde buna rağmen çıkıp 18 sayı 12 ribaunt gibi bir istatistik ile maçı bitirmeyi başarabilmekte. Helal olsun (!) adama. Lakers'ta Farmar'ı bu maçta kazanmıştır herhalde. Gerçi bir üçlük bir turnike ile maçı tamamlasa da üzerindeki ölü toprağnı atmasında yardımcı olacaktır bu.Lakers'ın tek ihtiyacı bench katkısı bence. Sakatlıklar olmasa kafadan favori olurlardı ancak sakatlıklar takımda çok can yaktı bu sezon. Bir başka bench oyuncusu Walton'da Harpring önünde yokları oynuyor. Denver karşısında savunmasız ne olduğu belli olmayan bir sisteme karşı Walton gayet başarılı olmuş göklere çıkarılmıştı ancak burada öyle değil. Utah'ta Deron'un gidişatını hiç beğenmiyorum. Tamam oyununa her zaman saygı duyarım beğendiğim oyunculardan biridir. Takımın ilk skor opsiyonu ola nBoozer'da formsuz analrım ancak bana çok fazlaca şut kullanıyormuş gibi geliyor. Kahraman olmak istermişçesine bir havası var ve Utah'a zarar vermekte bu. Brewer'ın oyununu beğendim dün gece. Her ne kadar La savunmada ona karşı pek önlem almamış olsa da bunun cezasını sayıları ile kesti Brewer. Dün gece Utah için ekstra katkı verdi. Serinin 6. maçı iki takımda zor olacak. Utah evinde olmasına rağmen elenme tehdidi ile karşı karşıya. Geçen sene de Houston serisine bu şekilde gelinmişti. Yine aynı filmi izlettirirler mi bize ancak seyir açısından oldukça keyif vermekte Utah-Lal serisi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #186 : 15 Mayıs 2008, 18:00:49 » |
|
ZenMaster
|
hakemler işi iyice abarttı ama gasol ün ribaundları fauldü... Yine hakkımız yenildi. Ama buna rağmen eleyeceğiz lakers ı.... GO JAZZ GO ALLAH SİZİ DERON WİLLİAMS ŞERRİNDEN KORUSUN:D:D:D
Birader nerenle izledin pozisyonu allahşakına da rebolara faul dedin hemen.Gelip burda Murat Kosova gazıyla konuşma...aha linki düzgünce izle ( gözlerinle ) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://www.sendspace.com/file/qypbsi Murat Kosova' ya da helal olsun yani.Bir maç ancak böyle ... edilir.Taraflı anlatımı biraz kaldırıyoruz ama gidip de Gasol' e falan bok atmasın..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2008, 18:02:50 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #187 : 15 Mayıs 2008, 18:12:54 » |
--
Ziyaretçi
|
Aynı pozisyon Lakers alehine olsaydı;
-Hakemler aynı rahatlıkla devam mı derdi ? -Gözler ve başka yerler yer mi değiştirirdi..
Ortada bir karar..Faul demeyende çıkar diyende..Diyenin neresiyle izlediğini düşünmek bize kalmış..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #188 : 15 Mayıs 2008, 18:19:41 » |
|
ZenMaster
|
Su hareket ortada falan değil bana göre.mehmet çok abartmışBuna ortada bir hareket dersek nerde kalır play-off sertliği.Ki Utah' lı oyuncularda aynı şekilde rebo alıyolar.Bunda hiç bir sorun yok.
Ayrıca Gasol' e ağlak sıfatını veren sevgili (!) yorumcular bu pozisyonda Mehmet' in pozisyonun faul oldugunu belirtmek için kıçını başını yırtmasına birşey dememeleride ilginç.Aynısını Gasol yapsa Gasol' kimbilir daha ne sıfatlar bulacaklardı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #189 : 15 Mayıs 2008, 18:23:59 » |
--
Ziyaretçi
|
O yorumcular sadece Gasol'e değil genelde İspanyollar ve Arjantinlilere karşı bu önyargıyı taşıyorlar..Doğrudur yanlıştır tartışılır bakış açıları..Ama Avrupa Şampiyonası'ndan beri İspanyolların, bizim yorumcular tarafından mimlendiği gerçek..Buna ek olarak Hedo ve Memo konusundada duygusallık olduğu gerçek..
Hem İspanyol etiketi hemde biraz duygusallık aynı maça denk gelince dengede zorlanmak olabilir..Ancak ben özellikle Kaan Kural'la kıyaslandığında Kosova'nın sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşünüyorum..Dünde çok da fazla abartmadı..Kıçını falanda yırtmadı..Faul olabilir tarzı konuştu kesin faul falanda demedi adam..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #190 : 15 Mayıs 2008, 18:41:28 » |
|
fadeaway86
|
Lakers az farklarla öndeyken cenaze evinden canlı yayın yapar gibiydi ses tonu beyefendinin..Utah yakalamaya başlayınca ne oldu bilmem.. mm yu aranıyorrr..bunu bilir bunu soylerim.. mm yu kk süperlerdi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #191 : 15 Mayıs 2008, 18:43:35 » |
--
Ziyaretçi
|
Lakers'ı allasın pullasın o zaman Kral mı olacaktı MK ? Lakers'lıların gazı ile MK'yi yem olarak ortaya atmaya kalkanın karşısında durulur durulmalıdırda..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #192 : 15 Mayıs 2008, 18:46:48 » |
|
fadeaway86
|
yoo ben yine de sevmiyorum.. itici yani.. gereksiz ses yükseltmeleriyle..bu dedigim bu play offlarda degil ki.. warriors utah serisinde (gecen yıl) kirilenko nun bir üclügü vardı.. bir tek ellerine saglık kirilenko demedigi kalmıstı.. mm'a laf atan kesim vardı.. ama onun taraflı olması gayet normaldi.. sloan..deron.. chicago..illinois.. bağlı olan şeyler.. oyle adamı harcadılar da bu mikrofon başında ya.. (bu arada bugünkü noh-sas macı nbatv yayınında yok sanırım..  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #193 : 15 Mayıs 2008, 18:52:20 » |
--
Ziyaretçi
|
Kosova taraflı falan değil..Lakers'lıların uydurması..
Ortak görüş; farklı renklere gönül verenlerin bir noktada buluşmasıyla olur..Sırf Lakers'lılar adamı etiketledi diyede adamın taraflı olacak hali yok..
Maşallah konuda ince bir manevra ile Kosova'ya kadar geldi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #194 : 15 Mayıs 2008, 18:55:18 » |
|
fadeaway86
|
Öhm.. sonuc olarak 3-2 öndeyiz.. Batı finaline 1 galibiyet uzaklıktayız..Kazanırsak da 2003-2004ten sonra ilk defa bu kadar uç kısma varmış olacak takım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #195 : 15 Mayıs 2008, 18:55:52 » |
--
Ziyaretçi
|
Kaybedersenizde suçlu Murat Kosova olur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #196 : 15 Mayıs 2008, 19:06:34 » |
|
fadeaway86
|
Yok o kadar degil.. o anlatım suclusu  ender bilgin de lakers macları anlattı..osman sakallıoglu da.. ama onun kadar sıkmadı beni.. neyse.. kader neyse o olur.. 3-3 4-2 4-3 bakalım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #197 : 15 Mayıs 2008, 19:08:42 » |
|
RaRe
|
Ulan adam Türk işte...Türklerin olduğu takımı tutuyor...Ne kadar çok ağladınız be siz...Duygusalsa duygusal ulan...Zorunuza mı gitti...Evet son hücum ribaundu faul bana göre...Gasol Memoyu iktirdi ve aldı...Gasol da yapmacık adamın tekidir...Ağlak İspanyol.... Stern Lakers-Boston finali istiyor diye hakemler size arka çıkmasa Utah sizi evire çevire eler... Ne apaçilikmiş be kardeşim...Kobe,Gasol düne kadar eleştirdiğiniz Odom falan... Çıkarın atın şu gözlükleri...Memo'nun olduğu,Hedonun olduğu takım elin Amerikasında iş yapsın başarılı olsun isteyen adamlara laf atmayın bari...Bıraktım apaçiliğinizi artık...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #198 : 15 Mayıs 2008, 19:09:26 » |
|
BuckéYé
|
Yok o kadar degil.. o anlatım suclusu  ender bilgin de lakers macları anlattı..osman sakallıoglu da.. ama onun kadar sıkmadı beni.. neyse.. kader neyse o olur.. 3-3 4-2 4-3 bakalım.. Konuştukça batıyorsun güzelim... O dediğin adamların hangisi maça yer yer bilgileri ile,yer yer anlatım yetenekleri ile renk katabiliyor.NBA nlatmak koaly iş değildir. Varsın Azcık taraflı olsun,Duygusallık burada devreye giriyor.. Sırf sen sevmiyorsun diye de sebepsiz yere adama bok atmana gerek yok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #199 : 15 Mayıs 2008, 19:19:03 » |
|
fadeaway86
|
Dogru en iyi siz ve vb gibiler bilir zaten.. biz velediz ya.. bebeyiz.. ne desek boş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|